Lördagen 11/12

















































Dagen började med att vi åt lite pannkakor, fyllda med choklad, hallon, nötter & äpple med sirap på! ;o .. Det var något nytt för min del. Måste få testa med jordgubbar nästa gång!

Efter det så tog vi det lugnt och bara grejade hemma, medan jag fixade mig då vill säga. Höhö(a).  Lite senare åkte vi hem till Kaj en liten kort stund, sedan vidare till Göteborg! Det var så mycket folk, fanns knappt några parkeringsplatser, men tillslut fick vi en!

Sedan gick vi in på Liseberg, det var jättemysigt därinne! Alla ljus, allting där.. Det var så mycket folk att vi knappt kunde någonstans! Vi var där vid 6, men ändå så himla mycket folk. Anna & Kim spelade på Daim, självklart vann Anna & det var ju bra för då fick vi något att äta i bilen på väg hem sedan, haha.

Vi gick runt och kollade på allt, så himla kallt och så fint var det! Det ända som saknades var någon att hålla om, annars var det jättebra, jätte mysigt!

Efter det så åkte vi och hämtade Anna's andra två katter, så goa är dom! Sedan så hände det inte så mycket mer den kvällen, kom hem och tog det lite lugnt, kollade på någon störd film, blev bara äcklad av den! USCH!


Kommentera här ♥♥

Kommentera gullungar!!♥ (= :

Namn:
Klicka i här

E-postadress: (bara jag kommer se)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0