Fick nyss se detta (a)



Naw älsklingen är rätt sött när han försöker ^^<3

Jadu. ;(

Hej! :)

Har lite planer för framtiden...
Ser att det ser lite ljust ut, men vi får väl se. Jag och min bejb har lite idéer men vi får väl se på dom ^^. Han vet exakt vad jag snackar om ;o.


Denna dagen har vart mer seg än vad jag trodde den skulle bli :/.

Dagarna som var...

Hejsan! Förlåt för en jätte kass uppdatering! Men i lördags så följde jag med älsklingen hem. Våra planer var att bowla, men då v skulle iväg börja det ösregna & hagla! Shit vad mycket det var.. Såg nästan ut som det snöa.. Så vi blev hemma istället. Vi kollade på film och tog det lugnt. Lite senare på kvällen så blev jag sjuk. Jag hade jätte ont,  hade svårt att andas oså.. Men älsklingen kom in med popcorn & cola till mig (a), så söt som han är.. Men jag kunde inte dricka upp all cola eftersom det gjorde så ont.. Stackars lilla mig (a), Haha.



På söndagen vaknade vi runt 9 tror jag det var.. jag ville verkligen inte gå upp men jag gjorde det ändå. Så gjorde min lilla bejb mannagrynsgröt till oss, mums :). Några timmar senare så skulle jag åka hem.  Så hämtade mamma mig så köpte vi pizza! ;D

På måndagen (igår) så var jag hemma ifrån skolan eftersom allt bara blivit värre, kunde knappt prata och lite till, vill inte äckla er xD.


Jag tog det lugnt, kollade på TV, på "mina program" sedan så somnade jag en liten stund, när jag vaknade så var det ett spännande program på TVn. Det handlade om en autistiskt snubbe,(Stephen Wiltshire) som var grym på att måla, han kollade på en byggnad i 10-15 min sen så målade han av det som han kom ihåg i huvudet. Varenda liten detalj var med. Han var sjukt grym!

Senare vid 6 eller 7 på eftermiddagen/kvällen, så kom två väninnor till mamma hit! Mamma umgicks mycket med dom när jag var mindre. Så det var riktigt kul att träffa dom! Den ena hade gift sig i helgen, är såå glad för hennes skull. Så himla go är hon! :) Så vi 4 satt och snackade en bra stund.

Aww Erik vet du vad?? Jag menade det jag sa igår (a) höhö <3

Snart dra till bussen...

Godmorgon förresten! Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå... Jag ska nämligen strax till bussen. Ska dra mig till skolan, fast jag börjar klockan 11. Men bussarna går ju så himla dåligt, men jag är ju van vid att pendla så mycket.

Hoppas att ni andra får en bra dag för det ska jag försöka ha! PUSS

Fångarna på fortet.

Jag har tänkt på en sak, tankaen slog mig igår kväll faktiskt, men jag orkade inte skriva det då.

Fångarna på fortet är ju tillbaka igen, men jag känner att det är inte samma sak som förr.. Eftersom förr så var man ju mycket mindre, då gick ju programmet på en dag i veckan troligen fredagen eller lördagen, är inte riktigt säker när det var.

Men när jag var liten så såg jag alltid fram emot det programmet eftersom jag tyckte det var så spännande. Som den sista grenen när dom ska leta upp nycklar och sedan få så många mynt som det bara går.. Men dom verkar inte ens ha kvar det.. right? Eller det kanske dom har.

Men det är iallafall inte så bra som det var när man var liten, men det kanske var så himla bra för att det inte fanns något annat bra på TVn? Kan ju ha vart så.. 

När jag var liten så trodde jag även att dom bodde på det fortet.. haha men jag vet ju självklart att det inte är så nu.


Dagen idah :o

Idag har det inte hänt så mycket. Eftersom jag mått lite kasst idag så blev det ingen skola.
Jag låg i soffan och kollde ett program om katter, jag insåg då hur fruktansvärt mycket jag saknar Cleo! :( Men hon kommer alltid att minnas, hoppas på att mamma vill skaffa en burma igen, men vi får väl se..



Idag har jag även druckit fil,eftersom jag inte kunde tugga imorse. Jag och mamma fick även besök av min morbror Andreas idag, det var också lite trevligt!:)

Jag städade mitt rum, och det blev en liten förbättring, hade tänkt att fixa klart rummet snart. SNYGGT kommer det bli! :D

Jag gjorde klart en "fönstermålning" också.. har ingen aning om vad dom heter, jag kan lägga upp en bild imorgon. Min lilla syster Emma blev väldigt glad iaf!:) (Dock inte dessa på bilden, eftersom den är tagen ifrån google).


Men nu ska jag sova.. ska upp tidigt imorgon! GODNATT!

:/.......



Usch denna låten... man blir inte direkt pepp, när man hör denna låten om man lyssnar på texten.

Här är du mitt schema! ;o


Andra skoldagen.

Vi hade bara en lektion, jag och Simon hade iallafall bestämt oss för att genomföra UF ;D. SÅ nu ska vi bara få klart allt!;)

Slutade tidigt idag med. Men nu ska jag göra annat. PUSS!

Första skoldagen...

Idag var jag tillbaka på PLUS igen då :) Fick äntligen träffa mina goa klasskamrater! Fick även träffa våra två nya lärare David & Daniel :). Dom hade ändrat lite på skolan.. Och SHIT vad mycket folk det går på skolan helt plötsligt. Men nu ska jag sova... puss!


Grejer jag köpte! ;O


Liten plattång,  ansiktsmask, 2 tröjor!:)

Helgen som var... Skolan börjar om några timmar *cutcut* xD

Hej! Förlåt älskade ni för att jag inte uppdaterat! jag vet själv hur sur jag blir när dom bloggarna som jag följer inte uppdaterar ><.

Jag har haft fullt upp helt enkelt. I fredags kväll kom älsklingen hit, vi lekte med Sebastian och tog det lugnt.

På lördagen fixade vi oss iordning, tog tåget ner till stan och shoppade lite! ;)  Jag köpte en jacka och en svart tröja. Bilder på det kommer imorgon, för jag orkar inte fixa bilderna till datorn nu, eftersom jag borde sova ><.



Men iallafall, jag och älsklingen bestämde oss för att gå till Pizza hut, för jag var sugen på Pizza... Så vi fick en plats, jätte mysigt. Vi beställde och satt där och snackade om allt och ingenting. Helt plötsligt kommer en med vår mat, men då får jag fel. Jag fick taco någonting.. skulle ha en annan. Dom kände sig verkligen jätta dumma, så jag fick den + den andra jag skulle ha så det var nice ;o. Men tyckte lite synd om dom eller ah henne då.

En riktigt bra dag var det! :) Puss till älsklingen som är så satans underbar! :D <3

lördag kvällen så åkte vi hem till älsklingen, vi kollade på Happy Gilmore med hans föräldrar, jätte mysigt. Sedan gick vi och la oss.

Idag (igår) fick jag släpat med honom till Torp också (a) mouahaha där köpte jag en tröja & en plattång. Bilder på det kommer imorgon.

Men nu måste jag verkligen sova, ska upp halv 6. Ha en godnatts sömn alla! PUSSS!

Inget Göteborg idag.

Blev inget Göteborg idag av olika anledningar. Men i morgon drar jag dit, fast tidigt! Så jag får köpt det jag ska ha.. :) Men nu ska jag göra annat! pusss

Lite nya bilder ;p

TJENARE! Om en liten stund ska jag äta maaaaaad! Höhö nä men mat! :)

Senare skall jag och min lilla bejb in till Göteborg ;o ska försöka hitta lite grejer som jag behöver just nu, eller ah snart då ^^. Men hade tänkt att langa upp lite nya bilder! Vi hörs senare! PUSS!

1

Justin Bieber -v-



Usch, känner mig så himla nere.. denna låten gör ju inget bättre, men Justin Bieber är så bra (a) haha

Dyma är fedt saknad! ;o

Igår träffade jag min älskade Dyma! Som jag inte träffat sedan januari.. Det är ju ett tagsen. Men vi sågs bara en liten stund tyvärr, men trevligt var det. Jag hoppas att vi ses snart igen! <3





Gårdagens shopping med Mona! ;D


Ett par jeans köpta på JC.
Ett par mjukisbyxor köpta på BikBok.


3 par String köpta på Lindex
1 värmeskydd köpt på Åhlens


1 bh köpt på Lindex

Mona köpte också ett par mjukisbyxor ^^,

På lördag åker jag och älsklingen till Göteborg och shoppar mer (a). Jag hittade inte allt jag behövde, så åker dit istället. Nästan allt finns där ^^. pusss

Hem idag ;o

Tjoo! Jag vet att jag inte uppdaterat något.. men jag gör det sen när jag kommer hem! :) Ungefär vid två, så håll ut!;D

Hemma hos pojken igen!

Tjoo, kom hit för en liten stund sedan. Jag fick köpt mig lite grejer iaf!:)


2 par trosor & 1 par string. En skjorta till min lillebror :) & rengöringsmedel för piercing :)


Nu ska jag bara sitta och vänta på att älsklingen kommer hem :) Så det blir att spela hög musik! :D

Till staan ;o

Tjoo sitter hemma hos pojken!:) Åkte dit igår :)...

Men om en liten stund ska jag ner till "stan" och fixa rengöringsmedel till min piercing :). Sedan blir det att köpa lite andra grejer :)! Puss på er!


WTH?!?!

Inte en jävel förstår ett skit. Inte ens den personen som står mig närmast om hjärtat. Jag blev idiotförklarad men vadfan?! Jag har ju inte gjort något.. jag kan inte hjälpa att han är ett jävla as!!! Snart åker jag härifrån! Jag tänker inte komma tillbaka!

EN vecka kvar....



Usch ... endast en vecka kvar till skolan börjar. Det ända bra är att jag får träffa mina underbara vänner <3
Annars är det skit samma.

Åhh..

Jag älskar dig ERIK! <3
Read the message on the lollipop...

Hmm .. tv .. ?

Blä denna dagen har verkligen vart seg! Satt och kollade på Paris Hilton's My new BFF förut, det funkade att se.Men när min favorit åkte ut slutade jag kolla ;o. Så efter det blev det The secret life of the american teenager.. Det fick mig att verkligen tänka efter..

Usch, mår ingen vidare just nu .. kanske ska ta och sova lite.. puss

Du...

Seriöst. Låt mig vara. Måste du kolla upp mig oså? Varför ha koll på mitt liv sådär? Jag blir fan nästan skrajj!

PIERCING ;o

Idag har det vart en trevlig dag! :D Simone, Erik & jag åkte in till Torp. Mone skulle shoppa lite ;D så det blev ju nice! Hittade massa saker jag ville ha! XD

Senare så åkte vi in till "city" .. så piercade jag & mamma oss, as nice! Men jag har skit ont... xD


Dagens planer :D

Godmorgon! ;o Idag blir det att åka iväg på bio och äta jätte god mat! Men först, så skall jag städa mitt rum. Hoppas ni får en bra dag! PUSS

Gammal bild på mig & Cleo. :( <3

Grattis till mig!



Grattis till mig som fyller 17 år idag! Jag hoppas på en kanon bra dag. Ett år kvar till jag blir 18, alltså är det FRIHEET då.. Men endå ett år kvar. Men det går nog fort. Puss på er! :D

Fram med mobilen och håll in knappen och bara stanna på ett namn.

Namn: Elin Bruhner
Är han/hon kul? ja :)
Har du kramat personen i fråga? mjoo, längesedan dock.
Minne av personen? "Tanten i rosa mösa & apan"

Namn: Emelie Kindström
Var träffades ni första gången? när Sessan var med ;D
Är personen viktig för dig? Betydelsefull iaf ;D, har inte direkt någon bra kontakt :(
Sista bokstaven i personens namn? e :)

Namn: Henke Josefsson
Flicka eller Pojke? pojke
Älskar du honom/henne? hehe, nej men diggar honom starkt (y).
Har du pratat med personen i telefon? aa

Namn: Emil Vikingson :D
Hur länge har ni känt varandra? jadu, inte så länge..
Har du kysst honom/henne? hehe jaoo ^^
Kan du berätta hemligheter för personen? det vet jag inte riktigt ;o


Namn: Malin Hansson
Har du sänt personen ett sms? aa
Har du haft sex med honom/henne? HAHAHAHA, nej ;o
Går personen i samma skola? nej inte längre.

Namn: Tsimåån <3
Känner du honom/henne bra? jaa det gör jag! :D
Är han/hon söt? Nej! Han är sjukt jävla snygg!

Namn: Olle Samuelsson
Hur gammal? 17
Bor? Kalseröd?
Hatar du personen? nejdå...


Namn: Jonathan "Jotte" Rutgersson
Har du besökt personen? jaaao ;o
Är han/hon trevlig?  VERKLIGEN :D
Vad börjar hans/hennes namn med? J ?


Namn: Sofia Blidberg
Är han /hon vacker? självklart! :)
Minnen? 070707 <3
Har du hennes/hans msn? ofc :D

Namn: Fredrik Andreasson
Har du kramat henne/honom? jag tror det
Har du sett personen full? haha ingen kommentar xD
Är personen äldre än du? jaoo :)

Namn: Johan Olsson
Står han/hon nära dig? nej inte direkt
Har du kramat personen? jao, länge sedan.
Har du varit förtjust i honom/henne? haha, nej :P

Namn:
Lajsa :D
Beskriv
med ett ord? gullunge ;o
Bor personen i huvudstaden? jaa, om Lysekil räknas som det xD
Har du sett honom/henne i en dröm? nej :o


Namn: Martin Olsén
Första tanke? Hmm.. skumm  typ XD
När träffade du personen senast? det var bra längesedan.

WIHUUU!!!

Endast 1 dag kvar! Imorgon (12) då blir jag ett år äldre! UNDERBART!!! :D

Den dagen på torget...

Den dagen på torget, det kändes som om tiden stannade för en liten stund, då våra ögon mötte varandra. Då jag föll för dig, vid första ögonkastet. Du var så vacker, när du stod där i din svarta kappa och ditt tillfixade hår, det var lite kyligt ute, men du gjorde mig varm inombords. Där stod vi på torget, marknaden höll på förfullt. Jag kommer så väl ihåg när du sa ”hej”. Kommer mycket väl ihåg hur jag kände att benen vek sig och jag blev helt till mig, så jag sprang iväg med en kompis. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet för min del. Sen så fick jag så dåligt samvete för att jag bara försvann sådär.

Men lilla hjärtat.. vi kunde haft 10 månader nu.. Men det blev som det blev och hoppas på att det som hände då aldrig kommer ske igen. Framtiden ser otroligt ljus ut, vi båda vill samma sak så det är toppen. För så om vi kan fullfölja våra planer & funderingar. Det finns så mycket man vill ha, fast man kan inte få allt.

Jag trodde aldrig att jag skulle finna en kille som dig. Du är verkligen hur bra som helst! Du vågar vara dig själv, det är inte många som klarar av det oavsett vilken situation den hamnar i. Man kan inte annat än att le i din närhet. Du får alla att må bra och vara glada. Jag trivs så himla bra ihop med dig. Du får mig att må så bra. Utan dig är det tvär tomt, men när jag är med dig är det underbart, jag känner mig hel då. Puss på dig hjärtat <3


Djurpolisen!

Satt nyss och kollade på djurpolisen med mamma. Fy vad folk är respektlösa! Jag blir så förbannad, sedan så blir jag så ledsen. Tänk dessa stackars djur! Det är helt sjukt att det finns sådana människor, om man ska ha ett djur får man förfan ta hand om det och inte behandla det som skit! Åh jag är så himla trött på folk som skiter i sina djur som gör så dom svälter ihjäl, låser in dom, släpper ett annat djur på dom, slår/sparkar eller kastar saker på dom. Vissa månnsikor har inge vett i skallen! Det märks verkligen.. Fyfan för det.


Som denna hunden, hur kul är det för den att leva, kan inte direkt säga att den gör det. Den plågas förfullt, stackarn!

Ölands resan del 5 - Stranden


Ölands resan del 4 - Långe Jan


Där nere sitter jag, tror inte att det syns just nu men .. xD  sitter vid det röda lilla "huset"

Muren, den går igenom hela Öland.. Kändes iallafall så.

Haha Café & Resturang, mamma gillade denna!

Här har vi då Alvaret.

Ölands resan del 3 - lekplatsen + campingen


Haha alla får bjuda på sig själva!;)


Ölands resan del 2- Sollidens Slott

Sollidens Slott


Ölands resan del 1

Här satt vi i bilen som ni ser, vi åkte vid 11 på förmiddagen. Man blev väldigt trött av allt åkande.

yeah..

här har vi MEGA FJORTISEN himself!

Min lilla älskade Sebastian

Bron mellan Kalmar & Öland, Sveriges längsta bro.. Den var inte direkt kort.


Dagen efter. Borgholm slott.

Daniel tyckte att det var kul att se riddare, som fäktades.
Haha klanten är jag, skulle springa efter, men tappade mobilen i stengolvet.. *tummen upp*z
Ett svart hål ;o

Det är grodor om ni inte ser det, av porslin eller glas eller något annat tror jag det var.
Mysig säng va ?

Alla dessa trappor..

Utsikt

Grattis till syster!!

Grattis till älskade Simone som fyller år idag, hela 22 år! Grattis gumman, hoppas du får en jättebra dag!:D pussar!

Du där.. du vet vem du är.

Asså en sak fattar jag inte med dig. Du skrev att en kompis till dig la till mig ifrån din? Men varför tog du inte bort det då? Varför har du kvar mig om du nu avskyr mig så mycket? Och varför kollar du upp mig fortfarande? Jag blir ju nästan skrajj.. Vi båda gick vidare för länge sedan. Du ville ju inte vara min vän, så jag undrar varför du kollar upp mig oså, skulle jag kunna få ett svar på det??

36 frågor om din pojkvän!

1. Hur gammal är han? -  snart 17 :)

2. Vad kallar du honom?
-  Älskling, hjärtat, bby, fjant, gullunge, och en massa mer ;D

3. Vad har han för ögon färg?
- Underbart bruna!

4. Hur länge har ni känt varandra?
- Jadu, snart ett år:)

5. Hur länge har ni varit tillsammans?
- snart 3 månader. Skulle vart 9 om vi blivit tillsammans från första stund.

6. Hur träffades ni?
- I hans skola, genom en gammal kompis.

7. Har ni haft sex?
- Men nej, Aldrig. ;o

8. Dricker han alkohol?
- Ja, den lilla skitungen gör ju det :(

9. Röker han?
- Nej :)

10. Har du vart hemma hos honom?
- Många gånger.

11. Vad gör ni när ni är hemma hos dig?
- Vi umgås med min familj, myser, bara umgås, allt möjligt,.

12. Är han snygg?
- Självklart! :D

13. Är han en jävel på att kyssas?
- Det kan man säga ^^

14. När pratade du med honom senast?
- För några timmar sedan.

15. Har han ätstörningar?
- Najj.

16. Vad lyssnar han på för musik?
- Skitmusik enligt mig,men han har börjat lyssna på min musik så det blir ju bättre.

17. Gillar du hans musiksmak?
- Njah.

18. Vad är han bra på?
- laga mat, vara en fjant, få mig glad, se söt ut. & SNACKA!!!

19. Vad gillar han för filmer?
- Alla filmer som jag avskyr! ;D

20. Vad tycker han bäst om hos dig?
-Att jag är så underbar ?:D

21. Brukar han ge dig komlimanger?
- Jaoo, rätt ofta :)

22. Har du gråtit i hans famn?
- Mjo..

23. Har du vaknat upp med honom bredvid/i hans famn?
- Japp ;o

24. Charmig, blyg eller otrevlig?
- Charmig. :)

25. Har han träffat din mamma eller pappa?
- Han har träffat båda.

26. Gillar dom honom?
- Ja.

27. Vad gillar han för mat?
- Allt typ. :p

28. Tar han hand om dig?
- Ja det gör han. :)

29. Pratar ni om allt?
- Jag hoppas på det..

30. Har ni bråkat någon gång?
- Nepp.

31. Känner du honom väl?
- hyfsat.

32. Tycker du om honom?
- Ja, det är klart jag gör. Annars skulle jag inte vart tillsammans med honom??

33. Tycker han om dig?
- Ja det gör han :)

34. Bråkar ni ofta?
- Nej det gör vi inte. 

35. Gör du allt för honom?
- Det mesta :)

36. Kommer ni alltid vara tillsammans?
- Det vet man aldrig :)



HEMMA

Är hemma igen, men bilder kommer senare, kamrasladden är borta xD..

HEJDÅ!

hejdå alla mina underbara vänner! PUSS

Öland, here we go! ;o

Jadu, imorgon åker vi till Öland, får se hur länge vi är borta, men antagligen inte för länge !;) Kommer ta kort på allt som rör sig ;D så det lär bli mycket. Ni får ha en riktigt bra vecka puss på er! :D



Älskling, du är bäst!<3

mOUHAHAHAHAH!!!

Jag slog älsklingens high score! Haha han sa förut att jag inte skulle klara det men oj, det gjorde jag ju? haha :D Är man grym så är man! ;)


På lekplatsen ;o

HejsaN! ;D Jätte dålig uppdatering, jo jag vet. Sämre uppdatering kommer det bli...  Igår var vi ute och lekte med mina systrar, det började självklart regna så vi gick emot tappen och köpte godis så hämtade mamma upp oss på hemvägen!:)  Så här är lite bilder!:) Puss

RSS 2.0