Helgen with my little Sarah and one trip to tha Std ><




Jag drog till Uddevalla rätt tidigt. Jag och Sarah hade pratat om en viss kille kvällen innan, och SJÄLVKLART går han på bussen xD..

När jag satt på bussen så gick Sofia på :D Jätte trevligt, så länge sedan jag träffade henne sist! :( <3

Så var vi framme på Torp, så mötte jag Sarah & vi shoppade lite grejer! :) På bussen till Kampenhof så satt en äldre dam brevid mig, och hon satt och små skrattade åt mig och Sarah. Men sedan när Sarah sa den klockrena kommentaren så kunde hon inte hålla sig. Haha det var riktigt roligt.


Efter det drog vi till Willys, sedan hem till henne. Vi hade så himla mycket att snacka om också. Så vi hittade på massa bus:). Vi käkade pizza med hennes lillebror men vi orkade inte äta något, sedan tjockade vi oss med cola och skrattade åt allt och ingenting. Vi hade riktigt trevlig tillsammans! :D. Så missade jag bussen hem, så jag fick stanna en natt till :D.

På lördagen hade vi massa skoj också ><.. Vi spelade Singstar Disney >< xD jag vann(y) XD haha jag är grym hahaha ><.. Sedan så kollade vi på tv & pratade hela natten typ ><. & vi färgade håret också :D.

Idag.. Söndag, så började dagen med att jag vaknade av alarmet, stängde av det och somnade om.. Sedan så vaknade vi båda två, så gjorde jag mig i ordning och drog till bussen. Jag skulle iväg, så satt jag där alldeles för mig själv, så gick jag av & gick upp till Tågstationen ><.. Eller där på Östra><..  Det gick kanonbra, ett bra tåg denna gången :). Jag kom fram till Stenungsund. Där träffade jag den underbaraste av dom underbaraste!<3 :D Jag hade riktigt trevligt, riktigt rolig dag faktiskt :). Måste göras om :). Lite pinsamt när jag kom in bara men ><. Annars gick det väl bra :P. Puss på dig :D <3

Vår väg går knappt att gå på.. jag halkade hela vägen hem :o .. Det är synd om mig :(.. ><.. Denna kvällen var ju inte den bästa. En viss person som påstår att han bryr sig om mig snackar bara massa skit och säger saker som jag inte vill veta, nu kan jag inte sluta tänka på det. Tack för den..... *FU*

Dagens Outfit 26/2


Linne- Gina Tricot
Tröja - Vero Moda
Jeans - Gina Tricot
Väska  - ingen aning ^^,
Snygging - jag :D haha skoja ><

Morron!

Heii alla trevliga filurer där ute! :) Hoppas ni har det riktigt bra! :) För det har jag!:) Jag har precis gjort mig klar för att kunna dra iväg om en liten stund! :) Det blir shopping för fulla muggar idag! :D Känner att lite grejer måste införskaffas! ;) Men jag lägger nog upp bilder på det imorgon när jag kommer hem. Jag är inte säker ännu om jag kommer hem imorgon eller inte :P. Men kan ju hoppas på det :).

Men hoppas alla får en trevlig dag/ helg! Ni får har'e toppen guys! :) pusss

Imorgon :)

Shoo! Snart ska jag lägga mig.. ska upp tidigt imorgon! :) Ska till Torp med min underbaraste!:) Sedan så åker jag hem till henne så jag kommer inte ha tillgång till internet på hela helgen, men får hoppas att ni har det bra ändå! :)

Puss på er gullungar!:)

Min Snygging


Här har vi då Tsimån, en av dom bästa vännerna man kan ha!
Han är otroligt bra på alla sätt och vis,
han är så jäkla snygg också! ;o Damn! Älskar dig vännen! :D <3

Du hörde av dig..

Åh vilken bra dag. Jag vblev så förvånad när du svarade.. Du kom med en jättebra ursäkt. Du bad om förlåtelse, självklart förlät jag dig. Det är inte värt att vara ovänner för en sådan grej. Tack för du fick mig att må som jag gjorde, tack för att du fick mig att inse hur fel det var att göra som jag gjort. Att det var ett misstag och att jag lärt mig av det. Jag vill tacka dig för allt. Du är för jävla bra ibland!

Lockigt hår idag?


Vi gillart ;o .. Haha lite pinsamt men så såg jag ut för typ 2 timmar sedan + inget smink hoppas ni gillart! :D

Annars kan ni ju klicka på en "ogilla-knapp" som inte finns xD

pöss

Mr Rosa gör det igen! ;o


Godnatt inlägg

Nä nu ska jag sova.. ska upp tidigt imorgon, det blev ändrade planer och jag får dra in till Stenungsund imorgon! ;o hoppas alla får en toppen dag imorgon! :) puss på er sov sött!

Tidsfördriv.

sex låtar du tycker om:
- Fall for you - Seconhand serenade
- Förlåt - Magnus Weideskog
- Fireflies - Owl city
- God damn you're beautiful - Chester See
- Fire burning - Sean Kingston
- Keep you much longer - Akon

Dina fem närmsta vänner just nu:
Simon
Simone
Josefine
Sarah
Jonathan


Fyra starka minnen du har:

- Sommarn 2006 <3
- 18 Juli 2008
- Tiden då jag och My var bästa vänner, alla galna grejer vi gjorde ihop :)
- Polenresan + högstadiet.

sex personer som gjort en skillnad i ditt liv:

- Olle Samuelsson
- Tsimån, Malin & Chrille
- Jossan
- Sarah
- Pappa
- Thomas fuck you!


två intressen du har:
- kompisar <3
- dans :)
tre saker du ser fram emot:
- sommaren 2010
- hitta kärleken
- bli blond (y)

något som gör dig lycklig:

- ingenting längre..

-något som gör dig ledsen:

- kärlek, killar, vänner, familj.

något som gör dig arg:

-  kärlek, svek & lögner.

något du ska göra imorgon

- Träffa en trevlig kille! :) <3



Svårt

Jag kan inte snacka med någon längre, eftersom alla har en anknytning till dig på något sätt.. Det är jobbigt för jag får ju inte umgås med "dina vänner" heller.. Allt jag ville var att du och jag skulle fortsätta som vänner. Men det gick som det gick..



Bilder ifrån 21/2-2010



Vi gick en liten promenad på vår väg..



Jag, Daniel och Sofia hade pulkracing!



Men det slutade såhär för mig och Daniel.


Här är lite av vår väg. När dom skottat den lite.


Emma och Dundra :)



Vi skulle kolla hur hög snön var här bakom, shieet säger jag bara, jag fastnade ><, snön var upp till midjan, om inte ännu mer.. ><.



Jag slängde mig bakåt i snön, så självklart var mamma snabb med kameran!



Haha kolla mitt fejs ><..  Daniel är för söt ibland ><.



Jag & Sofia ;o



Dom fick ner mig i snön, efter det tryckte jag dock ner dom i snön ><.


Queen of the Snöhög! ;o



Vi hittade en ny fin liten hög ><.



Daniel var självklart med och skulle skotta lite!


Kan jag skylla på att vara insnöad nu då? Räcker inte dessa bilder att visa det?

Jag och mina syskon var ute och lekte i snön, jag är ju bara barn en gång i livet så jag måste ju utnyttja det ! ;)

Torp with my little Darling (L

God kväll! Idag kände jag för att berätta lite om min goa dag som vart! :D

I morse åkte jag med Thomas som skulle byta en sak åt min lillebror Niklas, efter det skjutsade han mig till Henån där jag träffade min älskade Mona! :D Vi gick till Gallerian och hittade lite roliga grejer, tyvärr hade dom inte det jag ville ha:/, lite fel säsong för just den grejen ><.

Efter det gick vi bort mot bussen, och självklart kommer den dit just när vi kommer dit. Vi är bra på att pricka tider :D. Så åkte vi in, det hände inte så mycket på bussen, men innan så höll jag på att gå på den som skulle till Stenungsund haha ><. Jag dras dit på något sätt ^^.


När vi kom till Torp så fick Mona köpt sina linser, det gick rätt snabbt, sedan kollade vi runt i dom flesta affärerna ^^. Mona hittade jätta söta skor! :D Jag funderade på att köpa sådana rosa & det ska jag göra en annan dag! :D Jag köpte mig 2 grejer, jag vill inte slösa på alla pengar heller så ah ^^, Bild kommer nedanför! :D.
Vi träffade Malin och Tina där inne också :D Massa trevligt! :D



Här har vi Mona! :D Tack för en riktigt trevlig dag! :D Det måste göras om! ;)  puss på daj :D

CRY BABY CRY!

Jag ville bara säga att jag älskar min moster Simone, jag kan verkligen prata ut med henne vilket är underbart!

Men nu ska ni inte få höra något mer ifrån mig..

För mycket känslor förtillfället..

Farväl

*

Jag kommer inte vara inne här på ett bra tag pga personliga orsaker.. Jag hoppas att ni inte saknar mig för mycket, men i värsta fall .. hör av er till mig. Jag har så mycket att tänka på just nu kommer inte kunna fokusera på något.. Ha en god fortsättning.


EmoIckan is back!

FML!

Om du nu stör dig så mycket, varför kollar du då min blogg? Varför läser du allt när du vet att jag skriver om dig eller till dig? När du inte vill veta egentligen.. jag förstår det inte.. jag pallar inte, jag klarar inte av det.. Så detta är mitt sista inlägg om dig.



Srsly.. jag klarar inte av detta.. det blir bara värre och värre :/. Jag vet inte riktigt vad jag gjort heller.. Du säger bara upp vänskap sådär.. jag har verkligen försökt.. men jag lyckades inte hålla vår vänskap till liv..  bra start på lovet.. plus att jag såg dig förut.. jag ville så gärna grå fram till dig och snacka men jag var för feg..

Lov lov lov! :)

Skönt med lov! :) Sedan innebär det en vecka med skola sedan två veckor med praktik! :D Lovely :). Jagmåste bara ringa dom och snacka om tider och grejer, jag hoppas VERKLIGEN att Tsimån kommer vara på MQ annars blir jag jävligt ledsen! :o Då är allt förstört! :(

Under detta lovet ska jag hinna med massor hade jag tänkt! :D Men först och främst ska jag sova länge (y). Behöver verkligen sova ut :).

Det var riktigt jobbigt att se dig förut, jag trodde inte att jag skulle se dig där. Det gjorde lite ont faktiskt.. :/

Mina gullungar får gärna höra av sig om dom vill ses, annars får jag väl göra det ändå ><.. Men nu ska jag lyssna färdigt på en låt & spela färdigt sedan blire tv & mys med familjen :D. Puss på er :D

Ett nytt steg ?

Jag vet att jag måste gå vidare, vidare med mitt liv. Jag är på god väg, på rätt väg. Men om jag inte vill gå vidare, om jag vill ta en paus, stanna för en liten stund, och tänka tillbaka på alla underbara minnen som får mig att bli så lycklig. Låt mig få vara ifred, låt mig få vara kvar där, låt mig stå där och tänka på allt som fick mig att må så bra. Du fick mig att känna lyckan, snälla låt mig få behålla den känslan. Jag vill inte känna mig mer värdelös och misslyckad, som jag gjort innan. Så snälla, för min skull, låt mig vara ifred. Jag vet när jag är redo att ta ett nytt steg, ett steg ut i verkligheten, där allt kan hända. Jag vill vara förberädd. Men jag är på godväg, för jag går på vägen..

Gliidaarn (y)

Gliidaarn är här! :D Kärlek på det alltså ! ;) I'm so in love :D. tack vare Lajsa så kom vi på Glidarn, här finns ingen Schteekare, utan här är Gliidaarn istället! :D (y). Wonderful :D.

jag ville bara berätta det :D Gliidaarn is tha shieet! ;D <3

Home sweet home?

Hemma igen, kom hem för 2 timmar sedan ungefär..

Först så fick vi ta bort all snö ifrån bilen, jag såg ut som en snögubbe xD, jag var helt full av snö. haha ><.

Jag och Thomas försökte komma ut ifrån våran väg men vi fastnade så han fick gå ut ur bilen och skotta lite medans jag satt kvar i bilen (y). Efter en stund så drog vi till Henån. Men när vi väl kommer dit så självklart får jag se en person som jag verkligen inte ville se just då. Men jag vände ryggen åt och låtsades som ingenting. Thomas kände igen honom, fast visste inte att de var just han.

Men så handlade vi lite grejer, sedan drog vi till Odens bildelar eller vad det heter där Thomas hämtade ut någon grej, sedan drog vi till Droghandeln ><.. Hämtade ut lite droger (y). Sedan bar det av hemåt, asnice! Vi men tyvärr hamnade vi bakom en traktor som körde 30km/h .. så jävla störande.. han hade 5 eller 6 stycken bilar efter sig men han brydde sig inte.. Störande.

Sedan kom jag hem, mamma hade fyllt på min mobil = Mig very happy! :D


Jag käkade spagetti och köttfärssås :) Det var helt okej. Just nu väntar jag på att min lillebror ska komma hit, Niklas alltså. För då ska vi spela xbox! :D Asnice :D Hoppas ni får en bra dag! :) pussar


Mycket snö.

Snö! Det känns som om det aldrig kommer sluta att snöa. Det snör som attan! ;o.

Men nu skall jag och Thomas försöka att ta oss till affären och köpa lite nödvändiga grejer ifall vi blir insnöade ><.. Så vi får höras senare! :D pussar

Fucking headache!

Den försvinner ju aldrig :(..

Tur att jag har Tony som får mig att tänka på annat just nu :D. En trevlig filur den pojken! :)


Men snart ska jag lägga mig.. är lite trött, det har vart en jobbig dag. Jag kände mig så jävla groggy igår ><

puss på er! :D <3

Your sick little pussy!

Värsta huvudvärken + feber (y) .. Bra start alltså. Ingen skola för mig imorgn, jag lär ju vara insnöad också så.

Hade tänkt att lägga mig och sova, så huvudvärken försvinner :P.. Annars får jag be Tony komma in på msn och vara social eller liknande ><. Menmen .. ska ge min sömn ett försök :P

Men men.. ska förska ta bort all snö imorgon :D. För detta lovet ska bli massa skoj, hade jag tänkt :D. Ska träffa mina gullungar :).

Denna låten har fastnat på min hjärna :P lyssna (y)


Sport lov - hurtig jag skall vara! :D

Jag har lov, asgött. Eftersom jag inte kommer kunna ta mig till skolan imorgon.. Men jag hoppas verkligen att jag kan ta mig till Stenungsund annars blir jag lite ledsen :(.

Jag är rätt hurtig ändå, går mer än 6 km varje dag, jag är rätt stolt ändå ;) XD. Så kalla mig inte lat ;o..


Besides, jag förstår mig inte på dig.. Jag kommer ringa till dig imorgon, jag skiter fullständigt i om du vill eller inte jag måste snacka med dig så jag slipper gå runt och oroa mig. Om vi nu ska vara vänner så får du bry dig lite också!

Hela familjen försover sig (y)

Goddag bloggen! Idag har jag inte vart aktiv något alls. Det började med att alla i min familj försov sig.. Så jag struntade i skolan idag + att jag har världens huvudvärk också :/.Och det suger massvis! Annars så mär jag bättre, har vart sysselsatt med mina syskon hela dagen så har inte hunnit tänka så mycket.

Ska plugga lite matte sedan och göra klart läsloggen och skicka in det till Jeanette :). Så jag slipper tänka på detta. Sedan skall jag även baka något gott med mammi, vi ar lite gottesugna förut ><. Men får väl se om vi orkar göra kladdkaka lr något ><.

Imorgon blire att träffa en liten gullunge om jag har tur (a). Men det har jag det vet jag :D höhö (a). Vem det är, är en helt annan sak :). Men jag behöver träffa lite nytt folk känner jag, komma ifrån skiten :).

Imorgon blire väll skola också.. Men men.. puss på er! :D

Min lärare, av alla människor..

Jag får väl ta och acceptera läget som det är. Om du inte vill ha med mig och göra.. Visst. Det går väl att ordna. Tänker inte ens bry mig om dig i fortsättningen. Det är inte värt det, jag blir ändå bara sårad av dig, men det verkar du inte förstå. Eller så gör du det med meningen? Äh jag vet inte.. orkar inte bry mig så mycket. Kom och tänka på dig imorse, fyfan alltså.. Jag var så jävla arg. Sedan så gick jag runt i skolan och var inte på humör alls. Min lärare frågade mig om jag mådde bra, om det hade hänt något det senaste, eftersom jag inte vart mig själv.. Jag har vart någon annan helt enkelt :). Men det finns bra anledningar till att jag är som jag är, den största anledningen är DU. Men men..

Jag kommer inte klara av dagen imorgon, usch och fy :/.

Nä nu ska jag sova.. jag kommer inte orka med något imorgon annars :/.. Har världens jävla huvudvärk också.. kill me?! :D

Aja sovsött mina gullungar! :)

Besides Lajsa Bajsa, du gjorde min dag!<3

-

Tjenare! Sitter på bussen och får värsta rycket, bussan var i rondellen vid torp och då vänder han och åker tillbaka till Kampen :s.. Han hade tydligen kört för tidigt ifrån busstationen. Så nu sitter jag på bussen påväg därifrån IGEN. Störande äre..

Denna dagen har vart okej. Imorse så ställde jag klockan på 05.30 för att jag skulle hinna att platta mitt lockiga hår. Men jag gick upp 05.55 istället så gjorde jag i ordning mig.. 06.20 så går jag ner och skall käka frukost så får jag reda på att dom inte skall köra mina syskon till skolan/ dagis..Så jag skulle få gå upp till bussen (ungefär 3 km). Så det gick ju bra.. Fick vänta i varekil i 45 minuter nästan. Kallt vare.. Sedan så gick Adam på bussen i Henån det var ju lite trevligt :). Så fick jag se lilla söta Tobbe ^^. Tss. Men aja. :).

Sedan fick jag reda på att min älskade Tsimån inte skulle till skolan så jag blev lite ledsen :(. Men han kom senare ändå :D (y). Jag var faktiskt duktig och jobbade i skolan idag. Vi hade iofs handel hela dagen, men jag har vart så sjukt skoltrött. Men det gick ju ändå :).

Efter skolan drog jag och Lajsa Bajsa ner till Willy’s där köpte hon lite nödvändiga stuffs, efter det drog vi hem till hennes place! Det var riktigt nice faktiskt! ;D Vi skulle plugga matte, men det blev mest massa prat & vips så var klockan så mycket att jag var tvungen att dra till bussen. ><. Som var sen, typ 2 eller 3 min men ändå, jag sprang ju typ till bussen och så var det några killar i en bil som tutade på mig och livrädd som jag är så hoppade jag till xD.. Haha tyck lite synd om mig iaf :).

Jag fick min nya PLUSväska idag .. tummen upp för det! :D Asnice ;).. Dock äre för många fack så jag hittar fan inte min grejer xD Haha det är lite illa ><.

Så nu blire att åka hem med bussen, gå ytterligare 3km och sedan hem & käka sedan ta fram den jävla matteboken och träna sönder .. Har prov på två kapitel imorgon vet dock inte vilka:/. Det är lite synd faktiskt.. Men får hoppas att det går bra ändå! :)

Jag har typ 5 kr på min mobil, jag får rycket ><. Stör mig somfan på det, kan inte smsa med någon, och nu är alla über sociala helt plötsligt också:/. Bajs på er! :D

Tack..

Jag fattar inte varför du gör såhär.


Du vet väl vad han gjort emot mig? Han har vart så jävla taskig emot mig, han har puttat på mig, retat mig, slagit mig, sparkat på mig, gjort så jag fått flera blämärken, gjort mitt liv värre, gett mig skulden för saker som han gjort. Det är så mycket mer, du vet att jag verkligen hatar honom och så säger du rakt upp i mitt ansikte:  "Han är skit schysst!" .. Asså seriöst. tack för den..


När jag tänker på dig så börjar jag bara gråta.. Åt helvete!

Så jävla depp.

Som du vet har jag kämpat hela mitt liv.. Du vet vad jag gått egenom, för du är den enda som jag berättat det för. Jag har vart nära på att ge upp två gånger innan. Men så hände det en till gång.. Jag ville så gärna slippa allt, bara komma bort härifrån. Allt skulle bli så jävla underbart.

Du fick mig att känna lyckan. Trots att jag sabbade det, men jag fick ändå känna lyckan. Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv. Jag kommer ihåg en del ifrån min barndom, men inte så jätte mycket. Vissa delar har jag glömt helt, blir jätte förvånad när mamma berättat saker och ting som jag inte hade en aning om.

Men iallafall, jag litar på dig mer än 110% det går inte att beskriva. Du fick mig att vilja gå upp på morgonen, du fick mig att orka kämpa, du fick mig att må bättre, du fick mig att le. Du sa att jag var vacker, du fick mig att skina upp som en sol. Du gjorde allt så himla mycket bättre för mig. Jag kände mig trygg och bekväm hos dig. Jag kände mig hemma helt enkelt. Utan dig är jag ingenting. Du var mitt liv, du var mitt hjärta, du var min älskling.. Men nu.. vad är du nu? Jag vet inte ens om jag kan kalla dig för vän. Du sa själv att vi skulle vara vänner, men det verkar fan inte så. Det gör mig så jävla ledsen, måste vi sluta snacka bara sådär? Jag har öppnat mig så jävla mycket för dig. Jag behöver dig i mitt liv, du är en stor del av mitt liv.

Jag orkar inte med något längre.. jag är så jävla trött på allt.. Jag har faktiskt funderat en hel del på att hoppa av gymnasiet. Även att flytta härifrån, så jag slipper tänka på detta. Komma bort ifrån verkligheten eller ifrån orust/uddevalla.. Orkar inte med att alla vet allt om alla. Men så är det väl i en håla. Så varför inte bara säga som det är och inte låtsas som ingenting.

Jag klarar inte av det. Jag orkar inte kämpa mer.. det har jag sagt ett litet tag, men alltså seriöst, jag är så jävla seriös med detta. Det finns saker som jag aldrig berättat för dig. Som jag har vart så nära på att säga men aldrig vågat. Jag vet inte om du vill höra den grejen, men kan säga att det var sjukt nära. Som den gången du ringde upp och sa att du skulle ringa till polisen.. förstår du då vart jag vill komma? Så var det för mig redan i somras.. men jag kunde inte med och säga något. Men sedan gjorde jag dig en tjänst. Men jag ska göra dig en ännu större tjänst. Du ska få slippa mig, eftersom du inte verkar vela ha med mig att göra endå.

Denna gången ska det verkligen ske också. Jag ska verkligen bevisa det. Jag vågar, jag skulle klara av det. Och du skulle vara en av anledningarna till det. Hoppas du förstår hur jävla allvarligt detta är. Jag fattar inte varför du behandlar mig som luft, jag har inte gjort dig något. Du är inte den du var och jag saknar den personen. Jag vill att du ska behandla mig som jag behandlar dig. Och jag gör verkligen inte såhär emot dig. Jag kommer antagligen gråta inatt, jag kommer inte orka.. Jag hoppas att jag slipper se dig imorgon. För annars vet jag inte vad jag gör :(.

Inatt eller natten till idag då.. Så drömde jag om hur det skulle bli.. om jag lämnade alla. Att allt blev ännu värre än vad det var. Det hemskaste var att du inte brydde dig ett skit. Det värsta var att den kändes så jäkla verklig. Men när jag vaknade så märkte jag att jag grät :/. Usch det är förjävligt detta! Snälla prata med mig, jag behöver dig verkligen just nu.



Långt, långt
bort blir det.

Tack för fet dissen!

Asså nu får jag för fan rycket på dig! Varför i helvete ignorerar du mig nu för?! Jag har förfan inte gjort något nu! Jag vill ha en riktigt bra jävla anledning! Om jag ser dig imorgon så kommer jag fan skrika på dig.. Nä men jag har fan lust för det för jag pallar inte att det ska vara såhär mellan oss.. våran relation är väldigt knasig om man säger så. Alltså kompisrelation. Jag Pallar inte med detta. Måste hitta på ditten och datten. Kan vi inte göra som "normalt" folk gör? Att hålla saker hemligt är så störande. Skäms du eller vad är ditt problem nu då? Alltså Jag lackar ut totallt nu! Jag klarar inte av detta, du skulle bara veta hur det känns för mig! Jag har lust att ringa upp dig just nu och få ut allt. Jag har så mycket att säga, men det är ett hinder.. jag har inga penagar på mobilen så det sket sig. Och om jag ber dig ringa så lär du inte göra det utan bara fråga varför.. Du har ändrat dig som person på 4 månader.. Det är helt sjukt. Du är inte den du var.. Kanske beror det på ditt nya umgänge.. kanske beror det på något annat. men efter som vi är "vänner".. så tycker jag att vi ska kunna umgå & kunna snacka.. Men du verkar ha något emot det.. Srsly! Kom igen nu vafan.. Jag tänker fan snacka med dig oavsett om du vill eller inte. Jag pallar inte att du och jag skall ha det såhär längre.

Dusch + jobbiga tankar


Kom nyligen ut ur duschen.. Asgött :). Men jag är så klantig och råkade få shampo i ögat, fan va det sveeeed! Men jag är en liten klant så ;).

Jag vill så mycket mer än du kunde ana, det är så jäkla svårt. Efter allt vi gått egenom tillsammans. Jag har så mycket att säga, men när jag väl är med dig går det bara inte, jag kan inte få fram ett ord. Så börjar vi snacka om något & PANG så säger du något som får mig att bli ledsen. jag kanske inte skulle visa det, för jag klarar inte av att gråta framför dig, jag har gjort det flera gånger innan men nu känns det bara fel, och du vet ändå inte vad du ska ta dig till.. Allt var så lätt innan .. Fattar inte hur du kunde säga ett avslutat kapitel.. Det låter så jävla fel. Men om det är så du ser allt så visst. Känns jätte bra. Tack liksom. Jag vet vad jag gjorde mot dig men vafan detta, och din status på fb.. jag antog att du menade mig med den. Om det nu var så kommer jag flippa på dig så du vet. Jag klarar verkligen inte av detta längre. Det blir nästan värre och värre.. Kan vi inte bara lösa detta nu? Eller iallafall snacka om det? Jag tycker det känns så jäkla mycket bättre då. För min skull. Du vet det i måndags, det finns en anledning till varför det blev som det blev. Så snälla prata med mig..

*

Jag tänker på dig.

Folk skriker runt omkring mig, men jag hör inget.

Jag tänker på ditt ansikte, ditt skratt och din röst,

och jag kan men vill inte förstå att du har lämnat mig.

Det spelar ingen roll att det inte var ditt fel,det var jag som klantade mig,

att det inte var meningen, det gör ont ändå.

Du har gjort mig trasig,jag gjorde dig trasig.

Du och alla andra som har lämnat mig, men mest du.

Ni har lämnat mig gång på gång.

Ni har gjort mig trasig,

och jag vet inte om den skadan går att reparera igen.

Jag tror inte att jag någonsin kommer att våga släppa in kärleken i mitt liv igen,

Inte när det har gått snett alla gånger som jag har försökt.

Jag vet att det inte är ditt fel, för det var mitt fel.

Och att du inte ville att detta skulle hända,

men jag behöver dig och det vet du.

Varje dag så känner jag hålet som värker i mitt hjärta,

hålet efter den del av hjärtat som tillhörde dig,

den del som du tog med dig när du lämnade mig.

Jag vet att du inte kan komma tillbaka,

men jag saknar dig,

och jag orkar inte mer..



Förvirrad + semlor

Jag och mammi ska strax fixa semlor! :D Vi gör egna nämligen, asgott! :D Hehe ><




Varför skall det kännas så konstigt för? I ena stunden känns det som om jag är kär, andra stunden känner jag mig bara osäker. Allting är så förvirrande :s. Vad ska jag ta mig till? Men om jag har tur så försvinner det väl, men vad vet jag. Livet ska inte vara lätt helt enkelt ^^.

Can't believe I had a boy like you and I just let you walk right out of my life, after all I put you through you still stuck
Around and stayed by my side, what really hurt me is I broke your heart, baby you were a good boy and I had no right, I Really wanna make things right, cause without you in my life boy, I'm so lonley.

..

Kul.. jag kom inte in på bloggen igår, då visse jag exakt vad jag skulle skriva.. Men nu kommer jag självklart inte ihåg :/.

It suxx to be me.

Känner mig inte så pepp på skolan imorgon, men det får gå som det går.

God afton!

Kom nyss hem, åkte hem till en kompis efter skolan. Kunde ju slutat bättre.. We need to talk..  Eller jag behöver snacka med dig, vet inte vad jag gör snart.. Känner mig så depp, det blev fel:/. Jag blev inte sur förut när du sa du vet vad.. jag reagerade bara väldigt starkt på det.. klarar inte riktigt av att du säger sånt ännu.. Men det kommer med tiden hoppas jag. Förlåt vännen :/


Denna skoldagen var väl sådär.. vet inte riktigt vad jag skall säga om den.. seg som fan. Provet gick åt helvete också ><.. Men så är livet, nu ska jag ta och läsa egenom :) puss på er!

Dagens outfit ;o



Kofta - Bikbok
Linne - JC
Jeans - VeroModa

Nu ska jag strax dra mig till bussen och dra mig till skolan! Asnice .. not ;) . Pussar :D

Nattii ;*


Hoppas ni fått en toppen dag! :D
Ni får en muppbild >< .. men godnatt på er! :D

Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter! :D Ska träffa den bästa imorgon <3

Alla <3 kväll

Hellu, kom nyligen hem, gick ut med Dundra och mötte mamma och barnen. Denna alla <3 dag har vart ganska seg, men helt okej :). Hade rätt skoj när jag snackade med en kompis på skype sjuuk humor alltså ><.

Vill klippa mig nu ;o..





Vad sägs om lite lapdance ? ;) XD

Nu ska jag kolla tv med mamma:) Hoppas ni får en toppen kväll pussar :D

OUT

Nu ska jag gå ut på en lång promenad med hunden :D Vi hörs nog lite senare! ;) puss på er :D <3

Kul dag.. NAT

Ändrade planer.. blir bara dans & plugg idag tyvärr :/. Jag som så gärna hade velat träffa en viss person, men det får bli en annan dag då :). Typ imorgon (a). Men nu ska jag fixa mig! :D pusssssar

Morning :)

Godmorgon bloggen! :) Jag vaknade nyligen, såhär ser jag ut xD haha asnice, NOT.

Snart ska jag hoppa in i duschen efter jag gjort det skall jag klä på mig och käka någon goo frukost, sedan bär det av till att dansa :). Jag ska hem till en kompis idag också, asnice :D. Hoppas ni får en bra alla <3 dag :) Puss på er :D

<3



Do you wanna be my valentine? (a)



Puss på er alla där ute! Hoppas att ni får en fin Alla <3 dag! :D

Alla Hjärtans dag!

Hur gör ni där ute?  Firar ni den? Går ni på bio? Går på resturang? Har extra mysigt? Köper presenter till varandra? Umgås med de som man älskar? Vad gör ni helt enkelt, eller firar ni inte alls ?:) Berätta gärna :D.




Jag hade gärna hittat på det ena & det andra, men jag har ingen att fira det med så det är lite svårt :(..
Men jag lever livet :D och det är as skönt! :D

HIttade tyvärr ingen bild på min dator med ett helt hjärta :/

Glad alla hjärtans dag! :D



FB är läskigt :O

Hej Erica *

Spåkulan säger: Börjar du se dig om efter ny partner? En bit in på våren ökar chanserna för en lyckad dejt.


Det passade så bra in just nu..

Fuck.

Usch kan ni sluta existera eller något?! Jag klarar inte av er två! Kan ni inte bara gå och dö eller något?! Jag avskyr er två så jävla mycket, jag har faktiskt anledningar till det. Snälla försvinn era äckliga fittor! Usch jag avskyr er verkligen! DÖ DÖ DÖ!!! Åh jag är på så jävla dåligt humör just nu!

Fyfan.. jag trodde att jag var på rätt väg nu, att jag verkligen skulle klara det. Efter igår kändes det lättare, men nu vet jag inte alls.. kändes som om jag är tillbaka på ruta ett igen. Usch jag pallar inte det.. Det är förjävligt. Orkar inte känna såhär mer, vill härifrån NU NU NU! :(

Fuck my life xD.. haha kände för att skriva det men menade inte det ;). Nu ska jag käka lite mat! :D puss på er :D Jag hoppas att mina pojkar kan få mig på bättre humör :)

Ikväll! :D

Ikväll så blire massa mumsigt att smaska i sig ;o.

Mamma och Thomas håller på och fixar semlor. Stora och goa, med massa mandelmassa & grädde på :D. Jag fick höra av en kär liten vän som heter Lisa att man kan ha vaniljgrej på istället för grädde :P. Så det får testas någon dag ^^.

Ikväll ska jag vara hemma och mysa med familjen :) Det blir att kolla melodifestivalen, tills vi alla somnar vid tvn xD. Jag tycker det är så tråkigt med melodifestivalen ><.

Väldigt roande dag jag haft idag .. not :P.. Mina syskon är lite för roliga ibland :).





Saknar en viss person :/ som jag hoppas att jag kommer få träffa väldigt snart..  Miss u like hell bby :/ </3


Nu ska jag klä på mig och hitta på något roligare :P pöss på er :D

Roande dag + outfit :)

Är så jäkla sugen på att dansa ;D .. Men ser lite roligt ut om jag bara skulle ställa mig vid spegeln och dansa till musik xD. Fire burning (y). Skaka roompaah (y) XD.  Asnice xD.. Kanske kan dansa lite för er sedan men får se om jag vågar xD..

Dagens outfit ;
Linne -Gina Tricot
J-leggins - JC
Tofflor - ingen aning ><

Lite smink & lite tillfixat hår idag det gillar vi ellerhur ? ;D


Haha här kommer lite bilder på mig, Sofia & Emma! :) Vi roade oss lite ><



Lördag ;o

Godmorgon eller ond morgon, vad ni nu föredrar ;D. Hur ser er dag ut idag ? :D
Min ser ut såhär ungefär ;
* Städa mitt rum ><
* Baka kalddkaka
* Leka med Sebbe
* Duscha
* Försöka få tag på Malin Thompson :)
* Ut i snön och leka med mina syskon
* Kolla Melodifestivalen med familjen
* Skriva här antagligen ><


Nä men nu ska jag käka frukost och sedan efter det ska jag läsa Lilla Vargen och det förtrollade trädet för Daniel ><.  Så ni får ha en bra dag så hörs vi senare :) Pöss på er gullungar :D

Fridaaay.

Nä nu ska jag försöka lägga mig, är så jäkla trött :(.. Vi får höras mer imorgon tycker jag! :D

En viss person, "Sixten". I need to talk to you tomorrow night, or day ;). You know Sunday.. (:

Hoppas alla fått en toppen kväll, det fick jag! pöss på er! :D

söt

Så söt så söt så söt så söt så söt.

Sluta upp med det gullungen min ;o .. det börjar faktiskt bli lite jobbigt nu. ;) Älskar dig gubben, jag hoppas att allt är bra mellan oss nu, annars får du säga till (:

Home from Stenungsund ;o

Haha fan vad jag var nervös, jag ville bara hoppa av bussen, ta nästa bästa buss tillbaka. Haha det var lite jobbigt. Men när jag väl kom till stationen så var han redan där. Vi gick tillsammans ner mot torget, och SJÄLVKLART kommer Jeff & Jesper förbi i en bil och gapar massa grejer till Jonathan, haha det var faktiskt lite skoj ><. Så nu har jag sett dom snyggingarna i verkligheten ;) RAWR :D

Så gick vi runt massor, tillslut bestämde vi oss för att gå till Oasen, där har vi många barndomsminnen.. :) (Killen som jobbade inne på det caféet, ooh han var så nice! :D) Så satt jag & Jonathan där och snackade en stund, så gjorde Tony oss sällskap. Det var trevligt att träffa den pojken också :). Jag och Jonathan hade iallafall mycket att snacka om :), riktigt skoj var det att snacka om minnen :)<3.

Jag kommer nog ta och hänga i Stenungsund framöver tror jag :D. Det var riktigt trevligt, men jag var ju tvungen att tacka nej till dubbeldejten :( XD. Men skoj hade vi allt ;). Den dubbeldejten får allt ta och vänta ><.

Det var riktigt lyckat, två goa lirare var det verkligen, det kommer bli mycket mer tid med dessa pojkar (y) :D. Eftersom jag är så snäll så skall ni få se bilder på mina pojkar :D Rawwwr ;) Ifrån deras Thailand resa det gillas massor (y).




Detta är då min Jonathan & sedan så äre Jeff då ;)


Närmast är Jonathan, Jeff, Jesper & Tony <3


Hoppas ni gillade bilderna eftersom jag inte tog några idag :(.. Pöss på er :D


Stenungsund nästa!

Nu drar jag :D hoppas ni går en toppen daG! :D pöss


Stenungsund today! ;o

Senare idag bär det av till Stenungsund! :) Jag ska träffa en barndomsvön, som jag nog inte träffat på 6 år, trots att vi bor så nära. Så det ska bli riktigt kul faktiskt :). Vi kommer nog snacka en hel del tror jag ^^.


Jag har även känt att jag MÅSTE göra något nu på helgerna, jag tänker inte bara sitta hemma & glo på tv, eller vad jag nu gör.. Nu vill jag leka med folket! :D Någon som är sugen ?:D Höhö.


Men nu hade jag tänkt att fixa till mig lite ;) vi får höras mer ikväll! :D pöss


Denna låten :/

So much to say, but where do I start

Would you listen if I spoke from the heart

It's simple things that keep us apart

You know it doesn't have to be this way
.





Jag fattar inte hur jag kan känna såhär mycket för dig..

Friday.

Åh jag vet fortfarande inte exakt vad som hänt Sofia, men något konstigt är det. Mamma ringde någon nu på morgonen och snackade, jag vet inte riktigt vad de kom fram till. Men Sofia kommer väl få åka dit..

Idag blev det ingen skola för min del, tyvärr.. Men men, skulle sett Avatar med klassen den först lektionen och sedan ha matte, rätt onödigt egentiligen så ah. Vi hade slutat samma tid som igår, 10.45.

Idag blire att dra sig in till Stenungsund :) Ska träffa en kompis som jag inte träffat på snart 6 år. Ska bli asnice att få träffa honom en liten stund :).

Jag är så besviken på en viss person som inte ens hör av sig. Jag behöver den personen så jäkla mycket, men den personen verkar inte vilja förstå att den betyder så jäkla mycket. :/</3

Jag skall ta det rätt lugnt idag ändå :), det är också nice.

lilla lilla Sofia :/

Åh jag är jätte orolig för Sofia.. Vet inte riktigt vad som har hänt, men det är riktigt läskigt. Jag vill inte nämna vad det är som hänt, jag vill veta vad det är innan jag säger något. Men vi alla är oroliga för henne.. Usch :/. Jag hoppas verkligen att det finns en bra förklaring och att det slutar! :/

jag hoppas det löser sig, älskar dig lillasyster <3

Torsdag kväll, mys med mammsen! :)

Snart äre fredag, lovely! :) Jag kanske tar mig en tripp till Stenungsund.. Men vi får väl se :).

Ska fixa en bild på hur jag vill fixa mitt hår också :), ska färga & klippa det under lovet (y) det gillar vi massor ;o höhö :).

Men jag har vart så osäker på hur jag vill göra men jag tror att jag har bestämt mig nu :), det kommer bli slingor och grejer :). Kommer inte avslöja något mer, det får bli en överraskning ;) höhö

Men nu skall jag kolla tv med mammsen :), hoppas ni får en trevlig kväll :) pöss på dig pöddig ;o

Some kladdkaka maybe ? ;o

Senare idag skall jag och mammsen käka kladdkaka! :D thihi asgott :D Nu är ni allt avis ;o höhö :D.

Spelar hög musik för fulla muggar här! ;D. Men nu ska jag göra något annat ;) Pöss på er :D

Mina småbröder. <3


<3

<3



Sötnosen min <3

Daniels lilla hälsning, hoppas ni hör vad han säger :)





pöss

Kort kort dag ;o

Goddag! :)  Jag kom hem för en timma sedan ungefär.. Var i skolan idag, asnice:). Hade bara matte och engelska :). Men vår engelskalärare var tvungen att åka hem och ta hand om hennes dotter. Så vi fick sluta tidigare. Jag och Lajsabajsa gick ner till Willys och där köpte hon lite fil, bananer & mjölk xD haha Asnice änna ><. Efter det satt vi inne på kampen och väntade på bussarna, det gick ju ganska fort så gick vi var sitt håll :'/.

Imorgon har vi antagligen bara matte och Naturkunskap, eller rättare sagt vi har bara det men vi ska kanske få se Avatar, beror på lokaler oså :). Men hoppas ju på det bästa för den vill ju jag se :P.


Men nu ska jag chilla lite, kommer lägga in ett videoinlägg med min lillebror sedan :). pöss

Minnen...



Tänk detta är jag 2007, tiden går fort, jag har förändrats.

Jag saknar dig förbaskat mycket. Jag behöver dig nu, jag vill inte att min värld rasar samman. Snälla kan du inte alltid bara finnas här vid min sida? Jag finns för dig 24/7, men du vet bara inte om det. Min kärlek till dig kan inte beskrivas med ord. Förlåt, förlåt för allt. Men detta liv är fruktansvärt svårt.

Känn dig träffad.

Åh jag måste få ut detta, jag kan inte sova.. Ligger bara och tänker på dig.

Du skulle aldrig nämt det där "om", den gången jag var hemma hos dig. Jag har fastnat där. Jag har kommit på så himla bra lösningar med allt, jag har kommit på hur allt skulle lösa sig. Det känns så jäkla bra, det som inte fungerade förut, skulle nu funka.. Snälla prata med mig, jag måste bara få berätta för dig. Jag vet inte vad jag skall ta mig till annars. Måste få ut allt.. nu helst. Jag vill träffa dig och verkligen snacka ut ordentligt, för det blir ju aldrig så..

Jag behöver det, snälla jag ber dig.

:/

Orkar inte mer, detta är bara åt helvete. För en sådan liten grej. Seriöst :/..  Kunde du inte sagt något tidigare? Jag vill vara vän med dig... :/

Men snälla nån..

Palla att du är sur på mig för en sådan sak, tycker att det är lite barnsligt. Det var inte bara honom.. Men du vägrar ju lyssna på mig, men det är ju upp till dig. Jag säger sanningen, jag har ingen anledning att ljuga för dig. Så släpp det bara okej? Du behöver inte reagera så mycket för en sådan liten grej vafan :S.

'

Blä blä blä.. Jag orkar verkligen inte mer. Vill bara försvinna, åka egenom jorden.. Men det finns en del saker som måste göras nu! :/  Orkar verkligen inte med all skit just nu, varför kan inte allt bli så himla perfekt som det var innan för ? :/

Onsdahh

Tjoo... Jag satt nyss och skrev på läsloggen. Jag är på den sista delen nu, asgött så jag är snart klar med den! (: EFter det blire att svara på sista frågan om myterna.. Usch that suxx. Efter det blire att göra klart om Singapore. Så denna dagen är ju inte för bra alltså.

Men ah, får väl se.


Jossan jag måste snacka med dig :/. Om du läser detta snälla hör av dig till mig <3

Olle, jag vill snacka lite med dig också.. logga in på msn senare, har nästan inga pengar på mobilen.


Nu skall jag käka lasagne med min mor, känns som om jag åt det för någon vecka sedan ><. Sen blir det åter till pluggandet :/.


Har fortfarande skit ont, men det har som tur blivit bättre. Pöss

:(

Mina smärtor blir bara värre och värre, vad fan ska jag ta mig till ? I natt fick jag i alla fall sova någorlunda, annars vet jag inte vad jag gjort.. Så imorgon blire skola varesig jag vill eller inte. Men men..

Inte en gång till :/

Förstår inte varför du gör så här emot mig igen, eller är det av samma anledning, så kan du sluta upp med det genast, för det gör allt värre. Nu ska jag sova för jag pallar inte mer :/

Förjävligt.

Jag vill bara sova och drömma mig bort, ifrån verkligheten. För i mina drömmar kan jag få det som jag vill, där kan livet kännas underbart, minnen spelas upp som en i en saga, om en liten pojke & en liten flicka, som var lyckliga i alla sina dagar, och jag blir älskad tillbaka.

Men om jag öppnar ögonen så gör det bara för ont, då vill jag snabbt som ögat, stänga dem igen och försöka drömma mig bort. Till en plats där jag trivs, där jag vill vara mer än något annat, men någon jag har kärt om hjärtat. Platsen som bara en person kan få, och den personen är du. Du stal mitt hjärta, du får ta riskerna..

Mitt hjärta slår för dig, mitt hjärta har aldrig flippat ur så mycket på grund av någon förut. Så fort jag ser, hör eller någon nämner ditt namn, så slår mitt hjärta ett hårt slag som gör att jag för ont, som ett slag i magen ungefär. Jag klarar inte av att se dig med någon annan och när du ignorerar mig vet jag inte vart jag skall ta vägen. jag har aldrig gråtit över en kille så mycket som jag gråtit över dig. Jag har gråtit mig till sömns så många gånger, jag har haft så många sömnlösa nätter, min ångest var så stor. Det var ett tag sedan, den gången vi snackade i telefon, när vi båda grät. Jag bröt ihop totallt, det var så jävla nära att jag gjorde detdär*. Allt var verkligen på botten just då, fyfan va jobbigt allt var. Det är fortfarande inte bra, men det är ju lite bättre. Men jag kommer aldrig glömma dig, oavsett om du skulle vara förjävlig emot mig, då skulle det bli så himla mycket lättare att komma ihåg dig.

När jag sårade dig, så sårade jag automatiskt mig själv, jag ångrar allt det så jävla mycket. Jag ville aldrig såra dig, jag hade inte kontroll på något alls. Innan det var allt så jävla bra, har aldrig mått så bra och trivs så bra i någons sällskap förut. Du fick mig att vilja kämpa, det var på grund av dig jag gick upp på morgonen. Men nu är du inte där längre. Jag älskade att vakna upp brevid dig och krama om dig, säga jag älskar dig och sedan pussa dig på kinden, men det kommer antagligen aldrig hända igen. Har inte längre någon att leva för, det gör så ont. Att veta att du inte längre tillhör mig, att jag inte kan kalla dig för min. Det gör så ont.. Det går inte att beskriva :/

Känslan att vara kär är förjävlig, iallafall när den andre inte känner samma sak tillbaka.

Jag vill dra tillbaka tiden, innan allt hände, jag vill ha det som då. När vi hade det som bäst.  Jag saknar det som fan! :/.


Jag vill ha LJUSTHÅR NU!

Någon som vill fixa det på mig ? (A) Vore mega gulligt, klarar inte av att gå runt såhär nämligen, det suger massor! :/

Hör gärna av dig isåfall! :) Vill ju se ut som innan, nästan :/..


Lägenheter...

Jag är lite osäker om jag skall ha en etta eller om jag ska skaffa en större och dela med någon :P. Tycker att det är lite segt att bo ensam, men det är nog ganska skönt också. Men jag kommer antagligen att skrämma mig själv hela tiden ><. Är lire osäker på hur jag skall göra :P.. men tror att det blir så att jag bor ensam, fast jag kommer ha folk där ^^. Eller vad vet jag :). I sommar händer detta, jag längtar som bara den! :)

Jaha :)

Cha cha! Nu sitter jag här och lyssnar på Sean Kingston - Fire burning.. Den dansar vi till på dansen, det är rätt nice. En bra låt för en gångsskull. Eller den är go. Bilden är ifrån igår.  Haha jag och lockigt hår (y).

Usch jag får värsta skuldkänslor angående Alla <3- dag :/.. Men får väl se. Jag vet vad jag vill, frågan är bara om det kommer gå..


Om en stund ska jag sätta mig och plugga lite, börja med idrottsuppgiften, sedan så har jag engelskan & svenskan kvar.. Måste bli klar nu, men jag skall ringa och beställa tid hos frisören nu också. Så vi får höras senare! :) puss

Hurt.

Åh står inte ut, fan va ont det ska göra. Ingen skola för mig idag, får försöka bli bättre, jag måste klara detta. Men vi får väl se hur det går..

Dagens outfit kommer senare.

Nu ska jag ner till mammsen & kolla tv :) pöss

Natti ;*

Jag är så glad att jag har dig Mone, du förstår verkligen hur det är. kändes bra att snacka lite förut, hoppet växte.. jag ska fråga honom det jag berättade. Jag hoppas på det bästa. Men får väl se :/.


Jag mår så jäkla kasst, har värsta ont i magen :/. Värsta kramperna, så jag knappt kan röra mig, det är typ vid bröstkorgen. Heter det så ? Ah iaf jag har as ont :/ Ska försöka sova bort det onda.. så det "goda" kommer tillbaka ;).

Vi hörs imorgon ! :D pöss <33

Snart alla <3 - dag ..

Jag vill inget annat än att spendera dagen med dig. Jag vill vara med dig, ingen annan. Vill bara krama om dig, känna din närhet. Känna tryggheten, kalla dig för min. Pussa på dig och kalla dig för älskling. Bara få drömma mig bort, liggandes i din famn och tycka att livet är för underbart.

Jag skulle vilja titta in i dina ögon och säga jag älskar dig, sedan ge dig en kyss. Som om det vore som förut.. Du fick dagarna att flyga förbi, nu känns det som om dom aldrig skall ta slut. När jag var med dig var det som om ingen annan existerade förutom du och jag. Allt kändes så himla perfekt, jag svävade på rosa moln tillsammans med dig. Du är så jävla bra, jag älskar dig, då, nu & förevigt. Du stal mitt hjärta, kommer du behålla det förevigt eller ska du lämna tillbaka det? Det är helt sjukt, dessa känslor är inte bra.. Dom gör bara ont :/.

På alla <3 - dag ska man ju spendera med någon eller några man tycker om det vill säga, pojkvän/flickvän, familjen, vänner osv.. :) Jag vill spendera dagen med dig oavsett vad.

My heart beats for you..


Måndag, underbara måndag :)

Yaaya fick träffa Tsimån idag! :D <3 Lovely, har saknat den pojken så satans mycket! :/ <3

Om någon timma ska jag plugga lite svenska.. Har prov på ordklasser imorgon alltså ; adjektiv, substantiv, adverb & verb.. USCH that suxx :/. Men men..


Idag har det inte hänt något speciellt vad jag vet. :/. Men vi hörs! :D pöss

Sitting in tha school

Cha cha, nu är jag i skolan.. Sitter här med älskade EmoLisa ;D. Asnice ;). Om 40 min ska vi ha datorkunskap and that suxx :/ Men men,, måste ju tyvärr gå idag så :/. Sedan är det svenska sen slutar jag :D Jippie ;O


Men nu ska jag hitta på annat typ köpa en cola lr något xD... pöss på er :D

Mums.. titta vad jag hittad! - En kladdkaka som det står mitt namn på (a)

Kladdkaka är mums! :D hihi  hhöh kanske tar en bit innan jag åker, kommer bli så jäkla hungrig när jag kommer till skolan annars ><. Men jag hör av migsenare ;) pöss på er :D



Stört ;S

Åh vad segt det var att gå upp i morse, jag sträckte mig igår, så jag har jätte ont i ryggen. Känns som om jag vänt och vridit på mig hela natten, det har jag säkert gjort också. Usch, detta är jobbigt.

Kul att dom på Östrabo y är lediga idag pga snön. Det var typ 50cm snö på taken, så det var typ risk att taket kunde rasa in eller liknande. Vill ha det så också (a).

Men vafan, kollat västtrafik? Dom är ju störda.. Dom har ställt in massa bussar pga halkan, men vilke jävla halka? Det är ju nästan borta nu, det var så mycket värre förut så jag fattar inte detta :S. Aja hoppas ni får mycket klagomål! :)


Nu ska jag käka frukost :D Och sedan fixa mig.. sen blire att dra sig till bussen :) pöss på er :D

Vilken plats är bäst för sex?

Vilket ställe skulle du helst vilja testa att ha det på? Eller knasigaste stället du haft det på ?:P

Fan vilka frågor ;). Jag har svar på båda. Men det vill vi ju inte nämna här inte ;) xD Haha ;)


Äckligaste stället vore nog Toan på Donken ;o
Tänk alla äckliga bakterier där ;o Usch hatar sådant :/.

Men jag är ju oskuld så jag vet inget om allt detta :D

=)

Har en ny header, hoppas att ni gillar den annars så får ni hålla tyst xD. Denna dagen har vart okej.. hoppas på att nästa helg blir bättre men nu ska jag sova, är skit trött :/ pöss

Dans dans dans

Chacha bloggen!
Jag kom nyss hem ifrån dansen. Asnice var det :). Har lärt mig lite nya moves, ska vicka massa på rumpan och höfterna, det ser skit roligt ut när Stefan och alla dom andra äldre ska vicka på höfterna, dom är såå stela. Haha stackarna ;).  Tycker faktiskt lite synd om dom. Men skoj var det idag. Nästa vecka blire mer moves ;).

Besides vi dansar till denna låten :


Nu skall jag ta och hoppa in i duschen, sedan skall jag äta någon mat dom har att erbjuda här hemma. Efter det blire kladdkaka (y) det gillar vi :D.

Föresten jag drömde värsta psykodrömmen inatt ><. Drömde om en viss person som jag gärna kan kasta en isboll på :D nämner nämligen inga namn ;). Iallafall var det typ bal eller något, så stod han vid ingången, i sin svarta kostym med sin lila slips. Och massa folk kom in igenom ingången, han kollade på klockan. Han blev lite osäker, han ser mig en bit ifrån, men kollade snabbt åt ett annat håll. Han klarade inte av att se mig med någon annan. När HON väl kom in där så sprang han fram till henne och tog tag i hennes arm, så gick han stolt förbi alla med henne. Han gav mig värsta blicken när han gick förbi mig. xD det hände mycket mer.. alltså det går inte att förklara såhär, den låter lixom inte psyko just nu ><.

Imorgon blire skola, ska träffa min gullunge :D saknar honom massor !<33

Söndag igen:)

Nu blire att dra sig till dansen, vi hörs senare! :) Puss på er gullungar :D

Tss ;)

Jag är glad att jag har dig, du gjorde min kväll lite bättre :). Det är sjukt tomt utan dig, det går ju, men det är väldigt  jobbigt. Men tack för all info jag fick ><. Saknar våra mysiga kvällar tillsammans när vi låg i din säng och kollde på film, drack cola & käkade grillchips med dipp ;). Minnen <3

Denna kvällen blev ganska bra ändå ;). Saknar Sixten :( puss på dig bby<3

Varken USB lr Bluetooth .. hjälp mig ? (:

Fan va gött att solen var här och hälsade på. Kände att jag behövde det.

Jag får rycket, jag har tagit massa fina bilder, men kunde jag föra in dem på datorn? NEJ det kunde jag inte :/. Blev lite depp för det. Någon som vet hur man gör? Usb'n vill inte funka, inte blåtanden heller :/. Massa störande :/. Hjälp mig snälla ? (:

Min Tös! (:

Min lilla Tös är för söt! (: Här har ni Sally, min lilla kissekatt. Hon är bara för söt! :D Hon är för go på den översta bilden också! ;) Hon är inte rädd för hundar direkt XD.


Morron bloggen! ;o

Nu har jag hållt på och sjungt i någon timme, börjar bli hes xD.. Det är lite illa ;).  Men nu ska jag fixa mig lite & sjunga lite till sedan x( .. Måste ju tyvärr men men, jag håller det jag lovar så ^^. Pöss på er :D

Skype xD

Haha Du är för go du XD.. Du får tro vad du vill vännen, men så blond är jag inte ! ;) :D

pösss

Ny header..

Vad tycker ni om den ?:)

nu ska jag kolla tv! ;) PÖSS

Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns, för att sedan kunna le igen.



Låten passar in så jävla bra just nu.

:'/

Jag är så jävla kär, jag kan verkligen inte släppa det. Jag försöker verkligen, men ju mer jag försöker, ju svårare blir det. Det är det sista som är så jävla jobbigt. Jag trodde att jag klarade det redan förra året. Jag träffade inte dig, såg dig aldrig någonstans, snackade inte med dig, hörde inget ifrån dig, jag brydde mig helt enkelt inte om dig.

Men så kom den dagen, då jag bröt ihop totallt, jag kunde varken äta eller sova. Jag bara grät och grät. Jag insåg vilket misstag jag gjort, att jag sårade dig så jävla mycket. Att jag var så jävla korkad och gjorde så emot dig. Jag gillade dig så jävla mycket, men jag klarade inte av det. Det hade gått för långt. Du var värd så jävla mycket bättre än så. Jag skäms så jävla mycket för det jag gjorde. Men det var försent redan då. Tack och hej liksom. Det var ett stort jävla misstag .

Torsdag?

Nyss satt jag och gjorde prov på Projekt & Företagande. Jag fick hjälpa lille Kevin lite :P.. Skulle berätta vad AIDASST stod för, jag är grym! :D höhö.

Men provet gick Okej. Får se hur det blir sedan :).

Efter skolan idag skall jag åka hem med bussen och sedan plugga massor! :( Orkar verkligen inte, men vad ska jag göra liksom, är illa tvungen. Ska göra klart mytuppgifterna, om Singapore, sedan min läslogg. Jag är nog klar med allt efter det sedan. Men jag är ju en liten pluggis så (a). Fick ju VG på Naturkunskaps uppgiften så :). Nästa gång blire MVG ++ ;o Men nu ska jag roa mig lite med Genta & Laaajsa! :)


Saknar Lisa KUNG Magnusson! Kom t skolan vafan, krya på dig! :(<33


Livet känns förjävla bra just nu! :D Jag skall spela in när jag sjunger sedan för Amanda & Malin .. vi gjorde en deal igår. DAMN Jag vill inte :(! Pöss på er alla!

Dagens saknad!

Simon "Tsimånbooii" Carlsson


Kom till skolan, jag saknar ihjäl mig efter dig sötan! Tomt utan dig lillevän. Saknar din humor och ditt roliga skratt! ;) Kom till skolan imorgon bubben! :D <333

Åhh ! :D<33

Jag måste bara berätta att min pyssling Amanda sjunger hur bra som helst, och hennes kompis Malin sjunger också bra dom två tillsammans + en Taylor Swift låt, det kan inte bli bättre!;) Riktigt stolt! :D Men nu måste jag fixa en video när jag sjuner bara för det.. ni lär behöva öronproppar! XD Puss på er! :D

Återförening :D

Malin, Natalie & Jag satt och snackade om det på bussen. Det är en greeaat idé! Vi får göra det snart :). Vore as sköjj! :D. Åter skapa lite minnen oså ;).  Vi får snacka upp oss mer om detta snarast! :D Hihi pöss!

E*

HAHA fan va fail av dig. Så jävla mycket player är du! Haha jag kommer ihåg alla gånger du sagt "allt jag säger menar jag verkligen".... haha yeah right! Du går ju till tjejer med dåligt självförtroende också, för dom är lättast att få i säng. haha varför försökte du ens med mig? Bara för att jag råkade vara blond så betydde inte det att jag var dum. Alltså du trodde verkligen att du skulle få mig också. Haha ><. Men bara för att du inte fick mig så gick du till Frida. Det var så lågt.. vi såg ju hur bra det gick.. Du ville ju träffa mig och grejer, och sa att jag betydde så himla mycket mer än henne osv. Jag har själv vart i en sådan situation, jag kan erkänna det. Det var mitt största misstag hittills. Men du gjorde verkligen bort dig. verkligen verkligen bort dig. Tycker nästan synd om dig..

190 dagar.

Idag är det 190 dagar kvar till jag fyller 17 år :). Det är ju ett tag kvar, lite mer än ett halv år ..Men tiden kommer gå fort! :)

Just nu sitter jag och skriver om bantningsmetoder, en skoluppgift är det. För jag har inga planer på att banta nämligen. Jag är rätt nöjd med mig själv faktiskt :). Men nu måste jag fortsätta, har en hel del till att skriva! Hoppas ni andra får en toppen dag, det ska jag försöka med även fast det blir massa plugg. PÖSS!

awwiie!

Han är verkligen jätte fin! :$  Tur att han inte vet om att jag tycker det ><. För det vore lite pinsamt höhö (a).


Jag drömde värsta konstiga drömmen i natt! Jag drömde att det var sommar, jag skulle klappa på några får eller lamm kanske det var. Dom var i en hage, helt plötsligt kom det höns mot mig.. As läskigt, jag är fan rädd för alla fågeldjur ><.. Så rymde dom ifrån hagen, dom kom för nära mig så jag sparkade på dom så att dom flög! xD HAHA

Jag drömde en annan dröm, en riktig mysig en (a). Men men :). Simon, jag kommer klara vårt vad :D. Höhöhö :).


Puss på er!

Jag har verkligen försökt.. Jag har ansträngt mig som fan för att det inte skulle bli såhär, jag hoppades på det bästa. Jag trodde det skulle finnas en chans, verkade så på dig. Men nej det är klart att allt går åt helvete. Det finns fan inget värt att leva för längre, jag har inget att kämpa för. Det finns ingenting i mitt liv som ger mig orken att stanna kvar längre. Så jävla länge som jag kämpat emot allt.

Du fanns verkligen där för mig.. men vem ska finnas där för mig nu? Inte blir det du iallafall.. det kommer inte bli någon. Jag ska stå helt ensam kvar, på mina två svaga ben, ska jag försöka orka mig igenom varje dag som går.. Tror inte att jag kommer lyckas..

Jag lär inte få någon sömn i natt.. Tårarna slutar aldrig rinna.. Åt helvete med mitt liv.. Du var en stor del av det, du var mitt hjärta. Det är du fortfarande, fast du kanske inte vet om det.. Du vet hur livet ser ut för mig, du är nog den ända som gör det, har inte berättat för någon annan om exakt allt som jag gjort för dig. Jag älskar verkligen dig :/

åt helvete med allt.

Jag skulle inte ha brytt mig som jag gjort, jag skulle ignorerat dig ifrån början. Detta får verkligen mitt hjärta att värka. Orkar inte med "skiten" längre.. Jag tänker fan ge upp allt nu.. Orkar fan inte mer.. Jag vill lämna allt dethär.. En av anledningarna är pga dig. Jag tänker inte förtsätta med något. Mitt liv slutar HÄR.


Farväl!

ÄNTLIGEN HEMMA!

Jag satt och snackade med Malin & Natalie på bussen, as nice. Vi hade ju en heldel att snacka om.. några minnen var bara för roliga att snacka om ><. En riktigt trevlig bussresa tills jag skulle gå av.. Jag tog min väska under jackan, såg lite missbildad ut men det fick gå ändå. Jag hoppade av bussen och gick på kanten för jag skulle över vägen. Men så trampade jag i en jätte hög. Så jag blev lite irriterad. Så jag gick hela 3 km, det gick rätt bra men fan va full av snö jag blev! Mamma skrattade åt mig när jag kom in och sa att jag var så söt. Jag var verkligen full av snö..

Men nu ska jag byta om, ta på mig mina mjukis kläder & dricka varm oboy! Jag hör av mig senare! PÖSS :D

Matte lektion xP

Haha det blev inte så mycket gjort. Jag gjorde två tal. Bara Lajsa som var en pluggis och gjorde det hon skulle. Fabbe och Chris var ganska underhållande om man säger så><.. Eller Lajsa och hennes maskhål xD höhö. Jag har saknat mina grabbar massvis! :/ Men nu känns det greeaat! :D Tsimån & Carro är värsta dissarna bara!.. Men nu ska jag ha handelslektion! Föresten alla i min klass är mario nördar! Dom gapar och skriker! XD PÖSS :D

SKOLAN!

Nu sitter jag i skolan med Lajsa! :D Asnice ;) .. snart har vi naturkunskap! :) pöss

Biosugen! :)

Valentines day! :)




Beck - levande begravd

En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare. Beck och hans team konstaterar till sin fasa att åklagaren blivit levande begravd. De hittar kopplingar till ett MC-gäng där ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. När ledaren senare hittas mördad i en liknande träkista tar utredningen en ny riktning. Ytterligare kistor upptäcks runt om i Stockholm där alla offer har blivit mördade på samma plågsamma sätt. Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med dem och som hela tiden ligger steget före. När skall mördaren slå till igen och vem står på tur?

 

 

Eclipse, längtar som attan! (L)



Detta är då några filmer jag vill se för stunden.. fanns fler, men orkade inte fixa alla :). Men nu ska jag sova! PUSSS


Morron!

Jag vaknade av att jag hörde ett jävla ljud, Thomas var och skottade våran väg klockan 5! Eftersom vi bor 1 km in på en liten grusväg mitt inne i bushen.

Så några minuter senare ringer alarmet på min mobil..Dags att gå upp, men Daniel hade startat hans älskade Bamsesaga så det blev att jag lyssnade på den och sedan gick jag upp ur sängen. Kollade ut igenom fönstret, jag såg hur mycket snö som kommit, det var hur mycket som helst. Då satte jag i plattången i kontakten, kollade mig i spegeln och gick ner.

Där nere tog jag och drackt två glas vatten, snackade lite med mamma. Kollade på vädret.. och nu är jag här. Jag vet inte om det blir någon skola idag.. Isåfall blir det senare.. Men vi får väl se.. Hoppas hellre på att jag kommer imorgon, så jag kan göra Handelsprovet.


Detta var min morgon.

Next - Plusgymnasiet!

Imorgon blir det skola för min del! Jag var bara där halva måndagen och sedan hela tisdagen. Det var min skolvecka förra veckan. Har inte kunnat ta mig till skolan pga vädret.. Ganska skönt att vara hemma, men mina syskon har vart ivägen och väckt mig några dagar. Så jag hoppas att alla har saknat mig massor, så alla har längtat efter mig! :D

Imorgon blire att packa ner massa böcker i väskan. Ifall jag blir insnöad igen, vilket jag INTE hoppas på..Men vi får väl se hur det går :).

Ska ringa till Klippstugan imorgon och beställa tid för klippning och färgning! Asnice :D Men vilken färg eller hur jag ska klippa mig är hemligt ;).. ( Jag har inte bestämt mig till 100% ännu) XD menmen..

Nu ska jag göra annat! Puss på er hoppas ni sover gött sedan! :D <3

FRYSER!!!

USCH DET ÄR SÅ JÄVLA KALLT ATT MINA BRÖSTVÅRTOR GÖR ONT! TYCK SYND OM MIG! XD

xD Jag är inte rasist!

Har kul med Chrille på msn :D
19:15:39] Erica säger:
älskar dig (L)(L)
[19:15:48] Christian säger:
Awww :D
[19:16:04] Christian säger:
Skriv jag älskar dig mer än alla barnen i afrika :D
[19:16:23] Erica säger:
det gör jag ju inte xD
[19:16:28] Christian säger:
FYFAN :O
[19:16:35] Erica säger:
alltså jag älskar inte dom xD
[19:17:06] Erica säger:
Jag älskar dig Christian Zetterholm, mer än alla svarta barn i afrika! :D
[19:17:22] Christian säger:
19:15:39] Erica säger:
älskar dig (L)(L)
[19:15:48] Christian säger:
Awww :D
[19:16:04] Christian säger:
Skriv jag älskar dig mer än alla barnen i afrika :D
[19:16:23] Erica säger:
det gör jag ju inte xD
[19:16:28] Christian säger:
FYFAN :O
[19:16:35] Erica säger:
alltså jag älskar inte dom xD
[19:17:06] Erica säger:
Jag älskar dig Christian Zetterholm, mer än alla svarta barn i afrika! :D

Minnen <3

Kommentera?:)


.

Jag har så himla mycket tankar i huvudet just nu, det är helt sjukt.. varför försvinner dom inte för? :( Bara jobbigt ju.. Jag trodde jag hade en lösning på allt, som skulle få allt att bli lättare, men jag insåg att det var inte värt de för ens ett ynka öre. Varför tänkte jag ens tanken för? Det var ingen bra tanke. Kommer aldrig få detta ur min skalle :/.




Han är vacker som få, har fina ögon, ett leende som får en att le, han är bara 17 år, han får det han vill ha, han kan läsa tankar, men inte personen som han har kärt om hjärtat, som han inte ens har. ^^, 

Svenska läsloggen är trååkig! Skriver om Så länge vi båda andas av Stephanie Meyer. As jobbigt att skriva massor ju! :/ Lilla lilla Edward Cullen ><.

Nu räcker det med snö!



Det är inte vårt hus på bilden, men snart blir det väl så för oss?!  Imorgon och på onsdag ska det snöa upp till 20cm till tror jag det var. Jag hatar snö mer än någonsin.. Speciellt när jag bor här, orkar verkligen inte med det.. Vet inte om det blir någon skola idag.. Men får väl hoppas att jag kommer iväg imorgon! :) Men nu ska jag försöka sova lite.. Puss på er! :)

RSS 2.0