Mot ön! =)

Nu är jag och min kärlek påväg hem till mig. Får se vad vi hittar på ikväll men blir nog en ganska lugn kväll :-). Det är fint väder, synd att det blåser så.. :(


Gårdagens lilla shopping!

Hellu! Gårdagens lilla shopping!!:-) blev några örhängen!:D


Mot ljusare tider..

Sitter med blekning i håret, spännande! Får se hur mycket jag missade sen då ^^. Men då blire att köpa en till! ;D Ha en fin dag! Puss

Sista mars

Hej! Om en stund skall jag färga mitt hår hade jag tänkt. Men just nu äre fika! Puss


Sol i Stenungsund

Är i Stenungsund, köpte lite godis förut.. Linda och Markus fick det av ICA som tack för att dom var där. Så jag blev lite sugen på godis. Fick köpt blekning också. Måste fixa håret i helgen. Farfar fyller år på söndag och då ska jag och min pojk på kalas dit!:-) hoppas ni får en fin fredag!:-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_196175756.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_196175756.jpg" class="image">


Heeeeelg!!

Gött med helg! Har haft en del att göra idag. Men det har vart en bra dag. Nu ska jag iväg till Stenungsund, efter det blire att åka till min pojk!:-) det är fint väder, men blåser kallt. Blir nog lite roligare bilder sedan!:-) puss


Fredag!:D

Godmorgon! Gick upp senare idag.. Väntar på bussen nu. Snart praktikdax!:-) sedan äre helg!:D ha en fin dag!! Detta ligger framför busskuren :s


Gamma Bild!

Haha hittade denna gamla bilden på mig... Ifrån högstadiet.. Åh så söt! Not! haha

Plugg.. ännu mera plugg kanske?

Fick gjort ett prov förut iallafall. Jag ska nu försöka göra klart en uppgift.. Får se hur det går! ^^

En ö

Sitter i henån och väntar på bussen :-). Träffade Mone nyss och hämtade min klänning. Har en del att berätta sedan men gör det när jag kommer hem. :-)


Just nu!

Frukost! Sitter helt själv i lunchrummet, så tyst och skönt!;-) har gjort en hel del idag. Kanske får träningsvärk imorgon^^


Finskor!

Nuså! En ny dag med nya spännande saker att hitta på! Nu är finskorna på, hoppas på lite tur idag. Puss


Seg idag..

Skall egentligen vara påväg till bussen nu för att åka till praktiken, men jag var så seg upp idag så jag var tvungen att stressa i mig frukosten, men insåg att jag inte skulle hinna. Men det borde inte göra något om jag kommer det fem i 8 istället för 20 över 7.. Men men, man vet ju aldrig! =)
Puss

Imorgon .. håller tummarna nu!!

Det är inte bra att skriva ett arbete om tatueringar, blir mer och mer sugen på att skaffa! Om jag hinner imorgon så skall jag gå och beställa tid (a). Är så sjukt sugen på en nu, den blir ju inte den största direkt, men det blir en text troligen. Men aja, ska inte säga för mycket, kanske inte hinner in till det imorgon! Men jag håller tummarna! =) 

Tisdag igen

Står och väntar på bussen nu, den kommer om 4 minuter typ.. Hoppas det blir finare väder sedan!:-) så tråkigt väder just nu. Puss


Tisdag igen!

Yehaaaa! En ny dag med nya möjligheter och problem! ;D
Skalla alldeles strax gå till bussen som ligger 700 meter bort.. Fml! ^^.  Ha en fin dag! =)Puss

Toppen!

Hej! Jag har haft en jättebra dag.. Har ringt körskolan så skall försöka åka dit imorgon! =) Får se vad jag hinner med mer! =)

Haha inte bra!

Jag har ångest! Haha.. Känns som om jag missat 5 dagar av praktiken.. Var där fredag,måndag & tisdag.. Onsdag=prov, torsdag=skola, fredag=sjuk.. oså helg på det.. Usch.. känns som jag har missat allt! haha =(.. Känns som om jag vart borta jättemycket.. men det är ändring från och med denna veckan.. Är ledig på tisdag, men tänker gå på praktiken ändå! =)
Men imorgon så jäklar! Hoppas bara att rösten finns kvar! Godnatt på er! =) puss

Bra dag va?!

Sitter och kollar tv nu. Jag har haft en jättemysig dag, med jättebra väder! Funderar på att fixa lite kvällsmat.. något smaskigt! hehe ha en fin kväll! Imorgon blire jobb! =) Puss

Hes

Ligger ute och solar lite.. Bättrar på fräknarna lite. Min lilla Emma skrattar åt mig när jag sjunger, inte bra att sjunga när man är hes! Haha

 


Underbara väder

Sitter ute på altanen och fikar med mor och far. Underbart väder!


Solen är på besök!

Hejsan!
God morgon på er!.
Solen är redan här och klockan är tio. Idag blir det att vista sig lite i solen, så gott så! Mår fortfarande inte jättebra men vad ska jag göra liksom? Ha en bra dag alla goa! =) Puss

Bra dag!

Underbar dag! Åkte till mormor och Klas.. Underbart väder.. vi grillade, mina syskon sprang omkring och lekte.. Medan jag satt i solen och bara njöt. Fick träffa Mone en liten stund innan vi åkte. Riktigt skönt väder var det iallafall.
När jag kom hem så blev det till att röja lite, samt fixa med kläder.. Josefine skulle komma hit så kände att jag behövde städa lite ^^. Men gu vilken undebar tjej! Det var så himla roligt att ha henne här, världen blev så himla mycket mindre helt plötsligt! Vi bytte lite kläder med varandra samt tjötade på ! Känns så skönt att bara kunna tjöta om allt med någon så! =)¨

Train - Drive by

Den fastnar på hjärnan! ^^

En till snutt!

Jag har bloggtorka.. Jag praktiserar och studerar, det tar upp mycket av min tid! Inte alls bra. Var i skolan imorse och gjorde ett prov. Amanda & Jennifer skulle också göra prov, så jag vart inte den enda ^^. Så nu sitter jag hos pojken och försöker plugga, men har så mycket annat i tankarna så det är svårt att plugga.
Igår efter min praktik följde jag med mamma till Göken, där vi fikade med Tina + barn! Mysigt, så handlade de lite också.

Lilla snuttan..!

Underbara dag! Fick en hel del att göra på praktiken idag, en annan tjej började sin praktik idag, alltså på samma ställe som mig. Det var iallafall en bra dag! Underbara människor, det är inte ofta jag vill tillbaka till praktiken, visst det kan bli lite dötid, men jag trivs där.. Iallafall just nu. Hoppas att det håller i sig!
När jag kom hem så kom Mone, Tina + barn, samt Emma + barn. Jättemysigt! Fick äntligen hålla min lilla kusin! SÅ underbar, jag är så svag för bebisar, ge mig en bebis och jag är helt såld! haha Så underbart! Längtar till den dagen jag själv kan skaffa en egen liten skrutt.. =)

Andra dagen

Så nu är andra dagen klar. Ser fram emot imorgon!:-) kommer nog bli roligt då! Puss


Fixa för imorgon!

Snart borde jag lägga mig, kommer aldrig orka upp imorgon.. Eller ah, när jag väl kommit upp så äre ju lugnt.. Men problemet är att komma upp ur sängen! haha lat jag är!;) Nu ska jag förbereda för imorgon! Med att plocka fram smink, plattång, kläder osv..! Puss

Äntligen!! :D :D :D

Hej! Jag har bara tagit det lugnt med min pojkvän och hans föräldrar i helgen. Behövde det kände jag. Därför har jag inte suttit något vid datorn, förutom när jag skulle iväg och köpa min kärlek!! Hehe OTHboxarna är MINA! Bara tre som saknas sedan är den komplett! LYCKA säger jag bara! :D



Ny praktik!! :D

Jag fick praktik på ICA! Så nu får ni se till att komma dit och vara jobbiga kunder! ;)

Lugnt

Sitter i skolan och väntar på min lärare ska komma så vi kan börja lektionen. Hade nyss idrott, så onödig lektion. Vi gjorde nästan inget!


Fredag morgon!

Sitter hemma hos mina svärföräldrar.. Min pojk är inte hemma än. Något bra som hände idag var att jag fick en ny praktikplats! Börjar på fredag morgon!:-)


Minnen med tatueringar!

Håller fortfarande på med artikeln, blev lite avbruten.. Snackar med Mone i skajjjjp!  Men så hittade jag denna goingen! Det var inte igår precis! :D Minnen.. hade ju jätte många sådana "tatueringar" förr! ;)

Beroende! ^

Funkade ju att skriva en stund, tills jag tappade motivationen igen. Har röjt lite på mitt rum, samt kollat OTH. Jag är helt kär! Har kollat klart säsong 4. Eftersom det är som det är just där så väntar jag ett tag med att se resten. Måste kunna få tag på säsong 9 (den som går på tvn nu).. Det blir väl i slutet av året om jag har otur. Säsong 8 kom ju ut i slutet av november förra året så.. :(
Haha jag bara älskar detta avsnittet när tjejerna står där och helt plötsligt är Pete med! haha

Skriv, skriiiiv!

Morgon! (Jag har vart vaken ett tag)
Jag sitter och lyssnar på musik, skall alldeles strax skriva klart artikeln.. Men får väl se hur det går! =) Puss

Fuck you studenten!

Lagom glad blev jag när jag såg denna på posten. Blir så trött på dom! Jag får inte lov att ta skolkort och liknande för jag "finns inte".. Så får jag en grej om studenten.. Och jag kommer inte ens ta studenten i år..

Två dagar kvar!

På onsdag, inte en dag försent! Då skall jag & min lärare iväg och kolla på en praktikplats till mig. Jag håller verkligen tummar och tår för att allt ska funka, vore så bra!
Jag vill verkligen ha sommar nu! Kanske ett sommarjobb. Klara körkortet, umgås med min älskling, försöka bli av med min största fobi. Åka till stugan samt åka båt!

Discobowling!

Pappsen & Kimmen kom förbi igår, vi åkte till Stigcenter och spelade Discobowling! Det är så skojj! =) Efter vi spelat så åt vi lite och gjorde lite andra ärenden! =) Men det var helt klart en jättebra söndag!

Lösenord

Behövde ta en paus kände jag. Godnatt

I'm Gonna Give All My Secrets Away..

This time..
Ny dag, nya tag! Ska försöka att inte tänka tillbaka utan bara blicka framåt.. Ett år kvar i skolan. Sedan hoppas jag ju på jobb som så många andra gör. Så jag kan tjäna ihop pengar och packa väskan och dra härifrån. Visst jag gillar Västkusten, men jag måste space från allt folk. Börja om på ny kula liksom. Så från och med nu så ska jag verkligen ta tag i detta.

Fest hos Mange...

Denna dagen kanske blir alldeles CRAZY!!! :D Det är jag värd just nu!:-)


That should be me..

Det var så himla mycket lättare innan.

Mars 9, 2012

Mys! Emma & Sebbe är här!! Jag hoppas bara att jag blir bättre så man kan gå ut och hitta på roligare saker än att sitta inne. Jag & min gullunge hade lite skoj! ;)


Solen saknas nu..


gaderF

Idag är det fredag.. Idag kommer två gullungar hit! Jag hoppas på att helgen blir bra och att jag blir frisk! :( Men det återstår att se! Idag blire plugg som står på schemat! Pusspuss!

En dagbok..

Åh vad jag avskyr detta. Jag kommer ihåg när jag började blogga, jag ville använda min blogg som en dagbok, skriva ut alla mina agritioner, mina glada ögonblick, om allt jag fått stå ut med, som bara några få vet om.. Mitt helvete, ingen som trodde mig dock. Ingen som kunde förstå, jag hade ingen att prata med. Därför använde jag dagböcker, vanliga anteckningsblock vissa tillfällen.. Det har vart tufft måste jag säga.
Men nu förtiden så är det så många som skriver bloggar och liknande. Skaffar jag lösenord så kan folk fortfarande kolla min blogg så det tjänar ingenting till. Så just nu försöker jag att bara försöka ta det lugnt med alla känslor och skriva sådant som min familj ska kunna förstå sig på.
Jag har lust att börja skriva dagbok igen för det känns så kul och bra att kunna läsa det ibland, oavsett om det är något som gör mig glad eller ledsen. Men det känns också ganska meningslöst.. Just nu känner jag mig bara väldigt förvirrad, jag är inte så gammal än, jag vet inte vad som kommer här näst...

Nu är jag nöjd.

Detta blir min kväll! OTH lite godis & fanta! ;D Ha en bra kväll, kanske uppdaterar senare! Puss

Helgen är räddad!!

Var nyss i affären med mamma, fick köpt mitt godis för min helg börjar redan idag.. Eller egentligen häromdagen.. Men aja! ;) Men jag överlever den nog! :D Hoppas dock att jag blir bättre, inge kul att ligga hemma och vara sjuk! :/
Solen tittar fram.. UNDERBARA SOL!

Bli frisk snart..

Sitter och kollar på barnprogram med Sofia. Jobbigt att hela familjen är dåliga.. Orkar inte med något alls :-(. Har bara blivit värre tyvärr!:/


Jag är riktigt kär!

Jag är sååå kär, fast samtidigt inte.. Dumma OTH! ^^ Nu ska jag sova, hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar! =) Puss

Bitch..

Wow! Jag känner mig helt tom. Det var ju jävligt snällt, not! Tack så jävla mycket.


Sjukhusserier!

Usch vad jobbigt det känns att vara dålig.. Ligger i soffan och kollar på tråkiga sjukhus serier och känner hur dålig jag är.. Har ingen ork till något. Blir antagligen värre imorgon. Hoppas att ni har en bättre dag än mig! =)

Inte som jag hade tänkt det hela men..

Morsning på er!
Nu har det blivit min tur att bli sjuk.. SÅÅÅ TYPISKT! Får se ifall det blir sämre, i såfall stannar jag hemma, annars åker jag hem till pojkvännen min.  Har fått sova några timmar iallafall, är helt fast i OTH! Men det får jag lov till! ;)
You don't know what you got until you missing it alot..

Tokfia!!!

Är jag tokig som är vaken hela natten för att titta på OTH ? (a) haha nörd jag blivit .. Hade tänkt att lägga mig snart.. Ska upp hyfsat tidigt och sedan iväg till min pojk.! Godmorgon eller godnatt på er! ;)

I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately..

Sitter hemma och skissar lite för mig själv, vill vara nöjd med mitt motiv.. Men snart så! =) Puss

Tillbaka till rätt ö!

Är äntligen påväg hem, ska bli skönt att vara hemma lite. Har umgåtts med Mone i några dagar! Jättemysigt, bara hon och jag. Vi har nördat Sims samt kollat tjejfilmer!;) och lagat lite mat.. XD.

Sitter på bussen just nu, är troligen hemma om en timma. Då blir det att städa och andra tråkigheter, men sådant måste göras! :-(


Spela..

Försöker spela Sims3 med Mone men det går igen vidare :-(..


Underbara..

Kollade precis klart på OTH.. Så underbart! Från första säsongen dessutom! Måste fixa alla säsonger så man kan nörda dom lite(a) godnatt! Puss


Jobbiga tjejer!

Fan va trött jag blir.. Jobbiga människor! Att tjejer är så jävla högljuda.. Det var två eller tre tjejer som gapade jättehögt som barnungar över något helt random.. Fattar inte varför :s. Helt stört äre. Jag längtar till skolan är över. Orkar inte med dom =/

Nämen titta vem jag hitta!

Wtf? Christian vad fan gör du där? ^^

Skolan.. :D

Morgon på er! Sitter i skolan och väntar på att caféet ska öppna! Är såå hungrig! Stackars lilla mig.. hehe. Om allting går vägen så kommer det bli en bra dag idag!=) Hoppas ni också får en fin torsdag! Puss

RSS 2.0