FAIL! XD

Haha jag failade imorse! xD Skulle kamma håret, eftersom jag hade en extrem BAD HAIRDAY. Så var jag tvungen att göra så det såg bättre ut, oså fastnade kammen i håret, haha tog jättelång tid att få ut den ut håret. Haha men kul var det ><.

Typ såhär såg det ut :


Nov. 30, 2010

Godeftermiddag! Jag kom hem för en stund sedan, ifrån en liten shoppingtur med Jonathan! :) Det var ett tagsedan jag såg honom så det var trevligt att tjöta lite :). Fixk köpt lite fler julklappar, tyävrr kan jag inte visa upp vad jag köpt, det får jag göra sedan när alla fått sina julklappar!:) Jag har endast 2 personer till att köpa julklappar till ;o

Imorgon fyller Daniel, min lillebror 4 år, så vi ska fira honom imorgon!

Konstiga & jobbig drömmar

Kul att vakna när ens första lekton i skolan börjar.. KUL! .. NOT. Men aja..

Har drömt värsta knepiga drömmarna i natt. Om några vampyrliknandevarelser, sedan om någon flod som nästan var svart, skit äckligt. Sedan så var det typ som "Punk'd", jag älskade det programmet. Så när dom berättar att jag klarat det och grejer så kommer hela släkten ut och kramar om mig, så kommer gammelmorfar fram och ger mig ett stort paket, det var en jättefin spegel som man kunde välja färg på ramen & så fick jag lite bilder. Det är så hemskt att tänka på att han inte finns kvar, utan bara i våra hjärtan, eftersom han fick en inbjudan till himmelen.

Saknar dig

Min FÖRSTA kyss.

Det sägs att man kommer ihåg sin första kyss hela livet ut, undra om det verkligen stämmer. 

Min första kyss kommer jag ihåg som om det vore igår. Jag bodde i Hårleby, pappa, jonas, kim, Sessan & Pia med. Vi var uppe i köket oså skulle vi gå ut, eftersom två killkompisar till mig & Sessan skulle hem, och där i trappan så kysser den ena killen mig på munnen. Och killen som jag gillade/som även gillade mig blev ju skit sur på den killen & deras kusin sprang efter honom. Men shit, vad äckligt jag tyckte att det var, haha men ett roligt minne var det iallafall. Den sommaren var så bra + den sommaren innan.


Ett hem ?

Åh jag blir så arg!

VÄRKER!

Hmm... skummt äre! Nu får jag otroliga smärtor i magen igen, som om det vore kraftiga kramper. Jag kanske inte är allergisk mot ägg iallfall, får se vad detta är.. Usch har så ont så jag knappt kan stå, oså försvinner det & kommer tillbaka liksom.. Det är som mensvärk, ibland lite värre. :/. Kul att jag har ryggvärk & halsvärk på det.. usch! :(


No school, I'm too cool!

Tjoo snyggingar! ;) Idag blev det ingen skola för min del.. Vaknade och kände att jag hade så fruktansvärt ont i ryggen så jag höll på ett dö ><.  Erik vägrade massera mig :(... Men ah, jag åkte hem iallafall. Känns som om halsen svullnat upp, just nu är jag spyfärdig.. får se om jag måste springa in till badrummet.. Men men.. Ska försöka plugga klart, puss på er!



Svar till Simone!; Jag åkte bara till torp, ska in till Std en annan dag, ska vi försöka ses då istället ?:)  Jaa dom höga var bäst, men fanns inte i min storlek tyvärr. Jag ville inte gå ut med dom efter vi fixat dom.. eftersom dom var som tofflor, men jag älskar dom helt klart! ;D

Simone:
Drog du in dit ändå? :P

Samma skor som ja har, köpta på samma ställe å samma färg fast ja tog den längre modellen ;) Men visst e dom underbara? Känns som å gå runt i tofflor ju :) Älskar dom!



Haha vilken sötnos!

Haha aww min bejb har somnat i sin säng! :D NAWWW


Grillning & lite snö? ;O

Kom in för en stund sedan, var ute och grillade korv med Eriks familj. Det var såå kallt, men hann ju ta några bilder iallafall.. Här kommer dom!:)

5


Lite snöbilder;o

Tjoo här får ni lite bilder från igår kväll. Dock är det en halvmeter till nu, så lite fler bilder kommer sedan efter vi alla vart ute i snön och grillat! ;o


TJoooeee!

Idag imorse så drog jag, Erik, hans syster, hans bror & deras respektive till Göksäter. Vi var där ett bra tag, dom hittade en heldel grejer kan man ju säga.
Erik får bjuda på denna bilden ^^.


Efter att vi vart där åkte jag & Erik med Daniel & Thea till Torp där vi kollade runt. Tyvärr så fick jag se en äckelgubbe som jag inte sett på flera år.. Usch.

Just nu är jag & Erik hemma hos honom, hans syster & hennes fästman är med också. DOm lagara mat och jag sitter här (a) Haha. Vädret gör en deprimerad! Nu kommer det för mycket liksom...  bilder kommer kanske senare! PUSS

Beconfident.se Tävling!

Kolla hit alla gullungar! :)
Beconfident.se



Jag skulle vilja vinna denna produkt "Startpaket 16 Sensitive Mint XXL" För att jag alltid haft riktigt fula tänder, alltid fått gå runt och skämmas, ha stängd mun på varje kort tack vare fläckar som jag har på mina framtänder som jag skäms så mycket över!Sedan så har jag även gula tänder, går verkligen inte att bli vita har försökt på många sett, men detta sättet vore så bra att testa! För då blir det ett bra resultat antagligen och jag slipper skämmas mer! :) Så nu håller jag tummarna och hoppas på att Laila ska välja mig!




http://www.beconfident.se/sv/product/11/Startpaket-16-Sensitive-Mint-XXL

UTGÅNG TONIGHT in the SNÖKAOS!

Skall alldeles strax göra mig i ordning! Ska bli riktigt läcker ikväll! NomNom! Om det nu blir något villsäga, det är snökaos typ, snöar som bara den.. Det kommer tydligen bli värre än sist! Men vi får väl se!;o Nu ska jag läsa lite till och sedan fixa mig! Bilderkommer imorgon!:): PUSSS

praktik.. nej?

Blev ingen praktikplats idag... tyvärr hade dom fått någon men bättre lycka nästa gång! Imorgon drar jag iväg och kollar fler!:)


idag, håll tummarna!

Godmorgon alla goa människor! Idag börjar jag 12.05, men har gått upp tidigt endast för att jag ska kolla om jag får praktikplatsen idag eller inte... så nu håller vi tummarna! ;o Annars får jag kolla andra ställen men vi får väl se...

Kul att ha tre lektioner i skolan idag... Samhäll, handelslektion & svenska! YES LIKSOM... Men aja imorgon äre fredag, då taggar vi! ;o puss på er!

Snart så....

Blir det att möta min bejb, så blir det att åka hem! :) Och plugga resten av kvällen I guess? :/

Haha ibland är det kul att höra vad folk säger bakom ryggen!

Haha.. kul att jag fick reda på att alla i min klass tror att jag är förlovad med min pojkvän. När jag skrev i inlägget att jag INTE var det ><. Sedan så har jag & en viss person tydligen hållt på i högstadiet.. kul lilla du, det stämmer ju inte alls, kul att Marcus & Daniel hade trott på dig! HAHA Kul vare, förstår ju att det var på skämt med ändå xD

Praktikplats?!

Asså shit, var på Torp för en stund sedan. Kollade efter praktik, jag skulle komma tillbaka imorgon igen för att prata med hon som är butikschef! Så nu får vi hålla tummarna för min del! Jag vill verkligen ha denna platsen mer än någonsin! Om jag inte skulle få den imorgon, får jag kolla på något annat ställe... Vilket skulle suga, men jag är förberedd på det värsta!

Vill ju inte praktisera på Ica & bli ICA JERRY liksom xD

Outfit för idag eller nått?


Dessa skor köpte jag igår på Dinsko!


Haha posarn! ;D xD


Dag 6 - Min dag.

Idag så vaknade jag av att mitt huvud höll på att explodera, kändes iaf så.  Ingen skola för mig idag heller, hade ändå bara två lektioner.

Vid 11 gick jag upp, åt frukost med mamma & Sebbe. Sedan skulle dom åka & då passade jag på att hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning.



Jag tog sedan bussen mot Stenungsund för att sedan ta en annan buss mot Uddevalla, skulle till torp idag. Jag behöver verkligen vinterskor, eftersom det ska bli snökaos!

Så kom jag dit och kollade på flera skor, men så tog jag bara ett par, en av de billigaste paren bara för att ha ett par. Och köpte även en kajal till mig och en julklapp till mamma! :)

Endast för att..

göra min älskling lite sur (a) mouahaha :D


Dag 5 - Vad är kärlek.

Kärlek, jadu.. Kärlek kan vara så himla mycket!

Kärlek kan ju vara syskonkärlek, sin kärlek till ett djur, kärlek till någon.

Att vara kär i någon, det är en otroligt underbar känsla, speciellt när personen är kär i en tillbaka. Kärlek inom familjen, om mamma, pappa eller syskonen älskar en så är det syskonkärlek. Kärlek kan vara så himla mycket mer.

Kärlek till ett musikband som man tycker om eller liknande.. kärlek är ett sådant stort ord!

Plugg time?!

Idag blev det ingen skola för min del, vaknade fem i tolv. Rätt skönt att sova länge. Mådde ingen vidare igår kväll, mamma kom och hämtade mig hos Erik. Så nu är jag hemma.

Jag ska försöka göra klart alla läxor idag eller iallafall denna veckan så jag gjort något. Men jag mår ingen vidare, men jag skall iallafall försöka. Får se hur det går.. 5 grejer har jag att göra, en 2 grejer kan jag inte göra vilket gör det lite lättare, eftersom jag har mindre grejer att göra... Men ska plugga nu .. hörs ikväll! PUSS

Lite jobbigt läge just nu.

Allt blir så jobbigt just nu. Jag vet inte vad jag ska göra, jag blir helt förvirrad och allt känns skit. Jag vill verkligen inte att det skall kännas såhär.. Men ah, jag hoppas att det går över. Men det kanske det inte gör, det blir så mycket på en gång..

SVAR ang. ringen

Har fått frågor angående min ring som jag fick för ett tagsedan..



Jag tycker om den jätte mycket! Väldigt lik en annan ring som jag så gärna mycket vill ha!
Jag & Erik har inte förlovat oss, inte ännu... Men snart så kanske.. får se när han går ner på knä (a).. Haha
Men nu vet ni detta, plus att jag och Erik har känt varandra över ett år nu och vi har vart tillsammans över ett halv år, men vi vill vänta. Eller iallafall jag.. till det perfekta ögonblicket, kommer det inget, så får man göra det till ett helt enkelt!;) Haha Puss på er! Hoppas detta svaret dög! :)

Helg ännu en gång.

Var hos älsklingen i helgen! Vi hade fullt upp kan man säga! När jag skulle med dom på kalas till Eriks morfar fick jag vänta ungefär 40 minuter vid tåget på att dom skulle hämta upp mig, riktigt kallt! :( Sedan så var vi där så fick jag träffa lite släktingar till Erik. Senare så åkte vi hem till Erik, då kollade vi film och la oss.

Dagen efter (igår) så gick vi upp tidigt och åkte iväg på julmarknad utanför Trollhättan tror jag det var, Koberg eller något sådant.. Det var så himla kallt ute, men det gick ju.



Senare den dagen så blev det inte som vi tänkt oss.. Vi åt pizza på kvällen, en timma efter det så var vu bjudna på middag, Tacos! Det var väl sådär.. saknade osten .. haha (a).. Ne men det var inte så kule för mig dr eftersom jag mådde inte så bra. Så efter vi ätit och fikat oså så gick jag & Erik hem och la oss.  Det var min helg.. hehe.. Just nu är jag barnvakt :)

Dag 4 - Vad jag åt idag


Dag 3 - Mina föräldrar (lite sent)

Det många inte vet är det att jag har aldrig haft så bra kontakt med min biologiska pappa. Men jag träffar honom 2 ggr varje år. Jag har inte så mycket minnen med honom. Men min biologiska pappa är iallafall en lastbilschaufför, väldigt snäll och har ett stort hus på en ö. Jag bor inte alls långt ifrån honom längre, men jag hoppas på att vi får en bättre kontakt, eftersom jag känner honom inte och det är väldigt jobbigt.

Min mamma har jag bott hos sedan jag föddes. Jag och mamma och stått varandra väldigt nära, tyvärr inte under hela dom dåliga tillfällena. Min mamma är en väldigt speciell person, sedan så tycker hon om att festa och liknande. När jag var riktigt liten så skaffade mamma en ny kille, han tog ansvaret för att vara min pappa och finnas där för mig. Jag bodde hos honom väldigt mycket, men när han & mamma gick skilda vägar så fortsatte jag att åka till honom. Jag var hos honom varannan helg och även på loven. Han har alltid vart som min pappa, jag har haft det jobbigt när jag ska berätta om min släkt och liknande. Allt har vart så komplicerat och jobbigt. Men men.. det blir nog lättare med åren.. jag har två pappor.. så är det bara :)

Hejdå kanske ?;O Men iaf..

Tjoooo! Om en liten liten stund ska jag dra! Jag ska först till Stenungsund och kolla efter ett par skor, efter det skall jag ta tåget in till Uddevalla och därifrån ska jag åka hem till min älskling! Jag har en överraskning till honom mouahaha, eller ah beror på hur man ser på det ^^. Ha det bra nu! För det skall jag ha! ;) Kanske hör av mig imorgon, har inte med min dator så kanske inte skriver något... PUSS!

Dag 2 Min Första Kärlek

Åh det minns jag som om det vore igår.

När jag blev kär förförsta gången
, det var när jag gick i första klass. Gick på en liten skola, alla kände alla och det var rätt bra. Men iallafall, första gången jag såg denna killen, det var kärlek vid första ögonkastet, för min del. Jag kommer ihåg att vi var i idrottssalen och klättrade i repen, så kom X dit & jag och några andra ropade på honom. Jag hade träffat honom på ett barnkalas tidigare, men då hade jag inte lagt märke till honom.

Jag var verkligen jättekär i honom, tror de flesta skulle kunna intyga det. Jag var kär i honom från Första klass till Sjätte klass. Har aldrig vart så kär i hela mitt liv. Han fick mig verkligen att sväva på moln, när han pratade med mig var jag så överlycklig. Han var så bra på så mycket saker, han var så rolig & charmig. Jag har flera minnen av honom. Jag kommer ihåg där jag bodde innan jag flyttade, jag skrev hans namn på taket, på väggarna, i alla böcker, överallt. Jag var så kär men kunde inte erkänna det till någon annan.

Det är kul att se tillbaka,
det är även kul att han ändrats så mycket idag. Jag vet att han är förlovad, jag tror inte att han är samma person som han engång var... Men shit vad jag var kär. Den killen kommer jag nog alltid komma ihåg..
Lilla Lilla Victor.. Tiden går så fort!

Dags..

Nu ska jag sova, nattinatti! PUSS

Helgens planer... =)

Helgens planer än så länge är;

PLS FEST = Orkar inte >.<
Mysa med pojken ska försöka ;)
Bowling = en annan helg
Julmarknad utanför Trollhättan = tvingad att följa med x'D
Fest = sugen som bara den!
Plugga = får bli när jag har tid
Sova = JATACK!
Hjälpa Erik med hans bil får se.... x'D
Vara barnvakt = blää ^^

Dag 1 - Presentera mig själv.

Tjo, TJENA, Hej, morsning, chaaaa!

Jag heter Erica, jag bor på västkusten med min familj, den bästa kusten därav bästkusten! Jag går Handel, andra året på Plusgymnasiet i Uddevalla.

Jag är en väldigt unik person, jag vågar vara annorlunda. Jag är ganska blyg i vissa sammanhang, ibland tjötar jag bara på !

Jag älskar sommaren, dricka cola, käka choklad, festa, umgås med mina underbara vänner, köpa underkläder, umgås med min pojkvän, sjunga & lyssna på musik, prata massa tjejsnack med ALLA! Fotografera är också väldigt skojj. Hösten är vacker för alla dess färger, men tråkig för vädret. Vintern är fin när snön ligger på marken, men jag gillar inte kyla eller att bli sjuk. Våren är fin, dock längtar man mer till det blir sommar.


Puss

Hittade en grej...

Hittade denna på en blogg... det vore lite skojj att göra samma sak så jag härmas lite (a).
Så under 30 dagar ska jag skriva om dessa 30 olika saker.. Kanske börjar redan idag. Får se.. Puss på er!


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


TADA!




Gissa en gång....

































EN RING! NAWWWWWIE!


Allt ändras med tiden.

Ibland gör det bara för ont, när man tänker tillbaka till det gamla. Eller det kan ibland kännas riktigt bra. Jag är inte samma person som jag var när jag gick i 7an. Högstadietiden är ett minne för livet.

Jag fick många nya vänner, blev riktigt riktigt kär, träffade en kompis som jag än idag snackar med, Malin Hult. Hon är så jäkla underbar! Jag skolkade, lekte tuff. Var en Wbemo.

Jag hann byta skola, träffa nya kompisar & kompisgäng, lära mig vilka bitchar det fanns, bli kär och finna en underbar kille som jag var tillsammans med över ett år. Gjorde misstag som sedan gjorde att allt tillslut blev bra.

Fick en kyss av en kille som jag gillat i flera år, som gillat mig med. Fått komplimanger, fått självförtroende. + Att jag har så jäkla underbara vänner nu! Vissa vill man aldrig bli av med, er har jag närmast mitt hjärta, plus den underbaraste pojkvännen man kan ha! Malin Hansson, Simon Carlsson, Mona Karlsson, Lisa Börjesson, Amanda Johansson Kläth & många fleeer! :) ÄLSKAR ER! <3


Detta var ju inte igår xD


Wii fit, är alltid kul när man får håltimma xD



Malin var gryyym ;o


Hahah favvobilden på Simon! :D <3

Mr right?!

Hur vet man om man hittat "den rätta" ? MrRight liksom... existerar han ens? Tänker på det ibland. Visst jag har det bra oså, men ändå liksom.. Finns han verkligen där ute någonstans?? Isåfall hade jag gärna viljat veta det..

Godisgris!

Det hände en annan kul grej idag! ;o Jag köpte en godispåse på nästan ett kilo idag xD.. Jag var lite sugen, Simon & Gentiana med ^^
xD


Haha en liten kul grej

Haha när vi hade slutat för dagen, så gick jag in på toaletten för att kolla mig i spegeln.
Lisa -"Vart tog Ickan vägen?"
Dom andra visste inte.
Så kommer jag ut från toaletten och säger "waaaaaaaaah!"
Och Lisa bara skriker!



Hahahahaa såå kul var det xD

En dusch skadar inte ;o

Tog nyss en go dusch! Höhö... Ska snart kolla film med min bejb :) Myspyys! Hoppas att ni andra får en bra kväll! PUSS

Blä?!?!?!?!?!?!?

Orkar inte sitta och plugga... blää .. men ah..

Min bejb kommer snart hem så då blir det att mysa! Pussssss

Och tillbaka igen..

Men nu får jag fortsätta med pluggandet... PUSS!

Åh jag blir så glad av denna snubben!


En låt för denna stunden


Den gamle gubben...

Glömde berätta igår att min mentor snackade med mig för första gången på nästan två månader igår! Jag blev så himla förvånad! Men det var ju kul att han brydde sig, skall ha utvecklingssamtal imorgon.. Så får väl se hur det går BLÄÄ :(

Ett paket..

Ni kanske undrar vad jag fick i paketet för ett tagsedan?? Mjo det skall ni allt få reda på imorgon! :)

Frågor..

DIG:
1. Hur lång är du ? 165 ;o
2. Vad vill du bli när du bli stor? mindre ?;D haha nee men Västkustfru OFC! ;O Vem vill inte det ?;)
3. Vad pluggar du ? Handel :)
4. Har du långt hår ? Njah, lagom, måste tyvärr klippa mig snart ><.
5. Vilken hårfärg har du? Syns inte det ?? BLOND OFC! :o

6. Sminkar du dig ? Ibland så ;o
7. Har du haft sex senaste månaden? Aldrig :'o
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? röd, svart & rosa (a)
9. Har du kysst någon idag ? nej inte ännu :(

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ? Nepp.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? hmm.. måste nog säga mamma.
3. Hur många syskon har du ? för många :)
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Jag har hittat en bra mobil med knappar ><
5. Hur många ställen har du bott på ? för många...
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Det blir svårt, stör mig alltid på någon ><
7. Vilken familjemedlem är snällast? JAG! :D
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Idolkvällarna såklart!

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ? Nyligen
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Hmm Andre för typ ett tagsedan, somnade under ett lan x'D
3. Har du kysst nån kompis ? Haha yes..
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Ja :)

5. Vem har du varit kompis med längst? Simone skulle jag tro :).
6. Vem känner dig bäst? hmm... Simon eller Erik skulle jag tro.

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Haha hata är ett starkt ord, om min kompis hade frågat om min åsikt hade jag vart ärlig.
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? ibland så.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ? JA.
2. Klä dig annorlunda ? Egen stil kallas det :)
3. Vara dig själv ? absolut.
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Haha jorå..
5. Pierca dig ? japp, snart blir det tungan!
6. Tatuera dig? absolut! Mamma & jag ska snart iväg! :)
7. Ha sex på offentlig plats ? Haha jorå, inget fel med det ><
8. Vara omogen ? Haha det är bara skojj!! Det måste man enna vara när man är med killar xD
9. Äta småkryp ? Gjorde när jag var liten, räcker inte det ? ^^

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ? någon vecka sedan
2. När var du på semester senast ? Haha ... åkte ut med båten med min älskling & hans familj ? :p
3. Vilken färg är det på din tandborste ? rosa :'D
4. Är ditt hår tråkigt ? Jag tycker det ja! Ska snart klippa och färga det!
5. Vem såg dig naken senast ? Jag själv ?:D XD

6. Hur ofta duschar du? När jag orkar ;) haha nä men så ofta som det går.
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? När jag blir trött :)

MENSVÄRK!

Tjoo! MENSVÄRK är ordet för idag ><. Sitter i köket hos Erik och pluggar med hög musik spelandes från min lilla Mac ;o. Jag fryser som en liten gnu, inte alls kul, men vad ska man göra liksom.

Men lugnt skall det vara! PUSS

Hmm... XD

Slutade nyss!

Rätt så slapp dag idag ändå! :)
Först handelslektion, vi höll på med UF, och vi fick ÄNTLIGEN en rådgivare, så nu kan vi börja!
Lektionen efter var Svenska, den var seg men den tog slut fort.

Sedan blev det lite lunch, köttbullar, potatis & sås  + grönsaker! :)
Jag & Simon gick till biblioteket medan Lisa gick till gymmet! Lämnade tillbaka böcker & lånade en ny, "Pojken som överlevde".

Sedan gick vi och snackade med vår idrottslärare om lite stuff! ;o mouhahaha Han är jättesnäll faktiskt! :)


Så gick vi tillbaka till skolan och chillade tills Samhällen började, då skrev vi en del och hade ett "test".
Imorgon blir det sovmorgon (y) .. dock bara en lektion det suger lite.. känns så onödigt.

Så nu väntar jag på att min bejb kommer ner till stan! :)

Trött som...?

Jag är så sjuuuukt trött måste jag bara skriva! Hehe
Mamma kom hem vid 7 imorse... jag är helt slut! Men jag får stå ut & lägga mig tidigt sedan ^^. PUSS

Ikväll...

Helluuuu!

Lite senare blir det tt åka ner till bion, vi får även sällskap av Daniel & Thea! Det blir MYSPYS!

Men först blir det att göra sig iordning & äta litegrann! (:


14/5 -10

Idag har jag & älsklingen vart tillsammans i 6 månader, ett halvår, många minuter & ännu fler sekunder ^^. Så idag skall vi åka och kolla bio! :) Får se vad vi mer hittar på!:) Men skoj skall vi ha!

Jag älskar dig hjärtat, jag hoppas på fler månader med dig, många fler! Du lyser upp min dag! <3

Fortf. barnvakt... ;o

Jag hade visst fel angående den lilla "korven".. min pojk tyckte också att han var söt! Så en liten hund blir det när vi flyttar ihop! :D


Är fortfarande barnvakt, kan inte få tag på mamma så är på lite dåligt humör tyvärr.

Så sugen!!!!!

ÅH jag är såååå suuugeeeen!!!!





På att skaffa en liten gullig hund! :(



Vem kan stå emot denna korven liksom?! SÅÅÅ SÖT! Tror dock att min pojkvän inta hade gillat honom (a)

Imorgon blire riktigt skojj! :D En bra dag hoppas jag på! :)

Imorgon då jävlar! :D MOUHAHA

Då ska jag & min bejb på bio! :) vi ska se Due Date ;o.. Plus att det är en speciell dag imorgon :D MOUHAHA (a)




Barnvakt?.. :(

Godkväll! Är barnvakt, den minsta killen bara hostar & hostar.. tycker så synd om honom!

Idag har det inte alls hänt så mycket. Var hos pojken.. Mysigt som vanligt. :)

Nu ska jag kolla på pensionärsjävlar! Får se om det är något skojj! PUSS PÅ ER!


& förlåt älskade Josefin för jag förstörde för din kvällsmacka xD

Seg dag elle? MHM!

Var i skolan idag, andra gången denna veckan (a).

Mums med "nuggets" idag... haha Lisa, du hade feeeeel! :D

Det var någon kycklinggryta typ.. Men championerna såg ut som mördarsniglar.. Jag & Simon är rätt löjliga ibland (a).



På näthandelslektionen så blev det mest att spela Sonic (a) haha


Efter skolan drog jag till Torp för att köpa skor.. men självklart så fanns dom inte i min storlek, isåfall skulle jag få ta en annan färg! :( Så vi får se när jag bestämmer mig för sista gången att köpa ett par ^^.

HAHA, lite roligt igår ;o

Haha det var roligt igår när jag var barnvakt.

Sebastian 2 år, tar fram en tidning han hittade, han sitter nöjt och kollar i den. Efter en pytteliten stund ser jag att det är en "vuxentidning". Jag säger "tack, kan jag få den?".... Men han vägrade ge mig den, för han ville väll kolla klart. Haha men jag fick den och la den där den var fårn början och gav honom en katt-tidning som han tycker om! :)


Hemma ?!

Sitter hemma hos min pojk! :)Han gick & la sig på golvet förut, han är en liten mes tycker jag! ;o

Haha barnvakt för minsta ;o

Barnvakt åt min lillebror.. väldigt roande! xD

Haha man blir ju lite nörd på detta (a)


Spelade detta i somras, så lite kul att Fb har det nu & alla spelar det. Jag spelar bara för tidsfördriv ><. Ni kan få en länk om ni blev intresserade ;D

http://nytrendo.com/onlinespel/637-robot-unicorn-attack

Snöstorm västkusten!

TJENA!
Imorgon mitt fel där ><, igår* var det snöstorm här på västkusten! Riktigt kaos blev det också! De var tvugna att ställa in alla bussar, både stadsbussarna & dom andra. Jag fick själv stå och vänta i en kvart/20 minuter ungefär. Tillslut gick jag upp till Eriks mammas jobb.





När jag kommit fram var jag full av snö och knallröd i ansiktet! Stackars lilla mig (a). Efter hon slutade så åkte vi hem och då gick jag och la mig hos Erik i hans säng. Jag var så otroligt kall! Frös även hela dagen igår.

Nu är jag hemma & ska vila lite.. sedan blir det antagligen att åka och köpa ett par skor!

Seg dag typ..

Hemma hos pojken! Mådde ingen vidare idag så det blev ingen skola, dock följde jag med han till tåget. Så fick gå upp vid 6. Det sög ^^.

Men nu sitter jag i deras vardagsrum och kollar Indiana Jones med Erik, hans bror & föräldrar, Det händer inte mycket mer än så just nu. 

Ska snart hoppa in i duschen känner jag!;o puss

GREAT! ;o... Not dead

Jag har inte dött, utan jag har haft fullt upp i helgen! Jag har vart barnvakt, umgåtts med min familj & spenderat tid med älsklingen!<3

Bättre uppdatering kommer vill jag lova! :) Om en stund ska jag dra till skolan, ha det så bra! PUSS!

Awwie min älskling då!

I lördags fick jag en present ifrån älsklingen! :D
Jätte fin grej i.. ;D
Tyckte omslaget och allt var så sött så jag tog kort på det! :D


YES!

Äntligen åkte Geir ut ur Idol! Hallelujah-moment! :D Haha ÄNTLIGEN! Nu ska bara Linnéa & Elin ut så är det bara bra kvar! :D


Om en liten stund..



Så är det dags för att se Idol. Det är kärlekstema!

1. Andreas Weise
Låtval: Higher & Higher – Jackie Wilson

2. Geir Rönning
Låtval: Heard It Thought The Grapevine – Marvin Gaye

3. Minnah Karlsson
Låtval: Whataya Want From Me – Adam Lambert

4. Jay Smith
Låtval: Here Without You – 3 Doors Down

5. Linnea Henriksson
Låtval: My Baby Just Cares For Me – Nina Simone

6. Elin Blom
Låtval: Forever Young – Alphaville

7.Olle Hedberg
Låtval: Free Fallin’ – John Mayer


Senare idag blire att se på Toy Story 3.



Detta får bli senare för först ska jag & mamma kolla på ett program på tvn ;o

Dagens köp! ;0



Denna goa! :D Behövde verkligen det hehe :)

Bion igår ;o

Haha bion var väl ...bra xD haha
Mina gullungar ville inte vara still xD HAHAHA Men filmen var helt okej ;o, lite äcklig om man inte gillar blod vilket jag inte gör, men ah.. mouahaha. Annars så varen helt okej ;o.

Bio snart igen I GUESS ;O... Jag är glad att vi inte såg Paranormal Activity 2 iaf ^^.





Men bebis är för söt för att vara med på bild ^^<3

DAGENS PLANER! WAAAAY! :D

Dagens planer!

YAY.. snart iväg! :D

Om en liten stund ska jag åka in till Uddevalla, till min lilla bejb som är en klant ^^. HAHA



TAGGAR FÖR IKVÄLL! :D MOUAHAHA

Naw min lilla solstråle

Den ända som fick mig att le igår var min älskade lilla gullunge Sebastian. Jag är glad att jag har honom :) <3



Jobbig dag änna!

Detta har vart en jobbig dag för mig. Gråtit i stortsätt hela dagen. Har iallafall slutit fred med min mor. Så jag hoppas allt blir bra. Imorgon blir en ny dag med många roliga planer! MOUAHAHA :D puss

Bye bye ?

Om en stund åker jag antagligen härifrån. Kommer inte komma hem heller, det här känns verkligen förjävligt. Vill inte gå in på vad som hänt men det känns inte bra!

JÄVLA FITTGUBBE!

Nu har du sjunkigt så jävla lågt, jag tänker inte längre vara snäll mot dig.

ojojo.. "Christian Guess" har kommit långt.


Trodde jag inte om dig ;o

Gårdagens outfit ;'p


Dagens planer borta med vinden...

Dagens planer var ju att umgås med Malin & Sofia.. verkar inte bli något.. Det är otroligt tråkigt väder också! Så jag funderar på att kolla på någon bra film! ;o Inge kul med regn! :(

Gårdagen......

Igår åkte jag in till Uddevalla, där var lilla Dyma! Skulle umgås med honom ett tag, trevligt var det faktiskt! :)



När jag var inne på kampenhof och väntade på att han skulle komma dit så kom Amanda & Erika dit, mega trevligt!

Men nu kan jag inte ligga mer i sängen.. måste äta något! ;o uppdaterar med sen! PUSS

OMG! Shit alltså... Love the way you lie


YAY! Mer foundation! ;D

Aww söt lillebror jag har! Fick dessa av honom förut! Ska testa dom imorgon och se hur dom funkar ^^


RSS 2.0