Party!!! ;))))))

 
 
Bild ifrån Harrys i helgen! Jag och goaste Casper!! ;* 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toppen!! ;pp

 
Jag har haft en bra helg med goa människor. Dock så gick allting inte enligt min plan, men det fick gå ändå. Fredagen vart jag på Harrys i Stenungsund, med Johan, Andreas, Miranda och Casper å lite annat folk! Kul var det, Casper var en jäkel på att dansa! ;))
 
Igår hade vi fest, det gick väl sådär. Den killen som jag ville skulle komma dit, dök aldrig upp. Men jag fick iallafall pratat med honom lite. Jag lär väl snart märka, om det ens är värt det. För den som väntar på något gott, väntar alltid fööör länge.. Men snart äre dags att sätta ner chansen och ta en risk. Går det åt helvete, fine då har jag iallafall försökt. 
 
Har fått städa i lokalen idag, fyfan vad lång tid det tog.. Grisigt och äckligt var det också!! Men tillslut blev vi klara. Kul att städa på bakfyllan!! ;)) Men jag har mest tagit det lugnt i dag tack o lov! ;P
 

Neverstore - Show you the world!

 
 
Deras nya singel. I love it!! =')) <3

stupid.

 

People change..

 
Nobody can change a person, but someone can be the reason for a person to change.

du är speciell..

 
 
 
You
Make
My
Heart
Smile
<3
 

Let's play a game!

 

Just do it baby! =)

 
 

 
 
 
Smile because you can!! 
 
 
 
 
 

Sjuukt trött

 
 
 
Skönt att vara hemma efter en arbetsdag på Fridas Hage. Det var fullrulle idag!! Är jättetrött nu, vill bara sova.. Men jag ska vara barnvakt för mina syskon ikväll då mamma jobbar kväll!! =(( 
 

Wake me up, when september ends..

 
Jag önskar att jag var tillräckligt fin för dig. Men tydligen så duger jag inte till nått. Varför ska jag falla för fel personer för?
 

Isn't it ironic? We ignore those who adore us, adore those who ignore us, hurt those who love us and love those who hurt us..

 
=/
 
 
 
 
 
 

mera jobb!!

Fick jobbat några timmar på Fridas hage idag. Under mellanmålet så gick snyggaste killen förbi på utsidan :'D Haha vilken fjant jag är! ;)). Det var iallafall väldigt kul att jobba! Imorgon blire jobb också! Duktig tjej som jag är! =)
 
Alicia och Helena var här en stund förut, jag och Alicia skulle fixa inför festen vi ska ha i helgen. Den kommer bli grym! :'D
 
 
 
 

24 September 2013

 
 
Throughout life you will meet one person who is unlike any other. You could talk to this person for hours and never get bored, you could tell them things and they won't judge you. This person is your soulmate, your best friend. Don't ever let them go.

yeehaaaa 20!!! :D

 
Bästis fyllde 20år igår! Jag hoppas att vi kommer att fira det snart!! =')) 
 

mhm <3

 
 
underbar <3

Kul helg med grabbarna ;*

 
Jag har haft en jättebra helg med underbara människor! Lan och filmtittande hela helgen! Fick ett nytt high score på cs! ;)) Verkligen inget spel jag gillar egentligen, men kul att testa på nått nytt! ^^.
 
Världen är bra liten ibland. Träffade en kille, som jag umgicks en del med när jag var liten, för sisådär 10 år sedan..! Kul! :D
 
Har vart helt slut idag, har sovit nästan hela dagen. Kändes som om jag var bakis eller nått.. Fast det enda jag druckit har vart cola ^^. 
 
Imorgon äre iväg och göra ärenden med mamma! =) Ska till den andra ön och träffa mormor Märta! Samt göra lite mer grejer! Blir nog kul! 
 
 
Men nu ska jag kolla en till film, sedan sova!! Natti! ;**
 
 

Fröken!!





Jag var fröken idag på Häggvallskolan! Årskurs 6-9!:)) det var riktigt kul måste jag säga!!:))

Idag är jag en duktig cheeey!!

 
 
Är sjukt trött!! Kom hem vid 1-tiden i natt.. Efter jag umgåtts med Johan, Tord, Andreas & Josefina! =) Men nu taggar vi jobb!! Idag är det Häggvallskolan som gäller!! Får se hur det går!! :ooo
 

Busigt!! ;))

 
En bild beskriver mer än 1000 ord! Men ÖGONGODIS är ett av alla bra ord för Ian! :D <3
 

Disney truth! =')

 

It hurts me, that I am no longer the girl in your dreams..

 
Visst det gör ont. Men vad vore kärlek eller livet överhuvudtaget utan motgångar och smärta? Det är inte meningen, att livet skall vara som en dans på rosor. Gör det ont så är det ett tecken på att det är äkta, att det är verklighet.
 
 
Min dator har bråkat dom senaste dagarna, jag har inte vetat hur jag skulle fixa det.. Sedan så har jag inte orkat skriva så mycket på bloggen. 

Kalas idag!!:)






Kalas för lilla mig idag, en månad försent. Men bättre sent än aldrig! ;)) Hade det jättemysigt med fastrar och kusiner!:)) fick jättefina paket också! Tack så mycket allihop!!:))

Hemma igen! Hem ljuva hem

Hemma efter en kul kväll på Mjölkeviken :)). Massa fina och Goa människor där!!:)) nu ska jag försöka sova, natti natti 


Tårarna måste ta slut..




Snälla gråt inte mer. Det gör så ont för oss. Vi kan ju inte göra något :\\.. 
Känner mig så hjälplös .. Vill ju kunna göra allt bättre. Vi älskar dig, det vet du! Oavsett vad du gör för val i livet. 


Drömmar kan bli verklighet!



Livet är fan inte lätt ibland. Känslor hit och dit. Tänk om man.kunde stänga av känslorna. Fatta vad det hade underlättat då. Men det har ju sina nackdelar också. 

Jag blir så förvirrad, vissa drömmar kan jag inte skilja på ifall det är verklighet eller inte. Har drömt en del om honom. Jag hade bara önskat att det var sant.. Att det var verklighet. 



Känslor i ett åskorna


Mycket som händer.. Vet inte längre vad som är rätt och vad som är fel.. 

Rensa tankarna och vända blad



Fick rensat lite i en av mina anteckningsblock.. :-). Alla dessa gamla uppgifter får skolan, dagböcker bland annat från USA.. Känslor, sångtexter och liknande.. :). Fick gjort en ny lista på Spotify - L O V E <3. 

Fick denna idag!!


Min tygväska från Metaltown kom idag!! Ascool är den!! Får se om jag får användning för den :p

Trött liten pojk

Är jag en tråkig storasyster eller vad? ^^ haha


En dröm..?!




Cola är gott

Dricker iskall cola med min minsta lillebror. Han är precis som mig ^^


Tisdag morgon eller??

Godmorgon babes!! Min lilla Smilla har sovit hos mig hela natten. Min fina ❤. 


mycket på schemat!!

Nu blire Gossip Girl, sedan sova.. har massa att göra imorgon!! Natti natti! =))
 
 

Jag är numera Mrs Erica Somerhalder ;))

 
 
Jag ska gifta mig med min Ian Somerhalder, en vacker dag! ;)) 
 

fina vänner <3

 
 
Tack flickor och pojkar för ni fanns där i lördags när jag behövde er. Och tack för ni fanns där sist, jag behövde någons axel att gråta ut på. Tack mina fantastiska vänner! <3
 
Ni är guldvärda!! <3
 

 
 
 
 
 

Bjuder på ögongodis brudar!! =))

 
 
Ögongodis är bra för en! =')) Kan aldrig bli förmycket!! ;**
 
 
 

Du är fantastisk <3

 
Kära du, 
Du är en fantastisk människa, väldigt härligt och rolig. Du har gett mig olika signaler hela tiden. Vilket gör mig väldigt förvirrad. Det sättet som du tittar på mig, får mig att bli svag. Du är alltid lika snygg, oavsett om du har en stor tjocktröja och jeans, shorts, eller är mer uppklädd.. Eller alldeles nyvaken, ja du är till och med fin när du sover. Jag tycker om att vara i din närhet. Som andra säger, jag måste betyda något för dig. Ett charmtroll är vad du är! Många tjejer borde ju vilja ha dig, din personlighet och allt.. wow! Jag bestämde igår när jag var med två tjejkompisar att jag skulle skriva ett kärleksbrev till dig. Det ända som står är "Hej ***" . Min insperation till att lätta mitt hjärta fanns inte där igår. Men idag skulle jag kunna skriva ett till dig. Men jag gör detta inlägg i hopp om att du kanske läser detta. Jag saknar dig. Dina söta sms som fick mig att le. Bara dina närvaro är underbar. Jag vill kunna prata med dig utan att det blir stelt och jobbigt. Du är en bra vän och jag vill verkligen vara din vän. Men om du inte vill vara min vän, säg det gärna innan, det har gått för lång tid. Det gör mer och mer ont för varje dag som går.. :/. Snälla säg mig något.. prata med mig, snälla.. :'//
</3
 
(Vet inte om du läser detta, men jag ger det ett försök)

old me!!

 
Hittade lite gamla bilder nyss! Haha!!!! :')) 
Hittade denna charmiga bilden på mig!! ;)) haha
 

Am I crazy for wanting you? Maybe do you think you could want me too?

I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul
Your beautiful soul


 
 
 

love hurts whether it's right or wrong.

 
Don't let me go... 
 

Eye of the tiger

 
 
Alla dessa känslor som bara blommar upp, vart kom dom ifrån? 
 
Första gången jag såg honom, slog mitt hjärta ett extra slag. Jag blev helt plötsligt väldigt nervös, men samtidigt väldigt avslappnad med honom. Han var klädd i jeans och en vit t-shirt, jag kommer ihåg att hans ansikte lyste upp, när han såg mig. Han sa hej, och kramade om mig. Vi gick en långpromenad och pratade om allt och ingenting, kändes som om vi känt varandra i evigheter. 
 
Jag har svårt att släppa hans underbara leende, sättet som han hittade på mig med sina fina blåa ögon. Han vart väldigt fin och charmig. Då ska jag verkligen inte berätta om hans underbara skratt, herre min jesus! Han kan verkligen få mig att skratta, riktigt bra humor! Han är en kille som jag verkligen skulle kunna bli fruktansvärt kär i. Om jag lärde känna honom bättre och liknande. Men att ha honom i mitt liv, är väldigt betydelsefullt. Man vet ju aldrig med framtiden, men jag kan inte göra annat än att hålla tummarna. 

När man tycker att man ser en ängel, den vackraste skapelsen på jorden. Som talar med dig, som umgås med dig, skrattar med dig. Ger dig världens bästa känsla, som får dig att känna dig fin och lycklig. Inte bara fjärilar i magen, du får ett helt zoo därinne! Hur ska man låta bli att säga något?
 
När man tittar på en kille och ser att han är allt, man någonsin drömt om, vad ska man då göra? Skratta sig lycklig? 

true shit #

 

Mina 4 små bebisar!

 
Mina fyra små bebisar!! Jag längtar redan till nästa! =')) 
 
"Never Give Up" - handleden, det var den första =)
Ankare - Handleden, det var den andra jag gjorde, dock privat... (blev inte så nöjd, ska täcka över den med annat senare!!).
Drömfångaren - fyllde i den förra hösten, fyllde i den i februari eller nått.
"Always on my mind, forever in my heart" - gjorde jag i Miami. På axeln, jag är helt förälskad i den! 
 
 

naw :''))

 
Sötkille.se
 
 
 
 
 
 

men jag då?

 
Helgen var ganska bra, fick umgås med mina fina kompisar. Träffade även nytt roligt folk. Grattis till Amanda som fick körkort på lördag förmiddag!! ='))  Sedan vart det förfest hos Edvin, men Amanda, jag, Jonas, Dagny & Jessica åkte med Robin (Elvis). Vi åkte en sväng till Skärhamn oså! Åkte i hans finbil. Den vi hade till Göteborg. 
 
Efter förfesten så drog vi till mjölkeviken, var ju inte där så jättelänge, men allting slutade i tårar för min del så min kompis Sofia körde därifrån med mig och min kusin Josefin. Vart så himla ledsen... Tur att jag har så fina vänner som finns där för mig. <3 
 
Och tack going för att du kom förbi senare och snackade med mig, betyder guld! <3
 
 
 
Jag hoppas att du kommer sakna mig.
 

Gårdagen med kusin! <3

 
Sämsta kvalitén på bilden såg jag nu! haha =')) Jag å kusinvitamin!! Hon frågade om jag ville hänga med och umgås med henne å Alicia. Mycket trevlig kväll hemma hos Edvin! Jag vart jätteglad där en stund.. Skrattanfall typ >.<....

En del folk var där, men jag vart nästan äldst där haha! Bara massa epafolk, men trevligt var det. Vart nykter igår, men det blire ändring på idag!
;**
 
Ni som muckar med Josefin, muckar med mig också!!!
 

Den kan inte stå...

 
 
Haha vilken jävla låt!! haha

Lär dig..

Lär dig livets stora gåta, älska, gråta och förlåta..
 
 
 

I don't like to wait!

 
 
 

Shit happens!!

You say that I'm messing with your head..
All 'cause I was making out with your friend..
Love hurts whether it's right or wrong..
 
 

Nämen ojsan!

 
So damn beautiful.. <3
 
 

close your eyes!!

 

vill också!!!

 
Just shut up and kiss me beautiful! 
 

Missing someone??


 
 
true shit!!
 
 

My daddy!

 

This is AWESOME!!


Glad tjej! :'D
Hoppas på bättre tur idag, men det får jag väl bara fortsätta drömma om ^^.

OMg.. crush and burn..

Damn boy, you're hot!! ;*
 
 
The best part.. Du verkar inte veta det  ;**

OOOOOOPPPPPSSSSS!!!

Haha nej vad fan har jag nu gjort!!! 
 
Livet är bra roligt ibland... Eller vad säger du Sofia?? ;))
 
 
 

Tänk på det..

 

True shit Adam Sandler!! =))

 
 
 

=(

Allting gick för fort.. 
 
 
 
 

Besök!! :D

Min bästa kompis Sofia var här en stund! Det var jättekul att snacka om allt, som hänt dom senaste dagarna! Och planerat lite bus!! ;)) Alltid lika kul! =')) Hoppas det gick bra för henne på gymmet!! ;P

Fortfarande lika kär (a)

I mina Mcfly snubbar ;)). Danny och Dougie är mina favvisar. Förr var det bara Dougie, för att han är så jäkla snygg.. Men nu har även Danny blivit det... Han sjunger så fint och kolla alla tatueringar!! GAAAH!! ;)) haha :D Vore så grymt att se dom live nästa år i England! :''D 

 
 
 
Some people laugh
Some people cry
Some people live
Some people die

Some people run right into the fire
Some people hide their every desire

But we are the lovers
If you don't believe me then just look into my eyes
'Cause the heart never lies



En liten stund till bara...

Nu blire att kolla ett till avsnitt av Gossip girl ( nu när jag är på säsong 3 ;)) ). Sedan blire att sova! Ska upp och göra massa grejer imorgon!! =) natti natti ;*

Love the boy who..

 
<3
 
Vart kan man finna denna underbara kille som har allt detdär plus lite till?? Dansa, sjunga, charma skiten ur en, vara söt, rolig, smart, osmart.. vilket som .. haha =') 
 
Jag har haft väldigt många olika sorters killar. Ingen har vart den andra speciellt lik. För annars brukar det finnas en röd tråd, om man tittar på andra, som har en partner. Jag har vart tillsammans med ytliga människor, blyga människor, coola människor, äldre,yngre.....  Jag kan hålla på en stund ^^. Men det viktigaste är ju att det känns bra i hjärtat. 
 
 
För varken ålder eller kön spelar roll. Sålänge det känns bra i hjärtat! =)
 
Då jag inte riktigt funnit mig själv riktigt, så är det inte så lätt. Men en kille som gillar musik, som kanske kan spela något instrument, gärna bas eller gitarr (då det är mina favoriter). Sjunga är ett plus eftersom jag älskar att lyssna =')). Vore bra om han hade vart iallafall lite längre än mig, inte så jag behöver stå på tå för att kunna pussa honom men iallafall längre än mig. Vara en snäll och trygg person, en som jag kan lita på, som är ärlig mot mig. om kan få mig att le, att skratta. Han får vara sig själv, gärna lite omogen och ha bästa humorn.. Han kanske kan få mig att sväva på moln? Någon som kan få mig på fall, som tycker om mig för den jag är.. 
 
 
 

U can do it!!

 
 
You've gotta get up and try!! 
 

Skills!! ;)) hahaah eller???!

 
 
Liten kladd.. jag hade tråkigt förut idag och fick massa idéer. Hoppas att ni gillade mina fina mattor!! ;)) haha
 
 
 

Wake me up when september ends

 
<3 
 
Visste inte om Billie Joes anledning till låten, har alltid gillat denna väldigt mycket! Läste nyss att hans pappa dog i cancer när Billie var 10 år och han hade sagt till sin mamma att väcka honom när september var över. .. Stackarn! =(
 

A smile is the prettiest thing you can wear.

 
 
<3
 
 

party ppl!! =)



Hemma hos Dagny med massa kul folk! En helt okej kväll! ='))



Arvid å Oscar stannade kvar efter festen i fredags och umgicks med mig! Mina fina! <3
 
 
Lördagens fest var bra! =) Dock hittade jag inte bra bilder från det.. Tänkte visa vad jag fick av Sofia & Mona i present!! Tack gullungar!! <3
 
 

Mästerkocken gör det igen!!;))

 
Gjorde lyxmat till mig och Sofia förut!! :D Bacon <3 <3 <3 Oså ägg, gurka och nudlar.. (då jag hatar stekt potatis!). Jag borde bli kock! haha fast ne!!
 
Vi satt och disskuterade massa roliga saker förut. Får hoppas att framtiden blir bra. ='))
 

Let him go

 

Pretty awesome!

Jag behövde space! Jag behövde fundera på allt som hänt denna veckan som gått. Allting har vart lite för impulsivt.. Jag hoppas att allt kommer lösa sig så småningom! Jag vart helt förkrossad förut idag. Men jag hade inte vart ledsen på länge så det kanske var på tiden? Jag har iallafall lugnat mig en aning. Jag har snackat med en viss person och allting verkar vara lugnt. Jag är så glad att jag har mina underbara kompisar som stöttar mig och finns här för mig. Jag hoppas ju att jag och denne personen också kan bli bra kompisar i framtiden! =) 


 
Ska titta lite mer på Gossip Girl nu, det är något med Chuck Bass.. han har en speciell charm.. Men han är inte så snygg ^^. 
 
 

jävla dig..?

Follow your heart... No, fuck that! 
 
 
 
 

Falska förhoppningar

Jag som var så glad. Kändes så himla bra. Jag berättade för mina två bästa kompisar. Berättade hur glad jag var och hur bra du fått mig att må..  Och självklart går allt åt helvete. Jag hade inte vart så här glad och lycklig på flera månader. Falska förhoppningar.. Jag hatar det.. Jag trodde detta kunde vara början på något bra. Har inte känt såhär förut.  =(  Livet är inte lätt att leva. Hoppas alla haters är nöjda nu! 
 
 
 

ögongodis deluxe!! ;))

 
 
Jag älskar killar med tatueringar. På armarna och bröstet är sååååå najs!! I love it!! :'D
Ryan Sheckler har väldigt snygga tatueringar måste jag säga!! ;)) Det är ju inte fel om killen har muskler oså också... Mhm! <3

Asbra kväll!! :D

Hej!! Har haft party här i helgen både fredag & lördag. Dock var fredagen chill-drickarkväll ^^. Igår var det ALL IN som gällde! ;)) 
 
Jag hade jättekul! Jag hade äntligen min 20årsfest! Det kom väldigt mycket folk!! Det var en del folk jag inte ens kände. Mina två bästa kompisar Sofia och Mona kom! Det var så himla kul att träffa båda samtidigt för en gångsskull! :D Jag vill tacka Amanda som har hjälpt mig en hel del! Du är guldvärd tjejen! 
 
Jag blev ganska full igår, men det var den bästa kvällen på länge! Jag svävar på moln känns det som! Haha :'D Så lycklig tjej!! 
 
 
Tack alla goa människor som kom på festen och gjorde den jättekul!! Ingen nämnd, ingen glömd! ;)) Hoppas att ni hade lika kul som jag hade! :D
 
 

RSS 2.0