Life of Ryan

Som ni nog sätt så hade jag lite tråkigt igår och ändrade min blogg lite. Den var sååå tråkig. Den är lite bättre nu iaf. 
 
Sitter och kollar tv, Life of Ryan.. SÅÅÅÅÅ bra! :D Kollade mycket på det förr, kul att jag såg det av en slump idag! =) Idag HISSAR jag Life of Ryan. Har du inte sett det.. kolla! ;)

långt det var

 
En gammal bild på mig när jag hade långt hår, saknar det jättemycket! :( Men en dag växer det väl ut igen ! ;)

Aww syster!

 
Vi är så söta kära syster! =) Miss u sis! Men om jag känner dig rätt så lär vi ses snart! :D

Filmtajm!!

 
Sitter och kollar på Alvin & gänget 3 med mina syskon! =)
 
 

Solaaaaaa!! :D

Hello! :D 
 
Jag hoppas verkligen att ni är ute i det fina vädret idag! Jag ska gå ut när som och lägga mig å steka lite i solen!;) Lite färg skadar inte att få :D Ha en fantastisk dag alla goingar! =)
 

Inspirerad till max!!

Jag vill skaffa en till tatuering NUUUUUUU! :D Imorgon ska jag ringa till Pushing the Pins, har dom inte tid när jag vill dit får jag kolla med någon annan. Måste skaffa en till typ (a). Jag hoppas att loppisen på lördag går bra och att jag får sålt lite grejer å får ihop lite pengar ^^.
 

Mumma ;)

 
Skönt med sommar och goda drinkar! =) 

Fint väder!

 
Fick legat lite i solen förut. Hoppas på att man fått lite mer fräknar iaf=). Har grejat lite med kläder, har ju dagen imorgon också att greja med det. Fast då får min lillasyster hjälpa till lite! =) Denna dagen har jag fått gjort mycket nytta! Funderar på att laga någon god mat om en stund, men får se om jag orkar med det ^^. Hoppas ni andra haft en fin dag! =)
 

Priser!

 
Har lite mer kläder än dessa två papperspåsar men det får folket se på lördag! ;) Skriver ner priser och annat skoj nu! ;D AWESOME! ;) Jag har nog det mesta i dessa! =) Ska ha med min klädställning så folk kan kolla ordentligt på alla plagg! =) 

Hemmafru idag!

Hej sweeetieees! 
 
Jag är hemmafru idag! Tvättar massa tvätt, röjer lite på mitt rum också.
Ska förbereda för loppisen som är på lördag i Stenungsund, 11-15 på torget. Vi är några tjejer som säljer kläder, smycken, skor och annat skoj! Jag kommer kanske bjuda på något gott att äta också. Men vi får se! =) Ni är hjärtligt välkomna dit! =)
 
 

Till den andra ön!

Ska åka till min Mone, så kommer inte kunna uppdatera så mycket förmodligen. Men bilder kommer när jag är hemma igen! :DHoppas ni får en bra dag! Och en fin midsommar! Puss

Shoppingen! :D

Jag och mamma shoppade en del. Först var vi på Göken, köpte lite sängkläder och sådant. Tog en fika efteråt. 
 
En vit topp
En bh
Strumpor
Shorts
Trosor x3
En kalender
(y) Bättre bilder kommer! :D

Tvdags!

 
Sitter och kollar på So you think you can dance. Shit vad vissa kan dansa riktigt bra! Fusk.. Vill också kunna dansa! :) Hoppas ni får en fin kväll!
 
Älskar min finaste Erik! 
Puss

Shopping med mamma!

 
 
Hellu! Kom nyligen hem ifrån en shoppingtur med mammsen! Det var saker som jag verkligen behövde, men dyrt blev det . Lägger upp bilder på grejerna senare! =)
 
En familj kom hit förut och träffade deras nya familjemedlem. Lille Nisse tror jag! Han är gudomligt söt!

Hussysslor suger..

Jag har inte vart hemma dom senaste dagarna. Har vart hos min pojk så har inte kunnat uppdatera.
Idag har jag än så länge satt igång tvättmaskinen, nu ska jag diska lite så mamma blir glad. Vuxenpoäng till mig! =) Tråkiga sysslor men måste göras.

Logan! SIMONE KOLLA INTE VIDEON FÖREN DU SETT DET AVSNITTET!!

Man kan inte annat än älska den lilla pojken!
Världens sötaste och underbaraste unge Älskar honom!!

En tur till IKEA!

Följde med min familj till Stenungsund och skulle köpa examenskläder, hittade ett par shorts som jag bara blev helt förälskad i! Ska köpa dom när jag fått pengar! =)
Efter det så åkte vi och hämtade mammas bil på verkstaden samt åkte till IKEA! Alltid lika kul där, fick köpt mig en till kudde, så nu behöver inte jag och min pojk bråka om den goaste kudden! ;) Jag har haft en bra dag, får se hur det går imorgon dock!
Nu blire att se första delen av OTH säsong 9! Den kom på posten idag! UNDERBART!

Min pojkväns student!

Hej! Jag har haft fullt upp och det har knappt funkat att uppdatera från mobilen.. Så därför har jag inte skrivit något på flera dar.
Har vart hos Simone, vi har kollat på film, snackat skit och tvättat pudlar! I torsdags åkte vi till Uddevalla på Eriks student! Det var riktigt skoj! Jag längtar till nästa år när jag tar studenten! =) 
Jag älskar dig min prins! <3

Nationaldagen!

Vi har sjungit nationalsången och firat våran Svenska dag med tårta. Puss


Piggelin

Äter glass och åker Jaguar!;) gick jättebra hos läkaren förut. Är påväg till Mone nu. Myspys! Puss


I väntrummet..

Hej! Sitter och väntar på min tur hos läkaren. Jag hoppas att jag inte måste vänta för länge bara. Får se hur allt går är jätte nervös!:-( blir troligen att ta blodprov!:-/


Jag vill vara friii.

Jag har inte haft någon lust till att skriva något.. Det är så mycket som händer så jag orkar inte med helt enkelt. Ringde läkaren tidigare idag, får se om han ringer upp mig idag/imorgon. Det återstå att se, eller ifall min fröken kan hjälpa till med något.
Jag kollade ut OTH säsong 8 idag.. SNYFT! Måste vänta i evigheter till 9an nu..! Men men det får gå! ;)
Imorgon drar jag iväg till min bejb hoppas ni haft det bra! Puss

RSS 2.0