TACOS! Hur gör ni??

Tjenare! ;o Jag har inte haft någon lust att skriva dom senaste dagarna. Men iallafall så har jag haft det kanon. Mamma fixade mitt rum medans jag var i Uddevalla, och det vart ju riktigt bra. ;o

Idag så åt vi tacos, jätte gott var det. Alla blir så förvånade över saker som vi har i tacos. Så jag ska berätta vad vi har...
Äpple, gurka, "chips", championer, tomat, ost, paprika, lök, sallad, köttfärs, majs, mandariner, annanas, tacosås, gräddfil, cola och lite till... Vad brukar ni ha på?



Och nu är älsklingen här och är lite små fjantig med min lillebror ^^. aja nu ska jag dra.. puss på er!

:)


En dag med Jonathan + lite shoppande ;o

Godkväll! ;D Kom nyss hem ifrån Stenungsund. Har umgåtts med min barndomsvän Jonathan hela dagen. Riktigt trevligt, måste verkligen göras om... Haha jag är riktigt grym på att övertala folk iaf (a) haha. Synd att en viss person inte såg oss xD... haha FAIL av honom ;D. Gillade det snacket. Men nu bor vi så nära, du vet vad du ska göra en vacker dag! ;) Typ imorgon (A) hahahah ;D. Men det var riktigt trevligt att träffa dig igen! :D puss



Jag köpte även två par skor, ett par röda & ett par svarta och en hårklämma, råkade göra sönder mammas hårklämma för någon vecka sedan, så hon fick en ny! ;)


Bilder ifrån våran lilla trip! ;D


Här är jag då i Munkedal, hade precis gått av tåget, så stod jag här och väntade på bussen som skulle gå mot Kungshamn, men fan va seg den var. Sedan så stod det max 4 pers och väntade vid en annan hållplats, bussen var självklart nästan smockfull också.. Avskyr sådant.



Happy face! ;D Haha not ><



Dagen innan alltså torsdagskvällen, så hämtade Erik upp mig med någon liten båt, vet inte vad dom heter, så bli inte sur nu! ;D Så åkte vi över till Smögen, till gästhamnen. Där var då hans föräldrar. Mycket trevlig kväll! ;D



Här var vi på någon ö, vi fikade och kollade runt, fotade lite sedan drog vi till en annan ö ;D. Detta var då fredagen!:)


Kolla måsen xD hahaha



Här är då den andra ön vi var på, som vi stannade på. Just där vi var, vart den helt okej. Vindstilla och mycket sol, sådant gillar vi starkt. Om man gick över till andra sidan så blåste det mycket, men jag gillade det där, tyvärr glömde jag ta kort på det.


Haha min lilla fjant ;D

PUSS!!!

Jag vet inte riktigt vad han håller på med här xD


Sedan kom vi hem till honom efter en lång och jobbig resa hem. Så vi drog till affären, sedan till Hemma kväll och hyrde tre filmer...  En va dom är här under.. alltså inte Erik utan ah..Paranormal Activity ><. USCH säger jag bara.. Men skönt att äntligen få vara ensam med min lilla bejb!<3


Go helg & gammal musik ;D

Godkväll alla kära filurer! :) Jag sitter hemma hos Erik efter en riktigt go helg! :D Bilder och mer info får ni imorgon när jag kommer hem! :) Myspys vare iaf! :)  Hoppas att ni haft en trevlig helg också.

Fick nyss syn på ett band jag inte lyssnat på, på evigheter, det var HIM, jag har så himla mycket minnen som kommer upp i huvudet. Det var på den tiden allt kändes så himla mycket bättre, jag blev kysst för första gången osv.. Massa minnen med mycket goa snubbar, som jag dock inte umgås med längre, eller ah, några umgås jag fortfarande med :). pusss

Dagens planer, skepp å hoj! ;o


Min SIMON!! :D

HEEEIIIII!!! Idag(igår) var jag med min älskade MAN Simon <3333
Vi gick runt i Henån, träffade Adde & Sofia Lövkvist mega trevligt, jätte längesedan jag träffade Sofia :o! Sedan så köpte jag & Simon varsin magnum strawberry glass och sedan varsin calipsso fast det var senare (a). Så vi gick upp till Auschwitz 3, satt där och kom på en affärsidé och snackade massa minnen! ;D Astrevligt :D



Vi träffade också Malin och det var mega trevligt! :D Efter Simon åkt hem så körde Malin ner mig till bussen så tjötade vi en stund, myyys! :D pösss

EGOOOO ;D


Dagens planer!! :o


Nu ska jag läsa "Bree Tanners andra liv - Stephenie Meyer"

Det är en av Twilight böckerna, fast det handlar om en liten vampyr, innan hon blev vampyr oså :). Får se om den är bra, min moster berättade om den ^^. Puss hej!


Yeaaah mat? ;D

Boooring? Idag har jag färgat håret (y). Färg är ännu hemlig ;D. Ska leta fram min mössa sedan och då ska jag gömma håret under den sen xD. Mouaha jag kommer så skumm ut ^^.

I dag ska jag laga mat ;o, får se vad det blir har inga idéer ännu men det kommer nog snart :).



Imorgon kommer det bli gööööörskoj! :D Ska träffa min älskade man :D<3

hihi <3


På fredag kommer älsklingen hem :) <3

Bye bye old memories..

Kände att det var dags. Lägger allt gammalt bakom mig, går vidare. Växer upp som vi alla andra måste göra någon gång. Jag tar inget för givet längre. Jag bryr mig bara om dom som bryr sig om mig. Dom som struntar i mig orkar jag inte lägga ner mer tid på. Så är läget nu. Jag trivs att vara den jag är. Jag älskar mina vänner & livet känns rätt bra.

Hjärtat...

Hjärtat..
För mig finns bara du, ingen annan än du och din skugga. Första gången vi sågs på torget, jag kommer ihåg det som om det vore igår. Jag kände verkligen hur hårt mitt hjärta slog, hur glad jag blev och sprang iväg och skrattade. Jag var så glad, jag kände hur alla känslor kom fram..

När du och jag sedan fick ännu mer kontakt blev det bara bättre och bättre. Sju månader senare så blev vi tillsammans. Vi har redan gått igenom ett och annat, men vi klarar detta du och jag. Du är den finaste skatt någon någonsin kan få..

Du gör mig hel, en gång gick jag verkligen i tu, jag trodde inte att jag skulle kunna bli hel igen, men du fixade det. Du gör mig levande, du får mig att må bra. Att bara vara i din närhet får mig att må bra.

Jag har aldrig träffat någon som dig innan, du är underbar och perfekt på alla sätt och vis. Du är så ärlig som man kan bli, jag är glad att du kan vara dig själv.

När jag inte är med dig så tänker jag på dig hela tiden. Och tiden går så sakta, det känns som en evighet. När jag är med dig så tar dagarna förfört slut. Känns som om tiden går dubbelt så fort.

Jag hoppas på så många fler månader. Du och jag hör verkligen ihop, vi har en hel del saker gemensamt. Allt blir bara så perfekt, åh älskling..Vi kunde haft 9 månader nu, men vet du vad jag insett? Jag älskar dig. Det gör jag verkligen. Känslor är känslor, mina är obeskrivliga. Så länge det är du och jag kommer jag att vara lycklig. Du har det där lilla extra som alla letar efter. Du gör min dag. Vi två förevigt. Puss på dig älskling.


Liseberg bilder ;o


Hej Liseberg;o


Pappa & Kim kör Airhockey medan Erik kör något annat spel ^^

I rulltrappan för jag & Kim var för lata för att gå xD

Erik var ju med också ;o

Och mongot själv ;D

Erik, jag, Kim & pappa åkte ;D


Och där bar det av ^^.

Sen började det ösregna och pojkarna var tvugna att göra dom fulaste frisyrerna dom kunde xD

pappa & Anna var för söta.

Erik är jätte pepp på att få upp någon liten sak..
Men han lyckades aldrig :P

Kolla vad han lyckas med, den lilla skitungen! ;o

Bara för att...

Sockervadd!!

Kolla ;o

Pappsen! ;D

Erik gör ett nytt försök ;D

Kim äter förfullt på sin sockervadd xD

Pappa & Anna igen!

Slut :D

SAMMANFATTNING??



Måndag; Jag & Erik passade mina systrar, vi spelade spel & gick till Statoil (: Världens åskväder fick vi vara med om också, fast det var rätt mysigt.
Tisdag; Åkte till Liseberg med älsklingen, pappa, Kim & Anna. En mycket rolig dag! :)
Onsdag; fixade mitt rum.
Torsdag; åkte jag & älsklingen hem till honom, vi hade riktigt mysigt.
Fredag; så kom en av älsklingens kompisar till oss, det var också trevligt. Vi körde ölspelet och drog iväg till Lane Loge :).
Lördag; Kom två andra kompisar till älsklingen dit och dom körde olika varianter av ölspelet, det var skojj att kolla på:).
Söndag; Kollade vi på Grease och tog det chill, städade lite också :).

borta bra men hemma bäst?



Tjaooo, har kommit hem. Har vart hos Erik. Jättetrevligt, var med hans kompisar oså!:)Men nu är jag hemma och chillar istället, det är rätt skönt. Helgens låt ;

haha ?(:

Haha sköna snubbar. I morse kollade vi på Grease. Det var mycket trevligt ! :D Juste ja, nyss fick vi oss ett riktigt skratt.. En tjej har tydligen fått en pojkvän.. nämner inga namn men fan va kul det var haha. taskigt men whatever liksom ^^. FInt väder blir det nog idag om vi har tur. Men solen skiner för fulla muggar! Nu ska jag äta frukost! PUSSS

Haha goa grabbar

Tjaaaoo! Sitter här för mig själv för stunden. Nyss satt Erik, Dauksz, Heder & Henrik å spelade olika varianter av ölspelet, det blev för mycket för mig igår, så jag fick hoppa det idag. Dom skulle dra iväg till Lane loge, jag orkade inte riktigt följa med dom denna gången. haha hittade en fin vinter
bild på älsklingen precis, nu kommer han bli jätte "glad" xD haha .. Hoppas att ni andra får en bra kväll! PUSS
 

Go kväll igår ;D

Tjoo! Det blev inget badande för mig igår, jag orkade inte med det. Så Erik & Eric fick åka själva medans jag var kvar hos Erik och hade det nice ! :)

Lite senare runt 9 på kvällen så körde vi ölspelet, självklart är jag alltid lika grym ;) haha Men det var skojj. Lane loge drog vi till efter vi spelat klart, det var en hel del folk där. Jag mådde ingen vidare så vi gick hem. Men det var en skoj kväll ^^. Erik & Eric är två goa filurer ^^. Haha

Jiiihuuueeeeee solen kommer nu, det var på tiden! :P Men nu ska jag äta frukost! PUSSS

Bada idag... maybe ? ;o

Goddag allihop! Nu sitter jag hemma hos älsklingen! :) Snart ska jag, älsklingen & hans kompis iväg och bada :) Myspys ;o.. Men nu ska jag fixa mig lite! Ni får ha det bäst! puss

Ibland säger man saker utan att tänka sig för..

Förlåt älskling.. men jag hoppas att du förstår att jag inte menade det..

Fjortonde idag! :D

Puss på dig älsklingen! :D Det var riktigt skoj på Liseberg igår, är glad att jag tog med dig! Jag hoppas på många fler månader! Riktigt myspys!:) Idag blir det att fixa mitt rum och sedan hitta på något lite roligare ^^.


Haha Justin Bieber xD Måste ses



Dom tre första minuterna! ;o ... Hittade denna hos Krille boi ;o

LISEBERG!!

Tjoo! Om en stund ska jag, älsklingen, pappa, Kim och troligen Anna till Liseberg! :) Asnice verkligen :D så bilder kommer senare! :)
puss

Åska?!

godmorgon bloggen! usch vilken kväll det var.. ett riktigt kraftigt åskväder... men det gick ju bra änså. Men fan va länge det höll på. Såg en brandbil och ambulanser oså, det slog ner utanför oss och även en bit ifrån oss.


VIDEOINLÄGG!


Fotbolls VM ;o

hejj! Fixade lite med rummet idag, men mer ska göras imorgon, men vi behöver åka och köpa lite grejer. Men det fixar vi.

Förut käkade vi pizza och kollade på fotbolls VM mellan Holland (Nederländerna) & Spanien. SJälvklart vann Spanien, som jag var rätt säker på från början. Haha så många gula kort spelarna fick><, rekordet innan var ju 6, fast detta var nog dubbelt så många plus ett röttkort :P. haha. Myspys när vi alla satt i vardagsrummet och tjötade. :)

Men nu ska jag sova, älsklingen har redan hunnit somna, hoppas ni sover gott! PUSS

Dagensplan?

godmorron! Idag är det dags att fixa mitt rum, vi ska riva resten av alla tapeter! Usch.. Men det måste göras.. Får se vad som händer mer.... PUSS!

IKEA!



Tjoo! Imorse drog mamma, älsklingen & jag till Ikea, vi köpte lite små grejer, bilder på det kommer kanske upp senare. Skojj var det.. Men nu ska jag och min bejb till Statoil ;o eller vad den heter ^^. Så vi hörs sen! PUSS

aww älsklingen då..

awww älsklingen somnade i soffan, stackarn var trött ! :(
Men men.. nu ska jag kolla film! Puss på er! Ha en trevlig kväll! :D

yeaaah

Chacha! Myspyskväll kanske? Sitter här med mamma & älsklingen :), vi kollar Family Guy, haha men det kommer säkert något bra på tv snart. Hoppas att ni andra haft en bra dag och får en bättre kväll! :) Imorgon har vi många planer!:) hihi puss på er!

Ännu mera sol?:D

Hejsan! ;o ... Låg och solade en stund förut, skönt var det.. älsklingen gjorde mig sällskap fast han solade inte lika länge som jag ><... Just nu har vi absolut inget alls att göra :(.. Rastlösa som as... Får försöka hitta på något innan vi somnar ^^höhö. Men det är sista dagen som det är såhär fint väder tydligen så får hoppas att ni får en go dag som vi! :) Puss



yeah vackert vackert ;D

Nawwieee



Yeaaahh i really hope so! ;D

Har man tråkigt så har man ;).. snart ska jag lägga mig, är svintrött... men skall även upp tidigt imorgon..  Möta älskling vid tåget, sedan hem till mig igen ^^. Men ni får ha en trevlig kväll! Pusss

Spela spel en tråkig sommarkväll ?

TJENAREEE! Spelade nyss kort, fia utan knuff, och lita andra spel med min lillasyster Emma, riktigt trevligt.. Fuskade gjorde vi båda två >< hahah



SMEXXIGT VÄRRRREEE!! ;F

Haha fail

Tjoo... skulle ju somsagt till Henån förut, men det blev inte så.. Mådde verkligen kasst, så jag råkade somna i min säng, med min laptop framför mig xD..



Nyss käkade vi lite glass, men nu ska jag spela kort med mina systrar! Pusss

Välkomnar internetet med glädje! ;o

Äntligen har vi fått internet! Och imorgon har vi bott här i en vecka, så det är ingen fara såsätt. Men ska dra mig till Henån en stund sen.. Får se vad som händer mer :).. Men nu ska jag fixa till mig.. PUSSHEJ!

Barnvakt åt sötaste ungen!



Våran katt Timmie är en riktig charmör! ;)


Smile biiiaaaatch!

Menade lillebror ! ;)

Internet imorgon ?:D

Hejsan! ;o .. Jag är på det gamla stället just nu, får antagligen internet där borta imorgon.. det vore verkligen toppen, men vi får väl se! :) Hoppas att ni alla har det bra! Puss

Hejdå Orust!

Hej allihopa! Vi är snart klara, dom har precis lämnat första lasset, nu är det bara ett kvar. Sen är vi klara, eller ah.. då är vi i lägenheten och grejar! :)

Min katt Sally ville nog följa med tror jag ^^.

Mitt rum ble jätte tomt, hatar att det är så lågt i tak...
Och en jätteglad unge! Internet har jag den 8 Juli.. men ha det great! Pusss

Hejdå för ett tag..

Hallå mina älskade... Skulle mest bara skriva att ni får ha det så himla bra! Och leva livet, njut av vädret! Så skriver jag igen när jag har internet och tid för att skriva! PUSSS

Blev rädd när han såg sig själv i spegeln..

Fyfan... läste på aftonbladet för en stund sedan om en man som fått ansiktscancer.. Han fick välja mellan att ta bort näsan, överläppen,gommen, lite av pannan och lite av hjärnan eller att dö.. Självklart så valde han att ta bort alla dessa delar, men när han sedan såg sig själv i spegeln så ångrade han sig, fyy stackarn! :/ Men tur att han fick protes och grejer iallafall.. Stackars människa.


Ingen mer sol, sista packningen?

tjoo! Nu har jag vart i solen en liten stund, det var för varmt flr att ligga kvar helt enkelt ^^. Men men..

Nä men jag var tvungen att packa klart det sista, eftersom vi lämnar denna villan imorgon. Sedan kommer jag inte ha tillgång till internet förens nästa vecka, men jag klarar mig, eftersom jag kommer ha massor att fixa med mitt nya rum, bilder kommer att komma senare, när jag är klar ^^. Men jag kan ju inte fixa allt själv så min lilla bejb ska hjälpa mig. <3

Men nu ska jag pacla det sista och åka till lägenheten ;o pusss

soooolaaaa?

Ut i solen nu då! ;) Underbart med färg ;o... aja puss på er! <3

RSS 2.0