Kul dag på fel ö! =)

Jag och mamma var på besök på Orust idag. Först var vi på Göken en stund, fick köpt lite smågrejer, var hur mycket folk som helst där! Efter det åkte vi till mormor, tjötade med dom och träffade Mone & Jonny också! Jättetrevligt, fick med mig lite kläder hem också!Hihii :D.
När vi kom hem gjorde jag kräftsoppa, MUMMMMA! ;D Tredje gången på en månad! ^^.
Efter det så blev det lite glass =). Dennis kom hit innan vi skulle äta glassen. Så nu tar vi det bara chill! :D Har inte haft något internet på hela dagen. Imorgon far vi till Orust igen så då blir det dåligt med uppdatering. Ha en bra kväll! =) puss

På besök

Sitter hos gamlamormor! Lyssnar på saker från den gamla tiden. Var hos mormor innan och träffade Mone en stund. Riktigt trevligt!:D väldigt bra väder är det också!


Bio dags igen!:D

Kom precis hem från bion. Var där med Erik, Eric och Sandra :-) vi kollade på American Pie Reunion.. Ni som inte sett filmen borde verkligen se den!:D riktigt bra!!


Trevlig lördag

Jag och älsklingen åkte till Cactuz och åt varsin sallad. Jättegott!:-) Nu är vi hemma hos Eric. Han försöker bli av med sin mossa i trädgården ^^.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_200298419.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_200298419.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_200298419.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_200298419.jpg" class="image">


Vart är solen nu då?

Kollar på Top modell hemma hos min pojk. Han jobbar den lilla pojken. Så nu sitter jag i vardagsrummet å väntar på att han ska komma hem någon gång. Riktigt tråkigt väder blev det också, satt ute i solen förut.. Men nu regnar det bara :-(


Fredag hela dagen!! ;D

Magen är inte som den ska! :( Men om en stund ska jag dra mig till Stenungsund och möta upp en tjej, efter det blire att åka till Uddevalla skulle jag tro! =) Puss på er ha en fin dag!

HISSAR!

Nu har jag & min lillasyrra Sofia tränat i nästan 1 timma. Haha shit vad kul det var! Vi dansade och härmade massa olika videos på youtube. Olika konstiga danser, sedan fortsatte vi med situps, "kissande hunden", armhävningar, knäböj, rumplyft och liknande. Kul hade vi.. Just nu bråkar vi om duschen.. haha Men jag var så snäll och lät henne duscha först =). (Varmt vatten när det är min tur sedan! ;)). Jag skall ju göra ett träningsprogram i idrotten, detta kan ju vara en början! Idag HISSAR jag Träning!!

Motivationen.. kom genast tillbaka!! =)

Motivation kom tillbaka...!! :( Kom en bit.. Men nu börjar jag med träningsprogramet istället! Bra att ha småsyskon man kan muta med godis för att dom ska hjälpa till ^^.

Dear John.. -->

Har precis kollat klart på Dear John, underbara film! Nu har jag gjort något skojj, då är det dags för att göra klart svenskan och börja lite med idrottsuppgiften. För att belöna mig själv, om jag lyckas göra klart svenskan och lite av idrotten så ska jag kolla på OTH ! <3
SÅ nu ska jag sätta igång, tjaooo!

Grå dag?

Godmorgon! Riktigt tråkigt väder!! Väldigt skönt att vara ledig idag och kunna kolla film halva dagen (a). Hehe  Fast jag ska faktiskt plugga lite också idag! =) Men det får bli lite senare! Ha en fin dag alla! =) Puss

Ett år kvar..

Vill ta studenten och gå på balen i år! Har hittat den finaste klänningen någonsin! =( Kanske finns kvar till nästa år om jag har tur! =)

Söt!

Lillebrorsan borde ha hockeyfrilla alltså! ;)

Jag testar...!

Testade den nya Fanta sorten idag! Strawberry & Kiwi. 4/5! Min favorit är fortfarande exotic!

Snutten! <3

Saknar min pojk! Han kom hit förut jätte random igen! Så söt är han! Blir så glad när han bara knackar på dörren oså ser jag den lilla pojken stå vid dörren! <3

Jag vill haaaaa!!!!

Jag hoppas att Esen pratar med Adam i helgen, vill så gärna gadda mig, har längtat efter det sååå länge. Men snart kanske jag kan få det gjort! Vore så underbart! =)

Nya problem kommer hela tiden..

Jag vill ha ett jobb! Så jag kan tjäna lite pengar så att jag kan börja leva mitt liv.. Jag vill hoppa av skolan... Orkar inte med skiten längre, vet inte ens vad jag vill jobba med när jag blir äldre! Jobbigt somfan! :(
Men jag antar att det är så det blir ibland.. =)

Sol :D

Sitter i Kållekärr och väntar på bussen. Det var en lång dag på praktiken idag :-/. Men shit vilket underbart väder vi har idag. Solen skiner och det blåser lite grann. Underbart :-)


Kung i baren!

Sommarmusik får mig verkligen på bra humör. Det får mig att tänka tillbaka på högstadiet, underbara tider! ^^
Sitter och dricker varm oboy å kollar på The family guy.

- Kärlek är du.


Kvällen är min! ;D

Sitter och tittar på kvällen är din med mamma! Det är ganska skoj ändå! ^^

Haha soffpotatis!

Sitter hemma och kollar på tv.. Har gjort det halva dagen, har även kollat på hus. Har hittat mitt dröm hus det enda som saknades var en pool och jacuzzi! ;o Men annars var det stoor kärlek på huset! :D BARA 4miljoner^^.

I'm still alive!;o

Jag överlevde, hon överlevde^^. På måndag ska jag fixa en ny tid :-) ! Nu ska jag sitta och vänta på bussen en stund, sedan hem till mina gullungar som jag saknat sååå!:D


Yehaaa

Nu är jag redo att dra!;) skriver sedan när jag är klar!:-)


Fredag idag.. känns som det är tisdag..

Vattenkaos på Tjörn! Jag var tvungen att gå från praktiken idag, hämtade upp mina syskon och gick hem i regnet. Fanns inget vatten så barnen kunde inte gå på toa eller liknande. Får se när man får lov att använda det lilla vattnet som vi har! =)
Vi har precis ätit mat, nu hade jag tänkt att ta det lite lugnt innan jag ska iväg till Trafikskolan! =) Puss på er!

Ny dag! :D

Har precis duschat, tänkte lägga mig, men såg att klockan bara var nio. Trodde klockan var mycket mer än så! Har vart så trött hela dagen idag. Fick ju sluta tidigt idag, vid 11 istället för 12. När jag gick till tåget så kom ett meddelande "Tåget som går** mot Göteborg har blivit ersatt med buss"... Kul.. NOT! Men men.. =)
Imorgon är en ny dag.. Läskigtttttt!! ;) Först blire praktik och sedan vidare mot körskolan! Oh maaajjj gaaadh! ^^

Skola idag!

Hej! Igår efter praktiken åkte jag hem till min pojk! =) Jag körde lite bil, sedan åkte vi iväg till affären och köpte lite gottgott! ;) Vi tog det lugnt och kollade på The ugly truth.
Nu är jag i skolan, hade nyss idrott.. Duktiga mig som tilloch med ansträngde mig idag! =)
Sitter och väntar på att få reda på om jag ska iväg på lektion om en stund.
Var inne på facebook, skulle kanske köpa en klänning.. Så frågade hon mig om jag bestämt mig om jag vill köpa den eller ej, så får hon flippen bara för att jag inte vill längre. Jag ångrade mig när jag såg att den inte alls var som på en annan bild samt fel färg. Så blir hon värsta bitchig... Omg.

WOW! Random!?

Älsklingen kom förbi igår! Blev jätteglad! Han bara kom in genom dörren värsta random! Han får mig verkligen att må bra. Imorgon ska jag få träffa honom igen! =)
Idag var jag på praktiken, satt jättemycket i kassan idag, gick ganska bra! =) Hoppas att ni haft en bra dag! =) puss

Mat

Idag blev det fiskbullar, räkor och pottis till middag!:-)


Mindre än en månad!! =)

Härligt! Jag har fått en tid, dock inte förens om en månad, men jag får väl stå ut! =) Skall alldeles strax sätta mig och plugga. Göra klart arbetet i svenskan och skicka in det så att jag blir klar någon gång.

Inte min dag..

Jobbiga dag! Denna dagen började inte direkt bra! Har sovit jätte dåligt i natt, vaknat flera gånger men somnat om ganska fort igen. Men det har hållt på så flera gånger. Sedan så snoozade jag också! I typ två timmar, måste göra det för att orka upp, eller en halvtimma/timma iaf.. =)
Ska försöka ringa lite samtal sedan och se hur det går. Vet att bilden är sne men orkar inte fixa den=)

Andra sidan på Tjörn

Åkte till pappa förut. Vi tog en promenad till båten. Efter det gick vi tillbaka och lagade mat. Grillat oxkött och friterade pommes, och gurka. Vi kollade även på vinden efter lite grejer till mig :-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_198587824.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1693814/images/2012/pic_198587824.jpg" class="image">


Lilla Figaro!:-(

Kommer sakna dig massvis lilla pluttisen!:-(<3


Paus.. !

Helluuu! :D
Har precis tagit en paus ifrån pluggandet, känner mig lite duktig som sitter och pluggar en lördag bara sådär! =) Igår kväll åkte jag & min pojk till Eric & Sandra, vi blev bjudna på tacos, Daniel & Thea var redan där! =) Det var ganska kul, Eric & Daniel hade druckit en del! haha
Idag blir det nog en myskväll med älsklingen & svärföräldrarna! Har ju köpt Pringles ;).
Nu ska jag försöka plugga lite till, försöka bli klar så jag kan hitta på något roligt sedan/imorgon. Mcfly spelas högt just nu! Puss!

Våran dag idag! =)

Idag har jag och min älskling 23 månader tillsammans! =) Jag hoppas att vi håller ihop mycket längre än såhär! =)

Mini shopping!

Gårdagens shopping!:-) blev bara dessa ^^


Shopping på torp!

Hellu! Har precis haft världens shoppingtur med Mona! Hur kul som helst!;) fick henne att köpa massa grejer^^. Hittade väldigt mycket grejer jag ville ha, men det får vänta!:-) vi fick ätit på Subway också, mums!;) men nu ska jag sitta på kampen och vänta på att älsklingen plockar upp mig!:-)


Nu drar jag!!

Nu är jag redo för att åka! Uppdaterar sedan när jag är framme;-)


Idag blir det nya äventyr! :D

Hellu cutiepie! Var på Trafikskolan igår! Fick bokat in en körlektion också! =) På kvällen kom älsklingen hit! Jättemysigt! =)
Men idag har jag allt nya planer! Ska umgås med en underbar kompis! Vem det är får ni veta senare idag! ;)Puss

Stäoutfit!

Städoutfit! haha ! =) Nu ska mitt rum bli rent och fint.. efter det så blir det nog att diska... FML ><..

Du blir sen idag!!

image descriptionimage description
Kön tar aldrig slut.. har vart kö här hela morgonen.. Smart att greja med bron i rusningstrafiken...

Det ljuva havslivet

Kollar på Det ljuva havslivet! Det var flera år sedan! Lite kul!^^ någon som kommer ihåg zac å Cody?^^


Regnar..?!

Det bara regnar.. Tråkigt som bara den!! Slutade praktiken nyss så nu blir det att åka hem en stund :-) puss


Upp tidigt för jobb!!

Dags att sova.. Det blir att åka iväg till Ica imorgon.. Bussen kommer nog vara tom, skönt det iallafall! ;) Efter det så blire troligen att åka till trafikskolan men vi får väl se! Godnatt! =)

Go go go.... Ickan... go Ickan ...hon fick en fiiisk!

Igår tog jag årets första fisketur! Tyvärr fick vi inget, men bättre tur nästa gång! :D

Nu jäklar!! :D

Vi ska nog snart åka.. Men jag har hunnit att äta frukost och snacka med farmor om allt möjligt! =) Har fått lite mönster & grejer också! Måste till närmsta tygbutik! :D'

Det snöar...

Godmorgon från stugan!
Ligger fortfarande kvar i sängen, men snart bli det nog frukost.. då menar jag verkligen frukost! haha :D Här får man iallafall inte lite mat! Man går nästan upp några kilo när man är här! Fick precis reda på att det snöar, så jag får inte köra hem :(

Från SVERIGE!!

Det var Påskkärringar här förut! Farmor frågade dom vart dom kom ifrån, dom svarade "från Sverige"... haha så klockrent! :D

Myskväll

Mys!! Sitter i soffan med älsklingen och hans familj. Kollar på Bones, blir nog någon film sedan. Vi ska snart skjuta lite raketer!:-)


Pannkakor!

Är hos Daniel och äter pannkakor!:-) mums!!


Hos grannen

Satt hemma hos Kjell, med älsklingen och hans föräldrar!:-) lite mysigt så på kvällen! Hoppas ni haft en bra kväll. Puss


Filmtime :-)

Filmmys med älsklingen och svärföräldrarna!:-)


Regnar i henån

Är i Henån nu. Sitter i bussen påväg till Uddevalla. Det bara vräker ner, det regnar väldigt mycket! Men bättre regn än snö iaf!:-) kommer skriva senare! Puss


Morgon..

Godmorgon! Det var skönt att kunna sova länge idag. Även fast klockan bara är kvart i tio. Jag har jobbat hela veckan, är stolt över mig själv att jag inte gav upp. Nu är det en ny dag! Får se vad som händer idag mer än att umgås med min älskling. Puss på er!


Högstadiet (L)

Kollade min kompis gamla Dayviews.. Haha så skoj med gamla bilder!! I looove it! :D

Emodagen!!

Sitter i soffan efter en lång jobbig dag! Har haft såå mycket att göra! Men nu kan jag äntligen slappna av, och vila mina fötter. Har gått och haltat ett tag.. Inge skoj! Bara skadar mig på jobbet! =( Ha en fin kväll! Puss

Jobbiga småsyskon..

Åh vad jag är trött på min lillebror Daniel just nu, han ska lägga sig klockan 8. 20.15 såg jag på klockan och gick och sa till honom att han skulle lägga sig, han vägrade. Så då bråkade vi lite.. Inte alls skoj men vad ska man göra??
Blir så trött på den ungen.. Han som är så snäll ibland..
Jag är i en bra vecka nu, så jag har väldigt kort stubin..

Duktiga lilla jag..

Tiden gick väldigt fort på praktiken idag! Så skönt när det är så! =) Skall dit imorgon också. Fredag är ju Långfredagen så inget jobb för min del. Jag hämtade Sofia & Daniel idag, gick jättebra, vi tog en promenad hem i det goa vädret. Då kom en dam med en rottweiler, hunden var så glad att se oss, synd att både Sofia & Daniel blev livrädda..
Jag var jätteduktig idag. Har gjort två saker som jag inte trodde att jag skulle våga. Får se vad som händer sedan, om jag får svar..

Before I die.. Hissar Weheartit.com


Ett jävla misstag!!

Ett misstag som jag kommer få leva med hela livet.
Har inte mått såhär dåligt på länge nu, känns som om någon trycker ihop magen och alla organ.. Har svårt att andas.. Vet inte vart jag ska ta vägen, överreagerar jag eller är det på riktigt?! Jag vill inte!! Jag vill inte!! Inte mer... försvinn, försvinn!!!!

Som en nål!!

Konstig känsla, känner mig ledsen inombords, känner hur en stickande känsla, som en nål trycks in och sedan ut i bakhuvudet på mig, vad är det för fel? Varför gör det så ont för?

Frukosten är över

Har gjort en hel del idag. Men nu är det lugnt! Lite frukost måste man ha!;-) fint väder är det med. Träffade min farbror och hans fru förut. Inte träffat honom på flera år. Men kul att träffa honom!:-) men nu måste jag fortsätta! Puss


Farmor och farfar!

Jag och älsklingen satt och pratade med farmor och farfar igår, när alla hade åkt. Jättemysigt!:-) idag blir det praktik och åka till körskolan och fixa lite!:-) ha en fin dag!:-) puss


Kalas i rörvik

Är på kalas för farfar. Erik följde med också. Väldigt kul att träffa massa släktingar!;-) min kusin Niclas hade "tagit bort" kanal 50 för farfar.. Men den fanns någon annan stans. Haha fick reda på lite för mycket info om farfar.. Haha vi fick oss ett gott skratt iaf!;-D


RSS 2.0