Vill bli frisk

Åkte hem imorse. Mår ingen vidare, min lillebror är också dålig.. Jag har bara legat i sängen idag och sovit. För att bli bättre, men det känns som om det blir värre :(.


Tråkigt med plugg =((

Ingen bra start på dagen, mådde sämst när jag vaknade.. Så det blev att ligga kvar. Jag har ringt flera samtal idag, blir ännu fler senare idag! =) Men måste vänta till klockan 4 tyvärr. 
 
Jag har försökt plugga om Kristendom uppgiften vi har.. Men det är så tråkigt att jag änna tappar lusten! =((
 
 
Hoppas min pojk kommer snart, han har vart hos frisören, så han är nog jättefin i håret!!=)

En hund!

Emil tycker att jag ser ut som en Cockerspaniel >.< elakt! Haha


Ny köpt!!

 
Var på butik Kiwi häromdagen med Emil, fyndade denna skjortan för 50 spänn! :D Blir att ha på lördag! =)

Kul biltur

Ute och åker bil med Gadde och snackar skit :D


Ta åt dig!

 
Yes you are! =)

Klantarsel??

Känslan när man vart jätte duktig och borstat tänderna och använt munskölj osv.. Så inser man att magen är tom, har inte ätit något sedan imorse ><.. Fan att jag hann borsta tänderna :P. Får vänta en stund innan jag äter nu><. Sådant klantarsel jag är ^^.

Håkan!

 
Idag blire att lyssna på Håkan! ;D Det var så längesedan nu!! =( 

Sleep tight

Nu säger jag och Astrid godnatt!!:)


I duschen!! ;))

 
 


 Ögongodis!!! Det bästa stället när man ska tänka, är ju heltklart duschen! Riktigt skön att bara stå där och försvinna ifrån världen ett litet tag. Sedan så känner man sig som en ny människa varje gång man kommer ut, iallafall jag. 
 
Det är mycket som händer nu framöver, mycket att tänka på.. Jag kommer nog behöva skriva av mig en del, men det blir nog inte här.. =)
 
 

Min fina kärlek

 
Jag älskar dig <3
 
Fast det vet du ju redan. Sättet som du tittar på mig ibland får mitt hjärta att slå ett extra slag. Du är verkligen rolig att umgås med. Du har dina konstiga idéer ibland, men du är alldeles för söt! Det bästa jag vet är att vakna upp med dig, få en puss på munnen som du brukar ge mig, samt sedan titta mig i ögonen, underbara du! Fantastiska människa, love you to the moon and back! 

Sportlov =)

 
Jag har inte uppdaterat på några dagar, har haft en del att tänka på, så jag har inte riktigt haft orken till att skriva av mig här. Jag har iallafall lov nu och jag spenderar den med min fina kärlek. Denna veckan lär vara rätt så lugn, men nästa vecka blire fest och tatuera sig iallafall. =)
 
Varför ska jag behöva drömma dessa jobbiga drömmar? Jag trodde längtan äntligen hade försvunnit men jag hade fel. Längtan finns fortfarande kvar, men det kommer den tyvärr få vara några år till skulle jag tro. Men jag hoppas att det avtar en hel del snart. 
 
 

AWESOME ..right?! :D

 
Det hade vart något om den skolan hade funnits ^^.

Åh så smaskigt!

Ätit pannkaksfrukost med Emma! Kommer inte ihåg när jag åt pannkaksfrukost sist! Hoppas alla andra får en bra start på dagen och en fortsatt bra dag!:)


Lite gott!

Käkade semla igår!:) det var smaskens ;))


Fredagsmys

Har myskväll med lillasyster Emma❤


SOrry, men jag var tvungen

Förlåt för att jag stänger ute dig ur mitt liv, men just nu är det, det bästa jag kan göra. För att vi är ett avslutat kapitel som du sagt, då ska det inte finnas några "hard feelings" i luften. Jag vill jätte gärna vara din vän och umgås med dig för att du är en snäll kille. Men just nu är läget inte rätt, vi behöver mer tid ifrån varandra. Tills du inser att du kommit över mig. Vill kunna umgås utan alla dessa känslor i vägen för det blir bara fel samt du och jag kommer aldrig bli ett igen. =)

Alla tjejers dröm..??

 
 
 

Inte nu igen!!

Jag bara älskar att försova mig :/.. Sitter i köket med Emils mamma och pratar nu :). Hoppas ni andra fått en bra morgon!:)


Ett leende på läpparna..

Känns verkligen skit. Jag har kommit långt i skolan, gjort många kurser och liknande men ändå duger det inte. Bye bye studenten. Nu vill jag verkligen inget annat än att dra härifrån! :/


Bad girl!!

Möte med rektorn nu!


Göttans!

Fick semlor av våran lärare idag! Awesome :D bra fettisdag!;))


Kul!

Idag är det ett halvår kvar till jag blir 20! Tiden går sjukt fort! Om fyra månader tar jag studenten... Wihu!:D mycket som händer nu!:)


På besök

Är på fritidsgården i Ellös med Emil :). Dom ska göra semlor :))


Mot Ellös !

Nu vart skoldagen slut. Har hunnit med ett prov och ätit lunch på fyrkanten med Nathalie, Lina och Mikaela!:) efter det kollade vi lite kläder :). Jag ska åka hem till Emil nu. :) Blir att plugga tills han kommer hem. Hoppas ni fått en bra dag!:)


Nervös tjej!

Sitter i skolan är duktig och har redan gjort prov. Tack till min underbara pojkvän som fick upp mig imorse.. Det var ett helt under, kan jag ju lova! 
 
Vill bara att skolan skall ta slut så jag kan åka iväg och fixa det jag skulle. Är sjukt nervös fortfarande, men det kommer nog gå bra! =) 

Otaggad!

Skola imorgon, är lagom taggad för det.. Not. Vet inte hur dagen blir imorgon, ska iväg och göra lite ärenden efter skolan, är lite nervös för det :(. Men nu blir det kolla film med pojken och sedan sova :). Natti


Prov imorgon

Är inte ett dugg taggad till provet imorgon på FN och Europeiska unionen .. Suger men måste klara provet nu:)


Framtiden är inte här..

 
Är det fel av mig att tänka sådana tankar som jag gör? Samtidigt som jag försöker ta tag i skolan, så vill jag så gärna planera framtiden men det är inte direkt det lättaste, för jag vet inte hur livet ser ut i höst. Allt kanske skiter sig? Kanske blir komvux för att läsa upp matten och historian? Vad vet jag... Jag vill bara fixa mitt körkort nu, gå ur skolan, försöka skaffa ett jobb för att sedan kunna flytta hemifrån och bilda familj i framtiden.. Men det verkar alldeles för osannolikt att tänka så just nu. Det känns som om hösten inte kommer att komma, som om allt tar slut snart. Kan inte någon bara pusha på mig så att jag blir motiverad och orkar med allting? Hade vart så skönt om jag hade klarat av allt.
 
 

I paketen låg...

I paketen fick jag en ny sminkväska, ACDC linne, örhängen samt min studentklänning!!:D men klänningen får ni inte se än!;)


Pubben i Ellös

Vart på förfest hos Robin Gadde, fick gå värsta skogsvägen för att möta Miranda. Sedan drog vi ner till pubben i Ellös. Massa folk var där, fick träffat en kille som Emil snackat mycket om, jätte trevlig. Dock blev Emil lite väl full, får hjälpa honom :(. Stackarn kommer få sova på toan :((. Men en helt okej kväll! Hoppas ni andra haft en bra fredag! Natti natti


Paket!!

Det låg några paket och väntade på mig när jag kom hem :). Det är kul med sådana!:D visar imorgon vad som låg i !:)


I affären

Hjälper gamlamormor att handla mat!:) alltid lika kul att hjälpa till :)


My heart ..

Mitt hjärta slår för dig. Ingen annan glöm inte det. Min fina skatt, jag saknar dig redan.. Love you Emil ❤❤❤


Temadag

Kul med temadag... :/ nu ska vi bara gå på det sista sedan är det lugnt!:D


No more Words needed!

I love you ❤❤❤


Det snöar, det snöar..

Det snöade jättemycket förut i Uddevalla. Fint men jobbigt.. Följde med Jennifer till EH. Men nu är jag hemma hos pojken min iallafall :).


Bra att äta frukost

Min frukost idag.. Det var väldigt gott med pannkakor och mjölk måste jag säga!:D hihi


RSS 2.0