Taggar!!

Fick nyss reda på att det inom kort blir att gadda sig!! Ska fixa dom lite extra så får vi se hur det går!! =)

Hon är funnen!

Fick träffa min lilla bebis imorse iallafall, hon skrek som bara den oså hittade hon mig på mitt rum så gosade hon massvis! Lilla Cloé! =) Hon vad ute hela dagen igår, när jag skulle ropa in henne syntes hon inte till någonstans.. :(  Nu blire att äta frukost sedan blire att plugga lite hade jag tänkt.. Lär ju behövas! =) puss

Riktigt bra film!!

Har precis kollat klart på Jag saknar dig, vilken fruktansvärd film.. Som mina tårar har forsat ner för kinderna! Riktigt bra svensk film faktiskt! Den kommer jag verkligen se igen! Hur ska jag kunna sova nu då? Kinderna är alldeles våta ju! :(
Har ni inte sett filmen så borde ni göra det!!

Jag måste bara ...

Har ni någonsin fått den känslan att ni bara "MÅSTE" hitta på något speciellt med en person? Till exempel att ni känt på er från första stund att ni velat gifta er, med er partner eller något i den stilen? Och att känslan känts så rätt!
Det har jag, det är en känsla som växer och blir större och större med tiden. Jag står snart inte ut, jag längtar mer än något annat! Om det sker eller när det sker vet jag inte.. Men jag ska aldrig sluta hoppas! Denna saken är säker, detta är något jag verkligen vill! Jag struntar i konsekvenserna, dom går att åtgärda om det skulle bli några! =)

Kolla in här!! =)

Jag skulle sticka mer på mössan samt göra lite mer nytta hemma som att röja på mitt rum.. Men jag fastnade i några bloggar >< .. Klicka HÄR HÄR & HÄR samt HÄR för att komma till dom! :D 

En alldeles vanlig bild ifrån högstadietiden..

Har precis vikt ihop tvätt samt lagt in osv.. Lite duktig är jag allt! =) Har inte uppdaterat så mycket idag, det är bara för att det inte hänt så mycket, har mest stickat mössan som jag håller på med! Snart ska jag maska av den = snart klar! :) Emma & Sebbe har åkt hem till sig nu så det är rätt lugnt och tyst nu.
Såhär tråkigt hade några en eftermiddag..
Bjur på en feet bild ifrån högastadietiden när jag gick där.. Här är jag, Simon & Malin nere i henån vid Willys.. Tror vi hade håltimma så vi tog mopparna ner dit. Så retades vi med en utländskfamilj som ställde sin bil brevid våra mopeder. Jag hade larm på min moped, och en dosa till.. Så vi klickade på knappen så den började tjuta.. Men när dom skulle åka så kollade gubben i förhållandet argt på oss. Det tog vi som en signal, att vi MÅSTE dra nu.. Så vi gjorde det.. Och som sagt .. efter han lämnat av sin fru så kom han åkandes i full fart med bilen ner för Henånbacken, där vi var påväg uppför.. Så vi skyndade oss.. Sen var det lugnt, lite jobbigt att se han bara ifall han skulle jaga oss eller nått..


Nu kanske ?

Kommer vara jättefattig dom närmsta månaderna nu iaf dom 2 närmaste >< .. Det är dags för en tattooo nu känner jag! :D Har väntat så länge nu och nu är det dags känner jag så jag ska ringa och boka tid, fast det blir i veckan jag får ringa dom! =)


Puss!

Jag borde verkligen sova snart, men kan inte. Jag har för mycket tankar i huvudet, vet inte vem jag ska snacka med heller, iaf inte denna tiden på dygnet. Kollade på Gladiatorerna förut med mamma, hennes kille & mina två små systrar! Emma & Sebbe var här igen! Saknat min lilla Emma jättemycket! Tillbaka till Gladiatorerna, stackars den killen som bröt ryggen! :/ Fyfan alltså! Hoppas att er lördag var fin! =) Min vart helt okej, Sov gott! =)


I remember when we kissed, I still feel it on my lips..

Bjur på en bild från igår! Nu blire att spela musik på högsta volym och fixa sig!

Too close for comfort


Dags att träna snart?

Tror jag börjar bli sjuk. Satt nyss och gjorde sittups samt armhävningar.. Jag är görtaggad för att börja träna.. Det är ju jobbigt som fan, men helt klart värt det i slutändan! Hoppas någon nappar och är på, ska fråga Jonathan sen! :D Blir ju gött sugen när jag ser andra som tränar oså också.. Så det kanske är på tiden nu?

Sjukt egentligen!

Att man kan bli så tagen av en film. Saknar gamla goda tiden! Åren går sakta men säkert förbi. Ett år går ganska fort nu för tiden, känns som om det var ganska nyligen som jag gick i högstadiet, där jag träffade dom bästa vännerna man kunde ha. Alla roliga stunder man hade, jag kommer iallafall komma ihåg min högstadie tid som en bra tid i mitt liv fast det vart som det var. Saknar det som var då, tycker det är så tråkigt att allt är som det är idag. Men alltingen händer har en mening. Det finns så mycket som jag vill tillbaka till samtidigt som jag bara vill bli äldre och slippa alla problem jag har nu! ( Få nya istället ^^)

Rekommenderar!

Kollade precis klart A walk to remember.. fyfan vad sorgligt! Men den var ändå såå bra! Rekomenderar den till dom som inte sätt den samt dom som sätt den! 5/5


HUSET BRINNER NER!!!!

(bild ifrån Nyhetersto.se)
Det brinner! Kan se ifrån mitt fönster att det brinner, som tur är det ingen som bor där alltså är ingen skadad. Dock är röken inte så himla bra, är etenit på väggarna dessutom! Undra vart dom tänder på för hus nästa gång.. vårt? Vem vet.. Men om dom gör det så lör det bli kaos! Det är alltså granngården som brinner..

Lite shopping!

Fick köpt lite saker häromdagen! =)
En kofta samt ett skärp, en skjorta, strumpor, flera trosor & ett halsband!

Normal brud?

Fan va trött jag blir på folk.. En tjej satt tvärtemot mig eller ah på andra sidan i bussen.. Hon glodde på mig hela tiden, om jag rättade till mössan så kollade hon, om jag skulle ta fram min cola, så kollade hon, när jag drack kollade hon.. Varenda liten grej.. Sjukt störande var det.. Kunde knappt andas utan att hon kollade.. Men när jag fick ögonkontakt med henne så vände hon bort huvudet!:s


Jävla skitlärare!

Varför är jag inte förvånad?! Min lärare som skulle ha BARA MIG i handel ska helt plötsligt sluta som lärare.. För stort ansvar eller vad? Trött jag blir på skiten.. Kommer fan inte få allt gjort. Dom gör så jag måste plugga vidare.. Fml!


Snart sommar?

Hellu!
Sitter i skolan och väntar typ? Har ingen lektion förens vid 11 tror jag.. och det är en stund kvar.. fml! haha! =) Längtar mig bort till sommaren.. Var nyss på ett möte med min koordenator eller hur det stavas ><. Bye bye beauties!

Fredag!

Hej har vart i skolan och ägnat tid åt älsklingen! Därför har jag uppdaterat dåligt. Var med på idrotten igår, shit trodde att jag skulle avlida typ! Haha nu efteråt isf, har fruktansvärd träningsvärk haha!:) Nu ska jag packa mina grejer och åka med min svärmor ner till Uddevalla!:) puss på er!


Ny piercing snart?

Denna är lite cool! Sitter hemma och tar det lite lugnt! Var på torget med min familj förut! Fick köpt lite smågrejer, bilder kommer sedan! =) puss

Erika/Erica dagen idag!

Goddag! Är hemma nu. Har vart hos Mone dom senaste dagarna har verkligen behövt det!:) har haft väldigt skoj! skulle åkt till älsklingen idag men kanske blir imorgon istället. Jag har namnsdag idag!:D awesome!;) puss


Natti

Precis kollat film med Mone, Jonny och Mia samt deras djur^^ myspys! Godnatt


Kalas

Var på kalas för Emma förut det var också trevligt!:)


Snö!!

Sitter hemma hos Jonny med Mone, jag har en go Tyson i knät! Vi ska kolla film och vänta på att Jonny och hans mamma kommer hem!:)


Morgon på Orust

Ligger i sängen och myser med Woopi och Vegas!:) ser ut genom fönstret och ser hur det snöar och hur det blåser.. Kanske finns set en chans för att åka pulka sen!:) men nu ska jag klä på mig och gå in till Mormor och Klas!:) puss

 

image description

 


Låst telefon

Fick telefonen låst, fick panik.. Men fick låst upp den som tur var!:) nu ska vi sova! Natti


Fredags myyyyyyys!

Har det så bra på Orust! Får se hur allting blir imorgon och på söndag.. Hoppas på att det blir skoj! Ha en fin fredag! Nu ska vi kolla klart Little Miss Sunshine! Puss


Fredag!

Myspys med Mone, mormor och Klas!:)


Henån!

Är i henån och har koll på Mone när hon jobbar!:)


Stenungsund

Är i Stenungsund en timma.. Sen bär det av till Orust!:) ska köpa lite godis till ikväll iaf!:) såg precis vårtecken!:) puss


Orust över helgen!

Hellu!
Snart skall jag åka tror jag.. inte bestämt mig ännu men troligen! =) Ska hem till bästaste senare idag! =)

Just nu

Linedance! Dansat i en timma ungefär, gör skoj! Med både syster och mamma!:)


Uddevalla city

Var på möte, fick fixat lite. Så jag hoppas på det bättre!:) fick träffat älsklingen en stund också! Saknar honom jätte mycket!


Svenska!

Sitter i skolan har svenska! Haha Samuel är störd på riktigt! XD kul svenska lektion iaf;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_185160854.jpg" class="image">


Konstiga smörgåsar!

Mamma har gått och blivit knäpp, eller det smittar nog av sig! Hennes kille är lika hopplös han! Dom gör smörgåsar med så konstiga pålägg som det går gärna saker som inte går ihop! Usch! Haha :)


Förlåt.

Jag har inte visat det, jag är riktigt dålig på det och jag ber om ursäkt för det. Men ni betyder fruktansvärt mycket för mig ändå.

Minnen!

Skulle skirva att jag gjort så mycket misstag i mitt liv, men kom och tänka på att allt har en mening! Kanske blir bra tillslut ändå? .. Kanske det leder till något bättre? Dock så ångrar jag några grejer i mitt liv, men livet går vidare .. right?
Jag saknar detta...

Never mind...

Never mind I'll find 
Someone like you
I wish nothing but the best for you 
Too.. Don't forget me 
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead..

Bye 4 now!

Trött jag blir på saker å ting!!! Nu skall jag sätta mig ner och göra lite nytta. Uppdaterar sedan!

Var med och tävla om en jumpsuit!

Nu har ni chansen att tävla om en Suit of Sweden, hon lottar ut 8st! Passa på ! Tävlingen hittar ni hos Sofia! Så missa inte detta tillfälle! :D Lycka till gullungar! =)

Filmtajm! =)

HEj! =)
Nu ska jag kolla på Sherlock Holmes hoppas på att den är bra! =) Pöss!

Bitch =)


Fufufufu....

Det är så jobbigt! Jag står verkligen inte ut med vissa människor. Men vad ska man göra? Tyvärr kan jag inte radera dom så vips så är problemet löst.. Utan jag måste stå ut med skiten, hoppas att det går över någon gång så att jag slipper känna så. Vill ju verkligen inte göra det, men blir så automatiskt! :/

En person som betyder mycket för mig...

Min pojkvän. Han är så unik, jag är så glad att få tillbringa min tid med honom. Han är världens fjant som har det roligaste skrattet ever, vi har oftast väldigt roligt tillsammans när vi flummar som vi gör. Du är en riktigt bra vän, det känns så bra att bara ligga i din famn när jag är ledsen och du håller om mig. Vi har gått igenom mycket jobbiga saker, jag hoppas att saker och ting blir lättare med tiden. Det finns ingen annan än dig som jag vill dela mitt liv med. Du är min andra halva som jag letat efter. Jag älskar dig min lilla fjant. <3


Myskväll med mamma

Kollar tv med mamma och vi gottar oss med ostbollar och jordnötsringar :) mums! Ha en fin kväll :) puss


Himmel?

Såg inte ett smack förut.. Kul att åka på Tjörnbron och inte se något ^^. Som om man åkte i himlen >.<


Räddad i sista sekund!!

Mamma är min räddare i nöden! Hon hade en historiabok till mig! Yay! Imorgon blire att plugga innan jag åker iväg! =) puss

Så glad!

Lilla Cloé var så glad när jag kom hem förut. Min lilla bebis!:)


Dagens låt!

Tycker egentligen att Adele är tråkig eftersom mamma lyssnat så mycket på henne samt att hon är på radion hela tiden.. Men ibland är det skönt att lyssna på sådan musik med!

Promenad

Skönt att ta en promenad ibland!:) speciellt för att rensa tankarna.. Helt okej väder också. Inte kallt och inte varmt :)


Packat och klart!

Hej! Har packat mina väskor. Ska troligen åka hem senare idag. Skall på möte klockan två, så efter det blire nog hemgång. Hoppas ni haft en fin helg! Det har jag haft!:) puss


Måndag igen!

Hej!:) blev lite mycket igår. Satt och spelade samt umgicks med min pojk. Idag blir det bättre med uppdatering. Ska kanske till skolan senare samt att jag ska försöka göra klart lite skoluppgifter!:) puss på er och God morgon!:)


Himla fint

Det var väldigt fint igår!:) var tvungen att ta en bild.


Vem vill bli miljonär?

Ni som inte sätt filmen Sherlock Holmes 2... GÖR DET! :D Den var awesome! haha =)

Sitter här och ska spela Vem vill bli miljönär, men älsklingen! =) Junior versionen.. jag kommer looooosa stort! haha :D

Våran dag.. hurra hurra hurra hurra! =)

Jag & älsklingen ska fira våran dag med lite biobesök! =) Kom precis hem ifrån ett kalas hos min svägerska tror jag det blir ^^. Hon fyller 21 idag! =) Men men... Hoppas ni får en bra kväll! =) KÖSS

Dags att åka iväg igen!

Hemma hos min pojk nu! Vi skall strax åka till två kompisar till honom. Trodde att det skulle bli en lugn kväll men får väl se vad som händer! =)

puss

Uddevalla nästa

Åker tåg mot Uddevalla.. Är snart framme men kommer nog få vänta på min älskling i en evighet :( kallt ute! Puss på er!


Dagens fail!

Min lillebror låste in mig i lägenheten när han skulle till bussen. Han visste väl inte om att jag var hemma ><. Jag satt och funderade om jag skulle klättra ut genom ett fönster eller om jag skulle hoppa ner från altanen! haha Men som tur var så ringde mamma några och dom låste upp för mig! Underbart! Så nu kan jag komma ut igen! =)

Fredag imorgon.. jippie..

Godnatt på er! Ska iväg med bussen som går halv sju på morgonen! SÅ nu MÅSTE jag sova! Sov gott! =) puss

Busig katt!

Jag och Sofia har suttit och kastat en mjuk kattboll mot dörren flera ggr.. Cloé hade jätteskoj, hon är så söt när hon kommer springande med bollen i munnen! =) Haha Min lilla sötnos!
image description

Paket!

Finally! Har väntat detta paket länge! :) fler blir det nog!:)


Sol på orust

Att Tjörn och Orust ska vara sådana ovänner.. Dom borde vara med i grannfejden ^^. Jag har inget emot öarna förutom allt skitsnack..


Dagens hissar & dissar!

DISSAR!!
HISSAR!

Blåsiga dag!

Tina, Wilmer & Noah är här på besök! Mysigt! =)

Hissar & dissar!


Inte mitt fel!

Jag vet att jag inte borde springa ifrån mina problem eftersom dom skulle följa efter mig ändå. Men jag orkar inte ta massa skit längre. Jag har i hela mitt liv blivit trampad på, jag tycker att det räcker nu! Jag orkar inte pendla längre det tar kål på mig, tar så mycket energi, men "det är mitt fel".. :S ..

Jävla skit!

Har tappat suget helt! Orkar inte med skolan. JAG får skiten för att min lärare GÖR FEL! Känns ju så bra.. NOT!

Bby..

If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes, only then would you realize how special you are to me..

There will always..


Ingen mat framöver..

Vad har hänt med mig? Jag tycker att choklad och cola smakar äckligt.. Det är ju min drog i vanliga fall.. Kunde knappt äta EN macka förut, hade räckt med en halv. Blev så spyfärdig.. Jag har tappat matlusten.. Men när jag väl blir hungrig så kan jag inte äta :(.


Snön... borta med vinden!

Hej! Jag har inte kunnat uppdatera något fel :S ... Men jag får försöka så gott det går! =) Kom ju lite snö häromdagen.. Sedan lite till.. Här har ni några bilder ^^

Mer snö påväg!!

Morning!
Inen bra morgon.. har mått fruktansvärt. Får hoppas att dom kan flytta mötet annars får jag problem! Om en stund skall jag försöka få med älsklingen ut på promenad men vi får väl se! =) pusss

SNÖÖÖÖÖ!!!!

Helt otroligt.. Att det kommer nu.. när både julen och nyår är över.. Inte för att det kommit mycket, men det var ju nått iallafall! Men det försvinner nog lika snabbt. Blev nästan lite förvånad när jag kollade ut genom fönstret ><.

Morgon!

Vaknade väldigt nyligen.. Imorgon äre skola.. Usch å fy inte alls taggad men det får gå.. :) berättar mer om mitt spel sen! Puss


Fin kväll i Januari!

Hellu! God morgon på er!!
Sitter här i min ensamhet och väntar på att älsklingen ska komma hem. Han skulle vara fyllechaffis idag, hoppas dock att han kommer snart, för att jag vill inte sova utan honom! =)  Jag har haft en jätt trevlig kväll hos Kjell med jättegod mat dessutom! Mumma! Jag som är så kräsen^^. Dom senaste timmarna har jag suttit och grejat med mitt nya spel som jag köpte igår. Berättar mer när jag vaknar! Sov gott alla därute! =) puss

Ett glas med..

Fortfarande hos Kjell med mina svärföräldrar! Får lite pluspoäng ;). Hoppas ni får en bra lördagskväll! Puss


Middag!!

Är hos Kjell på middag med älsklingens föräldrar!:)


Spela spel

Jag och älsklingen spelade spelet "hotell" igår kväll. Ganska roligt ändå, jag vann överlägset ;)


Hair!

Jag & Mone gjorde slingor i håret igår, men jag blev inte riktigt nöjd! =/ Bilder kommer den dagen jag klarar av det xD hah så fult!

Överby nästa!

Är påväg till överby med älsklingen! Ska fixa mitt abonnemang äntligen!:) får se om vi hittar något annat skoj sedan! Puss


I'm alive!

GodmorgoN!
Det gick jättebra igår! Gjorde as ont men det gick. Jag & älsklingen åkte hem till Mone och hälsade på! =) Vi fick dock åka hem senare på kvällen. Hade en kul kväll iallafall! Nu skall jag klä på mig och göra nytta! Skulle bara visa att jag lever =) puss

Till "banken"

Inte haft något internet. Lite segt eftersom jag haft en del att berätta.
Om en liten stund så ska jag & älsklingen åka iväg till "Banken" =). Wish me some luck eller nått ! ^^ Ha en bra dag alla goingar! =) Uppdaterar när jag kommer hem! =)puss

Lite kul är det..

Dom som saknar ström.. hur ska dom kunna skriva här ? ^^ Några kanske inte ens har telefoner med internet så dom kan svara på detta inlägg eller ens facebook eller liknande..

Kapten Röd :D

Hans musik gör mig glad och tänker tillbaka på bra stunder.. =)

Insperation till tatueringar

Morgon!
Gick inte att uppdatera igår pga vädret.. Tråkigt eftersom jag hade så mycket att skriva om då!
Igår satt jag och letade insperation till tatueringar, satt och målade lite. Gick la sådär, vart inte helt taggad så.

Frågor om 2011

Har du träffat några nya personer?
Ja det gar jag allt! =)

Har de påverkat dig positivt/negativt?
Båda.. =)


Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Känt mig som hemma.
Piercat tungan!

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?

Nej, eller ah 5 eller 6 dagar. Hade ett godisförbud men det gick väl sådär. Dock så har jag ätit väldigt lite godis under 2011.

 

Någonting/någon du saknar 2011 och vill ha 2012?
Fler vänner & en underbar sommar!


Det bästa du har gjort i år?
Finns så mycket.. Men tungpiercingen är speciell alltså! =)

Ditt största misstag?
Att välja bort den jag älskar.

Hur har du firat/firar jul i år?
Hos mormor med mina syskon! På kvällen åkte jag till älsklingen och firade med hans familj!


Vilka datum från 2011 kommer du alltid att minnas?
14 feb, 14 maj, 12 augusti & 11 oktober!

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2011?
Vet faktiskt inte.. inga speciella så.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Umgåtts med mina vänner och vart i skolan!

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Tänkt mer på mig själv

Vad är det pinsammaste du gjort i år?

Sagt fel till en kund ><

 

Blev du kär under 2011?
Yes.

Har du legat på sjukhus under 2011?

Nej, jag är så lugn och fin av mig!

Skadat dig eller varit allvarligt sjuk?
Inte direkt..

Hur många one night stands?
Hehe.. Nada!

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Käkade på Kinan, förfestade hos mammas kompis &Gick ut på krogen med min barndsomskompis och mamma & hennes kompisar.

Vem fick dig att må bra?
Mone!!! 

Har du förlorat någon vän i år?
Nej, inte vad jag vet!


Vem saknade du?

Morfar..

Har du flyttat under 2011?
Nej, men nästan.

Vad ska du göra nu på jullovet?

Jullovet är typ slut. Ska till "banken", kanske träffa en kompis och troligen vara med Mone!

 

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Lite gladare kanske, men inte mycket!

Vad ser du fram emot 2012?
Att börja om från ruta ett! Att verkligen skärpa mig. Men jag måste antagligen flytta för det ska gå!


Gör något kul!

Jag läste på en blogg "gör något som får dig att bli glad". Det skall jag göra nu! Lägger upp bilder sedan! =) Nu blire hög musik och fram med pennor och papper!! =)
Jag & Daniel(min näst minsta lillebror), han är 5 år nu, så det var ett tagsedan! =) Saknar det långa mörka lockiga håret! Bilden under är en bild från nu! =)
Leta fram gamla dagböcker, titta på gamla bilder, sjung med i låtar, pyssla osv... Gör saker som får dig att må bra!

40 år och bor hemma hos sin mamma.. Du ska bara hålla käften!

Jävla idiot som säger samma skit till sin dotter.
Han har sagt att mamma ska/borde slänga ut mig bara för jag är 18 år. Vad fan ska jag leva på då? Ska jag bli uteliggare då eller vad fan äre han vill?! Jag går fan i skola och utbildar mig till något vettigt. Jag har i dagsläget ingen ekonomi för att flytta hemifrån ännu.
Det roliga är att han är snart 40 år och bor hemma hos sin mamma, då borde hon väll slängt ut honom för längesedan?? Fattar inte grejen.. Det är inte jag som förstört hans liv, det är snarare tvärrt om. Hoppas du ruttnar i helvetet! =)

Kvällsmys!

Mums! Kladdkaka med grädde! :D

Lilla snuttan då...


Min lilla snutt är så söt när hon sover i min säng! =)

Duktiga jag!

Jag har även ansökt om ett jobb, får väl se hur det går då. Får hålla tummarna helt enkelt =). Men nu måste jag verkligen städa klart mitt rum! ><

"Banken!"

Nu har jag äntligen fått en tid! Ska bli så skönt att bli av med skiten! =) Jag får något vettigt gjort denna veckan iallafall! =) Awesome!

Jag vill jag vill....

Fick besök av Pappa & Jonas alltid lika trevligt att träffa dom! Fick jättebra julklappar med, sådant som jag behöver när jag flyttar hemifrån sedan! =)
Hoppas att pappa får tag på Adam så att jag & han kan gadda oss någon dag! =)

Mamma failar! haha

Haha glömde berätta om gårdagens fail!
Mamma skulle bara springa in i affären och köpa det viktigaste..
Så råkar hon låsa bilen när jag & mina syskon sitter i bilen. Men jag trodde hon skojade.. Men när hon inte kom tillbaka så ringde jag henne, men mobilen låg kvar i bilen såklart.. Och Sebbe tog tag i handtaget så bilen började tjuta.. PINSAMT! hehe Den slutade ju aldrig och folk kollade ju! =)

Saknar dig!

Tomt det är utan lilla Emma, saknar henne fruktansvärt mycket! Tur att jag fick träffa henne en liten stund idag, mitt lilla troll!
Längtar efter dig!!

Lugn kväll

God kväll!
Idag har det hänt en del. Mamma hämtade upp mig hos älsklingen, sedan åkte vi vidare till Göteborg och hämtade 3 av mina andra syskon. Och nu sitter jag här! Ser ut att bli en lugnt och go kväll iaf! =)

Plusgrader

Helluuu! :D
Kanske åker hem idag.. Har det snöat något hos er?? Det hade det gjort här men så kom det plusgrader och smälte bort allt! :( Tråkigt värre!!
Nu ska jag städa lite och packa så höres sen! =)

Mot 2012

Morgon på er!! =) Hoppas er nyår var bättre än min! =)

Igår fixade vi oss och sedan åt vi pizza lite snabbt sedan for vi iväg till festen. Det hade redan kommit lite folk, men lokalen vart alldeles för stor, det var inte så mycket folk. Men vi satt där och tjötade med några.. Men både jag och älsklingen har vart dåliga hela dagen så vi bestämde oss för att åka hem tillslut. Så kom vi hem och la oss.. Vi missade helt tolvslaget! Men men... det sker ju varje år som tur är! =)

RSS 2.0