För mycket grejer?

Tjooo! ;o jag har verkligen inte haft någon ork.. Men imorgon ska vi flytta ännu mer grejer till lägenheten, känns som om grejerna aldrig tar slut... Så jag kommer kanske inte uppdatera så bra imorgon.. men bara så ni vet. (: puss på er och sov gott!

Eclipse ;o

Hellu! Igår/inatt var jag & älsklingen på premiären på Eclipse! Det var mycket folk, men det gick ju ändå. Filmen var kanon! :) Men böckerna är bättre ^^. Men helt klart värd att se! ;D
pusss

Morgondagens planer

TJO!!! Imorgon blire att ;
* packa ännu mer och åka till lägenheten
* Åka till Ua, bio med älskliiing (L) ECLIPSE :D <3

LOVELY! Men nu måste jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon.. pussss

Klar??

Tjoo! ;D Jag har fixat en hel del nu.. Men ändå en del kvar.. ska fixa lite till och sedan dra till lägenheten och lämna grejer så det blir gjort. Men nu ska jag käka lite, så det blir lite paus i min röjning ;D höhöh pösss!

Dags att börja packa?

Tjoooo! Som några redan vet så ska jag flytta denna veckan. Vi räknar med att vara klara i helgen och kunna bo på det nya stället. Jag kommer ju tyvärr få försöka klara mig utan internet i 10 dagar, men det går nog ändå! ;)

Jag hade tänkt att börja fixa med allt snart, börja packa ner alla grejer i massa kartonger. Men får väl se hur det går.. Vi hörs! ;o pössss

Bassholmen! ;D

d

Här var några bilder ifrån Bassholmen, var där onsdag-lördag. Jag var där med Erik, Daniel, Thea, Carina & Conny. Det var riktigt trevligt, nu under midsommar oså. Massa skoj hände där! :)

På lördagen drog jag, Erik, Thea & Daniel till Lysekil's crusingen! Riktigt skoj, men fick så himla ont i benen ><, träffade min älskade Pyssling, även Jonas & Bobby! Och så himla mycket mer folk! :)

Bye bye... up,up and awaaaay!

Tjoo! Om 10 minuter ska jag dra till bussen, ska in till Uddevalla. Ska ut på sjön med pojken och hans familj, myspys! Så jag kommer inte uppdatera förens jag är hemma på söndag. Så ni får ha en kanon bra midsommar! Puss på er!


dagens ;o...


Emma ville vara med på kort, så varför inte liksom ^^,





Dagens outfit dårå ;o.. inget speciellt precis.. men men.. nu ska jag dra. Puss

YEAH, lägenhet dags! :D

Åh vilka goda nyheter! Inte alls lång tid kvar till jag får stå på egna ben. Höhö Nä men jag ska äntligen få flytta ifrån bushen! In till en annan håla! xD.. Men bättre det för då slipper jag pendla så! :) Så nu ska jag bara köa ;o, men får hoppas på det bästa! :D Pöss


Ändrade planer..

ÄNDRADE PLANER... Tyvärr, hade många roliga planer idag, men var tvungen att ändra dom.. :(. Jag har absolut inget att göra, det suger :(.. men får gå ner och kolla i kokboken (a) puss

Besööök ;o

Tjaooo! Nu kom mormor, Tona & Wilmer på besök, så skall gå och vara lite social! ;D pössssss

Haha.. det är lite skoj.. Taylor & Taylor ;o


Lite av helgens köp..




Men jag får avsluta med en bild på dessa fjantar ;o <3

seeeegt....

Tjooo... Igår åkte jag, Erik & Daniel till torp, vi köpte lite grejer. Det var väldigt trevligt ;o.

Just nu har Erik och några kompisar till honom förfest hos honom, det är ju mega trevligt :)..


puss


Hm.:o

Besviken man är då.. Var nyss inne på fb, hade tänkt att kolla en kompis sida, när man märker att personen tagit bort en.. Jävligt schysst, speciellt när det är en gammal bästavän.. Aja inte värt att lägga ner mer tid. Sedan så har jag tröttnat så förbannat mycket på internet... Jag sitter bara här för att jag inte har något bättre för mig.. detta suger verkligen! :/

Hemma ifrån Kungälv ;o






puss

Kungälv nästa..

Woooops! Nu ska jag dra.. ska till Kungälv, puss på er! :D

Tog bort bloggen..

Tog nyss bort min förra blogg, kändes riktigt bra. Alla minnen oså som jag skrev där kommer absolut inte försvinna, men det känns ändå bra att jag klarade av att göra det. Eftersom det stod mest om mitt ex, jag har ju kommit över det så varför ha en deprimerad blogg kvar om mina känslor för honom ? Livet går ju som tur är, vidare.

Snart är det dags att tabort denna också känner jag! :)

ut i trädgården ?

Snart ska jag ut och klippa gräset, grym som jag är liksom! ;) höhö men men, hörs lite senare! Puss

Till byn idag ?:)

Godmorgon mina gullungar! ;D Idag blire att dra till den lilla byyyn och träffa Malin, vi kommer nog chilla i det underbara vädret skulle jag tro! ;D Mer uppdatering lite senare... PUSS!

NAW ÄLSKLING<3

Aww min lilla älskling är för söt! Igår när jag kom hem till honom så hade han köpt tre stora röda rosor till mig! MIN MOBILKAMERA ÄR KASS och jag orkar inte vrida bilden, ni får gärna lägga huvudet på sne ^^,



Idag har inte hänt så jätte mycket, bara tagit det lugnt ^^. Men imorgon blire andra bullar! PUSS!

outfit :'p

CHACHA!

Om några minuter skall jag sticka.. då blire att ta bussen in till Ua, kolla efter en grej och sedan dra till älsklingen! :D
Idag har jag inte så jätte mycket planer, men jag hoppas ju på det bästa :). Såhär ser jag ut idag ;o
Puss på er!


Passar Sebastian lite ..

Tjoo! Just nu sitter jag och är barnvakt åt lilla Sebastian igen, fast endast i två timmar.
Han sitter i soffan och säger bu ^^.



Senare idag blir det att dra in till Ua.. får se vad som händer när jag kommer dit! :) puss

Barnvakt + en söt sak :D

Jag har en übergullig pojkvän ^^, speciellt när han sover :). Han sover nu nämligen, MYS! Det vill jag också göra.. Hoppas att alla haft en bra kväll, så får ni sova så gott!

Ikväll har vi vart/är barnvakter för min minsta lillebror Sebastian, får hoppas på att han sover lite längre denna gången :).. Jag hoppas även att mamma kommer hem snart så jag kan lägga mig i min säng och sova, mår inge bra :/. puss

SOMMARLOV!

Tjaoo! Igår fick vi då sommarlov, det var verkligen kanon! :D Först när vi kom till skolan gick vi till Frideborg och kollade på en show, riktigt bra var den. Efter det drog vi ner till klassrummen och käkade tårta med våra lärare & klasskompisar. Lite bilder togs också, jag tror vi alla kommer sakna Romberg, eftersom att han sviker oss :/. Men men, skönt med sommarlov nu i alla fall! :)



Rektorn rockade gärnet med några andra snubbar..



Kjellberg sjöng jätte fint för oss..



Lisa & Genta försöker gömma sig för min "grymma" mobilkamera ><



Men jag lyckades att få denna läckerbiten att fastna på bild iaf! :D



SWING IT LISA, SWING IT! ;D



John, Vanessa, Romberg, Gabriel & någon mer :) ..



Här satt vi och väntade på våra underbara betyg...



PUSS PÅ SIMON! <3



Posaaarn LISA ;D



Jag, Chris, Josefin, Vanessa & Fanny
Lisa, Gentiana, Catrine, Anna, Simon & Lisa
(bilden är lånad av Josefin) :D



En liten egobild får ni ju acceptera, såhär var jag klädd iaf :).



Senare på kvällen bjöd älsklingen mig bio, vi kollade på Kommissarie Späck! :) Kanon.



Erik och jag hade tråkigt på bussen påväg hem till mig.. detta var då resultatet xD...
Idag så var vi även på IKEA, trevligt värre ;o... höhö



Vi skulle passa Sebastian en stund.. Men Sebastian somnade ganska fort i Eriks knä, haha det var så sött! :) Hoppas att ni får en trevlig kväll för det skall vi ha! Puss


I väntan..

Jag ska strax iväg med mamma och hämta upp Mone & Mormor! :) Vi ska iväg och dansa i Kungälv, det ska bli skoj hoppas jag på! Behöver röra mig lite känner jag ;).

Jag hade lite tråkigt och här är resultatet =


Haha nä men nu ska jag dra, hoppas ni får det kanon! Skriver senare! Puss

Bowling igår (y)

Goddag! :D Igår bowlade vi i klassen, svinkul verkligen! :D Det måste bara göras om! Bilderna får komma senare för jag råkade radera mina så ska låna av Lisa sedan hade jag tänkt ^^. Kanonkul vare iaf! :D

Bowling nästa (y)

Godmorgon! Idag var det meningen att mamma skulle köra oss till bussen, men det gick ingen vidare... haha men iallafall så skall jag gå om några minuter:).. Idag blire  BOWLIIIIIING! ;O lovely liksom :D. Men men... puss på er!

Smaka päron? ;o

Tjoo! idag har inte hänt så jätte mycket ^^, jag har bara tagit det lugnt oså. Ska fixa mitt rum om en stund, min lilla älskling kommer hit sedan, vill ju att det ska vara rent och fint då liksom!:)

Imorgon blire skola, fast vi i min klass ska iväg och bowla med våra lärare, nice äre! :) har bara två lektioner imorgon, sedan bowling (y) det gillas starkt :D. men nu ska jag fortsätta, hoppas ni haft en bra dag! Puss


Nämen oj.. känslor i allt?

Jag kommer aldrig glömma dig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, någonstans därinne är ditt namn in ristat. Men det är okej, jag överlever. Det har gått 9 månader nu, det är inte längre jobbigt som det var innan, utan det går faktiskt väldigt bra utan dig just nu. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det.

Men man blir kär på nytt, det har jag lärt mig. Jag trodde aldrig att det skulle gå.

Ingen skola imorgon!!! :D :D :D :D :D

Det är så skönt att ha studiedag imorgon! Extra lång helg liksom!;) Sista veckan i skolan också!:)

Imorgon äre ju studiedag för min klass.
tisdag så drar vi i klassen iväg med Marcus & Per och ska hitta på något.
onsdag & torsdag vet jag inte vad vi gör.
Fredag är det iallafall avslutning!! :D


Solen bränner lite för mycket ibland ^^

Jag fick värsta solbrännan i onsdags, men nu börjar det bli brunt istället och det gillar vi! ;D

Hm???

Hmm... en stänkare kanske? :)

Nä men jag vet inte vad jag ska skriva egentligen.

Är så himla besviken, var ni tvungna att ändra er så snabbt? Det kommer aldrig funka och bli bra igen. Så enkelt äre bara. "Tyvärr", men det är så.

Dagens låt :'o


Onsdag, torsdag, fredag & idag = OMG! ;o

Onsdag; Åkte till Uddevalla efter att jag hjälpt mamma med lite ärenden. Träffade Sarah & Cecilia, vi gick ner till Skeppsviken, sedan hem till dom. Senare den dagen bestämde vi oss för att vi skulle ner till skeppsviken och sola hela dagen, dagen efter alltså (torsdagen). Så vi gick ner till Willy's och köpte lite grejer såg massa folk ^^.

Jag kom in till Sarah vid 5 på eftermiddagen så tiden gick rätt fort. Lite senare på kvällen så gick jag & Sarah runt i Ua, så träffade vi Emil och hans kompis Viktor :), det var trevligt! Längesedan jag träffade Emil ^^.

Någon timma senare(ungefär 23.50) så träffade vi Dyma, Tobbe & Alex! Det var 4 eller 5 månader sedan jag träffade Dyma sist så det var väldigt nice! Fast hade vart bättre om det bara vart han och jag, kändes så dumt ><. Men självklart var det trevligt att träffa Alex och Tobbe också! :)

torsdagen drog jag och Sarah ner till skeppsviken, vi solade i några timmar, sedan så kom det några dit som tog upp all plats så vi stack därifrån och köpte glass. Folk tutade som galningar och gapade o grejer :s. Vi gick mest runt i Ua den dagen.

fredagen så hade jag ont överallt eftersom jag bränt mig så på solen, (som jag aldrig brukar). Men vi gick ner till Skeppsviken igen, jag ville fått dit en person, men så blev det tyvärr inte :/. Så låg Sarah & solade medans jag satt i skuggan och försökte att inte frysa ><.



Jag åkte hem lite senare den dagen, så träffade jag Mona på kampen. Så vi åkte samma buss hem, min buss var 20 minuter försenad, så jag fick vänta i Tegneby en stund. Men sedan blev jag så stressad när jag kom hem så jag mådde riktigt dåligt, men jag fick mamma att köra ner mig till Ellös så jag kunde följa med Erik & hans föräldrar ut på sjön. Det var riktigt, riktigt trevligt, måste absolut göras om! :)


Idag har vi haft kalas för min lillasyster Emma som fyller 6 år idag, så lite släktingar kom hit. Men nu ska vi grilla (y) Underbart! :D puss på er!

To Uddevalla ;o

Nu drar jag in till Uddevalla och ska glassa i solen! Vi hörs imorgon! Pösss

Skin skin som den solen du är..

Godmorgon! ;o

Solen skiner in genom fönstret! Lovely, så det blir ut och sola sedan kan jag ju säga! :D Underbart ;o puss på er!

Love what you've got & remember what you had. Always forgive but never forget. Learn from your mistakes, but never regret.

Den är så sann.
Den stämmer så himla bra in, en person kan ju känna sig träffad :).


Igår smsade jag med en kär liten vän till mig som jag inte träffat på 4 eller 5 månader.. Tiden går fortare än vad jag trodde. Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka om dig längre, jag vet inte om jag kommer kunna träffa dig igen, efter sist.. Du vet ju varför, det kommer bli jobbigt.


Hmm... läskig kille ;o


Sooool idag ;o

Chill dag i skolan idag! :D Det började med att jag fick skjutts till skolan. Så gick jag in på lektionen, kom 10 minuter försent. Men så säger hon att jag lämnat in arbetet till Marcus, så jag slapp skicka det till henne så jag kunde gå igen. Simon fick sitta där alldeles ensam! ;)

Jag tog små små kliv ner mot Kampenhof, där mötte jag då lilla Laizus, vi sprang in på Willys och sedan gick vi upp på Kungsgatan och tjötade som vanligt. Så kom två små filurer dit en tjötade massor, jätte intressant ^^.

Senare så hade vi engelska, då kollade vi på "Walk the line", det tog hela lektionen.

Så äntligen var det lunch, men jag, Lisa & Simon gick ut och satte oss i solen och göttade oss!

Sedan så hade vi Naturkunskap, vi gick igenom betygen sedan så fick vi rast.

Sedan hade vi matte och kollade på någon mattefilm :S, den var kass.

Efter vår roliga lektion så skulle vi ha våran älskade Marcus, men vi slutade tidigare än vanligt.




Jag och Simon gick och träffade Malin en stund jätte trevligt var det efetrsom det var så längesedan! :D Fick massa sagt ^^.

Jag kan ju säga att jag är röd av solen nu xD....


puss på er!

Weeei!! :D

Tjoo! Har schteeeekt med Lisa & Simon! Asnice!

Nyss fick jag reda på att jag fått MVG på en uppgift, fan vad jag är grym! Hehe

Det är värsta gött väder idag ;D

Strax ska jag ut och schteeeeka i solen igen ;D pöss

RSS 2.0