Såhär kan du minska sötsuget!!

Här kommer lite tips på hur du kan minska sötsuget '

1. Ät något var tredje timme, t.ex en frukt eller liten youghurt. Då håller man en jämn blodsockerkurva och då slipper man sötsuget, och hungern.

2. Se till att alltid ha en liten fruktkorg eller något liknande hemma. Om sötsuget blir för stort kan du då ta från den. Det är mycket bättre och nyttigare än godis och kan dessutom vara godare beroende på vilken frukt du köpt såklart. ( Det är fruktsocker i och det är mycket bättre för kroppen än vanligt socker!)

3. Borsta tänderna och tungan varje gång du känner sötsug. När du gör det neutraliserar du dina smaklökar och då försvinner suget. Är du i skolan så kan du alltid ta med dig tandborste och tandkräm och borsta på toaletten. Dessutom blir allting lite äckligare efter att man har borstat tänderna.




Om du klarat dig från att inte äta sött i en månad så ska det tydligen inte vara särskillt gott när man väl smakar sötsaker igen, och då är man ju inne i en positiv cirkel! Enligt en hjärnforskare som heter Martin Ingvar ska det vara helt rimligt att gå ner 0,5 till 1 kilo i veckan på att hoppa över allt onödigt sött och dy.l..

SÅ nu vet ni vad ni ska göra, dessa bra tips hittade jag här!


Kommentera här ♥♥
Postat av: My Vestlund

Bra tips!!

2011-09-24 @ 17:00:16
URL: http://myvestlund.blogg.se/

Kommentera gullungar!!♥ (= :

Namn:
Klicka i här

E-postadress: (bara jag kommer se)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0