Buskul!!!

Var i Kungälv med mormor, mina mostrar och mina två kusiner.. Vi var på bus och lek-landet!! Fan va roligt vi hade! Vi hade nog roligare än barnen där ><. Alltså jag och Mone!;P


@ Orust

Är hemma hos Mone! Har myst med pizza och spelat Mario !!:D min Emil var med en stund också :)<3


Lycklig tjej!!;)

Hej! Jag har haft en bra helg. Först på lördagen så förfestade vi med Edman sedan drog vi till Stala. Det var massa folk där och det var skoj! Fick tjötat med den ena och den andra ><.

Vart så seg igår så orkade inte skriva nått. Skriver mer senare idag för jag är iväg och shoppar med mamma! Ha det så bra :)


Skönt med lov!!:D


True?!

Håll bara med... :)


@ Edman

Förfestar hos Edman, snart drar vi till stala!!;))


Äntligen i Ellös

Kört folk hit och dit.. Nu ska vi sova! Natti


@ McDonalds

Sitter på McDonalds på torp med Emil. Vi lämnade av Martina som skulle till krogen, så träffade vi några vänner till Emil samt en gammal kompis till mig. Det var Najs !;D


Förnekelse

Jobbigt när man redan vet sanningen och personen förnekar det.


Like a rainbow!

 
Det måste vart ett regnbågslut.. där du satt på bussen. Vid varje regnbågsslut så finns en skatt! Du är min alldeles egna skatt. Kärlek vid första ögonkastet, iallafall för min del. Min underbara pojkvän. Känns så overkligt att du är min. Ditt leende... när du ler och tittar mig i ögonen så slår mitt hjärta ett extra slag. När du håller om mig och jag är tvungen att stå på tå, och du kysser mig, känner jag mig så lycklig. Min vackra underbara..
 
Tiden går fort när man har roligt. Imorgon är det redan en månad sedan vi sågs för första gången, eller som vi snackade iallafall. Jag kommer aldrig glömma resan till Ullared, det var kul att åka dit med er. Jag får börja göra mer impulsiva saker, tack vare det.. så fann jag dig min lilla sötnos. Ödet LOVE IT!!
 
Du är en rolig kille med en underbar personlighet. Så himla snäll och härlig människa. Du får mig att vara glad hela tiden och det känns så bra. Har inte haft en tråkig stund med dig än! ;) 
 
<3

Love is Easy!

 
 
Deras senaste låt! Haha så söt! =)

På rätt väg.

Det är på rätt väg nu iallafall. Förra veckan vart det katastrof. Håller tummarna på att det blir bättre nu! =)

The perfect crime!


226 dagar kvar...

Kan det inte bara bli Juni NUU?!! Studentveckan... Studenten... Studentresan...Och allt annat rolig!! SNÄLLA?! (a) Om man ändå kunde spola fram tiden så hade det var underbart!
 

Post till majjjj!!

Hellu! Fick post idag! Lovely:D


2 tredjedelar kvar..

Jag vill må bra igen. Bli frisk och slippa detta. Kunna ta tag i skolan ordentligt, som vi fick reda på i måndags, 1 tredjedel av skoltiden har redan gått och hur mycket har vi gjort?? Nu får man ju sätta fart, sista delen av skoltiden kommer man ju inte orka med så mycket pga Studenten.. Nu hoppas jag bara på det bästa!!

Den 23 Oktober!

Godmorgon! Kom nyss hem från Emil. Han börjar skolan nu 9.30 jag börjar vid två, så jag tänkte att jag åker hem innan jag åker in till skolan ^^. Ha en fin dag alla goa! =)

Studentresa 2013

Det har vart massa tjöt på skolan idag om studentresan.. Får hoppas att vi får bokat Turkiet till nästa vecka senast.. Hade vart gött att få åka dit men det är typ helt uppbokat tyvärr. Så jag håller tummarna på att det går! =) 

En nörd.

 
Min pojk frågade om jag skulle skriva på min blogg om honom. Visst det kan jag väl göra.. Han är trååkig för att han speeelar för mycket ;)) tss.Puss

FATE.



 
 
Jag fann dig och du mig. Underbara du ..<3

Haha så söta!!

 

@ jennifers crib!

Hej! Är hemma hos Jennifer vi kollar tv och snackar lite skit^^


Äcklig film

Kollar film med min pojk :) riktigt äcklig film dock bara massa blod :-((. Tur att jag har bra sällskap iaf :)


Duktig cheeeyeee?!

Sitter hemma hos pojken å pluggar lite. Fick umgås med min Mona förut! Det var jättetrevligt! Hoppas att vi kan ses längre nästa gång! =)

WOW!

 
Mcfly rum... ^^

Äntligen vart dagen här !!

Yes!!! Glad tjej, vilken underbar känsla .. Nu kan vi alla vara glada !!:D


Film ;))))))

Ska kolla film med pojken :) sov gott alla andra som ska sova^^


Väntar å väntar...

 
Sitter å väntar på att denna lilla pojken ska komma hit och plocka upp! =) Blir nog en kul kväll.. =) pussss

Blond?

Om man ska platta håret så är det bra att sätta i kontakten samt starta plattången xD


Jag älskar Coca cola! =)


Ny..

Ändrade min header lite, fick lite tråkigt ^^. Men den duger sålänge iallafall. =)

Coolt ^^

 
Awesome!! ;)) 

Lite shopping

Det blev lite shopping igår!!:) mysigt att shoppa med mamma ibland !:)


Söt rödluvan!!

Skulle åkt till min Moneigår, men blev inte så.. Mår ingen vidare, förstår inte varför heller. Vill bara må bra =(. Jag hoppas att min pojk hör av sig snart.. Han får ta hand om mig idag tycker jag :D. Hoppas ni alla får en fin lördag. Kommer med smaskiga nyheter sen! =)
 
Flickan på denna bilden var så fruktansvärt lik mitt kusinbarn. Jättesöt!! ;)

Ikea here we come!

Lite shopping med mamma är inte fel!!:)


yaaaaaaaaaaay!!

Nu ska jag kolla efter någon kul film att se senare idag.. Min bejb kommer hit! :D 
 
Jag har gjort massa grejer idag så då kan jag faktiskt kolla film utan dåligt samvete! ;))
 
 
Har något kul att berätta senare ikväll ;) puss

Haha :D

Hej. 
 
Har städat mitt rum, köket, vardagsrummet å hallen. Jag är sååå duktig. Har fixat med tvätten och diskat. Fy vad jag är bra;)) Men aldrig någon som uppskattar det tyvärr.
 
 

@ specsavers!!

Är här med mamma å sofia, hjälpte till att välja bågar ^^. Har haft en bra men seg praktikdag. Lärt mig ett nytt kassasystem ><. Men imorgon blire roligare ;))


17 oktober 2012

Godmorgon! Skall alldeles strax dra mig till bussen. Får hoppas att dagen blir bra, man vet ju aldrig liksom.. =) Det är skitväder idag iaf.. Ha en fin dag alla goa! =) pusssssss
 
 
 

ganska så söt pojk jag hittat..

 
Denna gången känns det bra, på riktigt faktiskt. Det gjorde det inte förra gången. Jag kan slappna av och vara mig själv när du är i närheten, inför dina eller mina kompisar så är jag fortfarande mig själv. Jag trivs i ditt sällskap, vi har ganska roligt ihop måste jag säga. Vart har du vart hela mitt liv liksom ?? ^^ Jag hoppas att vi får fler roliga minnen =) . Men lilla plutten, du är väldigt söt också.. Det är ett plus! ;) <3

Fin dag ;D

Hellu!! Har inte haft någon ork till att uppdatera, det enda jag gjort på dagarna är att vara i skolan (DUKTIG CHEEEEY). Samt plugga å sova (a). Idag blev jag dock hemma.. Men det blire ändring på imorgon, då äre praktik som gäller! Wihuu, då får ni komma förbi och köpa skor hos mig!! :D
 

 
 
 

I'm AWESOME!!!!

 
OHYES!!
 
Vart i skolan idag, duktiga jag!! Jag och Jennifer skulle upp till datorsnubben och uppdatera våra datorer.. Slutade med att jag fick en ny dator. Den jag hade innan var för gammal så fick en ny Macbook istället :D Lovely!!

Bowling !!

Hej! Har bowlat med Emil, Dennis, Catherine och Erik :) spelade i två timmar. Gick bra för mig i början ^^. Catherine vann ^^ btw det var inga problem att bowla med långa naglar ;))


Duktig pojk!

Emil spelar Mario med mina småbröder, han blev väldigt poppis när han klarade banorna ^^


Kallt i oktober..

God morgon !! Är påväg hem, mår fortfarande inte bra. Fick sitta i henån i 40 minuter och vänta på bussen.. Det är 3minus ute, jag är glad att jag hade min vinterjacka på mig :)


Film

Nu blire kolla film med Emil sedan sova , han fes.. Det luktar ruttet ägg xD. Natti natti <3


Till Orust ?!

Hejj!
 
Har hunnit bråka med mamma, känns la sådär. Men det blir nog bra sen. Senare ska jag hem till min bejb =). Hoppas han kan få mig på bättre humör. Men nu ska jag fixa lite innan jag drar! kyssN =) 
 

Sugen...

Är såå sugen på att dra ut imorgon eller på lördag! Det hade vart najs! ;D



hoppas...

Är hemma idag igen. Mår fortfarande ingen vidare. Troligen så blir jag bättre senare idag. Håller tummarna iaf! 
 
 

Inget wii

Det blev inget Wii igår, Emil hittade inte kontrollen.. Klant!!;)
Har inte mått någon vidare idag, vet inte vad som är felet. Jag hoppas att det blir bättre till imorgon så att jag kan praktisera. 
Jag kom hem tidigare idag, skönt att vara hemma lite, har städat och fixat håret på Niklas oså =). Blir att plugga lite sedan samt ta det lugnt =)
 

Spel!!;D

Kollar på när Emil fixar med sitt Wii, tanken är att vi ska spela men får se hur det går ><


Bild

Jag var med på Emils bildlektion igår. Trevlig lärare hade han, men sjukt seg lektion! :)

Nu sitter jag hemma hos Emil och äter frukost, och lite kladdkaka (a) haha. Får se vad som händer senare !:)


Aww

Mys med Emil och hans föräldrar!:) riktigt trevligt var det :)


Fest hos Gadde!!








 
Här är lite suddiga bilder från kvällen hos Gadde! ><

KÄNDISAR!!

 
Jag och Emil var nästan först med att se branden! Tyvärr så dog tre personer därinne =/.
 





 

Frukost

Min och Emils frukost ><. Smaskens hihi nu ska vi äta ute i det fina vädret ^^


Fest

Är på fest hos Gadde! Kul äre !;))


Hos Mone!!

Hälsar på Mone! Myspys!! Hon har fixat mina naglar:) awesome


GT

Hello! Tre stycken dog i branden igår kväll. Jag och Emil fick prata med GT för någon timma sedan nere i Ellös.


Det brinner!!

Brand i Ellös ! Dom vet fortfarande inte om någon var kvar i huset. Hon som bodde där hörde jag tydligt skrika "hoppa"!! Det sägs att det var tre stycken kvar i huset men man vet ju inte .. Hemskt vart det! Jag och Emil skulle bara till affären, slutade med att vi stod utanför affären och kollade på med resten av alla människor i Ellös typ. Det var ett vitt stort hus i korset.


Kö!!

Fredag eftermiddag.. Behöver jag säga något mer?;) jag avskyr att stå i köer..


Helg!!

Det senaste inlägget publicerades 3 timmar sent! ^^. Nu är jag iaf påväg till Orust alldeles strax ;) fick köpt mig två saker påvägen:P visar sedan eller imorgon :-) puss


Snart helg!!:)

Fredag!!! Äntligen!:D jag ska ut till fel ö sedan :-(. Men jag ska försöka stå ut. Har lunch just nu, men strax ska jag börja arbeta igen.. Ansträngande att jobba i en skobutik. Fick träffa min älskade Mone också!:D Ha en fortsatt fin dag!!:)


Kul!!:D

Vart på pushing the pins härom dagen . Ni kanske undrar vad ja gjorde för bus..? Ja bytte bara smycke i läppen medan Jennifer och Nathalie tog hål i öronen :-)


Kanelbullar!!

Jag har haft fullt upp nu när jag praktiserat, så jag har inte orkat uppdatera lika mycket. Fick hem mina älskade skor idag!! :D Blir en aning längre i dom, men jag älskar doM! :D hihi


 
Grejar på mitt rum och lyssnar på musik just nu, Mcfly <3... Emil kommer snart hit med! Yay, vi ska käka kanelbullar :D
 
 

Mycket att göra

Nu ska jag nana... Har kollat klart skiva 3/5. Omg snart slut!! =(
Lilla Emil körde hem mig efter skolan samt stannade här en stund. Jätte trevligt! Imorgon/senare blire att plugga en del .. Men först praktik! =) Puss

Godmorgon solstrålar!

Hallå!;)) är påväg till skolan med Emil :) det är skolfoto idag.. :-( Fml


@ Pushing the pins!

Jennifer, Nathalie och jag bestämde oss för att vara lite busiga!!;)


♥Saknad♥

Två årsedan idag, tiden går för fort. Saknar dig jättemycket morfar. Hoppas du har det bra däruppe! ♥♥♥♥
 

Mat

Hej! Sitter på Agneberg medan Nathalie äter ^^. Kom iväg till skolan idag iaf ;)) ska försöka hinna in till pushing the pins sedan ;))


Morgon!

Godmorgon!! Kul att vakna upp på ett nytt ställe ;) vill gärna gå och lägga igen xD


RSS 2.0