I Göteborg

Hallå! Är i Göteborg med Blondi, Emil, Dennis och hans pappa. Vi vart och kollade på en bil ^^.


Vaken..

Ligger och snackar om allt och ingenting med Emil, Blondi däckade för en evighet sedan! Haha sov gott alla !;)


@ Orust

Är hemma hos Blondi! Emil är också här! :) vi lyssnar på skitmusik xD


SMile bby smile!!


True!




 

Våran lilla tripp till Ullared! ;D

x
 
 
Här är lite bilder ifrån vår tripp till Ullared! 
 
Jag åkte dit med Cathrine, Erik, Blondi och Emil. När vi vart framme så kom Johanna å Linnea som gjorde oss sällskap! Det var en riktigt rolig kväll. Vi alla fick oss ett roligt skratt. Blondi blev en aning full.. Han råkade välta sin grogg när han och jag kastade pappersbollar på varandra. Så han välte sin grogg över sig så han vart tvungen att ta av sig byxorna! Haha... Han fick dock låna ett par leggings av Linnea, han fick även låna hennes linne.. Han blev jättesnygg!! ;) hahahaha
 
 
Det var jättekul på Ullared idag, fick allt köpt mig en hel del grejer, mest till mina bröder faktiskt. Men jag fick köpt det jag skulle ha ... LÖSNAGLAR!! :D Jag å Johanna fick Blondi att köpa massa gulliga kläder och krimskrams till sina systerssöner!! Han blev gött trött på oss!!
 
Men det är skönt att vara hemma nu iaf ^^.

Festbussen!!

Påväg!! Nu blire party!!:D


Kluven...

Jag är helt kluven. Känns ju bra eller så.. Not. Allting ska vara så svårt.. 
 
I eftermiddag blire en tripp med några trevliga grabbar. Hoppas ni får en fin fredag! =) puss
 

**


 

We could've fallen in love



 

Strax...

Ska strax dra till praktiken. Hoppas fan att denna dagen blir bättre än gårdagen :/ Håller tummarna. Jag är värd bättre än detta.
 
Ha en fin dag. 

Komplicerat var det ja..

Just nu får du mig bara att vilja gråta. Det gör så ont att tänka på dig. Jag vet inte alls vart jag har dig, är sjukt jäkla osäker på dig. Jag har så mycket tankar i huvudet som bara måste ut.. Har lust att bara skrika rätt ut så högt jag bara kan. Det borde ju kännas bra.. Men det kanske inte blir mer än så.. 
 

En OFF-knapp!!

Kollade en del på The Vampire Diaries igår. Det var sååå bra! Tat lugnt ska inte avslöja något.
 
Önskar att jag också kunde stänga av mina känslor samt kunna glömma saker. Det hade vart bra, det hade nog många velat göra. 
 

Yes he is..



 

Ta vad du behöver...

 
En vän till mig sa en gång; "Ångra aldrig det, som en gång har fått dig att le". Du får mig att le, du får mig att bli varm inombords, du gör mig glad och får mig att må bra. Känns som jag svävar på moln ibland. Du är riktigt kul att umgås med, jag har redan sett flera av dina humörsidor..
 
Samtidigt som du får mig att bli ledsen och må dåligt. Jag vet inte om detta är början på något bra eller dåligt. Flera säger åt mig att passa mig. Och jag vill slippa höra dom säga "vad var det jag sa".. Jag vill få en egen bild av hur du är. När du är med mig är du verkligen en underbar person.. Men jag vet inte.. Detta kanske inte är menat bara. Men det lär vi ju märka inom en snar framtid.
 

Glad cheeeey!!

 
Fick hem denna idag! Är sååå lycklig!! Ska snart sätta mig bekvämt i soffan och nörda (a) Hihi!! HISSAR DENNA!!

Fall for you...

 
 
En gammal favvo låt.. Tycker fortfarande den är underbar. Min älskade pyssling fick mig att lyssna på Secondhand Serenade =)

Hatar dig ...

Jag kom och tänka på en sak nyss. Stod faktiskt inte i duschen! =) 
 
Varför gå runt och hata folk? Varför slösa energi på folk som inte ens är värda ens tid? Varför gå runt och klaga på allt och alla? Dömer andra innan man lär känna personerna. Tyvärr är jag sådan, ska försöka ändra på det. Man mår ju bara dåligt själv av att hålla på så. Ska sluta döma folk, har märkt att vissa personer är verkligen inte som man tänkt sig. Både bra och dåligt.. Men men .. =) 
 
 
Livet är ju så.. 
 
 
Ska ge folk en chans, men jag är så rädd att bli sårad som så många gånger förut. Jag släpper gärna inte in folk i mitt liv hur som.. Dom jag släppt in är dom som verkligen betyder något för mig. 

Monroe..

 
Jag hade lite tråkigt så jag lockade håret så jag skulle likna Marilyn Monroe.. Men gick sådär.. Så jag gjorde håret rakt igen och tog på mig en ny klänning å fulade mig lite ^^ haha :D
 
 
Har lyssnat massa på Ken Ring & min man Håkan Hellström samt Mcfly.. Musik är bra underbart ibland!! 

Mys med familjen!!

 
Kollade på Skönheten & Odjuret Juletid eller något hette den.. Gu vad längesedan det var jag såg den!! Hela familjen satt i soffan och kollade. Mamma köpte choklad till mig.. Bra mot mensvärk (a)

I can't take this anymore!!

 
 
hihih

Vi har tur med vädret

Ligger hemma i soffan idag.. Passar min lillebror som också mår dåligt. Verkar som det blir bra väder idag :-)


Ljuvligt!

Hela min säng luktar dig. Kommer sova jättegott inatt och sniffa på kuddarna haha! =)  nä nu måste jag sova.. ska upp jätte tidigt imorgon!! Natti natti!!

!!!


Väckt kvart över 6

Min gullunge kom hit halv 7 imorse. Vart inte så glad på honom då.. Han stannade till nu på kvällen. Det var väldigt kul att han kom hit och umgicks med mig trots att han kom så tidigt imorse xD. Men han är förlåten^^. Hoppas ni haft en bra helg! Nu ska jag nana:-) puss


Where are you?!

 
Vart finns du någonstans?? =)

Jobbig dag =(

Nu ska jag & Smilla nana! =) Det har vart en kul samt sorglig dag idag, vet inte hur jag tycker och tänker just nu! =/
 
Fick snackat en del med en gammal kompis, det var kul! Hoppas ni haft en bra lördag! =) Nattii
 

Finna kärleken..

Jag vill ha någon som jag kan kalla för min. Någon att pussa å krama på. Någon som sover hos mig om natten...

Vill bli kär på nytt igen, hitta någon speciell, så jag kanske kan ge bort mitt hjärta till någon som förtjänar det. Kanske borde vara med i kontaktannonsen? ^^ Men vad vet jag?


RIP!

 
Min älskling! Känns så hemskt att du är borta, du som vart så underbar den senaste tiden. Men det var för ditt eget bästa så du skulle slippa lida mer... Älskar dig <3

Sötnosen

Lilla sötnosen ligger i soffan och sover hos Sofia just nu. Men bilden är från förut


Smile smile smile...

Åh vad duktig jag var som vart kvar hela dagen på praktiken. Blev väldigt jobbigt när jag & Pamela började snacka om godis.. Haha Godis hade vart gott just då, men fick med mig mamma till affären senare iaf ! =). 
 
 
Idag flyttade lilla Rose/Rosie hem till oss. Hon påminner så mycket om våran gamla katt Elvis som vi hade för några årsedan. (Han blev 10 år). Så underbar katt!!
 
Tror jag håller på att få feber så nu ska jag krypa in i min onepiece och kolla film med mina syskon å käka godis! =) <3
 

@ busskuren

Moooot jobbet!! Fast att jag inte har någon ork egentligen. Men jag får bita ihop!^^ ha en fin dag!:)


söta!!

 
Håller på att halvpluggar. Bilder från igår när min syster lekte med min ajfåån! Charmigt värre, I Know!;)) 
 
Är så trött efter dagen praktik å jag funderar på att snart gå och lägga mig å sova (a)

@ Hammar

Sitter i en busskur och väntar på bussen. Dags för praktik! Jippie!!:) ha en fin dag


blööö.....

Efter två timmars bråk så ska jag äntligen få sova. Godnatt

fml....

Hatar kärlek. Alla jävla känslor. Allt är bara åt helvete ändå.
 

Duktig cheey!!

Nu har jag äntligen fått några idéer om projektarbetet! Tre förslag, ska berätta vilka det står mellan när jag bestämt mig vilket jag ska ta ^^. Men det känns bra iallafall! :D Ska kolla på film nu sedan sova.. Praktik imorgon igen! ;) 
 
Godnatt! Från en GLADtjej!!

Måste skaffa!!

 
Måste införskaffa en sådan!! =) Hade vart en bra grej för min del. Att lägga undan UTAN att ta till något onödigt ^^. Så ingen rolig shopping ett tag fram över ^^. 

Underbar!!

 
 
 
Lyssna den är så bra, blir så glad när jag hör låten. Hörde den på radion idag och tänkte på dig.

Lunch

Är på praktiken! Är en del att göra!:) jag slutar om två timmar så det är ganska gött!:-). Hoppas ni har en fin dag!:)


Fyfan vad jag är bra!! :D

ÄNTLIGEN!! 
 
Jag har beställt min studentmössa idag! Känns så jävla bra! Inte långt kvar nu alltså! :D Livet känns gött! Kul att vara i skolan idag å träffa mina goa kompisar! Saknar dom enna när jag inte är där!! =(
 
Inte min på bilden, lekte lite på den sidan bara ^^.

Idéer!!



 
Vill tatuera mig nuuu!! (a) Hade vart så najs att göra några till!! 
Ska egentligen hålla på med projektarbetet, har fått några små ideer, får se hur det går bara. Kollat som en tok efter idéer. Är glad att jag har goa kompisar som kan hjälpa en =).

Haha sååå jag!!

 
Loove it!! ;D

Fu

Du sa att du inte ville såra mig.. Tyvärr du misslyckades!!


@ torp köpcentrum

Är med Erik på torp :-)


Trodde inte att jag skulle säga detta..

Påväg till skolan nu då.. Vill inte men måste ju! Får se om jag överlever detta skitväder bara^^. Ha en bra dag!


Hoppas du är glad nu.

Måste sluta förvänta mig saker. Du fick mig att tro dig, synd att allt var en lögn. =/

Sebastian lekte Fotograf!













Xfactor!

 
Sitter å tittar på Xfactor! Snart börjar Beck, har väntat hela veckan på det, så det blir najs!! :D Hoppas ni haft en bra kväll! =)

True


Show me something good!


Dumma vattenfobi!

Duschen är verkligen ett bra ställe att fundera på saker å ting. Jag kom och tänka på min vattenfobi. Jag har svårt för att duscha och bada osv, men jag tvingar mig till det ändå. Hade vart äckligt annars. Jag fick upp en bild i huvudet från när jag var liten. Efter gympan i förskolan eller "Nollan" som vi kallade det då, när man skulle duscha.. Jag tyckte gympan var rolig tills man skulle duscha, en gammal lärare vi hade då tvingade alltid mig att tvätta mitt hår, så att jag skulle ha hela mitt ansikte skulle vara fullt av vatten. Men jag ville inte, fast jag var tvungen ändå. Fattar inte grejen med att tvätta håret när man inte vart så svettig? 
 
 
Hon var alltid så elak och sträng, speciellt mot mig. Jag var alltid så himla snäll osv.. Men hon var och ÄR fortfarande en elak häxa.

Du är viktig.


Oväder

Jäkla skitväder det är idag!!:( hoppas det blir bättre sedan!:)

Fixade en söt toffs på Alex häromdagen ^^<3


Fina Smilla.



Tog några bilder på henne häromdagen. Så fin våran lilla tjej! Vi vill hitta en eller två lekkamrater till henne, men det är inte lätt när mamma och jag är så kräsna tyvärr. 

Varför vara så feg??

Det finns så mycket jag vill säga till dig. Men jag är alldeles för feg för att säga något. Det är nog försent.
 



Tisdag - möte

Vart på möte precis. Gick jättebra :-) nu blire att ta bussen hem å sedan äta. Fick umgås med Alexander en stund också, synd att han glömde sin väska hos mig ;))


11 år sedan

Hej;)). 11 år sedan idag. Då flygplanen åkte in i WTC och jätte många människor dog.

Får hoppas att det inte händer något mer dumt på denna dag.


Fu..

 

 
Here's a condom. I figured since you're acting like a dick, you should dress like one.
 





Jobbiga dag!!

Nu säger jag godnatt. Hade tänkt att försöka sova, får se hur det går. Får bara vänta på att tiden skall gå. Vill att klockan ska vara 17 nu. Så det bli gjort!!

Fixar för fullt!

Fixar på mitt rum!!:) fortsättning följer ;)))


Mitt drömkök finns på ikea!!

Drömköket är funnet!;)) haha :D litet å bra ;))


Nyss @ Ikea

Gick runt å var jättelöjliga !;))


Ikea

På Ikea med mamma :-)


Möte ..

Är i Göteborg med mamma. Väntar på att det ska bli våran tur att gå på möte. Men herregud vad mycket folk det är!! Vi är dom enda svenskarna också..


frågor man gör när man har tråkigt ;))

1.Hur gammal är du om fem år?
24 =)

2.Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min lillebror <3

3. Hur lång är du?
165,4 ^^

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Aristocats! :D Hihi

5. Vem ringde du senast?
Alexander 

6. Vem ringde dig senast?

Erik =)

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Nä borstar tänderna ;)<3 dd?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på vem jag ska snacka med isf =) Men smsa funkar ju också

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda.

10. När såg du senast din mamma?
För någon timma sedan

11. Vilken ögonfärg har du?
Blåååå

12. När vaknade du i dag?

09.30 eller 10.30 kanske ^^

13. Vad skrämde dig om natten som barn?

Monstret under sängen, och typ allt xD

14. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Mammas & Dennis elaka kommentar xD.. Går inte in på vad det var här ^^.

15. Hur stor är din säng?

140cm =), Alldeles för stor för lilla mig men det funkar ;D

16. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar =) 

17. Sover du med eller utan kläder på dig?
Är jag ensam så brukar jag sova utan =)

18. Hur många kuddar har du i sängen?
3 stycken :D

19. Vilken är din favoritglass?
Daimstrut eller Piggelin är gott :D

20. Vilken är din favoritefterrätt?
Något med choklad iaf (a)

21. Kan du spela poker?
nej ^^

22. Tycker du om att mysa/kela?
Wth?! 

23. Är du en beroendemänniska?

Eh.. ?

24. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, jag hoppas att jag slipper! =)

25. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet är najs! =)

26. Vad spenderar du helst pengar på?
Smycken, kläder eller cola :( 

27. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Hm.. har inte direkt något favorit program, CSI eller Mentalist eller nått isf =).

28. Vad har du för ringsignal?
Ingen aning ><

29. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Japp, mamma sparar på sådant ^^.

30. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min röda vägg eller mitt täcke ;))

31. Flirtar du mycket?
HAHAHA, nej. 

32. Kan du byta olja på bilen?
Ja, om någon visar hur man gör :D

33. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej

34. Läser du dagstidningen?
Ibland

35. Dansar du i bilen?
Ja, alltid!!

36. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Jadu, Många var snälla men antingen Jonas (musikläraren) Eller Sten (mattelärare), han hjälpte mig en del =). Någon av dom isf ^^. 

37. Vad lyssnar du på just nu?
Loaded Gun - Tyler Hilton

38. Har du varit med i tidningen?
Ja när jag var mindre =)

39. Vad är det konstigaste du ätit?
Vet inte, men kommer nog säkert börja äta smörgåsar med banan å musslor på tillslut! xD

40. Vad är det för färg på din tandborste?
Har flera stycken men grön å vit.

41. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Min älskade syster Simone <3

42. Har du någon piercing/tattoo?

Piercing i öron, tunga och navel å läppen. Samt tatueringar på handlederna! :D SNart fler ;))

43. Din största vinst?

Livet. (y) 

44. Civilstånd?
Livin' the dream!!;) 

45.Hur vill du att din kille ska vara?

Omtänksam, rolig, ärlig, charmig. Tatueringar är ett plus om han har ;))

46.Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Facebook, blogg.se, en massa bloggar, tradera, blocket aftonbladet å säkert någon klädesbutiks hemsida =)

47.. Är du fåfäng?
ibland

48.Ångrar du någonting du gjort?
Det gör väl alla, men allt händer av en anledning. Varför gå runt å ångra något när man kan blicka framåt å må bra ist?

49.Vilket är ditt drömjobb?

Starta ett företag och tjäna hur mycket som helst. Eller kanske bli modell eller tatuerare.

50. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Katt, hund, kanin, häst, fiskar, hamstrar, marsvin, grisar, 

51. Svär du ofta?
Nej inte så.

52.Vad har du ätit i dag?

inte så mycket mat iallafall. 

53.Vad gör dig glad?
Min familj å mina vänner skulle jag tro =)

54. Vad ska du göra i helgen?

Förhoppningsvis se Kapten Röd på fredag men vi får väl se =)

55.Vad är det knasigaste du har gjort på fyllan?

- Jag dricker inte så mycket så jag venne ^^

56.Favoritlåt?

Just nu äre Loaded Gun - Tyler Hilton

57. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Japp, det var så det var för mig när jag träffade mitt x. Vi var tillsammans över 2 år =) 

58.Vad har du på dig just nu?

linne & trosor =)

59.Vad är klockan just nu hos dig?

23.38

60. Var dessa frågor roliga att svara på?

Nej, men bra tidsfördriv! =)


Värt att tänka på






Fin fint!!

 
Detta linne låg i paketet från Kandeeshop! =D

Film tajjjm

Sitter å kollar på film med mina syskon :) om en stund ska jag passa dom i någon timma eller 2.


Gårdagen ;))

Efter barnkalaset som jag å min lillebror var på, så släppte mamma av mig hos Peter. Där var Josefine & Alexander. Dom lackade Josefines bil rosa & grå. Ascoolt! :D 

Senare på kvällen så blev det att umgås å käka tacos å kolla film. Jag fick reda på lite för mycket information om min pappa å bror >.<.

Senare på kvällen drog jag å Alexander till en fest och där fanns mina två bröder plus annat folk. Det var inte direkt livat där ><. Efter vi vart där en stund så drog vi hem till lilla mig =).

Det var en kul dag med underbara människor. 


 
Här är en fin bild på lilla Alexander ;) Hoppas han inte blir arg på mig nu (a) haha :D
 
 

Barnkalas!=)


Pojkarna var väldigt nyfikna över alla paket som födelsedagsbarnet skulle öppna!



Sedan fick barnen leka lite medan föräldrarna fixade korv med bröd. 




Min lillebror var lycklig när han hittade denna gräsklipparen! ;))




Inte varje dag man får stå på stolen!;)



Glass i stora lass samt skattjakt efteråt! Min lillebror var helnöjd efter sitt första kompis kalas han var på! =)






 
 

Paketet innehöll;

Denna vita topp var i paketet!;))


Paket dags!!:)

Fått ett till paket idag!:D jätteskoj med paket!! Visar vad som var i lite senare :-)


Fredag!!:))

Vaknade jättesnuvig å äcklig idag. Ingen praktik för min del. Vart ju där igår iaf!:)

Jag har börjat äta en ny medicin, funkar nog rätt så bra. Hoppas att jag kan sova bättre på nätterna bara.

Är ute och gör lite ärenden med mamma !:) ha en fin fredag!:)


Paket!!:F

Jag har äntligen fått mitt paket ifrån KandeeShop!:D visar vad som finns i sen!;)


Glad tjej!

Glad tjej! Har grejat hela dagen på praktiken.. Skoooooor, jag är kär!!;) ska lätt köpa några par när jag får pengar ^^


HISSAR SHAMPOO! =)

 
Jag testade denna häromdagen.. Fan va bra den var! Trodde verkligen inte att det skulle hända något men det blev mycket bra resultat! :D Så testa denna! ;)

Målar på väggen!!

 
Jag målade på väggen förut! Det var roligt :D Jag fick ju alltid skäll av mamma när jag gjorde det när jag var liten, men nu sa hon inget! ;) Har grejat lite på mitt rum idag också! Till det bättre förmodligen!;) 
 
Bilder kommer nog snart ^^. 

Perfekt väder!

Påväg hem i världens regnväder!!:-( perfekt att kolla på film hela dagen! Puss


Torget nästa!!

Påväg in till Stenungsund, ska till Apoteket sedan vidare till läkaren!:)


Looove it!!

 
 
Jag älskar mina tatueringar! Vill så gärna skaffa många till.

I en busskur

Just nu sitter jag i en busskur, missade precis bussen tyvärr!:-( Hoppas att jag träffar någon jag känner så tiden går fortare!:)


Som jag väntat!!

Äntligen!!! :D så var det min tur ;))


Äckligt!!

Sitter i väntrummet. Tänk vad mycket bakterier det finns här! Alla hostar å är äckliga. :-( fml


Iväg på tråkigheter

Påväg till Stenungsund ska till läkaren samt göra lite andra ärenden. Fint väder vi har iaf!:-)


Kul på torp?

Hittade ett fint päron ^^


Torp köpcentrum !

Är på torp med familjen nu:-)


Kul :Dall

Då blire strax att dra ut med en kompis! ;D Ha en fiin kväll:D pösss
 

Palla äpplen!!



Alexander tyckte att han skulle ha ett äpple, även fast varje gång han åt något så spydde han ><. Sedan tog en en liten tupplur ^^.

 


 
 

3 Blondiner i en 740 ;o

Var på torp förut med Josefine & Marie, väldigt kul vart det! ;D Måste absolut shoppa med dom igen snart! :D
 






Överraskningsfest (Bildbomb!!)

Igår hade vi en överraskningsfest/kräftskiva för lilla Alexander som fyllde år förra veckan. Han hade verkligen inte räknat med att vi skulle stå inne i garaget å vänta på honom. Trots alla konstiga frågor han fått den senaste veckan osv ^^. En riktigt rolig kväll. Tack alla som var där! Det var kul. Jag fick dock ta hand om en full Alexander ^^, han spydde som en liten gris. Haha Stackarn! ;D Så gåre när man super nån under bordet :D Mouhahaha







Bilderna talar för sig själva ><.









 
 
 
 

RSS 2.0