Just nu!



Erik och jag kollade på The Rite förut... Här är resultatet! xD



Nu äre film time! ;D peace!

Eriks crib!

Tjoo! Sitter utanför hos Erik och väntar på att han skall komma hem. Har vart i Valbo ryr..

Har vart å bowlat idag med pappa & Kim också! :) Det var riktigt kul, även fast jag inte vann><. Min dator dör snart så bilder får jag lägga in senare! :) puss


Glad man blir!

WOW!

Testade ett par shorts som jag köpte för 4 år sedan ungefär, förra året kunde jag knappt ha dom. I år är dom förstora..! Kändes lite bra! :D


Nästa -> STUGAN! :D

Nu blire att packa!!



Blir ju en del att ha med när man åker till det bästa sommarstället som fanns när man var liten, alltså när jag var liten så tyckte jag att stället var bäst! Nu känns det så konstigt att åka till stugan. Alla har blivit så stora. Man ser så annorlunda på saker å ting. Men det är riktigt mysigt ställe! Det enda negativa är väl att mobilnätet inte funkar bra där ute. Så får klara mig utan den.. Hoppas på att vi hittar på något roligt sedan/imorgon.

Men somsagt... dags att packa! Innan pappa & Kim kommer hit!

Ingen uppdatering i helgen

Har legat ute på altanen och njutit av vädret en stund. Så kom mamma hem och vi låg båda två där ute och tjötade en stund. Ser fram emot tisdag iallafall! :)

Lite färg har jag allt fått. Om några minuter skall jag gå ner och äta lite glass för att jag är så bäst!;)


Idag blire att åka till Valbo ryr! Får se vad som händer där, men antagligen massa roligheter! Det betyder att jag kommer uppdatera väldigt dåligt i helgen.

Och för lilla Adde's skull så skall jag försöka följa med imorgon! ;o

Puss på er!

Jävla västtrafik!!

Vilken otur den pojken har! När han väl kommer in till stenungsund så är tågen inställda. Så sitter han och väntar på att affärerna ska öppna så han kan fylla på sitt busskort. När han sedan kommer tillbaka så gick det tydligen ett tåg -.-''. Men innan stod det att det var inställt. Jävligt lyckat västtrafik.. Blir så trött på dom. Ska bli skönt när man får körkort sedan, så man slipper skiten!!!


Trötta idag kanske?

Dagen börjar med att min pojk försover sig, så vi läggar oss ner och fortsätter sova. Så vaknar vi en timma senare, men mamma var så snäll så hon skjutsade honom till bussen i myggenäs :), så nu kommer han inte komma jätte sent till lektionen iallafall!:)


Nu ska jag äta frukost!:) puss

Nu säger jag godnatt!

Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag!:) Puss

Dagens shopping!!



Blev ett par byxor, dom som jag blev kär i, igår!;)
Så vart jag tvungen att köpa balsam, denna luktade lite gott! Får se sedan om den var bra!:)

Nu är jag hemma hos mig med Erik. Vi kollar på ett matprogram :). Hoppas på att mamma kommer hem snart!:)

Men nu ska jag fortsätta! puss

Blir så pigg av solen!

Idag är solen framme lite mer! Känns iallafall lite bättre. Får se ifall solen stannar länge!:)
Det hoppas jag för det är så sköönt!:)

Jag vill åka in till torp nu! Jag vill testa dom jeansen en gång till och sedan bestämma om jag ska köpa dom eller inte!

Har fått jätte problem med fötterna, gör ont hela tiden.. Mina skor är inte bra för mig tyvärr. :(

Men snart ska jag gå bort till min lektion, så får vi se vad som händer!=)

För bra för att vara sant!!

Fick sovmorgon idag!


Thea skjutsade mig & Erik till skolan, jättesnällt!:)

Nu sitter jag här i skolan och väntar på att jag ska börja.. Börjar 09.50, ska ha en tråkig näthandelslektion tror jag. Får se ifall man får vikarie eller våran lärare :).

Efter den lektionen har jag två timmars rast, funderar på att dra in till torp men jag vet inte ännu. Blev så kär i ett par byxor igår, fick pengar av min snälla underbara mamma så jag kunde köpa dom. Men det är nästan så att jag skulle spara dom :p.. hehe



Men får se !:) Ska kolla upp lite grejer nu! :) puss

Grattis!!



Grattis till min lillasyster som fyller 9 år idag!:) Hon till höger på bilden ! :)




Sötsugen!!!

Sitter och väntar på bejb just nu. Lyssnar på när folk i skolan tjötar om massa knasiga saker & en kille spelar Eric Saade's låt Popular haha ...


Jag trycker i mig godis bara så ni vet! ;o Om 40 minuter ska jag åka in till Torp, för då har Erik förhoppningsvis kommit hit ner.

Nu håller jag tummarna på att Mone inte tittar in och ser detta inlägg haha!;) Godis är gott iallafall!:)





OJ, förvånad man blir

Jag stod ut med Erik's granne.. Våran gamla datorlärare, hade jag i ITstöd.. haha jag var helt ensam. Men han var riktigt trevlig för engångs skull!:) Tummen upp! :D

Nu slutar jag! ;o seeyaaa!

Vilken buse ;)

Det är lite roligt att sitta och lyssna på lärarna ibland... när man tjuvlyssnar ... mouhaha(a), dom ska säga något till min klass imorgon, vet dock inte vad ännu!

Jag har fått massor gjort idag, jag är duktig! ;D Snart börjar sista lektionen... Itstöd, fuck my life!xD Men jag överlever nog.. Se ya! ;o

En bild på en tid du saknar.




Jag saknar dom goa tiderna i högstadiet.. Det finns så himla mycket minnen därifrån. Jag är så glad att jag började på Henån. Jag träffade världens goaste kompisar! Vi hittade på mycket tillsammans, vi umgicks varje dag och snackade massa!

Men nu, vi snackar ibland.. Ses sällan och vi åker mer och mer isär.. Jag vill verkligen ha det som då. Ni är så underbara, ni vet vilka ni är! "Tha gang", vi var oslagbara.

Det finns så många fler underbara människor som jag fick lära känna, ångrar inte en sekund av det. Jag älskar er!

Det där med förhållanden!

Såg nyss en grej om en kille som jag tycker väldigt mycket om. En kille som är en väldigt rolig och snäll vän. Jag är så glad för hans skull, att det löste sig tillslut!:) Blev glad när jag såg det, grattis!:) Du vet vem du är :)

Sista dagen :/

Sitter i en annan del av skolan nu, i entrén, så mycket folk.. Men det är ju lunchrast..

För en stund sedan gick jag till Willy's och köpte lite godis (a), fy på mig.. Men jag har vart så sugen på godis i  flera dagar så var tvungen!

Efter skolan så blir det att åka till Torp med bejbiii! ;o Awesome!:) Får se om jag kan hjälpa honom att hitta något snyggt!:)

Degar i skolan

Hellu!

Sitter i skolan och deeeegar!! Skall snart få reda på vad jag ska hitta på, om läraren kan tjöta klart med massa andra först. hehe

Det underbara vädret är borta!:/ Hoppas det kommer tillbaka snart!! Om två timmar är det lunch... då skall jag gå ner och köpa massa godis (a) hehe

BEJBIII vart är du?!?!!!

Sitter och väntar på att min pojk skall komma hem! Han borde vara hemma när som! Hoppas jag iaf!:) Har verkligen inget att göra just nu ><. Röjde lite på hans rum förut med!:) Så snäll är jag!:) Ha det great!:) puss

Alla dessa syskon



Denna bilden är ifrån sommaren 2009, jag & min lilla gullunge.



En underbar bild på honom från i somras! Kan inte göra annat än att älska bilden! Hittade dessa bilder så känner att jag får skriva lite!!

Jag har ganska många syskon. Jag har 8 stycken, bara 4 stycken som jag bor med. Dom andra fyra träffar jag inte lika ofta. Fast vi bor så nära nu. Jag har inga helsyskon. Endast halvsyskon, men vad gör det? Jag behandlar inte mina syskon annorlunda bara för att vi är halvsyskon. Vi är en familj och vi håller ihop. Även fast vi ena stunden bara vill stå och skrika på varandra, så finns det faktiskt stunder som kan vara riktigt roliga.

Oavsett vad så kommer jag alltid att älska mina syskon, dom är mina underbara monster. Tänka sig att tiden går så otroligt fort, kan knappt ha koll på hur gamla dom är längre. I år blir jag gammal enligt mina två systrar! haha så snällt!;).

När man har så många syskon så får man ju inte favorisera någon, dock är det svårt att låta bli. Men alla har sina dagar och sitt humör! Jag älskar alla mina syskon mycket. :)

PEACE

Dessa filmer..

Kollade precis på Tusen gånger starkare, blev jättebesviken! Trodde att den skulle vara bättre. :/. Men alla filmer kan ju inte vara bra!:)




Kollade på denna igår med Erik. Den vart isåfall bättre!:) Helt okej var den :)

Inge kul..

Usch, mår ingen vidare känner jag.. Funderar på att sova snart.. Eller något.. Nu blire iaf film.. Längtar efter min pojk!

:(

Vad gör du just nu?



Jag sitter i Eriks rum, i hans säng faktiskt.. Som ni ser på bilden så håller jag i en klubba med! ;o Den är rätt go, ska nog fortsätta med Angry Birds nu.. har inget bättre för mig xP. Puss!

Får bli en till..



Denna stämde in så bra, haha! :)

Fin låt!



Hittade denna, tycker att ni borde lyssna på den! :)

Kommer solen fram idag troo ? :)

Hellu!

Ligger i Eriks säng at the moment... Han är för tillfället i skolan, tyvärr så vart han tvungen att ringa och väcka mig förut.. Blä

Idag är min sista lov dag, jag skall antagligen med Erik till torp sedan när han slutat, men vi får väl se!:)  hoppas att ni får en bra dag!:) puss

Två bilder från förut




Två bilder ifrån förut.

Just nu sitter jag ute på deras altan. Ska alldeles strax plugga lite... Men jag försöker ju dra ut på det. hehe
Hoppas ni har en varm och solig dag ni med! Pusss

En snabb tur till Torp!




Var nyss på Torp med Erik & Thea!:)
The moniker? Han Daniel iaf, han var där & skulle uppträda.. Om jag berättar det för min lillasyster Sofia, så kommer hon bli jätte avis! haha :)

Snart ska vi äta god mat, grillat är goooodaaaaast! ;D Hehe

Föresten, igår såg jag att mina skor är sönder, skall in till Torp och hitta ett par nya tror jag! :) puss

Me und bajbiiii på promenad!




Underbart väder!

PUSS






Jag å min fjant töntade oss lite förut! Haha :)
Go dag vi haft idag iallafall, och imorgon är det ingen skola heller, det är skönt! :D

Sol, sol, sol

Sitter ute på altanen. Det är jättegott väder. Nästan lite för varmt. Men skall inte klaga, vintern vart hemsk!!hehe

Erik sa nyss att han funderar på att bli jättebrun i år, håller inte med, då kan ju inte jag gå brevid ;p.

Bortgifta flickor..

Tycker NI att det finns något positivt med det?

Jag skriver nämligen ett skolarbete, jag kan komma på så himla mycket nackdelar, inte en ända fördel.. Någon go människa där ute som har lust att hjälpa till ? :) Skulle betyda mycket!:)




Glad Påsk




Tjaoo!

Hade jättemysigt med Erik & hans familj igår. Det kom några påskkärringar hit, väldigt små var barnen.. Men så söta!! haha :D

Vi blev bjudna på påskmat hos en släkting till dom. Efter vi var där åkte vi hem där vi chillade lite. Vi åt god mat också (a), hehe. Hade inte tid att uppdatera igår.. Nu ska jag alldeles strax gå ut i solen :) Hoppas ni haft en bra påsk!:)

pussar!

sol

Godmorgon. Har vart på torp med Erik och hans mamma. Just nu är jag ute I solen och njuter av vädret:)

Promenad dags!

Hellu! Kom nyss in, har vart ute på promenad med Erik i det fina vädret :). Får se vad som händer sen :) Ska grilla lite! ;o


puss på er!

En tripp till...




Jag & Erik drog in till Stenungsund i väntan på tåget, träffade på Sofia & Carl!:)
Det är riktigt varmt ute idag! :)

Jobbigt läge!

Har vart barnvakt... har väl gått sådär. Men nu ska jag försöka sova, är jätte trött! Sov gott alla goa!:) Puss

Filmdags!!!

Tjaooo!!

Sitter och kollar på Bambi med Erik & lille Sebbe, fast han halvsover på soffan :p. Hör av mig lite senare!;)



Lars Winnerbäck (y) (y) (y)

Sitter och väntar på att Erik ska ringa mig. Medan jag väntar på honom så lyssnar jag på Hellström :D och snackar med Emelie!:)


Folk som inte gillar Hellström, Thåström eller Winnerbäck... lyssna på låttexterna! Om du har svårt för det gå in på letssingit.com och kolla upp texterna där.. Ibland stämmer låtarna på pricken.. Låtarna kan nå in i hjärtat.


It Don't Matter If You're Black Or White.




Tog in ett extra bort till mitt rum så jag får plats med fler grejer.. Om ett tag ska jag måla klart rummet, sedan blire att köpa in lite möbler.. Då kommer mina speglar komma upp.. kommer bli awesome!  :)


Hissar

- Snart sommarlov! Underbart! :D Finns bara positiva saker med smmarlov! :D

- Påskhelgen nu! Då ska det ätas massa godis! :D


Dissar



- Det suger att dom ska göra så man man bara kan köpa premium för att kunna lyssna..

- Vinden, det blåser alldeles för mycket här för att jag ska kunna lägga mig ute i solen! Buhu



Städat..

Nu har jag nästan städat klart... Känner att jag behöver något i magen, så skall gå ner och äta lite!

Rummet blev okej, bilder kommer sedan. Skall försöka få målat om här snart också, eftersom det behövs verkligen!

hmm ... kul!

Lite roligt att en tjej på fb slutade skriva med min kompis när han ändrade relationsstatus. När han i förrgår tog tillbaka singel igen.. Så började hon skriva. Lite roligt är det ändå.


Kommer det fint väder hit tro? :)

Morron morron!

Känner att jag har världens tandvärk, inge kul! :(
Om en stund skall jag gå ner och äta lite frukost med min familj.. Efter det så blire att röja upp på mitt rum, sedan får vi se vad jag kommer på.

Just nu är det grått och trist väder ute, får hoppas att solen kommer fram snart!

Hoppas ni får en fin dag! :)

puss

Skön snubbe

Snackar med en skön snubbe ifrån Uddevalla! ;D

Lite kul äre! ;D


Ska snart sova.. min bejjb kommer hit imorgon!:) <3 hihi

Åh generös jag känner mig!



Det var så att jag var tillsammans/umgicks med hans sambo ett tag.. Och en gång köpte jag digestiv kex.. tog aldrig med mig dom därifrån! haha Det är nog smulor överallt! ;o

Lips



Väldigt söta bilder, kul fantasi vissa har som kommer på sådana grejer!:)


Bilder från
Weheartit


För mycket fritid..

Hade inget att göra så gjorde lite chokladbollar! ;o Får se om dom smakar bra sedan! :)


Trötta?




Trött cheey??

Så blir det väl när man gör massa saker på dagarna? ;o Dessa bustöser!;)

Lite maad måste man ädaa ;o



Här är några :)

Jag har fått frågan om vilka bloggar jag följer.. det är några stycken.

Isabelle
lavitadilovisa
Wilma
Kissie
Kenza
Foki
Pyssling
Emelie
Alexandra
Paow
Dessie
Hugo



Tävling på lavitadilovisa.blogg.se!



Gick in på Lovisas blogg som jag brukar göra. Så bestämde jag mig för att vara med i tävlingen, som jag kollat på flera gånger.. Lika bra att ge det ett försök och hålla tummarna!:)

I tävlingen som jag är med i kan man vinna en valfri bikini/monikini ifrån Brandsinfashion!


Glöm inte att gå med i tävlingen, eller iallafall kolla hennes blogg, den är grym! :D

http://lavitadilovisa.blogg.se/

Jippie! :D :D :D :D :D

Jag har fått sommarjobb! Wihuu! :D
Jag ska bara kolla upp lite saker sedan blire att ringa dit och få lite mer info! ;D Detta kommer bli awesome!;) Nu ska jag göra annat! ;o puss

10öre

Lite kul förut.. jag & min lillasyster Emma satt och rotade i mina grejer.. Så tog vi fram min gamla spargris.. Så fick vi ut alla små mynt... Och där fanns bland annat en 10öring... hon blev helt till sig. Haha  Hon hade aldrig sett en sådan liten peng förut ><.



Det var inte igår!



WOW ! Hittade gamla bilder bland mina grejer. Detta var när jag gick i förskolan... Kan lugnt säga att alla har förändrats sedan dess! ;o

Duktiga mig ;o

Tjaa!

Kom nyss ut ur duschen, jag var så duktig att jag till och med rakade mina ben.. nu ser dom inte ut som "hej kom och hjälp mig", hehe!

Nu blire att klä på sig och sedan in i förrådet och leta upp lite roliga grejer!;)

puss

Oj, jag glömde nästan!

Godmorgon föresten!
Jag vet inte riktigt hur jag mår ännu, har sovit jätte dåligt i natt av någon konstig anledning...
Men jag kanske somnar sen om jag har tur, får se ifall jag också fått magsjukan eller inte.. Känner iallafall att jag måste ha mat.. :/

Hoppas att alla andra får en bra dag! :)

pusss

Tvillingar?!

Att två personer kan vara så jäkla lika i sitt sätt. Även om saker och liknande. Rösten lät exakt likadan i telefonen.. Det är lite creeepy!

Inte konstigt att allt gick så bra först.. Men läskigt är det, eftersom dom påminde så mycket om varandra.


puss

Blir så trött på det..

Jag säger ju att jag vänt på dygnet!! Är riktigt trött nu.. somnar nog närsom... Men blir antagligen en jobbig natt/ dag imorgon.. så lika bra att passa på ! pusss

Yeah, I'm smiling but you're not longer the reason.


Inge kul med magsjukan!

Stackars lilla Sebastian! Ligger och mår så dåligt, själv känner jag hur min mage är skumm... Känner för att gå och lägga mig men klockan är ju lite efter sex. Så det är inte värt det... Funderar på att äta något, och sedan röja upp på mitt rum om det skulle bli så att jag inte skulle må så bra sedan.. :(


Kojbygge!



Emma gjorde en koja förut. Dock blev den inte bra eftersom det blåste så! Hon var tvungen att bygga om den några gånger ><

God mat på schemat! ;o

Jag sitter i köket och äte lite lasagne!;) Det är fruktansvärt gott!;) hehe


BUSTED!!!



Här har vi mamma! Kul att titta på när hon spelade iaf! haha :D

Mamma spelar xbox! haha




Väldigt kul att titta på när mamma spelade förut.. Haha

Måla på en tisdag, för det tycker jag är kul.




Jag och Emma satte oss ute i solen och målade lite förut. Hehe

Damn, måste bara gå och bli sjuk!

Helluuuu! :D

Vaknade och fick reda på att Sebbe gått och blivit magsjuk :( buhu! Det betyder att jag vart tvungen att stanna hemma idag. Tråkigt värre, får hoppas att det slutar blåsa så mycket! Inte alls kul att sola när det blåser så. Men ni får ha det great Uppdaterar sen!:)

Ställt om dygnet :S

Jag har verkligen vänt på dygnet! Är svintrött runt 10-11 tiden på kvällen... så kan jag gå upp vid 8 och vara klarvaken :S.. Stört äre.. Jag vill kunna sova lite mer!:( Men får väl se! :) NU skall jag sova.. Har massor att göra imorgon!;) Ciaooo :D

Sommaren är nära!




Skönt att ligga i solen och schteeeeka! hehe
Blir mer solande imorgon, med bästaste Jonathan! :D Får se vad som händer mer imorgon! ;o Sommaren är inte långt borta nu!!

puss

Maaaat?! :D

Jag är vråååååålhungrig, det är riktigt jobbigt läge!:( Funderar på att laga lite mat.. men får väl se! hehe puss på er! :D

Så kärleksfull min man är!:)





NAWWIE! <3

Fick denna av honom imorse :)

17/4



Min man satt och grejade medan jag solade igår! Mouhaha det är så det skall vara!;)



KAtterna är rätt roliga ibland, & lilla Zelda är min bästavän när man äter ><..

Minnen .. <3


:-(

Det är hemskt när man inser att självklara saker inte alltid är så självklara. Usch blir alldeles ledsen :/  Hoppas verkligen att det löser sig.

Spenderar min dyrbara soltid på annat ;o

Hellu!

Har precis stått inne och diskat... Ojojoj.. Jag spenderade min dyrbara soltid på det ;o... Hoppas på att mamma blir glad när hon kommer hem sedan!:)

Jag brände mig i ansiktet förut.. gör lite ont nu xP... Men ska lägga mig en stund till, innan mina små monster kommer hem! :D

Jävla humlor!

Fy vilken hemsk bussresa hem!! När jag suttit på bussen en stund så märker jag en humla på andra sidan. Får lite småpanik eftersom den flyger runt inne i bussen. När vi åkt en liten bit så flyger den till mitt fönster och självklart var den där resten av resan med. USch vad jag inte ville sitta där! Ville bara av bussen, men fick stå ut och han gjorde mig inget!:) Vi blev vänner .... ><

Nu är jag hemma, trodde faktiskt att jag skulle få träffa mina syskon men nänä... helt tomt. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sola lite! Puss på er!



Körkort.. ja tack!

Gooodmorgon!

snart skall man dra sig till bussen och sedan åka hela vägen hem.. Tycker att det är sååå tråkigt att åka buss :/ Längtar till man får körkort så att man slipper skiten!:) Funderar på att äta lite frukost.. Puss på er!

Hatar söndagar

Söndagar är den värsta dagen i veckan. Jag avskyr den, inte bara för att det är måndag dagen efter.. Utan av så många andra orsaker.. Blir nästan ledsen! BLÄ! :/



Att man ska få så mycket skit...

Skönt väder fast det borde inte blåsa sååå mycket!




Jag och Erik tog en promenad förut, riktigt skönt väder att ta en promenad på. Efter vi gått en bit så gick vi tillbaka hem till honom, sedan så gick vi hem till en av hans släktingar och där grejade han med en bil en stund.




När han hade grejat klart så gick vi hem igen. Han fixade med några andra grejer och jag satte mig i solen. Då skulle vi helt plötsligt hem till Thea & Daniel å grilla!:)


Kan inte alltid gå som man tänkt sig.

Kul....

Jävligt kul att du ska bli så arg, sur, besviken & grinig på mig. Jag kunde förfan inte veta hur det låg till. Åh blir så trött på detta!



Kom nyss hem till Erik igen.. Vi var hemma hos Daniel och Thea å grillade lite!:)

Tråkdaaag

Har inte funnits något att skriva om idag.. Har nästan bara slappat & tittat på film idag... Men nu ska jag lägga mig. Har så sjukt tråkigt...!! Nattiii :)

Skräckfilmsdagggggs! ;O

Hellu!:)
Fin morgon vi har idag, eller inte kanske hehe. Alldeles strax skall jag och Erik kolla skräckfilm! HIHI awesome!;) Ha det så bra ! Pussssssss

Myspys värre!

Hellluuu!

Åt jättego kräftstjärtsoppa med Erik & hans familj förut. Efter det blev det lite chillande... Sedan blev det Så skall det låta. Jätte mysigt att sitta där i vardagsrummet och mysa, allihop!

Nu ska vi kolla någon film och sedan sova!:) Hoppas ni haft en bra dag! Puss

Solat ;o

Låg ute på altanen och solade en stund igår.. Fick en liten rand, det är ju en början! :D Vill att solen ska komma fram så man kan lägga sig idag med! ;O Lite färg tycker jag allt att jag ska få (a) hehe puss på er!

Våren är här..




Tog en hel del bilder igår när jag gick ut för att möta Jonathan, men dessa tre får duga! Nu är våren här, snart kommer förhoppningsvis sommaren med! ;D Feels goooooood! ;o

This Is real, this is me..



Dagens outfit! hehe Lätt och mjuk hehe ;)

Snart påsklov! :D

Godmorgon!

En lektion sedan.. Efter det äre lov! Ska bli skönt fast samtidigt inte eftersom jag måste göra massa grejer! Buhu, men mitt eget fel! :/

Nu ska jag äta frukost! puss på er!!

Drar in mig i udda grejer ><

Hade jättetrevligt med Jonathan förut, fan va han drar in mig i störda grejer! Haha Men kul har vi ju! ;D FUnderar på att lägga mig, är lite trött >< hehe Men ni får ha det greaaat! :D Pössss

That's IT!

Kvinnan är mannen i förhållandet! Så enkelt är det bara! ;) Det har jag & Jonathan konstaterat nu! ;D Haha awesome xD


Grejar bloggen

Sitter och fixar min & Jonathan's blogg.. Han håller på att skriva om sig själv.. Tog en jävla stund xD haha men nu ska jag fortsätta greja! ;S peace :P

Glassbilen!

Glassbilen är sååå underbar!;) Jag och Jonathan skall strax dra bort till tappen för att köpa lite glass ;) MUMMA!;) hehe Hoppas att ni har en solig och varm dag! :D KÖSS!



Duktig jag är!!!!

Tjaooo!!!

Gjorde NP i svenskan idag.. Kändes bra iallafall, får se hur det går xP.

Just nu sitter jag hemma, duschade nyss, svin gött! :D Men funderar på att gå ut och lägga mig i solen! Nu när den är här liksom! höhö


Så skriver senare! ;D pusss

Smygfoto!;D

Hihi busig jag är(a) ... Smygfotade Thea medan hon tog kort på bilen! ;D Haha grym jag är! ;) Lite roligt!;o



Dags för en fika kanske! :D




Erik & jag, mest Erik men ah.. vi gör äppelpajjjjj! Eller den är i ugnen just nu... blir nog gott sen! :D Hihi

Väldigt många!

Satt nyss och fikade med Eriks familj! Myspys!:) Käkade väldigt många pepparkakor så nu borde jag vara snäll också! ;) hehe

Spelar Håkan också! MUMMA! :D

Lite senare får jag väl fortsätta med PM'et eftersom det skulle in senast idag, hehe.

Puss på er alla goa ! :D

Riktig kärlek!

Melissa Horn, Lars Winnerbäck, Håkan Hellström & Joakim Thåström är fan kärlek på riktigt! Jag är på sådant humör just nu känner jag, bara sitta och lyssna sönder. Dock så lyssnar jag på sådan musik när jag är nere/ledsen.. men jag är på jättebra humör. Är glad & go liksom! Haha Men man har ju sina perioder antar jag ><



åh vad glad jag blir! :D




SOLEN TITTAR FRAM! :D WIHU!!!! Underbart!;)

OUTFIT, or maybe INFIT xD




Behöver en liten paus ibland!;O Har sådan fruktansvärd huvudvärk :(

HAN SPANAR IN MIG!




Jag tittade ut genom fönstret, oså sitter katten och kollar hit. Lite scary! haha :D Påtal om söta saker, så ska jag berätta om min dröm lite senare! ;)

Drog mig..

Hellu! Kände inte för att vara kvar i skolan så drog hem till Erik. Thea är där och grejar för fullt! Så duktig hon är! :D

Jag blir så glad för en viss persons skull. Riktigt jävla glad, känner nästan en lättnad, som om allt försvann ifrån axlarna, all den tunga vikten, försvann.

Jag är riktigt glad, haha jag tror det är något fel på mig ><, jag borde inte känna såhär egentligen, men det gör jag & det är jag glad för!


Sedan så sitter jag här med min bästavän colan ;) höhö skoja! Men nu skall jag sätta mig ner och plugga lite till!:) Pussss






Helt jävla själv.

Tjaaa!;o

Sitter helt jävla själv, eller okej läraren är här med. Sitter och håller på med handelsuppgifter, fast nu har jag en paus. Jag har svintråkigt, längtar efter att få komma hem!

Är klar med en grej, borde sätta mig ner och göra PMgrejen.. Men får väl göra den sen!:)


Hoppas på att solen kommer snart med! Saknar den en aning ju! :/ hehe


pusssssss

Nationella imorgon!!!

Hellu! Sitter på en svenskalektion, varken Simon & Lisa är inte i skolan idag, buhuu! Stackars mig! hehe.. Vi sitter och går igenom Nationella som vi skall ha imorgon.  Men nu ska jag göra klart mitt PM, eller ah, börja med det! hehe SEEEE YAH ;o

Ont det gör ont, men det går...

Det svider och gör ont. Nu ger jag upp för ett tag. Nu skall jag lägga mig, ha det så bra alla goa människor där ute! Sov gott!

Peace,



Goaste katten! ;) Här har vi då Figaro ;o...
Han fick namnet pga Figaro & Cléo på tvn, från dom gamla Musse Pigg filmerna! ;o Ifall ni ville veta!;)


CIAAAAAOO

I väntan... Och som det regnade!!

Träffade Ewe i Stenungsund! :D Vi gick runt och snackade en hel del! Alltid lika kul att träffa henne! :D Efter det så hoppade jag på tåget till Uddevalla. Tyvärr fick jag spendera en timma i olika affärer på torget medan jag väntade på Erik. Hittade tyvärr massa roliga grejer, men det får jag köpa sedan när jag har pengar! ;o

Det regnade som fan också!:( Det suger, skulle ju sola idag!!!

Men nu är jag iallafall hemma hos Erik! Vi ska nog snart äta, är svin hungrig!:/

Erik fick skoskav första gången i sitt liv, han är nästan arg! Haha svinkul! :D

Iväg i regnet!

Hellu! Jag skall alldeles strax gå ut i regnet! BUUUUHUUU! hehe

Ska in till Stenungsund sedan vidare till Uddevalla. I Uddevalla skall jag sitta och vänta på en fjant som skall sluta sin lektion. Nu får jag klä på mig oså ;O Se yaaa ! :D


Solen har gömt sig :O

MORRON!!

Dagen är grå och tråkig idag... (Värre än mig)
Det är då man bara vill sitta hemma och kolla film hela dagen typ... höhö


Nu skall jag gå ner och äta lite frukost! :) Pössssss

Aldrig ensam :)

Natti natti! Nu ska jag & katten sova! PEACE ;D

tvdaxen

Kollar på tv med katten... Det är helt okej, men kunde vart nått bättre!!

Imorgon blire massa plugg!! BUHU...


Men nu åter till tvn.. uppdaterar innan jag lägger mig! KYSSEN!!

Jobbig katt!!

Katten är alldeles för jobbig, ska ligga med huvudet på min arm och grejer... störd är hon.. speciellt när man flyttat på henne flera gånger innan! HAHA


Ställ upp för laget!!

Sitter och tjötar med Erik på skype, väldigt underhållande... NOT. Hehe
Får se om man får raggat upp lite folk till bowlingen på lördag men får väl se! ;o


fint väder på ön!

Sitter hemma och kollar på något barnprogram(a) åt nyss lite mat! Får se vad som händer senare!:)

Solen är fortfarande här, mummmmma! ;)

puss


Kallt..

Nu har jag samhäll, men ska snart åka hem.. Fryser som attan :( Hoppas att febern försvinner!!!

PUSS

Sally!!



Min lilla skatt!

Kul människor

Lite kul när man sitter i entrén helt ensam. Oså går det in en tjej efter en annan... och alla har höft musik i hörlurar, dock så lät det mycket mer utåt ><. Hade vart skönt om skolan var slut snart, tyvärr har den inte ens börjat..


Vissa personer vill man bara spy på.. Men nu nämner vi inga namn, avskyr folk som tror sig för jävla mycket och sedan måste överdriva till max!!!

Svårt ibland.

Ibland vet man inte vad man skall göra..

Alldeles tomt

Godmorgon!!!

Sitter i skolan. Jag börjar 09.40, känns lite segt att sitta i skolan nu eftersom det är knappt några människor här, alldeles tomt. Jag har ingen ork att sätta mig ner och plugga, det blir ju sen! hehe

Solen skiner redan och det är gott i solen! Idag blire att åka hem, har inte vart hemma på hela helgen. Men jag uppdaterar sen! Pusss


SÅ sött!!



Så gullig min man är! :D Nästan så jag skulle ge han en köss! Höhö

NU ska vi kolla klart en film på 3an!:) Ha det greaaat! :D

SMILE?!




Bjuder på dessa bilder!:) Nu skall jag sätta mig ner och plugga! CIAAAAO

Kul kväll! ;o

Blev inte så mycket uppdaterande igår. Vi firade Eriks mamma så vi åt massa god mat. Först blev det morotsoppa med en toast till tror jag? Efter det blev det lax och mos & massa sallad, efter det blev det en god tårta! :D

Vi satt mest och tjötade eller ah jag lyssnade väl mest ><.

Lite senare så spelade vi ett spel, Alias. Vi blev indelade i 2 lag. Oså skulle man förklara ord med andra ord osv.. jag är sääämst på att förklara! Haha men det blev tydligen oavgjort ><...

Det var en riktigt kul kväll faktiskt!:) Tyvärr tog jag inga bilder, men det får ni leva med !;o


Garaget





Hellu! Jag kollade nyss på när Erik städade garaget, själv satt jag utanför på en solstol (a)höhö. Men nu är vi inne och lagar mat ! ;O

Sover som en stock?!

Goddag! Sitter i Erik's säng och tottar på honom när han ligger och sover.. Roligt, not. Men skall man orka med kvällen så får man väl ta en liten tupplur !;o


Nu ska jag väcka honom eller ah snart iaf^^. Kallt vatten kanske?;) hihi

pösss

Frukost! ;O

Godmorgon!;)

Sitter i Eriks rum! Snart blire frukost med hela hans familj antar jag! Myspys!:) Hehe

Men jag skriver mer sen!:) puss

Fint väder..

Hellu! Sitter hemma hos Erik nu! :)

Jag följde med hans pappa & Thea och gjorde lite ärenden awesome! Det är jävligt fint väder idag, synd att det blåser lite mycket bara.

När jag kom hem till Erik fick jag jättefina rosor!:) Så söt han är ibland!:) Men nu skall jag göra annat! Ciaooo :D



Sommaren är snart här!



Sommar hade inte suttit fel nu. Längtar som bara den! :D

Nu skall jag byta om och sedan dra till bussen. Ha en fin dag alla goa! :)

puss

d

YAY!

Sitter i soffan och funderar på vilken buss som jag skall ta, svårt val. Eftersom det kommer vara så jäkla mycket folk på bussarna vid 4, men borde ju ta bussen då egentligen. Annars kommer det ta evigheter innan jag kommer iväg. Nu skall jag försöka äta nått! Se yah! ;o

Skola idag

Godmorgon!

Sitter och kollar på lite barnprogram >.<, sitter även och passar Daniel som sitter och spelar GTA. Snart kommer nog mamma hem igen, jag är så sjukt trött. Nästanså att jag somnar!:(

Puss


Arg, så arg.

Fyfan vad arg jag blir på människor! Får reda på saker och ting, fyfan vad det finns sjuka människor i denna värld! Blir så jävla arg, trodde inte att man behandlade folk på det viset! Fyfan!

En hund hade suttit fint!

Fruktansvärd huvudvärk har jag med! Hoppas på att den försvinner snart. Nu sitter jag och kollar efter en hund med Sofia. Går prima! Skulle bara haft 11 000 just nu så hade det vart lugnt! ;o Blev alldeles kär igen ><. Dock INTE i den hunden på bilden xD


Störande grejer idag :S

Hellu!

Har pluggat lite till, hoppas att Erik kan hjälpa mig med en uppgift sedan men vi får väl se!:)

Blir så sjukt irriterad på så mycket idag! När jag loggar in på fb i morse någongång så såg jag att pappas tjej & en annan hade bråkat i ett av mina inlägg. Att man ska överreagera över en sådan liten grej som är ett misstag egentligen? Att en person sedan gaddar ihop sig med en person hon haft så mycket hat emot å snackat såååå mycket skit om! Det är lite kul!

Jag vet att jag själv kan ha snackat skit osv om någon person... Men jag har aldrig hatat någon eller sagt så hemska grejer. Helt sjukt. Men aja... That's life?

Sen
så skriver en "släkting" att hon är släkt med min lillebror, som hon inte ens är släkt med inte ens det minsta. Blir så sjukt trött på det!

Långt borta!

Saknar min EMMA! Blir dock varje gång en VISS reklam på trean kommer på tvn.. Haha :D Så busiga vi var!;) Jag håller verkligen tummarna, det vore så sjukt roligt!:)

Har suttit i några tummar ;) höhö nej men timmar och pluggat! Jag är snart klar med 3 arbeten. Har sådan huvudvärk med, men snart får det bli duschen. Det brukar hjälpa :)

Hoppas att alla fått en solig och fin dag idag! :D Puss

Besök av bästaste Jonathan idag! :D



Daniel & Sebbe lekte fotografer!;o Och Jonathan fick leka modell!;) haha :D AWESOME!;)


Dagen :)

Har suttit och lyssnat lite på Kent, kändes dock bara så fel, eftersom det är mer min depp musik... Det och Lasse, Håkan, Melissa, Li ... osv... Jobbigt att höra ><. Så det fick bli lite techno istället!;o

Om några minuter ska min Jonathan åka härifrån!:( Inge kul... då måste jag sätta mig och plugga lite till, inge kul! :(

Denna dagen har vart helt okej!:)

Imorse ville jag inte gå upp, Erik fick nästan tvinga upp mig ur sängen.. Sedan bar det av till skolan, gick på ALLA lektioner. Ska dock inte behöva det eftersom jag bara ska några ämnen. Jag satt med Simon & LisaEspresso House, fick tjötat en hel del skoj vart det med! ;) Fick lite gjort iallafall. Men nu lovade jag min ena lärare Rikard, att jag skulle vara klar med massa uppgifter till imorgon.. BUHU, vill inte! Kommer få sitta hela kvällen typ xP. Men det äre väl värt då!

Fick tjötat lite med Joel också, kändes också rätt bra att få ut lite.

Nu ska jag dra mig! Ciaooo! :D

Ibland är jag stark.

Ibland är jag stark..

Ibland gör det alldeles för ont, ibland gör det inte ens ont. Nu är det som det är och det känns faktiskt bra. Som den måndagen, kan inte fatta att jag gick runt och var så glad och mådde så bra. Men det är så livet är. Allting kommer och går. Inget här i livet är lätt, det säga att livet blir vad man gör det ill. Men det stämmer ju inte heller.


Dessa humörsvängingar

Ibland är man arg & ledsen, då kan vem som helst säga saker som dom egentligen inte tycker och allting kan bli så fel.

I skolan....

Sitter i skolan, ska egentligen ha ITstöd, men orkar inte.. Väntar på läraren. Oså läser jag igenom mina kommentarer.. oså den anonyma kommentaren.. Suck. Blir så trött på vissa människor!!


Men nu ska jag dra till tåget! :D Ska träffa Bästaste Jonathan! :D Hör av mig senare! :) puss







Ben & Jerry's!



Ben & Jerry oskulden borta.... CHECK;D


Mötetime!! BRB!!

Om en liten, liten stund skall vi åka! Finally!!! Ska bli så himla skönt när mötet är klart!:)


Äntligen kommer det bli av!! :D

Godmorgon!

Idag blir det att fixa sig, sedan åka till skolan med mammi! Jag ska på ett sådant jätteroligt möte idag!:)

Hoppas ni får en trevlig dag, skall försöka att uppdatera sedan!:) puss

Tvn funkar (y)

Wihu, tvn funkar som den ska, en kabel hade åkt ut ><... trött man blir ibland alltså!;o

Inge ljud!!

Underbart att ljudet till tv/på tvn inte funkar. Så jäkla störande och titta på en tv, så kommer inget ljud! Buhu.. Men det ska fixar imorgon antagligen! :)



Sockersuug!!!



Är så gottesugen!! Tårta är väl att ta i men ><.. Men en bulle, chips, godis, choklad, cola... något ><.. Är jättesugen på nått! Jättejobbigt :(

Får nog ta och fixa lite kvällsmat snart! :p SEE YAAA! :D

Fix å trix?

Fixade håret på Sofia förut blev bättre irl än på bilderna ;o. Just nu sitter jag här med monstret Sebastian..


Min man! ;o








Nöjd med bilden nu då?;o hhöhöhö

Ohlalala en jacka ;o






Blir väckt..

Vaknade nyligen.. Blev väckt av Erik, den lilla busungen ringde mig -.-''

Jag har så fruktansvärt ont.. jag hoppas att det går över. Skall äta å lite så.. kanske blir bättre, men jag tvivlar på det :/.

Puss

Kul helg!

Hellu!

Igår åkte jag in till Uddevalla. Käkade feting pizzan, sedan gick vi runt och tjötade. Sedan blev det bio, I'm number 4. Jag spenderade denna goa dagen med Erik! Jag hade väldigt kul, filmen var bra, var kul att komma ut i Uddevalla igen och träffa alla dessa goa människor!:) Tack underbara du för en kul helg!


Känner vi varandra så bra?

Inte snackat på en vecka och ändå tänker man likadant? Hm... lite kul är det ju!

Hemlighetsfull.. jag? Ne ne ne ne ;)

Om en timma ska jag dra till bussen! Eller ah, fylla på mitt busskort, sedan vidare till bussen!:)

Idag blire massa skojj saker som kommer ske! :D Mouhahaha

Som så många vet, så är jag rätt så hemlighetsfull, just därför kommer jag inte berätta vad jag ska hitta på idag! ;D

Det får bli imorgon när jag kommer hem! :D

Ha en fin dag alla goa!;)
Peace!

Grått är ... tråkigt?

Godmorgon!

Blev precis väckt! Underbara morgon.... NOT!
Ser ju knappt ut ju!! :o

Idag händer mycket skojjiga grejer! ;D Men nu, blire frukost! :D peace!


Mellerud! ;o

Hellu! :D

Kom hem för en timma sedan!

Åkte med pappa & Anna till Mellerud idag! Farmor fick följa med också! :D

Vi fixade en hel drös med kläder, vilket var så roligt! Det var hur mycket kläder som helst!! Innan vi fixade med kläderna åkte vi hem till Anna's kompis, där åt vi tårta och firade farmor lite.

Nu ska jag tjöta med Erik! CIAOOO! ;D

Fel, fel fel!?

Jag hoppas att du inte sjunkt så lågt. Jag hoppas verkligen att jag hörde fel. Annars blir jag så besviken på dig.

RSS 2.0