YES! Jag har en rumskompis nu! :D

Jag och Jonathan ska flytta ihop! :D YAY fan va nice allt kommer bli^^. Fast ah får se hur det blir! Jag & Jonathan mot världen liksom! Höhö ASNICE ! :D Det är inte den lägenheten på bilden så ni vet, för det var någon random jag hittade för att ni skulle kolla hit också!;) Puss!


Klipp klipp.. + illamående.

Jag tror att jag har feber, men jag orkar fan inte sitta hemma idag. Men får hoppas att jag blir bättre så jag kan hitta på något skoj imoron :).

Men nu ska jag nog fortsätta lyssna på musik och kolla efter några bra bilder på någon bra frisyr. Jag ska klippa mig på torsdag, asnice! Jag tror jag vet hur jag vill ha det, men jag hoppas att det inte blir för kort bara! :(

PMS hela bunten elle?

Har typ alla PMS idag eller?! Det verkar fan så.. shit va alla är på mig, gnäller och grejer. Jag har förfan inte gjort någon ett skit så jag fattar inte vad problemet är! :S Kan alla bara tro att dom vet så jävla mycket och sluta snacka så jävla mycket skit?! Det vore jag jävligt tacksam för..   Blir så sjukt irriterad på folk som säger grejer och skäller ut en utan anledning. Men aja alla har väl PMS eller något. Kul att ni inte fattar hur ni håller på, hur ni beter er.. fyfan.

Dålig dag I guess.

Tjaooo! Ingen bra start på dagen alltså, mår verkligen ingen vidare. Jag hoppas att det försvinner så jag slipper känna detta.

Idag skall jag göra klar projektarbetet och sova!;) Nä men det jävla arbetet kommer ta hela dagen typ :/. Det är så segt verkligen, men om jag ska hinna bli klar idag så får jag skippa intenet :( (a) . Men får väl se.

Nu ska jag göra någon mat till mig, är svinhungrig. puss hej!


Det stämmer ju..


Torp + massa trevliga människor :D

Idag efter skolan så drog jag med Lisa till biblioteket för att plugga, men jag hann inte göra så mycket innan jag drog till Kampenhof, där mötte jag Malin och hennes kompis det var riktigt trevligt. Vi hade rätt kul i väntan på bussen ><. Sedan gick jag & Malin av på Torp. Där mötte vi upp Penny ^^, en riktigt trevlig tjej! ;D Efter vi käkat lite oså så följde jag med Malin och kollade kläder!;) Hon fick köpt sig ett par snygga jeans iallafall! :D

Men tyvärr var jag tvungen att lämna henne där. Jag skulle möta upp mamma & Sofia. Vi kollade runt lite sedan åkte vi hem, det var ganska trevlig resa hem måste jag säga ^^.

Men nu ligger jag här i min säng och mår kasst, men fick löst en grej med en vän idag och det kändes lite bättre efter det måste jag erkänna:). Men nu måste jag sova för att orka upp imorgon och göra klart denna saken. Men ni får sova sött! :) pussss

Projektarbetet = not check!

Blä blä blä... jag känner för att kräkas.. mår verkligen inte bra. Jag hoppas att det går över snart. Tack vare detta kan jag inte fortsätta med mitt projektarbete men hoppas att jag hinner klart imorgon påväg till skolan istället.

Kärlek? :/

Om man verkligen tycker om någon så mycket... vad fan ska man då göra? Jag har ingen aning om någonting just nu är så jävla förvirrad. Allt kändes så jävla bra just då.. men efter det så rasade allt samman? :/

Ett nationellt prov mindre.

Tjenis! ;o

Nu sitter jag och Simon i skolan igen efter att vi gjort Nationella prov i Engelska.. eller ah vi gjorde bara et.. vi ska göra ett till senare. Men ah, det gick la sådär. Efter vi gjort nationella provet så gick vi till Rådhus caféet och hade det chill! :) Snart ska vi få lite hjälp av Marcus med en uppgift som skall in imorgon :). Pöss på er!

Dina kompisar.. :S

Kul att se dina kompisar snacka och när jag går förbi så kollar alla åt mitt håll, tack så jävla mycket.. Jag kan tänka mig vad dom sa när jag gick förbi. Synd att du inte var där så jag kunde flippa ut istället. Jag orkar inte med denna skiten, jag blir så jävla arg.. Kommer fan gråta sönder snart :(

Ingen rolig dag, bara massa regn.

Hejsan hejsan! Väldigt skumm dag idag! Efter skolan träffade jag Erik, vi snackade en hel del. Trevligt trevligt :). Efter att vi umgåtts tog jag bussen hem. Fan vad det regnade! USCH säger jag bara.

Sedan tog jag moppen ifrån ett ställe, fan jag var pisseblöt innan jag hann sätta mig på moppen, sjukt segt. Men jag antar att det blir så ibland.

Idag fyller min lillasyster Sofia 8 år så grattis till henne!:)



men nu ska jag sätta mig och kolla lite tv sedan skall jag sova.. 2 NP i Engelska imorgon.... inget skoj dirr.. men men puss på er!

kuwwwwl!

CHA CHA BLOGGEN! ;D höhöhöhöhöh jag och Simon sitter och snackar om att säga "CHA CHA BLOGGEN". Haha skoj..

Nyss så var vi inne på Rådhus caféet med Lajsa & Genta. Mycket mycket trevligt;), vi satt inne eftersom det är så dåligt väder ute.

Det finns inte så mycket att säga om denna dagen typ.

Efter skolan så ska jag träffa en kompis :), kanonkul!:)  nu börjar vi ! pössss


Jävla internet!

Mitt internet fungerar inte som jag vill så det blir inget mer bloggande för idag. Hoppas alla får en bra kväll! :) Min blir iallafall att duscha, kolla tv & sova typ xD.. Är så jävla trött så det finns inte ><. Pöss på er!

Yaaaay hhöhö

Tjenare! ;D Jag, Simon & Lajsa har haft väldigt roligt idag! Haha just nu sitter dom och smsar med en person, väldigt roligt ><. Men nu ska vi ha matteprov! ;D pössss

Prov + dåligt väder...

Cha cha! :) Jag fixade nyss till mig och åt frukost och sådär du vet. Så om några minuter skall jag till bussen. Inte alls pepp på skolan idag, på grund av att vädret är skit! Det skulle ju bli kanonfint denna veckan, men får väl se hur det blir längre fram! :)

Idag ska vi ha matteprov, sounds really nice!... NOT. Men det måste göras, men vi får höras av senare! :) pöss

Träffade lillpojken + regn

Godkväll! :) Idag har jag vart i skolan, väldigt ovanligt :o. Men i alla fall så hade jag jätte trevligt och träffade min älskade Simon idag! :D <33 Saknat honom massor. Jag jobbade massor på lektionerna idag bara för att jag är tuff..... ><.

Efter skolan träffade jag lilla Erik :). Det var nice, för jag har inte träffat honom på ett tag. Så vi snackade och velade runt en hel del ^^. Men men kul vare puss på dig vännen :).

Sedan när jag skulle hem så började det ösregna :(, usch usch, men det slutade typ och duggade istället? Ah men det gick ju bra iallafall. Men vädret sög att köra moppe i, när jag kom hem så pluggade jag lite matte, yaay i'm a plugghäst (y). Nä men vi har ju prov imorgon så :). Men nu ska jag göra annat och sedan lägga mig, det blir upp tidigt imorgon. Puss på er!

Idrotten ;8

TJA TJA! :D Jag, Simon, Lajsa, Fanny & Vanessa var riktigt grymma på idrotten idag! ;O Vi skulle gå en slinga men vi trodde vi gick helt fel, så vi blev helt förvirrade. Men det visade sig vara rätt ändå.. Simon är så duktigt som visste vart  vi skulle! xD Vi var uppe i Äsperöd ^^, vilken jävla väg vi gick ><.

Men kul hade vi ju! :D Men nu sitter vi och har datorkunskap, men ingen gör något för att läraren skulle hämta en grej, men ah, ändå ><. Pöss

Idrott, FAN VA SKOJ! :D ................... NOT!

Godmorgon! :) Idag äre idrott som gäller! ;o höhö jag & Tsimån är så duktiga så vi skall vara med! :D <3 Men aja hade inget mer att säga, hoppas alla får en bra dag för jag ska dra till bussen om typ 10 min :) pussssss

Varför just jag? :(

Varför ska jag alltid gå och få känslor för helt fel personer? Det är inte roligt längre. Jag hoppades på att det skulle bli bra denna gången, jag trodde verkligen det.. Men självklart så går det åt helvete. Det är inte lätt att vara jag, känner jag. Att en person kan få en att må såhär, detta är värre än någonsin, jag menar det verkligen.

Jag smälter verkligen i din närhet, jag bara låg och tittade in i dina ögon, när du tog dina armar runt mig och höll om mig kändes det hur bra som helst. Det känsdes hur bra som helst att vara i din närvaro, att du gav mig all uppmärksamhet, att se dig le var kanon, för då log jag tillbaka. Jag kan skriva så mycket mer, men det känns inte värt att göra det.. :/

Fuck?!

Helvete. Tack för det du sa. Det känns ju jävligt "bra" just nu... Åh orkar inte med denna jävla skiten! Blir så jävla trött på sådant..Jag trodde verkligen inte att du var sådan, när vi snackade om det så undrade du vad jag trodde om dig.. men nu när du visar dig vara såan så undrar jag hur du tänkte... :S Jag hänger verkligen inte med längre.

Dagens/nattens låt på grund av dig..



FML :(

Helgen blev inte som förväntat...

Hello my sweeet darlings! :D

Kom hem för några timmar sedan.. :)

I fredags drog jag hem till Sarah en liten stund, vi gjorde pannkakor och det var väldigt roligt faktiskt. Efter vi ätit och tjötat en massa och skrattat väldigt mycket så var jag tvungen att dra till bussen, skulle hem till en annan kompis. När jag skulle byta buss vid Torp, så gick jag nästan på fel buss, haha fail av mig. Sedan kom jag dit.



Jag var sjukt nervös innan kan jag säga, haha jag kunde inte ens stå på mina egna ben ><. Men sedan när jag gick mot honom så kände jag att benen ville vika sig.. Jag blev så glad av att se honom men ah det gick ju bra ändå :). Vi tjötade en hel del :). Det var trevligt hemma hos honom, vi gjorde inte så jätte mycket.

Dagen efter (Lördag) så drog jag till Sarah igen. Där var lilla Anton och det var ju trevligt att träffa honom ^^. Sedan så gick vi till tåget.. Men när vi kom dit så märkte vi att tåget skulle gå en timma senare, haha fail av Anton ;). Men ah iallafall så var de fint väder och vi gick runt lite i Uddevalla, sedan gick vi upp igen. Så kom han med tåget och jag & Sarah gick till Willys, där köpte vi cola! ;D Efter det satte vi oss inne på McDonalds och såg tuffa ut ^^. Sedan tog vi bussen hem till Sarah igen.

Lite senare så fixade vi iordning oss för vi skulle ner till "City" och träffa en, men de blev inte så.. Men jag & Sarah hade väldigt kul ändå. Höhö, vi nämner inget här! ;) Men ah, kul hade.. ;D, trevligt folk som var där ^^. Men kvällen slutade inte lika bra :/. Jag somnade nog inte förens vid 4, tack så jävla mycket säger jag bara..


Dagens ego ^^.





Jag kände för lite mer smink idag än vad jag brukar, själv tycker jag att det blev rätt nice faktiskt!:) Men men.. strax ska jag dra mig till bussen :( puss på er hoppas nui får en bra dag! :D

Sjuuuuukt TAGGAD!!

Jag tror det kommer bli en kanon helg! :D Tänker dock inte berätta vad som händer! ;) HEMLIS!!! :D (A) Nä men jag skriver när jag kommer hem ;D. Hoppas att ni blev nyfikna nu!;)

Jag piercar mig nästa vecka istället.. Har ingen tid till det imorgon. Måste klippa mig snart :( vet dock inte hur ännu.. :P




Här var några bilder ifrån idag.. Me und Sebbus ^^. Puss på er!


Någon som tycker att den är ful ?:P

Tro det eller ej men jag & Thomas satt och kollade på TopGear för en stund sedan. Och dom snackade om en limegrön lamborghini och den var riktigt fin! ;o Jag vill ha en sådan rosa (h). Men Thomas tyckte att det var en riktigt ful bil... Vi har inte samma smak på bil iaf xD.



Hmm... behöver lite space för att tänka..

Det känns så svårt när man inte vet.. Men känns för dumt att fråga. Vill så gärna, men det kommer bli så fel. Jag vill inte sabba detta, men det känns så ... jag vet inte hur jag ska förklara.. men konstigt. Jag vet aldrig vart jag har dig och det gör mig osäker :/. Det finns så många mer tankar i mitt huvud just nu, vet inte hur jag får plats med allt.. men det jag tänker på mest hoppas jag att det löser sig annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. :/

Det får bli låtar för denna dagen!



I like,
Where we are,
When we drive,
In your car.
I like,
Where we are,
Here.

Cause our lips,
Can touch.
And our cheeks,
Can brush.
Our lips can touch,
Here.

Where you are the one, the one,
That lies close to me.
Whispers, "Hello,
I've missed you quite terribly."
I fell in love, in love,
With you suddenly.
Now there's no place else,
I could be, but,
Here in your arms.

I like,
Where you sleep,
When you sleep,
Next to me.
I like,
Where you sleep,
Here.


Finns bara en person jag tänker på när jag lyssnar på denna låten :) <3

Close my eyes forever - Ozzy Osbourne & Lita Ford

Baby, I get so scared inside and I don't really understand
Is it love that's on my mind or is it fantasy?
Heaven, is in the palm of my hand and it's waiting here for you
What am I supposed to do with a childhood tragedy?

If I close my eyes forever
Would it all remain unchanged?
If I close my eyes forever
Would it all remain the same?

Sometimes, its hard to hold on, so hard to hold on to my dreams
It isn't always what it seems when you're face to face with me
Like a dagger you stick me in the heart and taste the blood from my blade
And when we sleep would you shelter me in your warm and darkened grave?

If I close my eyes forever
Would it all remain unchanged?
If i close my eyes forever
Would it all remain the same?

Will you ever take me?
No I just can't take the pain
Would you ever trust me?
No I'll never feel the same (oh)

(instrumental)

I know I've been so hard on you
I know I've told you lies
If I could have just one more wish
I'd wipe the cobwebs from my eyes

If I close my eyes forever
Would it all remain unchanged?
If I close my eyes forever
would it all remain the same? (Oh yeah)

Close your eyes...
Close your eyes...
You gotta close your eyes for me


Två energikällor, någon som gjort klart den?

I naturkunskapen skulle vi skriva om två energikällor, jag valde då Solenergi & biobränsle ^^. Jag har inte så jätte mycket kvar, men det skall iaf göras klart idag hade jag tänkt ^^. Så nu får jag inte sitta in på nätet ><. Puss på er!

Rest In Peace Cleo!













Vi kommer sakna dig Cleo. Ni andra kanske tänker "åh en katt, vem bryr sig?".. Men man fäster sig vid dem och dem blir som en familjemedlem. Under dessa år har du vart med om mycket. Vi alla har blivit arga på dig och velat strypa dig när du sprang runt och jamade.. Du var ver verkligen en jätte go och mysig katt. Du visste hur du skulle få alla att tycka om dig. Vi alla i familjen tyckte om dig, även jag. Även fast du gick mig på neverna hela tiden så tyckte jag om dig. Vem ska jag nu störa mig på? Vem ska nu smyga in under täcket och lägga sig på min mage och sova jätte gott? Du var en knasig katt.. Men alldeles för go, det är så synd att du har blivit så sjuk nu.. Idag vid halv 2 så tar ditt liv slut.. Det är hemskt, men du ska inte behöva lida mer.. Kommer sakna dig massvis. Jag hittade den sista bilden på min bilddagbok, var bara tvungen att ta med den :/. Cleo in my heart 4 ever. <3

No school today.

Jag vaknade mitt i natten och hade jätte ont... Inte kul. När jag väl ska gå upp på morgonen så känner jag att det fortfarande gör ont. Så det blir ingen skola för min del idag.

Denna dagen kommer inte vara så bra, ska åka in till Uddevalla och ta bort Cleo idag. Men jag ska sätta mig och plugga snart. Puss på er.

Godnatt I guess?

Godnatt ? Jag orkar inte sitta här längre.. har otroligt ont :/ så det blir väl att försöka sova ändå... :/

Orkar inte med skolan imorgon, jävla miljövecka!



ÅÅH jag är såå sugen på att gå ut och gå... vi ska säkert gå någon jäkla promenad.. Jag strejkar! :o Det är nu man önskar att man inte gick på Plus!

Orkar inte med det mer ?

Jag försöker ju verkligen, jag har verkligen försökt. Men jag lyckas ändå inte, så varför ska jag fortsätta försöka? Ni ställer bara en massa jävla krav, hur fan ska jag kunna hinna med allt? Hur ska jag klara allt? Pallar inte med skiten. Men aja.. får väl se när det tar helt stopp.  :/

Asså vart är facebook påväg?

Jag måste bara ta upp detta, vad är detta för jävla konstiga grupper? :S Värsta Wieerd.. men aja jag går med i dom ändå xD.. Men alltså dom är så konstiga ;o Någon som diggar dessa grupper elle ?;o



En onsdag.

Idag blev det ingen skola för min del. Men jag var faktiskt lite duktig, satte mig och började lite smått på naturkunskaps grejen sedan gjorde jag lite av den där diagnosen i matten... blää säger jag bara..

Men nu skall jag städa mitt rum bara för att liksom! :) Sedan skall jag tjata lite på min mor om helgen (a). För den måste ju bli kanon! ;) Hoppas ni fåre greeeaaaat! ;) pösss :D

Haha bdb nörd ?XD



NAAAAAAW! :D

men jag funderar på att ta bort den faktiskt ><

Skor, diss?

ååh jag vill ha nya skor!!! :o Men jag venne vilka bara :( Hittade massa snygga på ett ställe men får väl se om jag tänker vara färgglad eller inte ><. Och högklackat är inte min grej ><




Högklackat & jag går inte ihop ^^.

Dessa gula.. ful gul färg, men modellen är okej.

Alltså seriöst.. inte för att vara sådan..Men när jag ser denna "skon", så tänker jag på Lady & Lufsen ><, det ser ut som en toffla vafan xD Så nej tack!

Uch usch usch! Jag hatar fötter, och vill inte heller visa mina tår.. Jag tycker det är så fult när man visar tårna så.. :(.. Usch.. Plus att skorna ser jätte fula ut.. kolla bara på bilden, det saknas något liksom xD.
Och dessa skor.. jag tänker på Herkulez ffs xD.. Det är sådana dom hade förr typ haha nä men typ. Kolla på den tecknade Herkules filmen och se sedan denna bilden.. Jag tycker det är lite ironiskt. Men men .. fula skor finns det gott om, tur att alla iinte har samma smak ><



kul kul ? Nej tidsfördriv :)

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Ibland.
Hur många har du varit kär i? 3 tror jag.
Är du kär just nu? Kan bli..


- Tio frågor om dig själv

Namn? Erica, Wuuiiiickaaan, Ickan.. Kalla mig vad du vill :)
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Sova länge och vakna upp brevid någon man tycker mycket om.Vad tycker du mest om hos dig själv? Det blir för mycket att skriva ;)
Vad är du bra på?
Att vara söt och rolig :D.
Vem älskar du mest på denna jorden? Min älskade Mor! :)
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Nej, tillsammans med någon är mysigare! :)


- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? Simone & Sarah
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är roliga på sina sätt :P

Vem är snyggast av dina vänner? Alla är lika snygga ?;o jag har bara snygga vänner :D
Vem är mest partyprisse? Sarah
Vem är den du helst har filmkväll med? - Alla ;D

Vem av dina vänner är mest "evil"? No komments ><

- 10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Mamma.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Nej.
Vem är farligast i din familj? Jag (h)
Vem ser roligast ut i din familj? Lillebror, när han vaknar och håret står åt alla håll ><
Vem är coolast? Jag såklart :o
Har ni något husdjur? Japp, en hund + några katter :)
Mest gemensamt med? Noone?
Underhållningen? Bra fråga...
Sover du oftast med? Ingen :)
Roligaste kvällen med familjen? Ingen ?:) Nä men typ på våra högtider oså..


10 frågor om idag
Vad har du gjort? ätit go frukost + lyssnat på bra musik! :D
Vad ska du göra nu? Fortsätta att svara på dessa frågor
Har du gjort något dåligt idag? Najj :)
Vad har du ätit idag? mat ?:)
Har du duschat idag? Nej, men ikväll så.
Är du trött nu? Nej, faktiskt inte.

Vad händer i morgon? Följa med mamma och avliva vår ena katt antagligen.
Går du i skolan? Ja.
Har du varit i skolan idag? Nej.


- ANNAT

Hur mår du just nu? Mensvärk, annars bra :)
Har du piercat dig? Nej :)


Är du hungrig nu? Nej ><
Vad är klockan nu just nu? 08.55.
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Fb och min blogg.


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Sarah
Vem ringde du senast?
Emil

Vem sms:a till dig senast? Jossan :D

Vem  sms:a du till senast? Jossan :D


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Ja, alltid! :D
Vilket är ditt favoritband/artist? Har för många :(.
Vad gillar du för musik? Jag gillar nästan all musik :)


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja.
Har du fler än 3 jeans? Aa.
Har du fler än 5 tröjor? Yesbox.


- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? Jaoo!
Använder du wax? Nejj.
Använder du ögonskugga? Ibland.

Använder du kajal? Ibland.
Använder du hårspray? Ibland.
Använder du volymspray? Nej.
Använder du mousse? Nej
Använder du deodorant? Ehm ja?
Använder du skinspray? Nej.
Använder du parfym? Alltid :)
Använder du läppglans/läppstift? Idomin is tha shiiet <3 haha skoja.. nej inget av de.
Använder du brunkräm? Ja.
Använder du rouge? Jaoo :)
Uppsatt hår eller hängande? hängande.
Plattar/lockar du håret varje dag? Plattar.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? never.


KÄRLEK
Är du kär just nu? Denna frågan har jag väl redan svarat på ? Annars kan jag ju svara igen.. och svaret är; nej, men kan bli.

Har du kysst någon idag? Nej.
Har du ett förhållande? Nope.
Är du romantisk? Jag kan om jag bara vill :D
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Kanske (a)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Spela roll, men det är alltid mys att ha någon.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej?!
Vem sov du senast bredvid? Lillebror
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Nämner inga namn här :)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Nej.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Har ingen koll

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? NEJ!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Jag gillar ju när killar är vältränade, muskler är kärlek liksom :). Men jag gillar även killar med skejtstil ><. Men men .. Jag gillar det mesta egentligen :)


Imorgon ..


Imorgon får vi besked om vi får behålla Cleo eller om vi är tvungna att avliva henne.. Hon har nämligen gått och fått problem med sin lever. Och hon är värre idag, så det lär ju inte sluta bra. Stackars lilla kissekatten :(

Jag har blåa ögon.


Jag är blond & blåögd! :D Ni gillart ;) höhö

Idag blev det ingen outfit.. jag pallade inte.. men hoppas denna bilden är okej ifrån helgen ;D. Pöss

Puss & godnatt

Jag vet aldrig vart jag har dig.. det gör mig så förvirrad och osäker. Jag hoppas inte på att det blir ett fel steg.. Jag hoppas verkligen på att detta kommer gå bra nu. Men om jag har otur så kommer allt gå åt helvete.. Men vi får väl se. Vi märker antagligen i helgen hur det kommer bli, det är jag väldigt rädd för :/.


Jag mår ingen vidare just nu, tror att jag har feber. Men jag hoppas på att det inte är så. Jag ska gå och lägga mig nu och hoppas på att jag blir bättre till imorgon. Men jag är gärna hemma imorgon! :D

pössheej!

Rådhus caféet med Malin :D + vad jag gör nu

Morsning korsning! ;o

Jag lyssnar på hög musik & fixar lite på rummet. Har nämligen inget bättre för mig, men det blir nog kanon! :D Men får nog snart gå tillbaka och greja klart ><. Kanonkul verkligen... NOT höhö :D puss



Efter skolan så drog jag & Hult till Rådhus caféet och satt där och tjötade med massa folk ifrån hennes klass, det var trevligt! ;D Good luck Malin! :D men men, sedan blev det att åka buss hem.. men tjötade med Malin, John, Mona & Malin.. men får se om det blir något i helgen, hoppas ju på det för att det vore svinkul! :D

Oh... miljövecka <3333

Tjaaaooo! :D
Just nu sitter jag i skolan med Olivia & Jossan! ;D Vi sitter med våra MacBook'ar ;D värsta nördarna är vi mouhaha nej men kunde vart iaf! XD Fint väder är det idag, men tyvärr är inte mitt humör på topp längre! :/  Men får hoppas att det blir bättre. Men nu ska jag göra annat på vår älskade Miljövecka ;D

Inte börjat ännu...

Detta sög ju ännu mer.. Vi har fortfarande inte börjat ännu. En lärare stod och snackade med oss i 15 minuter sedan fick vi rast igen.. Vi börjar klockan 10.. Sedan har vi en rast sedan har vi lunch liksom.. Men rast uppskattas mycket! :D

Föresten, gillar ni gamla äckliga gubbar och gillar att sjunga... Kom till vår skola.. Utanför sitter två gamla gubbar med mikrofoner och  vill att man ska sjunga för dom.. HJÄLP! ;o.. Men men.. Jossan & Olivia kollar knasigt på mig nu så får sluta ;D pösss

Gomorron gomorron!

Tjaaaaooo! Idag får ni se den glada Erica igen! :D Jag är på toppen humör, solen skiner och det känns kanon med allt! :D Jag träffade en kompis på bussen idag som jag inte träffat på riktigt länge, det var lite trevligt! :D Sedan så satt jag & Mona på bussen å snackade hela vägen in det var nice! :) Idag ska vi tydligen göra något konstverk av skräp :S Värsta wieerrd! :S Men men.. Plus är som Plus är.. xD.. Vi börjar klockan 9 och slutar 15 :/ men puss på er!

Kär kär kär?

I don't think so. (:

Jag älskar dig mest av allt min lilla gullunge!<33333 Höhöhö nu blev ni nyfikna va?;)

Du sa att jag inte behöver oroa mig eller något liknande. Men det är klart jag blir orolig och på väldigt dåligt humör eller nerstämd kanske är bättre beskrivning. Jag har inte hört något ifrån dig sedan i lördags. Det är inte så farligt egentligen, men eftersom allt vi snackade om och helt plötsligt försvann du bara? Jag fattar inte detta.. Men jag kan ha missförstått något också. Men eftersom du antagligen kommer läsa min blogg och just detta inlägget så snälla hör av dig.. Jag måste bara få snacka med dig :/.. Miss u bby :/<3

Home sweet home, I think?

Aja.. Nu är jag hemma efter en rätt så rolig helg. Jag hade tänkt att berätta lite kort om den ><.

I fredags så drog jag hem till Sarah. Vi käkade på en pizzeria, efter det blev det att dra till bion. Vi kollade på Alice i Underlandet.. Den var okej, men jag har sett bättre filmer. Efter att vi hoppat till bussen (Sarah går på kryckor nämligen), så tog det ju en stund till bussen. Men när vi kom hem till henne snackade vi om att dra till Mollön, men det sket sig eftersom hon hade så ont i knät. Runt 01.15 så kom Emil, Daniel & Putte och hälsade på oss. Dom stannade inte så länge men det var trevligt ändå.

Lördagen så käkade jag & Sarah goood mat, drack lite cider, hade riktigt roligt och gjorde några tabbar + att alla trodde att vi var fulla xD.

Söndagen låg vi typ och tog det lugnt hela dagen, eller vi satt och kollade en serie på MTV som var kanonskoj ><.. Tyvärr så slutade den inte så bra men ><.

Vi gjorde en hel del mer saker.. Men allt ska man inte nämna här (a) mouhahaha :P.



Fin fin helg, hoppas nästa helg blir bättre! Puss

17/4-22/4 2009 Memories <3

Jag kommer inte sitta här och skriva på hela helgen men jag ville bara säga det att imorgon är det 1 år sedan vi åkte till Polen. Nästan alla 9or på Henån's skola. Fan va skoj vi hade! Vilka minnen som alltid kommer finnas kvar! :( Saknar det massor! Minnen för livet är det iallafall!


Dagens outfit + lite annat

Shaoooo! Nu lyssnar jag på Jay Sean och det är kanon! :D Jag har precis fixat till mig, snart skall jag packa klart allt också! Ska hem till min älskling över helgen! Vi ska äta middag & gå på bio idag! Massa mys!!! Men ah, jag kanske åker hem på söndag, annars blir det på måndag, men vi får väl se! Men nu skall jag fortsätta! Hoppas att ni får en kanon bra helg för det skall jag ha! Mjukisar äre som gäller idag! Solen skiner och det är massa varmt (y). Det gillas starkt! Puss på er! :D


hejdå för en stund :D

Nu skall jag packa.. Bort över helgen, det är underbart! :D Jag hoppas att jag för träffa sötnosen (a). Men får väl se om han har tid :). 

Imorgon blire skola.. En enda jävla fucking lektion och det är matte, vi börjar kvart i 12, men jag är typ där inne vid 8 -.- så jävla seegt! Men aja.. Efter det blire föreläsning om Coca Cola och något mer sedan slutar vi! :)

Nästa vecka ska vi ju ha en sådan jävla projektvecka eller temavecka.. Ämnet är "miljö".. Det sög ju liksom. Men jag får väl vara duktig och gå dit ändå ><.

Men puss på er! :D

Hemma igen!

Tjooo! Kände mig inte helt hundra när vi slutade idag. men jag drog upp till Sarah men kände att det inte var någon idé.. Så var mamma & mormor i närheten så dom hämtade upp mig så drog vi till Torp! Jätte trevligt och jätte mysigt verkligen! :D Riktigt roligt hade vi ;D. Så jävla go humor har vi allihop! Så ni får akta er när vi är i farten! Höhö Men ah, fick köpt mig en bh iaf! :D Asnice tycker jag :)  puss på er!

Rådhus caféet ;o

Tjooo! På engelskan bestämde jag, Lajsa & Genta att vi skulle till Rådhus caféet så vi gick dit. Vi sitter där just nu, men det blåser massor så det är lite kallt ute tyvärr :/. Får hoppas att solen kommer fram och värmer oss ^^. Vi börjar om en timma, så vi har inget att göra typ ><. Men nu skall jag vara social med mina vänner igen! :) puss


Saknar dig baaajbiii <3

Sol & glass



Tjoo! Jag hämtade upp min lilla syster på någon grej idag och det gick ju bra. Vi köpte glass på Preem och sedan satte vi oss i solen och hade det gott! Men hon tappade halva sin glass på marken xD... Men ah :P puss på er!

Skolan ..

Chacha! :D Nu sitter jag i skolan med Simon. Vi har väldigt roligt samtalsämne höhö ;D Men ah.. Alla andra är ute i solen men vi orkade inte följa med.Snart slutar vi och det suger lite ^^. Måste vänta så länge på bussen nämligen :P Föresten, vi har fått tillbaka våra fula, jobbiga stolar igen! :( >< Puss på er :)



Dagens outfit 13/4



Ja jag ljög för er. Jag är inte rödhårig, utan jag är ljushårig! :D Sug på den ni! :D Detta var min outfit idag ;o... men ah, imorgon kommer upp nya bilder! :D Nu ska jag fortsätta kolla tv! Puss på er!

Jag har tråkigt ><

Jag satt och pluggade. Jag gjorde iallafall färdigt 2,5 uppgifter :P. Men jag tröttnade så jag städade, fick hjälp av min lilla syster Emma :). Och nu är det städat så vad ska jag hitta på nu ? ^^, jag orkar verkligen inte plugga mer just nu men får väl sätta mig och fortsätta där jag slutade och hoppas på att det går kanon. Jag har gött tråkigt! ;o Men vi hörs senare! :) Puss på er

Massa skolarbeten -.-

Åh har massa saker att göra just nu men orkar inte. Dessa grejer ska jag göra;
* Engelska - The choking Asatian (stavning?)
* Engelska - Singapore
* Svenska - rapporten
* Engelska - två nya uppgifter
* Idrott - tränings dagboken
* Idrott- Anatomifrågorna
* Handel - Marknadsför din butik


blää

Jag ljög!

Det blev ingen skola idag. Jag hade tänkt att gå men det blev inte så.. Men som sagt säger inte varför. Men får väl hoppas att det löser sig. Men imorgon drar jag iallafall till skolan, det är helt säkert. Men nu ska jag fortsätta med viktiga grejor ;o. Puss

Idag blire skola :)

Morgon alla sötnosar! :) Jag skall strax dra mig till bussen eller ah om en timma men tiden går så satans fort så ah.. :). Idag blir det skola för min del, jätte skoj verkligen..... NOT! Men jag är ju illa tvungen. Solen skiner idag, så det blir antagligen jätte gött väder! :) Dagens outfit kommer lite senare, ni får ha koll på mig ;). Puss på er! :)

nattiii :P

Nu säger jag godnatt! Jag börjar 11.50 imorgon rätt skönt.. Men ah får väl se hur det går med det.. Jag ska försöka ta mig till skolan imorgon.. :/ Har verkligen ingen lust men är väl illa tvungen :/. Puss på er sov sött när ni ska sova! :)

Höhö jasså du ;)

Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dig. När du tittar mig i ögonen och ler så smälter jag. När du pratar med mig så blir jag röd som en tomat i ansiktet, jag pratar så snabbt så du inte hör vad jag säger, om jag har otur så skulle jag börja stamma också. >< Damn boy.. Blir sjukt nervös i din närhet (a).

4 månader kvar..

Sedan hoppas man att resten av dom 12 månaderna går fort! Jag vill verkligen bort härifrån, bort ifrån alla. Usch klarar inte av det..

Grattis Elin! :D

Grattis till Elin som fyller 17 år idag! Hoppas du haft en toppen dag verkligen, det är du värd! :D Saknar dig tjejen, alla våra fina minnen ihop. Vi borde ses snart! <3


Dålig dag!

Har ju vart med om bättre dagar. Jag klarade inte av att gå till skolan idag av några anledningar, dock nämner jag inte varför. Så jag hoppas att ni inte blir för nyfikna :). Idag har jag inte gjort så mycket.. Men jag blev sams med en igen och det var nog höjdpunkten idag. Det var rätt skojj att träffa Christian, det var då jag insåg att jag höll på att gå på fel buss ><. Fail fail fail liksom ;). Men men.. det var min dag typ.. Vill inte gå in i detaljer :P. Men ah, nu ska jag skriva klart en engelska grej.. puss på er! <3



Förlåt Simon för att jag inte kom idag! :( <3

Dags att gå?

Tjooooo! Just nu sitter jag och lyssnar på Lady Gaga, har ingen aning om varför, tycker inte direkt om henne men ändå ^^. Får se hur det går idag, jag är verkligen inte taggad att åka till skolan.. Känns riktigt förjävligt! Jag tror jag kommer gå hem rätt snabbt, kommer inte klara av att vara i skolan.. Men får väl se hur det går. jag hoppas verkligen att Simon är i skolan idag.. Annars går jag hem med en gång.. Men nu ska jag borsta tänderna! Vi kanske hörs lite senare, vi får se :) byee

Rött hår?!

Det är flera stycken som frågat efter bilder.. så här kommer en, men jag blev inte nöjd så jag gjorde bilden lite mindre men hoppas att ni gillar den ändå :P Höhö

 

Men nu ska jag käka frukost och sedan ta mig till bussen, ni får ha det kanon! Puss på er :D


Skolan minus bussar

Nu säger jag godnatt.. jag ska upp om 5 och en halv timma.. underbart.. not. Jag börjar klockan 11, men bussarna går så in i helvete dåligt :/. Men får se om jag drar mig till skolan imorgon.. Kanske blir ett byte efter sommarlovet iallafall.. men vi får väl se :).
godnatt

Skola imorgon.

Skola imorgon, jag är verkligen inte taggad. Nu efter det som hänt vet jag inte ens om jag kommer orka gå till skolan.. Usch det känns förjävligt :/.

Inte igen :/

Jag vet att det var fel av mig att göra som jag gjorde. Jag är riktigt ledsen för det. Jag ångrar det, jag visste inte att du skulle ta så illa upp av det. Förlåt så himla mycket. Jag ville inte att det skulle bli såhär. Kunde du inte bara sagt något? Fyy jag klarar verkligen inte av detta just nu! :/

Håret = klart + samtal :D

Så nu är håret fixat! Jag är mycket nöjd med resultatet måste jag säga! :D Men bilder kommer imorgon :). Nu hade jag tänkt att ringa min ÄlskiiPälskii så ni får ha det så bra så länge! :D puss

Haha jag vet att jag är lite elak ibland men detta var ju för klockrent ><




Haha jag svarade på det han skrev innan och det blev såhär >< haha kul kul :D Men han älskar mig ändå ;) . För han vet att jag älskar honom, för alla svarta barn i Afrika :D <3

Solen skiner idag..



Nu lyssnar jag på bästa musiken på hög volym! Så jag ska ta och leta upp hårfärgen min mor köpte till mig så kan jag färga det (y). Rött hår är ju rätt nice så :D.

Haha damn, min mormor fårgade ut mig vad jag gjort på halsen så skrattade hon åt mig :(.. Jag sa att jag lekte med dammsugaren men hon bara skrattade åt mig :( xD.. Mina sugmärken är snart borta och det är greeaat! :D Men vi hörs om en stund :D Pussar<3

Dans = Nästa! :D

Nu skall jag fixa det sista sedan blire dans! :D Det är ju sista gången idag, men det blir nog lika skoj som alltid! :) När jag kommer hem sedan skall jag färga håret (h), vilken färg det blir är ännu hemligt ;). Hoppas ni får en toppen dag! :D Jag skriver mer när jag kommer hem! Kyss på er :P

Skummt...

Jag kan inte se min nya header :S

Goodiee..

Vaknade för någon minut sedan, solen skiner och det känns kanon! Idag blir det dans för fulla muggar, det är ju sista dagen idag.. :(. Får träffa alla sköna människor också, det är kalas!

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost... vi får höras lite senare! Puss :D

:$$

Det känns underbart att tycka om någon ibland. Det känns kanon att tycka om honom. Jag känner "fjärilarna i magen", jag kan verkligen inte sluta le, jag blir väldigt fånig av mig.. Det är bara ditt fel ;). Men jag tycker om dig ändå! :D Puss på dig sötnos <3

Mouhahaha

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream


Film taaajjjm! ;o


Ska kolla den med min mor! ;) Hoppas ni får en mysig kväll! <3

Körslaget + kladdkaka + ny header!

Tjoo! Just nu sitter jag och kollar på Körslaget med mina två yngre systrar som är fastklistrade i tvn.. Förstår inte varför, jag gillar inte det programet för 5 öre, så jag håller på med en ny header ;D Tycker att det är dags nu :). Så får hoppas att ni gillar den nya som kommer komma upp senare då :P.

Men hoppas ni får en toppen kväll, det ska jag ha :). Ska mummsa i mig min kladdkaka med mina systrar också! Puss på er! :D

Välj bort mig, gör det!

Ni väljer bort mig, det är inte första gången. Det skall jag komma ihåg. Jag tänker välja bort er när jag får tillfälle till det! Ni behandlar inte mig som skit utan att få det tillbaka kan jag ju säga. Känner mig inte direkt omtyckt av er.. Ska göra samma sak emot er!

Kladdkaka ;o

Så nu låter jag kladdkakan stå på bänken och bli lite svalare. Det luktar kladdkaka i hela huset och det är greeaat! Får hoppas att den smakar gott bara.. Men jag har ju skillz  ;D.

Nu skall jag..

Yo! Nu skall jag baka kladdkaka för att jag är så fräck mouhahah! :D  Nä men jag kände mig lite sugen så ah höhö :P.


Oboy!

Solen skiner idag... ^^. Nä men det är kanon bra väder förutom att det blåser kallt. Idag skulle jag åkt hem till mormor & Klas å grillat, men jag tror inte att det blir så. Men får väl se.. det blir en lugn lördag iallafall :). Puss på er men nu ska jag göra annat (:

Somliga har det lättre än andra.

Varför ska det var så lätt för somliga, och mindre lätt för andra? Jag vill inte ha det såhär. Men jag är för feg för att göra något åt det. Jag vill så gärna ändra på detta. Det finns så mycket som jag vill.. Men det som jag vill ha allra mest är för svårt att få tag på. Jag ska verkligen försöka så mycket det går. Jag tänker verkligen kämpa, det är det värt. Det är dig som jag vill ha, det vet du så väl.

När jag ringde dig förut, smälte jag otroligt. Jag blev alldeles röd och överlycklig när du svarade.
När jag hörde din underbara röst rös jag till, jag blev så glad när jag hörde dig skratta. Du är så himla underbar så det inte går att beskriva. Jag ville bara vara hos dig just då och krama om dig.. jag saknar dig oerhört! :(<3

Dagens låt 9/4



Jag gillar inte Dead By April, men denna låten fastnar!<3

Alla kommer någon gång finna kärlek.

Alla kommer någon gång i sitt liv finna kärleken. Bli lycklig, må kanon bra och allt som tillhör. Men det kommer en dag när man går skilda vägar. Sådant gör riktigt ont, men man kommer över det någon gång. Under livets gång märker man vilka som är ens riktiga vänner, vilka man kan lita på och så vidare.. Ena sekunden kan din bästavän vara den ända du kan lita på andra sekunden kanske den personen är din värsta fiende. Man får lära sig så mycket nu när man växer upp. Man träffar även nytt folk, man ändras lite och ett helt nytt liv börjar.

När jag tittade in i dina ögon för första gången så kollade jag snabbt bort igen. Dina ögon är så otroligt vackra. Jag kan titta in i dina ögon en hel dag om det skulle vara så. Du tyckte att jag tittade mycket på dig, men är det så konstigt om du är så otroligt vacker och har otroligt fina ögon? Du är en riktigt härlig person. Jag vill verkligen lära känna dig mer, det är verkligen värt det. Jag hade verkligen trevligt med dig. Du är väldigt mysig av dig och det smittar av sig när man är med dig, du är så kramgo. Jag vill inte att tiden ska gå när jag är med dig, för jag vill aldrig lämna dig. Jag vill inte att vi går skilda vägar.. Det ska vara du och jag helt enkelt. Det är bäst så. Alla kommer någon gång finna kärlek men jag fann dig. <3

Solsken :)

Underbar morgon måste jag säga! Solen skiner och det är riktigt skönt. Kom nyss ut ur en varm och skön dusch, så det blir att spela musik på högsta volym och fixa till sig lite innan jag drar ut.
Man måste ta vara på det fina vädret, (y). Men jag hör av mig senare! puss

Anklaga mig lagom :)

Anklaga mig för något jag inte gjort, gör det! Du kan ju ta reda på fakta först eller rättare sagt snacka med mig. Alla drev med dig den dagen. Vi skrattade åt dig, vi snackade öppet om dig. Men det har du ingen aning om.. Men snälla fortsätt med det du gör för att "jag älskar dig också"...

Du hörde inte av dig :(

Jag har gått runt hela dagen och tänkt på dig. Tiden går tyvärr inte snabbare för det. Jag trodde att du skulle höra av dig för det sa du igår, men du gjorde aldrig det. Jag blev ju lite besviken, för jag såg fram emot att snacka med dig.

Igår när du ringde mig så sken jag upp, jag kunde inte sluta le. Jag kände hur varm jag blev, hur glad och lycklig jag kände mig. När jag hörde din röst kändes det kanon. Jag saknar dig vännen, jag hoppas att vi ses snart. SNälla hör av dig, så jag vet att du är okej.

Jag ska nu försöka sova, om jag inte tänker på dig för mycket så kommer jag att lyckas somna. Men att inte vara i din närhet, dina armar omkring mig.. allt det där saknar jag just nu. Känner mig så ensam. Men jag är ju hemma igen, jag kan inte begära allt då. Men jag hoppas verkligen att du hör av dig.


Only you..

Puss på dig vännen<3

Sugmärke?

Haha damn vad dom syntes.. Nu syns dom dock inte lika bra längre som tur är .. ><. Det ser riktigt hemskt ut, hittade ingen snygg sjal eller scarf att köpa heller så ah.. Får hoppas att dom försvinner snart.. Dom syns knappt på bilden, men irl då jävlar.. ><.



Bby, du är min, bara min det vet du.<3

Söndag-måndag-tisdag

Söndag; Jag och Emil vaknade av att katten slickade på en påse, riktigt störande ljud är det. Men ah, en stund senare kommer Fredrik och kollar till oss, ännu en stund senare kom Sarah. Så gick jag och Sarah in på hennes rum och snackade lite.

Senare den dagen så åkte vi in till Lysekil. Emil körde såklart :). Fan va jobbiga pojkarna var när vi åkte.. ”Wiiicckkkaaaaaan”, behöver jag nämna något mer? Dom retades med mig.. Men men. Emil lämnade oss hos Fredrik så att han kunde åka hem och duscha. Sedan kom han hem till Fredrik och vi satt och tjötade om allt möjligt, kollade på tv och liknade.. Sedan så åkte vi hem till Emil vi satt inne på hans rum och tjötade massvis, vi kollade även på film :).

Måndagen & Tisdagen åkte vi runt i Lysekil. Snackade massor och ah.. det hände inte så jätte mycket. Vi gick runt oså.. Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde typ xD.

Här är lite bilder ;D .. får ladda upp alla andra någon annan gång ;D



Goaste filurerna ever, älskar er! :D puss på er ! <3

Ohno, i'm home.

God eftermiddag!
Jag kom hem för några timmar sedan. Jag har haft en kanon bra helg verkligen! Eller lördag-torsdag ;D. Jag har hunnit med så mycket så jag har inte haft ork till att skriva här men jag gör det nu istället, börjar med lördagen då ;o

Lördag; Jag tog bussen och drog till Uddevalla. Såg kärleksparet som jag alltid ser vart jag än åker, nämner inga namn här.

Sarah tog bussen ner till Kampenhof och vi möttes inne på Lindex för att hon skulle köpa en grej. Efter det gick vi in på Willy’s och köpte grillad kyckling och potatissallad och något mer ^^. Så drog vi hem till Sarah. Där var Fredrik, Cilla & Emil, så äntligen fick jag träffa Emil som dom snackat så mycket om. Dom satt och spelade något spel xD.

Men när jag väl kom dit så duschade Sarah och jag bytte om för det var så ruskigt varmt ute. Sedan när Sarah var i ordning gjord så gick vi allihop ut och spelade fotboll eller ah, jag kollade på för att jag suger på fotboll ><.  Men jag märkte att Fredrik var riktigt kass på att pricka mål, men dock väldigt grym på att skjuta över ><. Sedan så bestämde vi oss får att gå in igen för att det var lite kyligt. Men självklart är jag så klantig och fastnar i en snövall. Men jag kom ju loss till slut.

Vi gick in och sedan så åkte vi ner till tha ”city” för pojkarna ville ha lite jordnötter ><.

Senare på kvällen skulle vi dricka men det blev inte riktigt så kan jag ju säga. Fredrik och Emil gjorde ju det medans jag, Sarah & Cilla gick en promenad.. Cilla tyckte att hon såg en älg men det var ju ett rådjur. Haha lite kul var det, men det kunde ju vart en älg. När vi kom tillbaka till lägenheten igen så hade buuspööjkarna tagit på sig Sarah’s kläder, det var ingen vacker syn kan jag ju säga haha, så sa dom att dom skulle köra en tävling och jag, Cilla & Sarah skulle vara domare, själva tävlingen var att snurra runt en stång men det slutade med att Fredrik slog i huvudet och fick värsta bulan men det var riktigt roligt att kolla på dom.

Lite senare så fick vi Fredrik & Emil att ta på sig sina egna kläder igen och då kollade vi lite på tv sedan la vi oss. Det hände mer grejer men orkar inte skriva allt här ^^.


JAG IDAG



Nu ska jag dra, ni får ha en toppen påsk allihop! puss på er! :D

To thaaaa Uddevallaaaaahhhhh ;D

Godmorgon! :)
Om en liten stund skall jag dra till Uddevalla. Jag ska in dit och träffa lite folk och det kommer nog bli kanon kul! :D Får se vad vi hittar på ;). Men nu ska jag göra min i ordning & ha musiken på högsta volym! Puss på er :D

Bra dag;D

Det har vart en kanon bra dag när jag väl var framme, vi får hoppas på bättre väder till nästa gång, men det är ju Tjörn vi snackar om ^^. Ni får ha det bra för nu ska jag ringa Sarah & sedan sova, är helt slut! puss

80-årskalas, Grattis farfar <3

Tjoo! Kom hem för 1 timma sedan ungefär.. Dagen har jag spenderat hos farmor & farfar med massa släktingar :).

Jag träffade min lillebror Oscar, första gången på två år eller något. Jag kan egentligen inte kalla honom lillebror längre, han är två huvuden längre än mig, så jag kände mig lite kort.

Sedan så kom vi till farmor & farfar. Farfar kramade om mig glatt när han såg mig. Jag fick träffa alla mina fastrar, farbröder, kusiner .. you name it.. :). Vissa hade jag saknat mer än andra. Jossan var starkt saknad, sedan så var det riktigt kul att träffa Wiktor, Nicklas, Emil, Anton, John & Joel jag har nämligen inte träffat dessa människor på flera flera år..

Jag fick reda på att John & Joel var 22 & 27, det hade jag ingen aning om :p. Men självklart var det kul att träffa alla.  Gu vilken alkis Nicklas har blivit då, haha det var riktigt roligt faktiskt:). 

Vi åt, lyssnade på tal, vi åt igen, lyssnade på tal, vi åt återigen och sedan hade vi poängpromenad med frågor om Farfarsgubben, det gick ju kanon ^^. Sedan så tjötade alla en himla massa om allt och ingenting. Fick reda på massor om farfar också och det var också trevligt.

Jag och Jossan snackade om massor, jag hoppas verkligen att vi kommer börja snacka och hålla kontakten mer, så vi kan vara så bra kompisar som förr.  Kusiner forlife liksom.

Min släkt är för underbar alltså, shiet vad jag saknat dessa underbara människor. Men jag skall snart dit igen! :D
Jag säger det igen, Grattis farfar, vi ser fram emot nästa kalas <3

Dagens låt 2/4



Jag älskar den, har bara suttit och lyssnat på honom i flera dagar. Fast inte bara denna låten då alltså. Tack Lollo :D! <3

TAGGA 80ÅRS-KALAS!

Idag fyller min farfar 80 år, och därför skall jag på kalas med typ hela släkten och fira honom. Det kommer nog bli lite skoj. Får väl se sedan :P. Ska fixa iordning mig och sedan dra mig typ :). Har massor att göra, men är sjukt trött så jag orkat typ inte xD. Min familj ska iväg till min morbror som fyllde år häromdagen, så jag får vårt hus för mig själv i två timmar ungefär, kanon! :). Men jag får väl duscha nu då så vi får höras senare! :) pussar till mina gullungar! :D

1 April, godnatt.

Jag har sjuuukt tråkigt. Men jag ska upp rätt tidigt imorgon, har en hel del grejer att göra imorgon så vi får höras av! Puss på er :D<3

Morgondagens outfit, ni får tjuvkika lite ;p



Jacka - Veromoda
Linne(svart) - stadium
Linne(färgglatt) - Gina Tricot
Lackleggings - Bikbok

Något tokigt

Jag har lust att göra något helt galet. Jag vill inte göra som jag blir tillsagd längre. Orkar inte med detta. Det är som ett jävla fängelse.. Nu är det min tur att skina för engångsskull. Så ni andra kan slänga er i väggen! Tokiga idéer har jag i mitt huvud just nu.. Men när jag bestämt mig så berättar jag ;D. Men puss på er sålänge! :D

Påsklov!

Lovely :D Denna underbara eftermiddag ska jag ägna mig åt att;
* färga håret
* duscha
* klippa mig
* fixa löshåret
* blogga mer
* leta fram kläder för imorgon
* vara social med Jimmy, William & Terese
* Ta det chill :D.

Så ser min eftermiddag ut :)

puss på er! :D

Östrabo yrkes + sluta tidigt (y)

Tjoo! :D Förut drog jag upp till Östrabo Yrkes där snackade jag med Sarah och Erik :). Det var lite trevligt. Jag slutar klockan 2 idag och det är underbaaaart! :D Sedan blire hem och färga håret (h). Bilder får ni se senare :) Men min mobil är död så jag har väldigt tråkigt liv xD .. puss på er gullungar nu ska jag fortsätta att skriva om Giorgio Armani med Chris så ni får ha det greeaaat! :D pussar

Englishhh

Tjenare! ;o
Hoppas att ni alla blir lurade idag, för att jag är väldigt sugen på att lura någon xD.. Men får väl se hur det går om jag gör det eller inte xD.

Just nu sitter jag och min klass inne i en sal och väntar på vår engelskalärare, vi ska berätta för henne vad vi vill göra på lektionen. Gabbe målar en fin bild på tavlan til Maria det står : "From HP09 Loves you Maria" så gjorde han hjärtan och stjärnor och liknande ;D haha men börjar nu :P.. pussar

1 April, idag ska man luras massor! :D

Hellu, kom precis till skolan. Jag skrev inget igår för att jag var hemma hos Sarah och vi åkte till Viking och ah vad som hände där berättar jag inte ;o..

Sedan fixade vi mitt hår och det blev kanon :p. Vi hittade på en hel del igår :). Kanske skriver mer specifikt sedan.. Får se då :).

Strax ska vi ha matte, men jag kommer säkert att få gå därifrån eftersom jag inte har med mig mattebok. Så vi får väl se. Nu ska jag iallafall dra. ha en bra April dag!:)

RSS 2.0