snygg quinna!!! ;))

 
Sara Fabel - så jävla snygg!!! Gaaah!!! :D
 

två veckor... NEDRÄKNING!!

Två veckor kvar nu!! IIIIHHHH!!!!! Lycklig tjej måste jag säga! :Dv Eller ah.. Ser fram emot vuxenlivet. 
 
Det kommer vara jobbigt, men tillsammans klarar vi det nog! Flytta hemifrån, bli sambos, plugga eller jobba, vet inte vilket av det som sker. Men ska bli såååå roligt att flytta till Göteborg!
 
 

Do you miss me??

 
 
Do you miss me when I’m not around?
‘Cause I think about you all the time
And I’m not quite sure just what to say
All I want is you to feel the same
 
 
 
 
 
 
 

Bjuder på ögongodis!! ;D

 
 
 
<3333333
 
 
 
 

*Stjärna

 

En vecka har gått...

 
Har haft en mysig vecka med mina två syskon, Johan, mormor, Klas & Mone! ='') <3
 

@@@@@ orust

Hellu.. är hemma hos mormor! Haft jättemysigt och käkat tacos. 
 
 
ska sova nu till Ice Age 2. natti natti pussgurkor!! <3
 

Piercingsugen!!

Åh är så sugen på att göra såhär! Men har så dåligt läkekött så är nog ingen idé :-(


Göksäter @ Orust

Hellu! Var på Göken förra veckan, hittade en bra stol eller sittplats ;)). Tyvärr har jag inte plats för den >.<


I said

 
 
Baby you light up my world like nobody else ..<3

Gamla goa minnen <3

 

Barnvakt!! ;D

Hellu! Är barnvakt åt lilla Sebastian och Emma denna veckan. Sedan blire väl en vecka till innan jag flyttar eller nått i den stilen! =) 
Så det blir nog ganska lugnt denna veckan skulle jag tro..! =)
 
 
 
 
 
 

She said..

 
 Once there was a little girl who never knew love, until a boy broke her heart. - Megan Fox

Lite ögongodis! <3

 
 
Ian Somerhalder <3 Mhhhm <3
 

No one else

 
 
 
 
 
 

I know you're no good, but you're stuck in my brain...!

 
 
Why does it feel so good, but hurt soooo bad??? 
 
 
Kärlek suger ibland. Det är bara meningen att det skall göra ont. Så att man vet vad kärlek handlar om. Man skall aldrig leka med någons känslor. Det har väl dom flesta testat på i sina dagar. Har du en partner ta vara på den, en vacker dag kanske personen inte finns kvar..  Då blir man ju lite heartbroken .. =(  Ta aldrig någon förgivet, det misstaget lär sig väl alla tillslut :/. 
 
 
Ge aldrig upp något, som du inte kan gå en dag utan att tänka på! =)
 
 
 
 

Gaaaaaah!!!!! ='')))

Arg, ledsen, kluven, irriterad, trött, förbannad, ja det är dom känslorna jag har nu. Allt på en å samma gång.. "Här kommer alla känslorna på en å samma gång".
 
 
Du bara bröt ner mig.. Som om jag vore en glasspinne, så bröt du av mig på mitten. Det gör mindre ont nu, min enda fråga är "varför"? Varför var du tvungen att göra såhär emot mig?
 
 
Jag tror inte att du går in och kollar här längre eftersom vi är "ett avslutat kapitel".. men någon annan berättar säkert. Eftersom allt sprider sig så jävla snabbt! 
 
Men din bästavän... Det är fan inte okej! Det kan du på fullaste allvar, inte heller tycka!! För isåfall äre nått fel på dig :((
 

Wheels and wings!!

 
Söt bil! ;)) Vi hade äntligen fått köpt en sterio på Ullared, då den la av innan vi hann iväg!! Jättesegt att inte ha någon musik!! Men tillslut så!! =) Det var trevligt att springa in på Ullared, mindre kul att dom hade inspelning där inne, men tackålov kom vi inte med!! 
 
Söt bror jag har!! ;))
 
Söta Amanda, utanför McDonald's när vi väntade på besked ifrån han med Buicken brevid. (Det var så att det var några utlänningar om körde in i hans bil, och vi blev vittnen till detta, han som körde in i bilen stack därifrån.
Han som hade den fina Buicken berättade att han precis fixat lacken för 60 000 kr!! Stackarn, men han var glad att vi sa till samt att vi fick tag i deras regnummer!!) 
En söt bebiskeps låg mitt på vägen, Alexander tog upp den och alla passade på att ha den på sig. Jonas vart väldigt söt i den!! ;))
 
Jag & Doris!;))
 


Crusingrundan var i gång!! Mycket bilar överallt!!Jag blev bara sådär lagom full!!;)) Underbara människor i Falkenberg!! Träffade massa folk som raggade som fan och skröt om deras "bilar" (A-traktorer) inte ett dugg intressant för mig. Men roligt var det. Inte varje dag folk tror att man är 16-18 >.<

 
Träffade mina två fina kusiner Nathalie & Josefin! Hoppas att jag lyckades att skämma ut dom ordentligt! Haha så söta! ='))
 
 
Tack för en riktigt kul kväll!! :D
 

yehaaaa

Up, up and away..... 
 
 
Nu drar vi till Falkenberg!! Ha en fantastisk lördag ni andra, kanske ses vi! :D
 

Jag är värsta grymma tjejen!!

 

Sommar, sommar, sommar är... sol och varma vindar, salta bad!! =')

 

Jag känner, det är nånting på gång...

 

 
Underbara sommar, jag mår så fruktansvärt bra i värmen. Andra klagar för det är för varmt osv, jag är bara glad att det är bra väder, vill ha ännu mer så att jag kan må bättre ett litet tag till. Inte alls roligt att må dåligt längre. Jag vill kunna sluta med mina mediciner, men det lär ju dröja ett tag till tyvärr. 
 
Har vart ute på Orust nästan hela denna veckan, hos mormor och umgåtts med min familj. Innan alla åker iväg på semester, åt olika håll. Förhoppningsvis blire att åka till mormor nästa vecka igen! =')) 
 
 
 
 
 
 

Hahahaha <3

 

Kan det inte vara sommar året om?? 
 
Underbara sommar, som jag har saknat dig! Sommaren får mig verkligen att må bra. Att kunna vara ute hela dagarna utan att frysa, vara på stranden, käka glass, umgås med kompisar å hitta på bus, ta en iskall cola i solen ;)). Bada kanske ? För dom som inte har vattenfobi då ;p. Lyssna musik, åka raggarbil, cykla, gå långa promenader, grilla, gå på konserter och festivaler, shoppa, festa.. you name it!
 
 

Dougie's version! =)

 

Orust ..!

Ska åka till Orust idag! Hoppas att det fina vädret håller i sig.

Jag har haft en jättebra helg och jättebra vecka.


Sommar å sol...

 
Underbara sommar!! =) 
 

Bilder från Juni & Juli! =))

 

RSS 2.0