Titta inte ner, när du är på topp!

 
Jag ger inte upp hoppet! För hoppet är allt jag har kvar! 
 

Ger inte upp nu!

 
 
Sweet dreams are made of... what?
 
"Tiden läker alla sår", vad för ynkliga sår, hade den personen haft, som läkt ihop igen? Du stal mitt hjärta, kan jag inte få tillbaka det? Du slet mitt hjärta i tu och stampade på det.. Kommer det gå att laga tro? Jag har svårt att tro det, men jag ska försöka bli hel igen.
 
 
 
 

Reality of fear!

 
 

Lite sommarfirande! =)

 
 
 
 
 
 
 
 
Happy girl!! Jag känner mig ganska glad, vet dock inte varför. Här är några fina bilder ifrån midsommar =')
 

Singel ladies...!

Nackdelar med att vara singel..; 
 
Ensamt när man ska sova, å alla myskvällar osv.. & när man ser par på stan. 
 
Killar som tror att dom ska få ligga, bara för tjejen är singel. Hon kanske är sårad eller inte känner för att ligga??! Respektera det! 
 
 
 
 

Promdress...!

 
 
Jag mår bättre nu, än vad jag gjorde innan. Tack för du fick mig att inse, att jag behövde mina vänner! Tack för att du fick mig att må bättre. Du gjorde mig hel. Tack underbara människa. Åh vad jag kommer sakna dig!!  =/
 

Mihihi busig tjej! :D

 
People say everything happens for a reason, so if I punch you in the face, remember I have a reason!
 

Äldre bilder ;))

 
 
 
 

Hittade lite gamla bilder på datorn! =) Tänkte berätta att jag nästan gått ner 5 kg! Men nu äre sommar och då äre lätt att glömma av att äta >.<. 
 
 
 
 
 
 

Love never fades away.

 
 

Vuxenpoäng till moi!

Nu är jag inskriven på arbetsförmedlingen. Äntligen är det gjort iallafall. Ska kolla om jag kan börja jobba nästa vecka =). 
 
Har blivit antagen till att jobba på Way Out West och Metaltown! Asgrymt!! Ser fram emot dessa två !! :D

 
Åkte till Göksäter och fikade med mamma, mormor å Tina med barn! Jättemysigt! =) Träffade en kompis när jag var där som jag fick snacka en hel del med. Kändes riktigt bra faktiskt.

Jag saknar dig mindre och mindre? Fast ne.

 
 
 
 
 
 

Allmag!!

 
Bilder ifrån gårdagen på Orust! En kul kväll med underbara vänner. Everyting really happens for a reason!
 

Sverige...

Godnatt. Nu ska jag försöka sova, så att jag orkar upp imorgon och göra morgondagens måsten.. Fick jättefina blommor förut, påminner lite om Sverigeflaggan iaf med färgerna ='))


Bitch please!!!

 
 
Gaaaah!!! 

Finbesök!!

 
Fock besök av finaste Mona igår på kvällen! Jätte trevligt var det! =) Satt och snackade gamla minnen, snackade om högstadiet, snygga killar, gamla kompisar... Skola & framtiden. Sedan var det en del mer, men allt vill jag inte nämna här. Förhoppningsvis kommer vi ses mer snart! Och det vore jättebra! =)
 
 

Studentveckan!!

 
Studentveckan har vart bra! Balen var underbar! Sommaren är här! Jag har finaste familjen och goa vänner. Jag har jobb, så allting är på topp! 
 
Men tyvärr ska man gå och bli förkyld! Haha ='))

Söndag är en bra dag idag

Dags att fixa sig, ska hem till min far för att fira att jag tagit studenten! Med släktingar från den sidan! =) Skönt med bra väder också, blir nog jättemysigt! =)

Ohyes! ='))

 
Just do it!!

Jag älskar Ken!! <3

 
Två fina bilder som jag har tagit med min systemkamera som jag fick i studentpresent. Efter 7 år så har jag äntligen fått den! Lycklig tjej. Nu skall jag bara lära mig att fotografera ännu bättre!! =)
 
 

Mer bilder ifrån balen! =)

M

STUDENTEN 2013


Kärlek gör ont ibland.


Balbilder


RSS 2.0