All in på fredag? ;o

So raise your glass if you are wrong..



Framme i Uddevalla.

Sitter hemma hos min pojk! Kom hit för en liten stund sedan.. Men han är dock inte hemma, han skulle hjälpa sin kompis att hämta en bil han köpt. Och här sitter jag, skall alldeles strax börja plugga. Det kan ju behövas! Tror det är prov imorgon också, på Historian... Stackars mig ^^. Puss hej!

Henån

Satt och snackade med Mone och Anki en stund. Kanske blir att träffa Mone redan imorgon igen! :-) nu är jag påväg in till Uddevalla. Puss


Lite ärenden!

Lunch på er!^^

Sitter på bussen påväg mot Orust, skall lämna lite grejer till Mone, efter det blire att fortsätta in till Uddevalla:-). Det blir underbart väder idag också! Det gillar vi!:-) Haha någon som inte ville ha sina skor?^^ puss på er!


Tiden kommer aldrig igen..

Det är så tragiskt att dagarna som var, kommer aldrig mer tillbaka. Man var ung och dum, samt hade den bästa tiden i sitt liv. Nu känns det som om livet är förbi.. Jag är snart 19 år helt sjukt. Men jag har vart med om så mycket redan, fast att jag har mer än halva livet framför mig.. Och det finns så mycket saker som jag vill göra som troligen aldrig kommer att ske.


Jag vill kunna starta mitt liv nu, bli klar med skolan och komma ut i vuxenvärlden. Kunna flytta hemifrån, hitta mannen i mitt liv och gifta mig med honom, sedan kanske skaffa barn i framtiden. Jag vill ut och resa, åka iväg på häftiga äventyr, hoppa fallskärm, åka på safari, åka på kryssningar, osv...

Sleeeptime!

Nu ska jag sova lite, höres imorgon! =) Puss på er!!

En till bloppis!

Lite nytt till bloppisen! =) Säg till om ni undrar över något! =)

Old school!

Kanske blir att umgås med några gamla polare på fredag.. Men det är ju några dagar kvar så vi får se vart det hela leder! =) Puss

Detta hämtade jag förut..

Fick träffa Marie, verkligen en jättego tjej! =)

Ut med er!

Skall snart dra mig ut i det fina vädret! Har ni sol borde ni också gå ut och njuta! ;) Ha en fantastisk dag! =) Puss

Dagens outfit 28 feb

Kollar på Svampbob fyrkant! Så jag bjur på några bilder på dagens outfit! =)

Längtar till mycket helt plötsligt!

Hellu!
Fick nyss ett väldigt kul besked! Det blir möte på måndag! Känns underbart! Jag kan planera min vecka nu samt att jag kan slappna av till på måndag ^^.
Solen skiner fint nu, så det blir att äta lite frukost och bege sig ut kanske? =)
Längtar så till sommaren när man sover i båten och vaknar upp och ser vattnet och solen samt hör alla fåglar och vattenskvalpet! Underbart!

Sova!

Nu ska jag nana! Hörs imorgon! Puss

Stackars flikka!

Stackars lilla Marie som har fått stå ut med mig idag.. Haha kunde verkligen inte bestämma mig! Men tillslut fick jag bestämma mig ^^.

I paketet fanns..

Denna fick jag på posten samt en liten stav! :)

Nya plagg! :)

Gå in på min kategori Bloppis! Där hittar ni nya klädesplagg! :)
image description

Nya kläder! =)

Wihu! Jag har precis blivit 3 plagg rikare! (Efter en heldag) ^^ Kommer nog visa upp bilder på dessa imorgon! =) Awesome!

Gissa vad!!

Gissa vad som finns i! :D Mouhaha :D

Peace!!

Har inte orkat Plugga ännu (a) Min morbror kom på besök oså har jag tjötat en del med Ewelina och lite annat så! =) Men jag hade tänkt att kolla om posten kommit och sedan blire att plugga! =) puss

Till Ewe!


Smycken sidor?

Måste skaffa mer smycken! Blir tokig ^^, alla mina smycken har tappat färg eller försvunnit, så det är nog ett tecken på att skaffa lite nya! ;p Någon som vet en bra sida med smycken ?=)

Plugg för hela slanten?

Godmorgon sweeties!
Är hemma nu. Det snöar ute så man vill inte direkt gå ut ><. Idag blir det att plugga lite till, kanske åka runt lite på ön.. får se senare! ;p

Tvtittande!:)

Kollar på Criminal minds med svärmor! Snart blire Så ska det låta, det gör söndagen perfekt!:)


Dumma papper!

Trött jag blir! Skulle göra klart ett arbete i Historian, gissa vem som tog med alla papper förutom dom jag skulle ha? Trött jag blir, men nu blire att skriva ett arbete i svenskan istället! =)

Sol!

Har suttit ute i solen med mina svärföräldrar och njutit av solen. Min svägerska satt här med! Jag har suttit här i en timma och kollat på när svärfar tvättat bilarna. Men jag får frisk luft iaf, men det blir nog att gå in snart.


Haha vad söt!


Hurra hurra hurra!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min svärfars födelsedag! =) Blir en liten fika om en stund! Myspys! Puss på er!

Bye bye mello

Snuttarna! Saknar mina pissar!:( Just nu kollar jag på Melodifestivalen, gu vad det suger><


Melodifestivalen

Har precis ätit tacos med min pojk, mina svärföräldrar & Eric! Gott var det. Snart blir det Melodifestivalen, får hoppas att det är bra.

Snart mörkt ute

Har haft ett väldigt bra väder idag. Solen visade sig tillslut!:-)


Ny bloppis! 25/2 (NY)

Dom populära Ed Hardy skorna storlek 39! Lägg ett bud! (Inga skammbud under 200)
G-Star Jeans 27/34  Lägg bud! =)



Två t-shirts xs/s 75kr för båda!


Klänning storlek 36, 75kr



Shorts, knappt använda 50 kr



Vita shorts, 50 kr

Fint väder tro?

Hoppas på en bra dag idag! hehe. Vädret är inte det nästa, så håller tummarna på att solen tittar fram lite senare.. Borde plugga med orkar verklige nitne det nu, har mått så himla dåligt hela natten, det har fortfarande inte gått över så jag vill ta det lite lugnt.  Ha en fin dag! =)

Fredagsmys!

Nu sitter jag i vardagsrummet med mina svärföräldrar, vi ska snart kolla någon film tror jag!:)

har nyss suttit och tjötat med min svärmor om allt och ingenting!;) Ha en fin fredagskväll! Puss


Sommar snart??

Jag vill ha sommar nu!!

Mac, Macbookworld!

Jag & min bejb försökte fixa min Mac, gick sådär. Måste få tag på en hårddiskgrej så jag kan föra över allt mitt arbete till denna datorn istället! =) Fint väder vi har också! Får se vad som händer senare, kanske blir en kort tur till Torp om jag har tur, men jag räknar inte med det =).

Alla hjärtans dag

‎" So today I was in Hallmark buying my mom a Happy Birthday card when I noticed this old man stnding in front of the Valentines card section contemplating which one to get. I decide to go over and I ask him “Are you getting a Valentine’s Day for your wife?” in which he replies 'No my wife died 3 years ago from breast cancer but I still buy her roses and a card and bring them to her grave to prove to her that she was the only one that will ever have my heart"
Hittade denna, hur söt är inte den då???




Zac Efron & Taylor Swift

Haha sött! Jag å Mone kollade på High School musical sist vi sågs, lite kul och se hur han ser ut nu ><.

Varmt på ön!

Hej sweeties!
Var ute och njöt av vädret igår, gick ut i linne och leggings, jag frös inte! Det var görskönt ute! :D Efter det fixade jag lite med disken.. Efter det blev det att fixa rummet en aning samt fixa till mig för jag hade så tråkigt, Mcfly är kärlek på hög nivå! ;). Runt sjutiden kom min älskipälski hem till mig! =)



En Prinsessa!

Grattis Daniel & Victoria till Prinsessan! Låg imorse och följde det live innan dom fick besked om hur det gått. Dock så somnade jag en timma innan Daniel berättade hur det gått. Dock så hände det 04.26. ( jag somnade runt 06.00)

Flaskpost!

Startade filmen A message in the bottle (sorglig film), men jag blev inte det minsta ledsen alls, blir det ganska lätt (gråter fortfarande till Lejonkungen och Baskethunden) haha (a). Kollade precis klart Eclipse, surt att jag inte har dom andra filmerna, vill ha marathon! :(

Känner mig väldigt liten och tjejig helt plötsligt... Blir "kär" i huvudpersonen, blir alldeles varm i kroppen osv.. HAHA älskart xD Sådant hör till ;)

Sova.. pfft. Never!

Alla dessa tankar som for runt i huvudet... :/  När är det min tur att sova? Aja, får bli en film till och hoppas på det bästa.. Önskade att min pojk var här nu! puss

Skaffa en sådan??

Jag tycker den är jättefin! Kanske borde skaffa en liknande när jag flyttar hemifrån med min bejb! ;D

IKEA i veckan?

Fått jättemycket gjort, nu är det lite kvar bara! Måste till IKEA snart!! :( Puss

Arbete pågår!

Hellu!
Har grejat mitt rum typ hela dagen, Dennis hjälpte mig att sätta upp hyllor och en spegel! :D Bilder kommer kanske senare, får se.. Har inte bestämt mig ännu pga att jag ska beställa en grej på nätet senare idag som jag ska ha i mitt rum! ^^ Ha en fortsatt bra dag alla goingar ! :D

Semlor i mängder!!

Har ni ätit semlor idag? =) Det gjorde jag för en stund sedan ;).. Räckte dock med en ^^.

Övningskört!

Jag dog nästan! Övningskörde med min far för en stund sedan. Det gick väl bra, dock så ville bilen inte som jag ville. Men blir att ta en annan bil utan problem nästa gång, eftersom den fastnat på 2500 varv.. Jag kan inget om bilar men det märks nog! ;) Ska nog köra mer senare i veckan ha det gött! =) Puss

Gamla Bilder

Hittade lite gulliga bilder förut! ;)

Körkorts dags!!

Ska fixa med körkortet också, ska fixa så jag kan ta massa lektioner och liknande! Spännande!! :D

HAHAHA!

HAHA mamma är riktigt orange i håret, hon ser ut som en morot! ><.. Men så blire när man går från mörkt till "ljust". Ska ta en bild och reta henne sen! ;)

Färgning av hår

Skall strax hjälpa mamma att färga håret, så hon får ännu mer orange hår! :D Haha Skadeglad som jag är! ;)

Semledagen!

Var nyss i affären med mamma och köpte grejer så vi kan göra semlor idag! Fast jag köpte min cola!;) hehe

GOD MORGON! :D

Underbara väder! Sol utanför mitt fönster.. Blir nog att gå en promenad idag! Puss på er!

Jag är kär!

Underbara tavla, den blev min idag. Kärlek vid första ögonkastet, jag vet inte vad det var men jag blev förälskad i den. Vet att pappa hade sådana tavlor när jag var liten, jag tyckte om dom också, men har ingen aning om han har dom kvar. Vill absolut ha fler!
Denna är vanligast..

Tysklandresan i Bilder!


Tysklandresa!;)

Hellu!
Har mina kamerasladd hemma.. Så bilderna kommer upp den dagen jag kommer hem istället. Men jag kan bjuda på några mobilbilder iallafall ! ;)
Frukosten på färjan, kunde ta vad som helst typ.. Mumma! ;)
Nu blev bilden visst upp och ner, men colaburken var som en redbullburk.. Tyckte det var lite kul iaf! =)
När vi var i Tyskland, på Calles tror jag, alla butiker såg likadana ut ><..
Bjur på denna bilden ifrån färjan!;)

Hej Sweeeeden ><

Är hemma igen, uppdaterar senare är jättetrött ><. puss

Bye Sweeeden! ;)

Dagens look! ;) Ha nu två fantastiska dagar, det skall jag försöka! ha det så bra i Sverige!;)

Iväg på äventyr idag!!

Today's the day! Idag kommer det ske roliga saker efter skolan... Just nu sitter jag och väntar på Nathalie och Jennifer, så vi kan tagga provet som vi ska ha om en stund, i historia.. Andra världskriget.. Jippie.. Eller nått =). Kommer inte uppdatera något imorgon, men troligen så blire uppdatering på lördagen.. Fast kanske ganska sent får se hur alltingen går! ;) Kan inte säga något mer ifall att en viss person läser ^^. Ha det great ! puss

Tomorrow ;D

Träffade Jonathan igår, riktigt kul att bara kunna snacka lite, så längesedan.. Har knappt tid för varandra längre :(. Fick köpt en röd mössa på Cubus för 29 spänn. Fyndade! ;) Imorgon äre skola som står på schemat!  Inge skojj, men efter skolan så äre lov och då ska det bli skoj! :D

Salong Mone!

Åkte till Mone i lördags. Umgicks med mormor en stund och satt och snacka om allt och inget. När Mone kom hem så satte vi oss och spelade sims och snackade massa strunt^^. Senare åt vi middag med mormor & Klas jättemysigt, fiskgratäng med räkor.. MUMS! :D  Jag & Mone har kollat på riktiga tjejfilmer som HSM 2 & 3, Bratz the movie och någon mer ^^. Vi har spelat Mcfly på hög volym och bara haft så skoj. Haft det väldigt bra iallafall, Mone klippte mig igår också! Lite ovant men det går nog! ;)

Den nya salongen på Orust!

Nu blire att gå upp.. SKa till den andra ön idag! På Salong Mone! :D jippie! Puss på er!

Natti ! =)

Nu skall jag sova hade jag tänkt.. Somna till Eminem =). Ha en fin kväll! Godnatt på er! =) puss

5 saker...

› 5 saker som gör dig glad just nu:
- Mina underbara syskon
- Att det är helg. 
- Att jag ska klippa mig hos Salong Mone
- Kapten Röd <3 

› 5 saker som du inte klarar dig utan:
Sömn -
Älskar att sova!!
Cola - Sjukt beroendeframkallande!!
Min familj - hade inte gått utan dom
Min mobil - världen går under.. ska ju ha med den och ta kort på allt ^^ 
Musik - behöver sjunga lite varje dag för att känna mig på topp.. :)

› 5 saker som alltid finns i din väska:
Datorn,Parfym, tampong, plånbok och lite smink.

› 5 länder du skulle vilja besöka:
USA, Thailand, Spanien, Italien, Grekland.

› 5 framtidsdrömmar:
Att flytta utomlands (Miami), öppna en egen butik, bygga mitt drömhus, starta ett riktigt liv med min man,vinna några miljoner!

He was everything...

He was everything
That I wanted
We were meant to be, supposed to be
But we lost it

All of our memories, so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending.




Grattis din önskan är uppfylld!


Facebook suxx!

Att alla tar allt så seriöst på facebook, jag fattar inte varför. Ändrar man relationsstatus eller liknande tror ju alla på det typ. Man kan skriva nästan vad som helst i sin status och folk gillar det och tror påt. Vad är det roliga egentligen? Att sitta och hålla koll på massa folk, så man blir som världens stalkers typ? Mer kreepy.. När det gäller ens nära och kära gör det väl inget.. Men jag vet en hel del folk som bara har massa människor bara för att liksom.. Det har jag själv haft, för att ha många.. Men det känns så onödigt, varför ha folk som man aldrig pratar med osådant? Det går ju en gräns.. Jag vill egentligen tabort min facebook, men vet att många släktingar kanske inte skulle uppskatta det.
Men jag funderar på att skaffa en ny blogg och ta bort denna. Men jag har inte bestämt mig ännu, är ju roligare med en glad och trevlig blogg.. Men vi får se!=)

I wonder if someday I'll be good at goodbyes

Hemma igen efter en och en halv vecka eller nått tror jag... Idag är det fredag, har inte bestämt vad jag skall göra än, beror lite på sådär! =)
Såhär ser jag ut idag.. Nu blire plugg och andra tråkigheter! =) puss

SE UPPPPP!!!

Inom kort kommer något riktigt spännande att ske.. Hoppas ni blev lite nyfikna iallafall!;) Ni får veta lite mer snart! ;D

Plugg time!!!

Ska plugga, Försäljning och service.. =(
Suger massvis! Vill inte...
Okej då.. Ska bli JÄTTESKOJ! :D :D :D

To cool for schoooool!

Sitter i skolan och ser allmänt tuff ut.. Satt med typ halva klassen nyss och lyssnade på när dom bara tjötade, lite flumm sådär..  ><... Snart äre helg! Jippie!=) Har ju ingen skola på fredagar längre, bara skoldag på torsdagar, underbart! Trots att jag inte ville upp imorse ><.

Orust

Hej! Vad gör alla idag tro? Sitter i skolan och degar? Själv är jag ledig. Underbart! Har umgåtts med Mone, men nu blire att umgås med mormor en stund hade jag tänkt! Mys!! Puss


11.10

Sitter fortfarande i skolan.. Mötet gick kanon! Får se till att verkligen skärpa mig bara.. Om några minuter så skall jag ner till affären och köpa hårfärg! YAY ME! ;o pusssss

Till Orust nästa

Nu ska jag sitta och vänta på bussen i en evighet.. Ska hem till bästaste Mone idag!:D myspys!


Morgon mitt vinterland!

Jjag är alldeles röd om händerna, för några minuter sedan var jag blå.. Stackars lilla mig (a) sitter i skolan.. Ska på möte med rektorn idag :-) wish me some luck :-)


Andra världskriget

Tänkte sätta mig och läsa lite om historian.. 2 Världskriget.. jippie... Har prov på det vecka 7 tror jag.. Idag är det ju söndag ås det är ingen rolig dag, söndag & måndag är dom värsta dagarna i veckan! :(
Höres senare! =) 

Ett årsedan idag!!

Yay! Jag har klarat av att ha min tungpiercing i ett år nu! Duktiga mig! =) Och jag älskar den fortfarande! :D

Äventyr!!:D

Jag har inte orkat blogga nått.. Idag åt vi chokladmos vet ej hur det stavas ><. Vi lämnade av Maria och Johan förut, sedan åkte vi till Daniel och Thea och tjötade om våra äventyr.. :) idag tog vi det mest lugnt. Igår åt vi tacos hos Daniel och Thea. Så det är en lugn helg.. Blir värre om två veckor ;-)


Jag blev mördad?

Fan va alla som bloggar öppnar upp sig.. Efter att en tjej skrivit att hon blivit av med sin mamma, pappa & syster så började fler och fler skriva.. Att de blivit utsatta för våldtäkt, fått blodproppar, blivit misshandlade, och mycket fler grejer.. Tror inte att alla talar sanning, utan att de vill få mycket uppmärksamhet. bara. Som om man skall tycka synd om dom fast det inte ens har hänt dom nått liksom.. Bara skriva ännu mer hur dåligt ens liv är osv osv..
Det räcker att ha dåliga dagar.. Jag skaffade denna bloggen för att skriva av mig, skrev ner känslor och liknande på datorn jag hade innan, men vad hände? Jo den slutade fungera!! Så där var mycket text borta. Därför skriver jag här. Jag vill inte ha en stor blogg så att jag får hur mycket läsare som helst.. Vill inte bli som t.ex Kissie, man får ju inte en lugn stund alls.. För att dom skall hitta på rykten..
Är det då meningen att jag skall börja skriva om min barndom, vilket helvete jag hade? Så att alla ska förstå hur jag hade det samt tycka synd om mig?

Det snöar i februari!

Har ni någon snö? Det har vi.. Usch vad jag avskyr den! :( Kunde den inte vart här på jul istället?

50år!

Var på 50årskalas igår! Smörgåstårtan var riktigt god! Och det var trevligt där!:) grattis till Kjell!:)


RSS 2.0