:((((

Nu säger jag godnatt efter en jobbig kväll !


Film :D

Kollar på Lejonkungen med Emil :)❤


Glad påsk!

Såhär började min morgon.. Dock var det mer, fast det var över hela mig istället. Jävla näsblod!!:( nu målar jag påskbilder med Emma, innan Emil kommer och hämtar oss:)


FINALLY!!!

Min balklänning är äntligen beställd! Ska bli riktigt kul att gå på balen med Joel i maj! =) Nu ska jag bara hitta dom perfekta skorna ^^. Vilka problem man har som tjej! ;))
 

Onsdag!!

Hellooo!!
 
Är ledig på onsdagar så åkte hem till mamma idag. Vi åkte och tvättade bilen, sedan åkte vi till Göksäter med mammas kompis och mina syskon. Blev två par skor rikare! =) 
Har fixat allt för helgen också! =) På lördag blire fest!! ;) 

Äntligen var det bestämt!=)

Då var det bestämt!
 
Jag ska gå på balen i år! Så länge som jag längtat efter denna bal. Ska bara hitta den perfekta klänningen också! =) Men det går nog :P. Hoppas ni får en bra fredag!
 
 

Aj.

Kärlek gör ont ibland.. :( det suger verkligen:/ godnatt


What the fuck just happened?!

 
 
Är sjukt motiverad!! Blir att skriva in sig på gymmet på måndag! =) Det kommer bli awesome!;)) Kommer vara så sjukt jävla jobbigt men detta måste jag fan göra! =)

Ellös

Väntar på bussen.. Ska till skolan idag. Vi var lediga igår. :)


tiden går fort, men ändå så långsamt!

 
5 månader med världens bästa pojk. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Min fina skatt, jag hoppas på många fler månader tillsammans! <3
 
 
 

Kaos... Arg tjej!!

 
Det var mycket folk på festen. Träffade mina bröder.. Samt annat folk från Orust som jag umgås med så det vr kul.
 
När man blir sams med någon, så självklart blir man ovän med någon annan. 
 
Kvällen slutade kanske inte som vi hoppats på. Men vissa personer som snackar sin jävla skit och sabbar för andra kan ju bara dra åt helvete. Jag hoppas hon förstår vem hon är!! Äckelfitta =)
 
 
 
 

@ Eat

 
Jag fikade i veckan med Mona, det var riktigt trevligt. Tyvärr blev det inte så länge, men det blire nog nästa gång! :D 

Äntligen på plats! =)

 
Här är min underbara drömfångare. Den är sågott som färdig. Gjorde jävligt ont denna gången.. Men ska man vara fin får man lida pin! =))
 
 Vet att många gör drömfångare, och jag kommer aldrig ångra denna tatuering, även om jag blir jätte tjock och tatueringen blir ful.. Den har en stor betydelse för mig. =) Eller personerna den står för =). 
 
 

Påväg hem nu

Påväg till Ellös efter en kaoskväll på Tjörn! Uppdaterar senare !!:)


Busig cheeey

Har precis vart hos Adam. Är öm som fan.. Bild på tatueringen kommer ikväll!;)). Är påväg hem nu, så jag går en promenad i det fina vädret!:)


Just nu; läkaren!!

Omg!!


Vill ha vill haaaa..... nuuuuu!! :D

 
Åh vad jag är taggad för att tatuera mig mer nu! Har fått värsta bra idéer nu.. Ska bara få ihop dom pengarna sedan äre bara tuta å köra! ;D Mouhahahaha :D 

Jag vill gifta mig.. !

 
True story. Haha 
 
Älskar att sova ;))
 
 

Så långt borta.

 
Jag saknar dig pappa. Ju längre tiden går, desto konstigare känns det. Förr hörde du alltid av dig, antingen ringde du eller så skickade du brev. Men det var när du jobbade utomlands.. Nu är du på andra sidan av Sverige. Jag behöver dig pappa, så som jag hade dig förr. När det bara var du, jag, Kim & Jonas. Vi har gått igenom mycket olika saker under alla år. Men vi borde fortsätta hålla ihop. Vi är fortfarande din familj. Om du behöver oss så ska du kunna säga det, behöver vi dig så lär vi ju säga det. Jag älskar dig.

12.15

Börjar klockan 12.15 börjar lektionen med att se på film. Gött som fan ;))


Ellös runt! =)

 
Hellu! Jag och pojkarna har vart ute och gått en hel del denna helgen. Det har vart fint väder. =) 
 
Jag har fått skoskav... fml! >< 
 
Var ute och gick igår, då följde Felix och hans hund med också! =)  Det tog ett jävla tag att gå, gick fel, fick klättra osv.. ><
 
 
 
Några bilder från vår promenad i Ellös =)

Hela Ellös runt

Var ute på en långpromenad med Emil och Murta förut!:) riktigt skönt att vara ute i det fina vädret, men det blev väldigt kallt i slutet!:P har precis ätit pizza med Emil och hans familj. Jättegott!!:)


GLAD TJEJ!!! :D :D :D

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta. Men idag är jag glad, riktigt lycklig. Jag var på ett jobbmöte/anställning idag. Ska bara skicka in två papper så äre bara att börja jobba sedan! Fyfan vad underbart det känns! Ska försöka jobba så mycket som jag bara kan! =) 
 

Inga lektioner än.

Hajj och ännu mer hajjj!! ;o
 
Sitter hemma, åt nyss frukost. Har inte fått några lektioner på onsdagar ännu.. Men det är helt okej eftersom jag ska till läkaren idag =).
 
 
 Mindre än 3 månader kvar till studenten nu!!! =O

Färgglatt!!

 
Som ni säkert listat ut så är jag sugen på att färga mitt hår i någon goo färg. Men det ska göras också ><. Men gött sugen! Får se hur det blir med den saken ! ;D

Det brinner!!!

Det var brandövning i skolan, så tråkigt att bara stå ute och vänta på att röken ska försvinna. Men aja nu har jag vart med om det också :))


Segt ><

Sitter i skolan nu, ska skriva en uppgift om den muslimska kvinnosynen, lagom roligt.. eller inte. Men det är väl bara till att göra I guess. 
 
Inlägget skulle publicerats vid tolv. Men nu är klockan en del mer än så ><. Jag överlevde Religionen, nu har jag handel och sitter och skriver personligt brev =). Bjuder på gamla bilder på lilla mig! =)
 
 

Smile ='')

 
Underbart! Köpte en cola idag, och den gav mig ett leende! Haha :D Vilket var asgrymt!!

Next up; Svenska!

Lite mer plugg!! Håller på med en bokrecension i svenskan, ska även göra ett argumenterande tal. Trist som fan, men måste ju göras ^^.


Harlem shake!!

 
 
Alla lägger ju upp dessa.. så jag får väl dela med mig av denna videon, på mitt favvoband! :D MCFLY!

Skolan ;))

Har svenskalektion!!:) väldigt segt att jag inte har något batteri på datorn :(. Ska vänta på två bussen med Jennifer sedan :))


Dagens snygging!

 
Sara Fabel!! Hon är så jäkla grym! ;D Kolla in hennes tatueringar! ;o

Svårt beslut.. =/

Känner mig så jäkla kluven. Ska man våga ta en risk och kanske sabba allt, eller ha det som man har det och hoppas allt blir bra? 
 
Jag vill bara att allt ska vara bra, men det är inte så lätt. Livet ska alltid jävlas med en =(


Knack knack...

 
HAHAHAHAHAH söt! Den katten har sin charm!! ;D

Tre engelska ord.

 
Love you sweetie! Min fina solstråle <3

 
<3 <3 <3

Stala vårrock! ;)

 
Hade en kul kväll på Stala igår. Jag & Miranda drog till Freddan å Anna, där var en del kul folk! =) Sedan bar det av till Stala, tyvärr hände det inget ;oo... Var så taggad! Jag och en annan tjejkompis hade värsta bra planen, men jag ville inte vara så elak och sabba en annan persons kväll. 
 
Förutom det så var det jävligt skoj, mycket trevligt folk, blev sams med två gamla bekanta/vänner det vart ju alltid något! =) 
 
Det var nära att jag, Emil och Murta skulle gå ifrån Tegneby till Ellös, inte kul vid 2 på natten ><. 
 
 

Nattens låt! =)

 
 
 

RSS 2.0